Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o atmosferę w pracy? Z tego co widzę, pojawiły się opinie, że pracodawca jest dość kłopotilwy...
To sa wpisy o byłym właścicielu teraz jest okej????od 4 lat sa nowi właściciele i atmosfera jest dobra...Wiadomo jak wszyscy maja gorszy dzień ale w porównaniu do poprzedniego pracodawcy sa Aniołami ????
Jak to jest teraz z wypłatami. Nadal zaniżone i nie można doliczać sobie napiwków? Bo to wpisy sprzed kilku lat. Zaktualizuje ktoś wysokość pensji? Ile jest obecnie podstawy?
Sporo czyli ile? Bo dla mnie sporo to np 700-1000 extra gotówki, ale na takie napiwki to pewnie nie ma co liczyć.
Czy nie szukają kucharzy do pizzeri?
Jak wygląda aktualna sytuacja tej pizzerii? Czy poszukują może nowych pracowników bądź kierowców do rozwożenia zamówień? Jestem tego bardzo ciekaw, ponieważ od dłuższego czasu w wątku nastała cisza.
Trattoria di Strada w Gdyni serwuje pyszne włoskie dania. Ja bardzo lubię pizzę oraz tagliatelle z krewetkami :) Polecam!
Potwierdzam opinie powyżej, właściciel to fenomen do zbadania przez psychoterapeutę. Kilka osobowości, fałszywy i mający gdzieś pracowników. Kelnerki nie dostają napiwków bo płaci się przy barze, dlatego wypłaty dla nich często oscylują w granicach 300-400zl miesięcznie. Omijać jak najszerszym łukiem.
Brak umowy, zaniżone wypłaty, pseudogotowanie z pseudoskładników, właściciel to zgorzkniały człowiek o kilku osobowościach nastawiony tylko na zysk za wszelką cenę. Polecam serdecznie :)