3.1/5

• Jarosty
  • Longinówka
  • Witów

3. Opinie o pracodawcach Piotrków Trybunalski
  5. Opinie o Ares Petfood Sp z o.o.

Opinie o Ares Petfood Sp z o.o. Piotrków Trybunalski

Nie przegap nowości o Ares Petfood Sp z o.o.!

ciekawy

12.05.2026 23:58

Jakie są zarobki na tym stanowisku i jak wygląda praca(3 zmiany?)
    #ElektrykUtrzymaniaRuchu

niebieska małpa

21.04.2026 15:49

Pracuje jeszcze ta wybitna Pani dyrektor zakladu?
    #NauczycielWychowaniaFizycznego

były pracownik

21.04.2026 12:56

Pracuje jeszcze Pani dyrektor zakladu produkcyjnego l???

Zyga

19.02.2026 21:48

Do końca miesiąca tylko tu jestem, mam dość. Jeszcze tego nieudolnego dyrektorka zatrudnili, wprowadza jakieś (usunięte przez administratora) metody zarządzania ludźmi. Porażka
    #PracownikProdukcji
    KS

31.12.2025 11:48

Co możecie powiedzieć o pracy na kontroli jakości? Jakie zarobki, atmosfera?
    podwodny jurek

11.09.2025 14:45

Zarządzanie dramat. Okrutny smród krwi i mięsa. Warunki dramatyczne. Rotacja pracowników potworna. Stan obiektu dramat. W skali od jednego do dziesięć daje minus pięc.

17.09.2025 10:11

Potwierdzam. Warunki dramatyczne, zarządzanie to samo. Nikt nad niczym nie panuje. Nowy pracownik przychodzi, pracuje dzień i ucieka. Ja w skali 1-10 daje realnie 1.

17.09.2025 10:41

Potwierdzam, warunki tragiczne, zarządzanie to samo. Nikt nad niczym nie panuje. Przychodzi nowy pracownik, pracuje dzień i ucieka. W skali 1-10 daje realnie 1

10.12.2023 10:52

Kierowców firma na ten moment nie szuka, a operatorów maszyn produkcyjnych? Ostatnią ofertę publikowali jakoś na przełomie roku, może teraz sa jakieś wakaty? Widełki 4000-6000 zł są prawdziwe? Wliczona jest w nie ta premia za wyniki? Kwota adekwatna do wykonywanej pracy? Jak wam się pracuje na produkcji? Podobno jest możliwość robienia godzin dodatkowych? Ile w miesiącu ich wychodzi? Chciałbym sobie dorobić troche:)

19.12.2023 13:44

Witam, ostatnią rekrutację na Operatora maszyn produkcyjnych prowadziliśmy na przełomie października, listopada bieżącego roku. Na chwilę obecną mamy komplet pracowników produkcyjnych. Zapraszam do obserwowania ogłoszeń na OLX praca . Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH SWIĄT.

05.03.2024 08:50

Witam, prowadzimy rekrutację przez portal OLX praca na następujące stanowiska: operator maszyn produkcyjnych, koordynator produkcji, pracownik magazynowy. Zapraszam do aplikowania. Warunki ustalane są indywidualnie.
    Barka

07.12.2023 11:20

Dzień dobry. Czy państwo przyjmujecie do sprzątania kobiety?

19.12.2023 13:37

Witam, niestety na chwilę obecną nie szukamy pracowników utrzymania czystości. Pozdrawiam.

05.03.2024 08:11

Witam, niestety ale mamy komplet. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

03.11.2023 19:09

Sporo tu pytań o robotę na produkcji, a jako kierowca C+E ktoś z was tu pracuje? Szukam ofert, ale nawet nieaktualnych nie widzę. Nie potrzebują przypadkiem kierowców? Wiecie ile tak rzeczywiście wychodzi na tym stanowisku miesięcznie netto? Ile można liczyć podstawy, co z jakimiś dodatkami? Praca w jakich godzinach? Troche pytan sie nazbierało :) Pzdr

23.11.2023 14:39

Witam, taj jak pisałam wcześniej stawki ustalane są indywidualnie. Zapraszamy do kontaktu osobistego, proszę o przesłanie CV na [email protected] Pozdrawiam

07.12.2023 09:24

Witam, zapewniam Pana, że wszystkie dokumenty, aplikacje przekazywane są do kierowników, dyrektorów poszczególnych działów. Na tą chwilę nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko Kierowcy. Jeśli chodzi o dodatkowe benefity to oferujemy naszym pracownikom dodatkowe ubezpieczenie .
    Dyrektor

02.11.2023 21:34

Proszę o informację, dlaczego poszukują dyrektora zakładu ?

16.11.2023 11:17

Witam, Nabór na stanowisko Referenta ds. jakości jak najbardziej spowodowany jest rozwojem firmy. W zeszłym miesiącu do Działu Jakości dołączyła nowa koleżanka. Na chwilę obecną szukamy jeszcze jednej osoby do zespołu nadzorującego 3- zmiany produkcyjne . Także zapraszamy do aplikowania na stronach OLX- zakładka Praca , bądź mailowo [email protected].
    Joanna

01.04.2023 09:39

Cześć, czy można wysłać jeszcze CV na Operatora maszyn produkcyjnych? Widze ze oferta niedawno wygasła ,ale zawarto w niej informacje o potrzebie dużej ilości pracowników. Czy w soboty również są 3 zmiany? Czy premia jest zależna od wyników czy każdy ją dostaje (np.kwartalne )? No i jedno z najważniejszych pytań co oferuje nam pracodawca? Umowę o pracę/zlecenie? Czy jest pakiet zdrowotny np.Luxmed? W benefitach widze tylko parking.
    Gość

20.04.2023 07:44

Daruj sobie praca jak w obozie koncentracyjnym, cos uszkodzisz bulisz z wlasnej kieszeni 200,300,500 roznie. umowe? jak chcesz jesc suchy chleb na emeryturze to spoko najnizsza krajowa i tyle. czasami jakas premia pod stolem od kierownika jakosci dla "wybranych". (usunięte przez administratora) i malaria! nikt nie ma tu sentymentow.karza za wszystko! uciekaj!!!!
    Kierownik Zakładu

14.11.2023 22:52

Dzień dobry, pracuje w ARES od niedawna, więc nie mogę powiedzieć jak było wcześniej, wiem jak jest teraz i jakie wyznaczamy sobie cele. Firma stale się rozwija i dąży do poprawy warunków pracy, Właściciele kładą duży nacisk na inwestycje w automatyzację procesów, by praca na produkcji jak i całej firmie w możliwie największym stopniu ograniczała się do obsługi maszyn i robotów. Jak w każdej firmie są różne problemy ale nikt nie płaci z własnej kieszeni za błędy, zdążają się sytuacje gdzie z premii jest potrącana jakaś kwota lecz tylko w przypadku świadomego i rażącego zaniedbania. Jeśli ktoś chce pracować, jest odpowiedziany i angażuje się w powierzone zadania na pewno znajdzie u Nas swoje miejsce. Warunki finansowe są zależne od stanowiska oraz kwalifikacji pracownika, co do najniższej krajowej to jest to nieprawda, wynagrodzenia są w pełni oskładkowane i na wysokim poziomie jak na warunki Piotrkowa i okolic. Pozdrawiam.
    Kandydatka

28.04.2023 12:06

Byłam na rozmowie o prace. nie wiem kogo oni zatrudniają ale ta pani co prowadzi z jakims panem rozmowe to jakaś nieogarnieta i widac brak wiedzy przy rekrutacji. on pełen profesjonalizm a ona macha tylko rękoma jakby chciala nadrobic tym braki :D szczerze to nie chciałabym z nią pracować, widac w oczach fałsz i podłość
    Mozesienieznam

19.12.2022 18:06

Witam serdecznie dyrektor nie ma pojęcia o tym co się dzieje tylko kamery i pani O co mu powie. wszyscy zastraszeni produkcja magazyn mechanicy i te procedury których nie przestrzega samo kierownictwo
    ktosiek

21.12.2022 14:05

brawo. może więcej osób niech się wypowie tu to BRACIA zobaczą jaką żmije karmią...

16.12.2022 21:25

HOBBIT

18.12.2022 23:24

Przypuszczam że był gnębiony w dzieciństwie i teraz próbuję się wywyższać mając miano "dyrektora". Karanie i zabieranie premii to jego główny atut do tego brak kultury osobistej jak na takie stanowisko. Nie polecam serdecznie .
    Kierowca

10.01.2022 21:56

Interesuje mnie praca kat C. Czy są przyjęcia i jaka stawka.Czy może ktoś jeździł?

13.01.2022 15:11

Dzień dobry, Zatrudniamy tylko kierowców kat. C+E. Szczegóły do uzgodnienia w kontakcie telefonicznym lub na miejscu w firmie.

23.12.2021 10:52

Wesołych Świąt!
    News image
    Były zainteresowany

14.11.2021 23:10

Nie polecam. Byłem na rozmowie. Umowa najniższa krajowa + "premia" za wyniki produkcji. Szkoda tylko że każda awaria linii, nawet ta nie z winy pracownika ma wpływ na wysokość tej "premii". (usunięte przez administratora)Ustalanie czy sobota pracująca na max tydzień wcześniej też wydaje mi się niezbyt fajnym rozwiązaniem. (usunięte przez administratora)Pewnie cieszą się tylko miejscowi gdzie nie chce im się poszukać czegoś innego.

23.12.2021 10:49

Interesująca opinia jak na kogoś, kto nie podjął pracy w firmie i nie wie jakie zarobki realnie można uzyskać.

23.12.2021 10:50

Było kilka osób, niektóre nawet podjęły pracę. ;)
    Artur

22.12.2021 08:31

Dzień dobry chciałem się zapytać czy są przyjęcia do pracy w aresie na produkcję telefon komórkowy mój to 603-206-607 pilne poszukuje pracy

23.12.2021 10:43

Dzień dobry, zachęcamy do odwiedzin w firmie lub chociaż kontaktu telefonicznego. Rekrutacje prowadzimy coraz częściej, z racji rozwoju zakładu.
    xyz

05.02.2021 21:43

Witam Czy w firmie jest przeprowadzana rekrutacja do działu jakości? j

10.06.2021 13:46

Rekrutacja została zakończona, z sukcesem.
    Lena

17.06.2021 13:58

Czy ta praca te dla kobiet ?
    Kobietka

11.06.2021 07:51

Witam, czy w firmie pracują kobiety? Czy są wolne stanowiska przewidziane dla kobiet?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ares Petfood Sp z o.o.?

Kontakt - Ares Petfood Sp z o.o.

Twardosławicka 37 97-300 Piotrków Trybunalski

Branża główna: Przetwórstwo mięsne

13.05.2021 10:26

Jakie narzędzia pracy zapewnia ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

13.05.2021 19:21

Firma zapewnia pracownikom wszelkie niezbędne narzędzia pracy, adekwatne do danego stanowiska, w tym telefony czy laptopy.

20.02.2021 03:01

Ludzie pracujta a w przyszłym życiu może bedzieta braćmi m.

06.02.2021 15:47

Jakie zarobki

11.02.2021 13:43

Zarobki całkiem przyzwoite.
    Zainteresowana

28.01.2021 17:24

A czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w biurze?
    abba

03.02.2021 08:02

Nie rozumiem ile jadu jest w ludziach którzy obstawiam już odeszli z tej firmy. Warunki w każdym zakładzie są różne. Nigdzie nie ma idealnie. Po prostu nie ma. co do zarządu pracowałam tam jakiś czas i nie będę wylewać żółci tylko dlatego że nie pracuje. Każdy ma prawo zmienić pracę. słońce świeci moooooże 1,5 godziny ale nie na tyle żeby się zwalniać i o tym pisać :D:D atmosfera? serio Szefowie są normalni i rozumieją wiele rzeczy. Można do nich iść z każdą sprawą i każdą sprawę zrozumieją, pomogą. polecam pracę w tej firmie.
    biurowa nie nowa

03.02.2021 10:18

Jak się pracuje, to ma się aktualne informacje o firmie. Do przeszłości trudno mi się odnieść. Firma się rozwija i rozbudowuje, a problemy, które opisujesz - jeśli były to już dawno minęły. W biurach nic nie śmierdzi, nowe pomieszczenia na magazynie są dogrzane, w godzinach pracy nic nie jest wybierane, nawet szyby przy biurze głównym są zaizolowane specjalną folią. Tymczasowych biur "z lufcikami" już nie ma, niedługo będą stawiane zupełnie nowe. A atmosfera pracy naprawdę nie jest zła.

24.12.2020 09:35

Czy w ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

11.01.2021 16:43

Tak, oczywiście. Pracownicy zgłaszają ewentualne problemy i propozycje usprawnień bezpośrednio do przełożonych w swoich działach lub do kierownika zakładu. Rozwiązania są wdrażane na adekwatnym poziomie.
    Zainteresowany

10.01.2021 18:54

Czy produkcja w tym zakładzie idzie non stop 24/7?

11.01.2021 16:34

Tak, pracujemy w systemie 3-zmianowym.
    Zetka

02.09.2020 19:42

Ten nowy kier.mag.to nawet gość ogarnia,pierwszy od dłuższego czasu który ma głowę na karku
    ????

03.09.2020 21:49

To fakt takiego kier. mag. to Ares dawno nie miał. podobno nic nie ogarnia tylko sieje zamęt. doszły mnie słuchy że ledwie trafia ze swojego biura do kibla.
    Z Majkowa

30.11.2020 07:20

Jeżeli chodzi o tego co przyszedł z agaty to właściciele mieli racje że go wywalili.ten człowiek w magazynie mebli bał się własnego cienia,zero kompetencji i wiedzy w kierowaniu magazynem,nawet nie potrafił opier***ić pracownika bo się zaraz pocił ze strachu
    Kandydat DT

18.11.2020 16:30

Moglibyście napisać z czego wynika tak duża rotacja w kadrze kierowniczej. Obecnie znowu jest ogłoszenie na kierownika DT(jak pamiętam to już 3 czy 4 raz w tym roku, na kier. prod. też było kilka razy) , zastanawiam się czy warto aplikować.
    Xyz

23.11.2020 19:42

O tym to można książkę napisać :-D 1. Właściciele inwestują w czesc maszyn za miliony podczas gdy cały zakład się sypie- znajduje się w baraku z dykty i paździerza, cześć maszyn pamięta króla cwieczka i w 90% jest po drucianych przeróbkach przyslowiowego pana Zenka. Dzień bez awarii jest dniem straconym. (usunięte przez administratora) 3. Wszystkie Twoje pomysły na zmiany/ulepszenia sa z gory skazane na niepowodzenia gdyż właściciel wie lepiej. 4. Jednym z Twoich głównych zajęc to bawienie się w Rutkowskiego i tropienie kto tu kradnie oraz jak zrobić żeby uciac kasę pracownikom. 5. Fatalna atmosfera, ciągła rotacja pracowników niższego szczebla, brak kultury firmowej- tu się ludzi nie szkoli i nie inwestuje w nich. Niewyszkoleni zestresowani pracownicy mylą się a za ich błędy odpowiadasz TY. 6. Nie masz żadnego zastępcy/asystenta więc ciągle musisz być w pracy lub pod telefonem. 7. Jest jeden wielki chaos i bałagan w tym również kompetencyjny- albo kilka osób za coś odpowiada albo częściej nikt
    abcde

24.11.2020 14:29

XYZ: 1. Właściciele inwestują w firmę tyle lat i na dobre im to wychodzi a ciebie w oczy kole (życie). 3. Wszystkie pomysły są wysłuchane i jeśli są sensowne to wprowadzone w obieg. 4. Głównym zajęciem jest praca i to dobrze płatna. 5. Atmosfera rodzinna a jeśli masz depresję to proponuję dobrego specjalistę a nie "wylewanie" flustracji w opiniach;). 6. Zastępca jest zawsze ustanowiony, system jest zmianowy więc ciągle w pracy się nie jest. 7. Chaosu nie ma, od tego są kierownicy żeby wszystko ogarnąć. Pracuje tu dużo dłużej niż ty więc wiem co mówie.
    Bolo

22.11.2020 12:00

NN całe szczęście że tych kobiet nie ma. Tu trzeba mieć głowę na karku i ogarniać spory asortyment i ludzi. Nie ma mowy o błędach jakie popełniali.
    Wszyscy wiedzą kto

23.11.2020 19:19

No ciekawe... Chyba wypowiada się kolejny swiezak na stanowisku któremu nakladziono makaronu na uszyxD PANI kierownik produkcji z którą miałam przyjemność pracować była na tym stanowisku 3 lata. Nikt by jej nie trzymał tyle czasu gdyby popełniała jakieś kardynalne błędy. Została zwolniona rok temu i w ciągu tych 12 miesięcy ile już Ares przerobił kierownikow produkcji? 3? 4? Bo już zgubiłam rachubę. Tacy geniusze z głowami na karku :D
    NN

20.11.2020 20:06

Takich kierownikow produkcji i magazynu jak byli jeszcze półtora roku temu chyba Ares juz mial nie będzie (Kobiety) . Niestety wlasciciele popelnili blad ze pozbyli sie tak zaangazowanej kadry.. Gdybym byl na miejscu wlascicieli i chcial miec porzadna kadre zarzadzajaca to zastanowilbym sie nad powrotem tamtych kobiet.

10.11.2020 15:16

Jestem na produkcji kilka tygodni i serio nie rozumiem opinii. zapach nie powinien nikogo dziwić, warunki wszędzie na zakładach takie same. cudów nie ma a jak ktoś robić chce to wszystko zniesie. Ogólnie nie jest źle, pensja na czas i adekwatna do przepracowanego czasu.
    J.k

10.11.2020 22:53

Chyba tam krótko pracujesz. Przyjdzie lato to wstyd ci będzie wejść po pracy do sklepu aż taki przykry zapach będzie wydalał się z twoich ubrań.
    Cree

11.11.2020 08:38

Warunki wszędzie takie same? Jesteś w błędzie. Poza tym popracuj kilkanaście m-cy i wtedy napisz o swoich doświadczeniach w tymże zakładzie. A jak atmosfera, też jest super? Pozdrawiam
    J.K

09.11.2020 23:48

Nie polecam pracy w tej firmie. Atmosfera bardzo napięta. Na produkcji wieki (usunięte przez administratora) i smród. A na magazynie wózki w opłakanym stanie aż strach używać ich żeby nie było tragedii.

25.05.2020 10:42

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie ARES Bracia Maciołek Sp. z o.o.?

02.06.2020 13:59

Jestem pracownikiem kilka miesięcy. Na razie nie narzekam. Zapach? Zdarza się nieprzyjemny zapach, jak to w branży spożywczej. Taka specyfika branży. Np. w restauracji śmierdzi smażonym olejem. Ważne że wypłata nie najgorsza i w terminie.

24.06.2020 14:35

Każdy dział pracuje według własnego harmonogramu. Magazyn, Produkcja i Kontrola Jakości w systemie zmianowym.

24.06.2020 14:31

Co roku staramy się zaprezentować jakąś nowość w ofercie. Czasami - rewolucyjną w żywieniu psów. Udowadniamy, że codzienny składnik diety - mokra karma w wygodnej formie kiełbasy może mieć właściwości prozdrowotne! Udało nam się stworzyć kiełbasę bezzbożową. Produkujemy bez użycia chemii, z naturalnych składników. Po udanych testach, wprowadzamy też 7 specjalnych kiełbas funkcyjnych!
    News image
    Nicki

02.06.2020 20:17

Bardzo miły Zarząd. Atmosfera jak w rodzinie. Wypłata na czas. A zapach? Jak to w zakładzie produkcyjnym... Wszystko jest do zniesienia. Jesteśmy tylko ludźmi.

19.06.2020 21:28

Jeżeli Ty masz taka atmosfere w rodzinie to szczerze współczuję. A jezeli mowisz ze taki zapach jest w kazdym zakladzie produkcyjnym to chyba jest to twoja pierwsza praca. Tam po prostu śmierdzi brudem i i zepsutym starym mięsem. A wystarczy czasami posprzatac i zrobic dezynfekcje wszystkich maszyn.

24.06.2020 14:22

Prosimy o nieatakowanie słowne naszych pracowników. Rozumiemy, że nie każdy może być tak samo zadowolony z pracy, ale nie warto atakować innych. Sprzątanie i dezynfekcja w zakładzie należą do obowiązków konkretnych pracowników. Jeśli ich należycie nie wykonują - kończymy współpracę. Produkujemy wyłącznie ze świeżych lub mrożonych składników, wrażliwych np. na zmiany temperatury. Mamy ścisłe procedury postępowania z surowcem, jego uszkodzenie powoduje wysokie koszty utylizacji. Jeśli ktoś nie przestrzega procedur- kończymy współpracę. Jeśli ktoś pracuje należycie - staramy się należycie wynagradzać. Stąd zapewne tak podzielone opinie w komentarzach.
    spox

09.06.2020 09:20

A ja tam nie narzekam. Kasa nie jest zła, zawsze na czas. Robić trzeba jak wszędzie. Szefowie też bezproblemowi.
    Jarek

24.04.2020 06:59

Jak tam wyglada praca na produkcji ??.czy na pakowaniu .Czy sie obsluguje maszyny czy inaczej .Dzieku za info
    Xxx

24.04.2020 18:45

Lepiej szukaj czegos innego. Ani praca w Aresie ani atmosfera nie jest godna człowieka. Nie ma sensu tracic zdrowia. Bród, bałagan, smierdzi starym zepsutym miesem. Nie jest to tylko wina pracownikow ale i wlascicieli ze nie maja odpowiedniego sprzetu do mycia i dezynfekcji zakladu. Szefostwo oczywiscie siedzi w gabinetach i patrzy w kamery a tego smrodu nie czuje wiec im to nie przeszkadza. Jeden z najgorszych zakladow i pracodawcow w Piotrkowie. Szczerze nie polecam.

02.06.2020 20:39

Trzeba było się uczyć to też byś w gabinecie siedział.
    Alaska

01.04.2020 12:18

Czy Firma Ares Nie potrzebuje kierowcy kat C kod 95 + KK Moæe by© skoczek.
    Yv678

02.06.2020 14:15

Zmiany kadrowe niosą również pozytywy. Jeśli ktoś odchodzi a był trudny we współpracy to pracownikom zazwyczaj wychodzi to na dobre.
    Alli

02.06.2020 20:34

Drajverdaf pracujesz tam ? Czesto się udzielasz...
    Aaa

24.04.2020 18:54

Trzymajcie sie z daleka od tego zakładu i od tych pracodawców. Nawet Ukraina nie chce juz tam pracować. Wychodzisz to od tego zapachu wszystko śmierdzi jakbyś pracowal w publicznym szalecie. Żona w domu nie chce juz tego prac tylko od razu wyrzuca do śmietnika. Masakra.
    xxx

17.03.2020 22:04

co zamierzacie zrobić w związku z sytuacją epidemiczną w kraju? czy uważacie,żepomiar temperatury pracownikom wystarczy do ochrony ich samych oraz ich rodzin? co z wywiadem ( czy ktoś miałkontakt z osobą z kraju w którym wystepuą zarażenia )? czy liczą się dla was pracownicy czy tyko ilość wyprodukowanych batonów???!!!

23.03.2020 10:29

Pracownicy codziennie są regularnie kontrolowani pod względem stanu zdrowia. Pomiar temperatury ciała jak i ocena stanu zdrowia pozwala na dopuszczenie pracownika do pracy. Jednocześnie pracownicy zostali przeszkoleni z zasad zachowania podczas pandemii i wszelkie nieprawidłowości i niepokojące ich objawy są zobligowani zgłaszać swoim przełożonym. Nadrzędnym celem jest troska o naszych pracowników. Dlatego zamontowane zostały dodatkowe dozowniki z płynem dezynfekującym by systematycznie myć i dezynfekować dłonie. Na bieżąco monitujemy sytuację w kraju, by zarówno pracownicy jak i produkt był bezpieczny.
    xxx

04.04.2020 19:07

a kto mierzy tą temperature?

Zostaw merytoryczną opinię o Ares Petfood Sp z o.o.