2.7/5

• Sadków-Górki
  • Bielicha
  • Klwatka Szlachecka

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.

Opinie o Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. Radom

Nie przegap nowości o Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.!

09.05.2026 23:15

11.05.2026 08:52

Dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Firma podejmie odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia.

zainteresowany (kiedyś)

24.03.2026 20:29

(usunięte przez administratora). Od 4 miesięcy ciągle ogłoszenie na magazyniera i ciągle umowa zlecenie. (usunięte przez administratora)
    #Magazynier
    zaintersowany

20.01.2026 09:03

Z czego wynika fakt, że na stanowisko opisane jako Magazyn ( oferta https://www.gowork.pl/oferta/magazyn,3IqO1xsfxlylFJDn9ZARs4,radom ) od wielu tygodni wisi ciągle to samo ogłoszenie. Nie sądzę żeby to był nieustanny rozwój firmy, zatem: Czy może forma zatrudnienia na umowę zlecenie jest coraz bardziej społecznie nie akceptowalna i z tego wynika rotacja, czy jest jakać inna przyczyna? Jeżeli jest jednoczesnie wpisany "Wymiar etatu: pełny" to w czym tkwi problem w zatrudnieniu na umowę o pracę?
    #Magazynier
    zaintersowany

30.01.2026 13:16

Zacznę więc cytatem w Was: "pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje. Nasza działalność opiera się na wartościach, takich jak wzajemny szacunek i uczciwość". Zatem - rzetelnie z szacunkiem i uczciwością, nie tylko matematyczną i nie kwestionując zgodności z prawem formy zatrudnienia. Wiem i rozumiem, że "dobór formy zatrudnienia jest standardową i zgodną z prawem praktyką rynkową" (usunięte przez administratora) W 2026 roku większość umów zlecenie jest w pełni oskładkowana (ZUS), co zrównuje koszt pracodawcy z kosztem przy umowie o pracę, (usunięte przez administratora). Zatem gdzie są różnice skoro kasa mniej więcej podobna. Zróbmy może porównanie zarobków zakładając standardowe koszty uzyskania przychodu, kwotę wolną od podatku, że pracownik nie jest uczestnikiem PPK. To uczciwe i transparentne a więc zgodnie z Waszymi wartościami, prawda? Przy stawce 31,40 PLN brutto za godzinę i wymiarze 160 godzin miesięcznie, wynagrodzenie brutto wynosi 5024 PLN. Umowa o pracę (UoP) - Wynagrodzenie netto ok. 3 755 PLN - Koszt pracodawcy ok. 6 053 PLN Umowa zlecenie - Wynagrodzenie netto ok. 3 929 PLN - Koszt pracodawcy ok. 6 053 PLN Umowa zlecenie (standardowa): Pracownik otrzymuje ok. 174 PLN więcej miesięcznie niż na umowie o pracę. Wynika to głównie z braku obowiązkowego ubezpieczenia chorobowego (chyba że się na nie zdecydujesz – jest dobrowolne) oraz innej konstrukcji kosztów uzyskania przychodu. Umowa o pracę: Choć kwota netto jest nieznacznie najniższa, pracownik zyskuje pełną ochronę kodeksową: płatny urlop wypoczynkowy, płatne zwolnienie lekarskie (L4) oraz stabilność zatrudnienia rozumianą jako okres wypowiedzenia. Pomijam, że na umowie o pracę banki łaskawym okiem patrzą na udzielenie kredytu, (usunięte przez administratora). Po co pracownikowi urlop płatny jak wystarczy to, że może nie przyjść do pracy i firma nie będzie stratna, bo mu zwyczajnie nie zapłaci? Oczywiści mam tu na myśli uzgodnioną nieobecność a nie porzucenie pracy. (usunięte przez administratora) Nie każdy pracownik zna różnice i ma świadomość tych różnic, ale oczywiście są tacy którzy świadomie to wybierają,(usunięte przez administratora) To tak w ramach podsumowania, bo zakładam, że to kończy dyskusję. A wiedza niech zostanie dla innych.

Doradca

31.01.2026 10:47

Pracodawcy często wybierają umowę zlecenie, tłumacząc się unikaniem kosztów i biurokracji, co nie do końca jest zgodne z prawdą. Co się stanie jeśli pracownik przyjdzie z taką prośbą: "Szefie, bardzo dobrze pracuje mi się w tym zespole i chciałbym wiązać z firmą dłuższą przyszłość. Ponieważ pracuję w określonych godzinach i pod pełnym nadzorem, moja obecna umowa zlecenie jest de facto umową o pracę. Chciałbym porozmawiać o zmianie formy zatrudnienia, żeby wszystko było w pełni zgodne z przepisami i dawało mi większą stabilność?"" Oto konkretne argumenty, które można wykorzystać podjemując ryzyko rozmowy o zmianę formy zatrudnienia. 1. Argument prawny. Definicja stosunku pracy. Jeżeli praca spełnia wszystkie ustawowe cechy umowy o pracę (art. 22 § 1 Kodeksu pracy): Podległość: Wykonujesz polecenia przełożonego na bieżąco. Miejsce i czas: Musisz być w miejscu pracy w konkretnych godzinach. Ryzyko pracodawcy: To firma odpowiada za błędy, sprzęt i organizację, a Ty jedynie udostępniasz swoją siłę roboczą. Charakter pracy stałe godziny, nadzór kierownika i praca w konkretnym miejscu – ściśle odpowiada definicji stosunku pracy z Kodeksu pracy. W interesie firmie jest zadbanie aby umowa była zgodna z tym stanem faktycznym 2. Argument bezpieczeństwa (Ryzyko kontroli PIP) Pracodawca oferujący zlecenie tam, gdzie powinna być umowa o pracę, ryzykuje grzywnę od Państwowej Inspekcji Pracy (od 1 000 zł do nawet 30 000 zł). Porządkowanie spraw kadrowych jest w interesie firmy, aby uniknąć problemów podczas ewentualnej kontroli. 3. Argument lojalności i stabilności. Umowa o pracę (UoP) wiąże pracownika z firmą mocniej niż zlecenie bo jest większym gwarantem na stabilizacji, co przekłada się na wydajność i mniejszą rotację w zespole. Stały pracownik jest zdecydowanie bardziej zmotywowany szczególnie w obecnej sytuacji rynkowej. 4. Kwestia ubezpieczenia wypadkowego Jeżeli praca wiąże się z ryzykiem, to przy umowie o pracę masz pełną ochronę w razie wypadku przy pracy (100% płatnego chorobowego z ubezpieczenia wypadkowego) oraz jasne procedury BHP. To argument dotyczący wspólnego bezpieczeństwa. Co zyskuje każda ze stron? Pracownik: Płatny urlop i stabilność finansowa. Okres wypowiedzenia jako forma bezpieczeństwa. Pracodawca zyskuje: bardziej lojalnego pracownika. Brak ryzyka kar od PIP i ZUS. Lepszą kulturę pracy i porządek w dokumentacji.
    Pmp

07.10.2025 20:39

Ogólnie (usunięte przez administratora) Zarządzanie na dziale WOB nie istnieje. Kierownicy udają, że wsYstko jest okej, ponieważ robota i tak schodzi. Pracownicy robią co chcą, górze to pasuje, (usunięte przez administratora) Ktoś w końcu powinien tu zrobić porządek bo cierpią na tym zaangażowani pracownicy

08.10.2025 09:56

Dziękuję za dodanie opinii. Zależy nam na tym żeby każdy czuł się wysłuchany. Przekażemy tą informację do odpowiednich osób, żeby przyjrzeć się dokładniej opisanej sytuacji.
    Pmp

12.10.2025 18:39

Dokładnie. Nie równe traktowanie powoduje spadek zaangażowania i chęci do pracy tym, którzy chcą robić dobrze swoja robotę do samego zera. Proponuję płacić ludzia według umiejętności i zaangażowania, wtedy będziecie widzieli kto chce pracować a kto lenić.

06.11.2024 12:12

Miło nam powitać Cię na profilu firmy Precision Machine Parts Poland Sp. z o.o.
    Jako firma dbamy o to, abyś znalazł w tym miejscu wartościowe informacje i pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
    Nasza działalność opiera się na wartościach, takich jak wzajemny szacunek i uczciwość, dlatego zachęcamy Cię do dzielenia się opinią na temat pracy w  naszej firmie. Jednocześnie prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne.
    Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora.
    Dziękujemy za Twoje zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.

Pozdrawiamy serdecznie,
    Zespół PMP
    ~tak z ciekawości

26.09.2024 13:40

ITM ma ostatnio powazne kłopoty a jak wygląda sytuacja w PMP?
    Paluch

09.10.2024 16:37

Dajemy radę jest mniej ale spokojnie dla wszystkich starcza pracy. Ale to już prawie rok tak jest .
    Małgosia

23.11.2023 09:07

Hej, trwa właśnie w sieci rekrutacja na posadę Kontroler/ka Jakości. Jest tam wielka lista benefitów i np. dają możliwość uzyskania uprawnień. Wiecie, na tej posadzie, to jakie uprawnienia można zdobyć? To są konkretne szkolenia przypisane do danego stanowiska, czy można dowolnie wybierać?

23.11.2023 09:18

Odnosząc się do kwesti szkoleń, rozwoju i uprawnień uprzejmie informujemy, że wszystkie niezbędne uprawnienia na danym stanowisku pracy są finansowane przez pracodawcę. Każdy kierownik wnioskuje o szkolenia dla swojego zespołu. Tak jest także w przypadku działu kontroli jakości. Do tego w PMP Poland jest platforma elernigowa dostępna dla każdego pracownika. Zakres zdobywanych uprawnień przez pracowników jest bardzo szeroki: spawanie, wózki widłowe, żurawie, SEP itp. Każdy z pracowników ma możliwość dofinansowania nauki języków obcych. Z pozdrowieniami PMP Poland
    Wera

19.08.2023 17:27

Czy jest szansa na pracę dla kobiety jako specjalista ds. jakości? Czytałam o benefitach i podoba mi się, że dofinansowują posiłki, a w jakiej to jest kwocie? Co to znaczy dokładnie, że wspierają pasje pracowników?

04.09.2023 08:18

Pracownicy których udział w wydarzeniu sportowym był wspierany przez firmę są zaopatrzeni w koszulki z logo firmy.
    @PMP

17.11.2023 17:23

a czy to prawda co jest wyzej napisane ze w biurze na stolki wciskani sa znajomi a ci ktory nie pasuja sa zwalniani pod pretekstem nie wpisywania sie w strategie firmy?
    f

04.11.2023 10:18

byłem na rozmowie o prace. szukają osób z 25 letnim doświadczeniem do pracy na hali. najlepiej po studiach
    Areczek

29.09.2023 16:17

W tej firmie nie zrobisz kariery. Możesz być jedynie szeregowym pracownikiem. Wciskają na stołki "swoich" ludzi a jak im ktoś nie pasuje to kończą współpracę z tłumaczeniem, że nie pasuje się do strategii firmy, nawet robią tak z ludźmi, którzy byli z nimi od samego początku.
    Zainteresowany

19.08.2023 12:36

Cześć. Na jakiej umowie pracuje się w PMP na hali? Czy można liczyć na umowę o pracę? Zastanawiam się czy wysłać swoje cv.
    Świeżak

11.04.2023 20:22

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość złożenia CV? Jeśliby tak to na jakie stanowiska. Obecnie kończę technikum ( zss Radom - technik pojazdów samochodowych) i chciałbym podjąć pracę :)

28.05.2022 12:25

Jaki jest wkład kierownictwa Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

30.08.2022 13:13

Dziękuję za odpowiedź.Cv już wysłałem

30.08.2022 13:14

proszę o chwilę cierpliwości
    Zainteresowany

14.01.2022 09:33

Witam, jakie są warunki współpracy z PMP jako kooperant obróbki skrawaniem? Jakie są ich wymagania, czy jest potrzebne ISO? Pracowałem kilka lat w radomskich firmach i mam doświadczenie z ich detalami, a teraz mam własną firmę.

30.08.2022 13:04

Witam czy aktualna jest oferta pracy na operatora prasy CNC trumpf ?

30.08.2022 13:05

Tak, jest aktualna.
    Arek tokarek

23.08.2022 22:21

Wszyscy w tej firmie mają podobne stawki, chyba że pójdziesz do prezesa i będziesz skomlał o złotówkę więcej na godzinę to wtedy będziesz miał, a i dorobić sobie można ale tylko na nadgodzinach i w sobotę, to już podchodzi trochę pod niewolnictwo XXI wieku. Worklife balance w tej firmie nie istnieje. Robić, robić, robić, PMP niektórzy rozwijają jako pracuj mróweczko pracuj.

15.11.2021 15:59

Kończą np. z powodu picia alkoholu w pracy:) Nie można sobie pozwalać na takie rzeczy.

11.02.2022 05:52

Pracowałem tam ok 2 lata jedna osoba wyleciała z powodu picia alkoholu za mojej kadendcji, i podobno w przeszłości daaawno temu ktos z narzędziowni.
    xyz

09.02.2022 12:58

Piękna praca , piękna hala , piękne zarobki jeszcze piękniejszy szef także wszystko ładnie pięknie aż blacha zmięknie.
    Operator

10.12.2021 16:58

Na jakie wynagrodzenie moze liczyc operator pras z kilkuletnim doświadczeniem trumpf?
    Operator

10.12.2021 16:17

Na jakie wynagrodzenie moze liczyc operator pras z kilkuletnim doswiadczeniem trumpf? Są jakieś ,,widełki,, dotyczące pensji?

15.11.2021 16:06

A jeżeli chodzi o samą atmosferę jest ok. P. Kiepas jest bardzo rzeczowym i inteligentnym pracodawcą. Prezes już mniej dostępny i trochę traktuje ludzi z góry. Pani Kadrowa hmmm. nie wzbudza zaufania. Kierownicy dzisiaj się do Ciebie uśmiechają a jutro nóż w plecy. Da się przyzwoicie zarobić ale na to potrzeba czasu jak wszędzie. Czysto, schludnie ogólnie na plus, polecam.

16.11.2021 16:08

Nie miałem w zamyśle niepochlebnej opinii. Poprostu jestem dobrym obserwatorem a spędziłem w PMP trochę czasu. Być może zbyt dobitnie wyraziłem obserwację. Pozdrawiam Panią i wszystkich przyszłych i teraźniejszych pracowników oraz życzę sukceców i rozwoju.

16.11.2021 16:13

Bardzo dziękuję za wypowiedź. Tak jak wcześniej napisałam będę bardziej zwracała uwagę na styl swojej komunikacji. Wszystkiego dobrego

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.?

Kontakt - Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.

ul .A.Stanikowskiego 2A I 26-600 Radom

NIP:9481983416

KRS:0000119514

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

LinkedinIcon
    M&M

11.11.2016 13:13

Witam A więc zacznę od tego, że ukończylem staz w pmp, hmm co moge powiedziec, poznalem kilku ciekawych ludzi, milych, pomocnych a tego jest duzy plus :) bo jednak atmosfera w pracy ma znaczenie. Po drugie napiszę coś o firmie i ludziach zarządzających, niestety nie nadajecie sie na takie stanowiska co widac gołym okiem. I zastanawiq mnie jedno, jak osoba ktora chce sie bardzo nauczyc obslugiwac i pracowac na maszynie (tokarka, frezarka cnc) nie jest niestety dopuszczana do maszyny :( nawet na glupi jeden miesiac zeby cokolwiek liznąć z tematu. Dla mnie to chore jest na maxa. I małe slowo do kierownika. Panie Donatelli, niech sie Pan zastanowi i nastepnym razem daje szanse mlodym, ktorzy chca sie czegos nauczyc. A odbiegając od tematu, kilka slow w stronę kadr, a w szczegolnosci do Pani Marty Ferenc. Dziekuje bardzo za mila atmosfere miedzy Nami podczas stazu ktory odbywalem, wlasnie tacy ludzie z takim pieknym usmiechem, szczeroscia i zaangazowaniem powinni byc liderami, mega ogromny plus dla Pani ;) pozdrawiam
    czas zmieni wszystko

22.10.2021 10:04

..i zmienił otóż nikt kto ma doświadczenia jako operator cnc programer itp, nie pójdzie pracować za 3 tys, na łapę, proszę Was , ja rzuciłem ta pracę, zrobilem kurs na szpachlowanie i malowanie scian kupilem sprzęt, i mam 3 razy tyle co w pracy jako programista operator, dlaczego, a noo praca mniej odpowiedzialna mniejszy stres, i zaden łeb nad Toba nie stoi ;) pzdr :)

29.07.2021 10:38

Czy Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. zapewnia kartę multisportu?
    PMP Poland

30.07.2021 07:51

Dzień dobry, w bonusach firmy nie mamy karty multisport tylko inną formę dofinansowania do zajęć sportowo-rekreacyjnych. Korzystamy z dwóch klubów fitness oraz basenów. Pozdrawiamy PMP Poland Sp. zo .o.
    Stasek

06.08.2021 17:19

A może to błąd? Karta multisport daje o wiele więcej możliwości niż tylko siłownia czy basen i ponad to można z niej korzystać nie tylko w Radomiu, ale w całej Polsce... Jest jakaś możliwość wprowadzenia tej formy dofinansowania?

19.11.2020 16:40

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

06.12.2020 19:30

Tak

24.06.2020 05:12

Na jakie wynagrodzenie moze liczyc operator pras krawedziowch cnc? Jak wygląda to na tle Radomia?

01.05.2020 17:38

Czy pracodawca Precision Machine Parts Poland Sp z o. o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

13.05.2020 18:12

Tak, motywuje. Głównie utratą premii oraz zmniejszaniem liczby nadgodzin.
    Szaraczek

10.03.2020 20:46

Fajna atmosfera, pracownicy na produkcji to naprawę spoko ludzie. Pracowałem półtora roku i wypłata zawsze na czas, nadgodziny wypłacane w pełni. Zrezygnowałem ze względu na śmieciowe umowy odnawiane co miesiąc.

20.02.2020 20:32

W firmie dzieje się bardzo źle.Pracuje tu już dość długo ale takich cyrków jeszcze nie było.Przez nieudolność tak zwanej kadry "zarzadzajaco-menagerskiej" ta firma zachodzi do poziomu przy domowego garażu. Wielka szkoda ,że właściciele Holendrzy tego nie widzą co wyprawia ich Pan prezes Strzałka bo tego nieudacznika już dawno zatrudnili by co najwyżej jako pomocnika sprzątaczki. Jednym słowem (usunięte przez administratora) i wodorosty.Wszech obecne kumoterstwo , pociotkowstwo i okradanie firmy przez zarząd za pomocą pomocnych kooperantów. Strach pomyśleć co ci inteligenci zrobili z naszą firmą .

21.02.2020 15:09

Szanowny Panie, w nawiązaniu do pana opinii informujemy, że naruszył pan dobre imię osoby bezpodstawnymi pomówieniami, co w przypadku braku dowodów jest zagrożone sankcjami prawnymi. Jeżeli dysponuje pan dowodami lub informacjami potwierdzającymi nieprawidłowości prosimy o pilny kontakt lub zawiadomienie właściwych organów. W przeciwnym razie prosimy o zaprzestanie publikowania nieprawdy i zamieszczenie na portalu stosownego sprostowania w ciągu 7 dni. W przypadku braku oczekiwanej przez nas reakcji będziemy zmuszeni do powiadomienia odpowiednich organów ścigania i złożenia zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa z art. 212 § 1 Kodeksu karnego i przepisów ogólnych Kodeksu cywilnego. Z poważaniem, Precision Machine Parts Poland Sp. z o.o.

24.02.2020 23:17

W sprostowaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi. Szanowny Pracodawco , Bardzo przepraszam jeżeli Pan prezes Strzałka poczuł się urażony moja wypowiedzią. Chciałem również nadmienić że nie mam żadnych informacji lub dowodów aby to Pan prezes Strzałka okradał firmę poprzez przywłaszczanie sobie firmowego mienia w sposób bezpośredni. Poprzez "okradanie" miałem tylko i wyłącznie na myśli dystrybucję zleceń produkcyjnych poza firmę w tak zwana "korupcje" przez co nam pracownikom produkcyjnym ogranicza się nadgodziny (co jest głównym motorem napędowym otrzymywanej przez nas wypłaty) , zabiera się premie II i straszy że I również zostanie zabrana. Swoją poprzednią wypowiedzią chciałem tylko zaznaczyć pogarszające się warunki w naszej firmie (przez co bardzo ubolewam),jednocześnie chciałem poraz drugi nadmienić i powtórnie przeprosić oraz sprostować moja wypowiedź ,że ktokolwiek w sposób bezpośredni okrada nasza firmę. Oczywiście głównym adresatem moich przeprosiń jest Pan prezes Strzałka, ponieważ domniemam , że to właśnie jego uraziła moja poprzednia wypowiedź. Jeszcze raz Pana przepraszam Panie Strzałko.

21.01.2020 17:56

Jak wygląda ścieżka awansu w Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.?

04.02.2020 18:01

Wszystko zależy na jakie stanowisko Aplikujesz i jakie masz aspiracje w stosunku do zarobków

20.02.2020 20:40

W PMP nie ma czegoś takiego jak ścieżka awansu.
    Zielony

12.07.2019 06:43

Jakie zarobki firma oferuje na stamowisku operatora pras cnc

15.07.2019 11:55

Dzień dobry Panu, zapraszam do przesłania swojego CV ze zgodą na przetarzanie danych osobowych. W trakcie spotkania przedstawimy warunki finansowe oraz wszystkie bonusy dostępne w naszej firmie. Z pozdrowieniami PMP Poland Sp. z o.o.
    PMP Poland

23.07.2019 11:23

Zarobki są uzaleznione od umiejętności i doświadczenia kandydata. Rozmawiamy o tym w trakcie rozmowy rekrutacyjnej, bezpośrednio z kandydatem. Przedstawiamy także wszystkie świadczenia pozapłacowe. Zapraszamy do aplikowania. Z poważaniem PMP Poland Sp. z o.o. w Radomiu
    X - ANONIM - X

08.06.2010 21:22

Najwyraźniej nie jesteście profesjonalistami i nie macie odpowiedniego wykształcenie skoro wam nie dano podwyżki. Będąc technikiem spodziewacie się kokosów?? Ta firma jest pioneerem bo robi najlepsze i najbardziej precyzyjne części a bycie pioneerem nie pozwala na zatrudnianie nie elitarnych pracowników.
    Alfred

22.10.2018 15:17

Hahaha jasne...
    XYZ

19.11.2018 11:59

Firma z najlepszym parkiem maszynowym w byłym województwie Radomskim. Dobrzy technolodzy i konstruktorzy . Niemiła atmosfera bo pracują tam pajace (produkcja), gamonie...Po podwyżki lecą nie z umiejętnościami tylko , by podkopać pod kimś dołki. Żenada i głupota... Największe cwaniaki już odeszli , więc jajek nie ma komu handlować a i lizać

01.02.2018 10:46

Chyba zablokowali dodawanie opinii
    anonymous

24.03.2018 17:23

A Twoja opinia jest dodana, więc raczej nie...
    Magazynier

13.12.2016 20:04

Witam, Widziałem ogłoszenie dla pracownika magazynu. Czy mogę prosić o informację na temat tej pracy? Jaka kasa atmosfera czy ciężko.
    gość

12.09.2016 10:06

Hej, jaka teraz panuje atmosfera u nich? Dziękuję.
    dszumacher

11.09.2016 20:14

Jakieś nowe wieści z firmy? Jak tam płacą dla operatorów cnc ?
    asdasdsa

20.08.2016 15:11

Pewnie jak w każdej innej firmie, jeśli są Tobą zainteresowani dzwonią w przeciągu kilku dni
    M&M

10.08.2016 13:31

Witam Od jutra zaczynam 3 miesięczny staż w tej firmie. Jak to jest w PMP ze stażystami? Jak tam ich traktują? Cos na początek? Jakies rady? Pzdr
    ja

05.08.2016 00:20

A czy jest może ktoś kto już pracuje w biurze jako konstruktor lub technolog, ewentualnie pracował i chciałby podzielić się szczegółami na temat pracy na tych stanowiskach np. jaka atmosfera, możliwości szkolenia, zarobki itp.
    AGS

26.07.2016 09:26

Na jakie zarobki może liczyć kontroler jakości z dwuletnim doświadczeniem, czy praca jest dwuzmianowa, jak z sobotami, czy są jakieś nadgodziny?
    CIEKAWY

18.07.2016 22:05

Witam i z ciekawosci pytam ile mniej wiecej ma na rękę spawacz TIG141/MAG135 ?

12.07.2016 18:38

13.07.2016 10:19

Właśnie dopytuje jakie stawki przewidują, bo np. kolega po 2 latach pracy w innej firmie ma 2000 brutto. Na stronie PMP w zakładce praca jest kilka stanowisk w tym technolog WOS, więc mam rozumieć, że są nie aktualne?

Zostaw merytoryczną opinię o Precision Machine Parts Poland Sp z o. o.