Macie dużo szkoleń pracowniczych ?
Coraz gorzej. Same utrudnienia dla pasażerów.-Biletu nie można kupic u kierowcy trzeba stać w kolejce do kas na pół dworca a potem w kolejce do busa. Nie ma możliwości zakupu przez internet co ułatwiło by życie i nerwy klientom...
pracowałem w tej firmie i wiecej nie chce o niej słyszeć .Porażka,atmosfera skandaliczna ludzie uciekaja z tamtd gdzie pieprz rosnie i wiecznie maja braki
SKANDALICZNA FIRMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SYN JECHAŁ W NIEDZIELĘ TJ. 22.01.2012 Z KRAKOWA DO KATOWIC ODJAZD O16,10 . W KATOWICACH KIEROWCA ZATRZYMAŁ SIĘ GDZIE SYN MIAŁ NAJBLIŻEJ ABY DOSTAĆ SIĘ NA LOTNISKO I KIEROWCA SIĘ ZATRZYMAŁ ,ALE ODMÓWIŁ WYDANIA BAGAZU - SKANDAL . NIE MÓWIĄC O TYM ŻE BYŁO NA TEJ STACJI WIĘCEJ WYSIADAJĄCYCH. BAGAŻ NIE ZOSTAŁ WYDANY I GDYBY SYN W BIEGU NIE WSKOCZYŁ DO AUTOBUSU TO KIEROWCA BY ODJECHAŁ Z JEGO BAGAŻEM ZOSTAWIAJĄC LUDZI NA PRZYSTANKU. BAGAŻ ZOSTAŁ WYDANY KILKA KILOMETRÓW DALEJ NA STACJI KOŃCOWEJ. Z TAKIM CHAMSTWEM , BEZMYŚLNOŚCIĄ I BZDURNYM PODOBNO PRZEPISEM JESZCZE SIĘ NIE SPOTKAŁAM. NAJGORSZY PRZEWOŹNIK NA TERENIE POLSKI NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Heh wystarczy zapytać kierowcy jakie sa zasady jak się czytać nie potrafi. (usunięte przez administratora)
A może ta Pani ma rację?Najłatwiej usunąć niewygodną acz prawdziwą opinię.Ocena dla firmy NDST!!! Jeśli admin ma problem z czytaniem to ocena dla firmy NIEDOSTATECZNA
Jest w regulaminie, który m.in. wisi w pojazdach: bagaż z luków wydawany jest na przystankach końcowych. Może syn nie umie czytać?