MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan

• Samborowice
  • Starowice Dolne
  • Wierzbna
  • Jagielnica

3. Opinie o pracodawcach Krzelków
  5. Opinie o MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan

Opinie o MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan Krzelków

Nie przegap nowości o MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan!

Podróżnicy

11.12.2025 20:27

Byliśmy na wyjeździe do Wiednia i byliśmy zadowoleni z wyjazdu. Pani K. była miła i powiedziała że Belweder jest dodatkiem według planu jaki dostaliśmy od biura miał być tylko jarmark. A Mikołajki super. Kolejny wyjazd z tym biurem na 5 i znów pojedziemy. Czekamy na nowe oferty.
    Uczestnik na wycieczce

11.12.2025 15:05

Witam Było super w planach nie było ogladania Belwederu a wiec taki gratis, dodatkowo były Mikołajkowe upominki od biura podróży MUNDI i konkurs miała niespodzianka . Bardzo polecam firme a panu "TURYŚCIE" polecam wybrac inna firme ;)

19.02.2026 17:24

Widzę,że tutaj też brak pozytywnych opinii o firmie. Nie jestem zdziwiony. Mundi wozi nas do pracy już dość długo ale to co oni ostatnio robią to jest jak zabawa w przedszkole. A może się skończyć bardzo źle. Nasz kierowca jeździ ile się da. Na różnych trasach i do różnych miejsc pracy ludzi. A na dokładkę jeszcze w moim miejscu pracy. Dziennie licząc około 250 km na liczniku auta do tego 4- 5 dni roboczych plus nocki. Temat na najbliższą chwilę dla Inspekcji transportu drogowego. I dla policji. Życzymy powodzenia panu kierowcy i jego "mądrym" i oszczędnym szefom. Szkoda,że oszczędzacie nie tam gdzie trzeba czyli na naszym-pasażerów-bezpieczeństwie.

04.03.2026 15:31

Czyli standardowo znów zrzucanie winy na kierowcę czy pasażera? Dlaczego wszystkie wasze wypowiedzi brzmią w stylu "to nie my tylko wy" I naprawdę jesteście zdziwieni skąd te opinie?

MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan

04.03.2026 16:04

Tu nie chodzi o zrzucanie winy na kogokolwiek, tylko o ustalenie faktów. Jeśli kierowca doprowadził do sytuacji, w której uszkodzona została wiata przystankowa i autobus, to naturalne jest wyjaśnienie okoliczności i odpowiedzialności – dokładnie tak samo, jak w każdej innej branży. To nie jest narracja „to nie my, tylko wy”, tylko informacja o tym, co wynika z ustaleń. Emocje są zrozumiałe, bo sytuacja jest poważna, ale wyciąganie wniosków bez znajomości szczegółów też nie pomaga. Najważniejsze jest bezpieczeństwo i rzetelne wyjaśnienie sprawy.
    Kierowca

27.02.2026 18:55

Dyspozytorka ZKA nie ma pojęcia co się dzieje w autobusach na komunikacji. Nie potrafi podstawić dużego autobusu wtedy kiedy jest dużo dzieci. Duże autobusy jeżdżą w godzinach bez szkoły. (usunięte przez administratora)

04.03.2026 15:09

Jeśli ma Pan konkretne uwagi, proszę je zgłosić oficjalnie, a nie obrażać ludzi i firmy w internecie. Organizacja taboru zależy od wielu czynników – dostępności autobusów, grafików i bieżącej sytuacji na trasach. Dyspozytor podejmuje decyzje w oparciu o realne możliwości, a nie złośliwość. Najłatwiej jest napisać obraźliwy komentarz, trudniej zrozumieć, jak wygląda codzienna praca od środka. Zachęcam do merytorycznej rozmowy zamiast używania takich określeń
    Daga

28.02.2026 14:34

Kierowcy kat. D mają w ofercie "elastyczne grafiki". Rzeczywiście można się dogadać i nie ma problemu z wzięciem dni wolnych? :)

04.03.2026 14:10

Bo (usunięte przez administratora)udaje że wszystko jest ok. A nie jest. Ludzi mają chyba za gorszych. Zarówno kierowców jak i pasażerów. Tam jedynie trójka kierowców lub nawet czwórka mają jak u Pana Boga za piecem. Donosiciele i lizusy. (usunięte przez administratora) Dziękuję za uwagę. To wszystko co mam do powiedzenia.

04.03.2026 15:07

Skoro ma Pan tyle do powiedzenia, to może warto się ujawnić i porozmawiać otwarcie, zamiast anonimowo pisać takie rzeczy? Łatwo jest krytykować z ukrycia. Jeśli są jakieś realne problemy, najlepiej zgłosić je bezpośrednio w firmie – wtedy można coś konstruktywnie zmienić. Pisanie ogólników i sianie negatywnych opinii niczemu nie służy.”

31.12.2025 10:48

Nie czym pracowac dużo godzin nadgodziny (usunięte przez administratora)nigdy chodź każą zapisywać (usunięte przez administratora) na każdym kroku kierowcy co chwila inni bo szefostwo wymaga aby sami sobie naprawiali umowa (usunięte przez administratora) to standard brak pomieszczenia na godne śniadanie brak podstawowych narzędzi najlepiej iść i się samemu przekonać te pozytywne opinie wystawiło biuro. Kara dla kierowców w postaci przeciągania napraw autobusu bo w przerwie dla siebie nie nie wykonywał napraw tylko siedział kto pracował ten wie. Cześć wypłaty 10 cześć 20 żebyś przypadkiem się nie zwolnił
    #Mechatronik
    Kierowca

21.02.2026 13:39

Ale jakie kary? Sami się zgadzacie na te kary, w regulaminie macie coś takiego? Jeden czy drugi by się odezwał to by zamknęli m0rdy w tym biurze. Tylko pisać tutaj umiecie.

22.02.2026 12:57

A co pasażer ma do powiedzenia? Zgłaszamy wszystko ale to jak grochem o ścianę. Nikt nie reaguje. Więc może tylko to pisanie tutaj zostało.

18.02.2026 11:43

Bardzo niesłowni ludzie. Zero komunikacji między tymi którzy "rządzą" Każdy co innego mówi. Finalnie ludzie stoją jak idioci i czekają na autobus a kierowca odwołany. I zapomnieli podstawić innego.

18.02.2026 20:25

Bo jak mają dobrego kierowcę to nie potrafią docenić. Obrażają się jak małe dzieci bo autobusy brudne jak jeżdżą w tej zimowej ciapie na drodze. A potem zdziwieni że ludzie skargi piszą i dzwonią. Zero szacunku do ludzi.

19.02.2026 09:18

No właśnie zero szacunku, a jak już człowiek odchodzi to obiecują różne rzeczy, a to turystyka, a to nowe autobusy przyjdą… ludzie… człowiek nie jest głupi. Naprawcie te które teraz jeżdżą a nie w (usunięte przez administratora) to macie a jak się stanie tragedia to wtedy zaczniecie latac. Wcale mi was nie żal.

05.01.2026 18:54

To jest jakaś porażka a nie firma. Autobusy rozwalone w dza6ph7 ostatnio się przejechalem zaraz szyba przednia wyleci i wy czymś takim dzieci przewozicie?????

07.01.2026 11:01

Haha pracownicy często nie wiedzą bo nie mają dowodów zresztą większość z nich boją się odezwać a ten 6ph7 to chyba sprinter a ta szyba to najmniejszy problem😂 Zresztą który ma tam legalny przegląd żaden
    Daga

19.02.2026 07:33

Kurczę, te rozwalone autobusy aż o ciarki mnie przyprawiły! Serio, nie robią przeglądów, to gdzie kwestia bezpieczeństwa pasażerów?

01.07.2025 20:18

Pracuję od roku uczciwe nigdy problemu z wypłata nie było nigdy nie było problemu z pieniędzmi wcześniej gdy ich potrzebowałem duża pomoc od pracodawcy w trudnej sytuacji. Są pracownicy którzy pracują od lat są uczciwi rzetelni a te dziwne komentarze to chyba konkurencja albo ci co lubili alkohol i chodzenie do pracy w kratkę.

#Wynagrodzenie

#KulturaOrganizacyjna

15.12.2025 17:43

Nawet w firmie wiedzą że kierowcy urządzają sobie „Ciechocinki”, a potem wracają do pracy jakby gdyby nic. Jak się nie ma kierowców to się weźmie byle kogo, aby zapchać dziurę. Pozdrawiam.

18.02.2026 20:28

To może Ty w innej firmie pracujesz ?🤔 O ile jeszcze pracujesz.
    Angelika

07.01.2026 22:07

Kierowca kat. D, jakich warunków finansowych można się spodziewać po nowym roku, może ktoś podpowiedzieć? Opinie są szczerze zatrważające, ale może znajdzie się ktoś z aktualnych pracowników z konkretami

08.01.2026 08:55

Na komunikacji miejskiej 4500 5000 Netto na zakłady 120 zł kółko do tego frajda z jazdy rozklekotanym złomem krzyki i obwinianie o wszystko od szefostwa jako premia. Warto się zatrudnić bo cały czas potrzebują i później podzielić się tutaj wrażeniami

13.01.2026 17:59

Dziewczyno tu nawet kierowcy toalety nie mają i socjalu żeby zjeść w spokoju…
    Małorycy

20.12.2025 07:29

Firma poniżej dna. (usunięte przez administratora)Autobusy totalny złom. Bez ubezpieczenia i przeglądu technicznego. (usunięte przez administratora) Ta firma nie ma prawa istnieć.
    oszczywilk

19.12.2025 11:56

oczywiście, że nie polecam firmy. Dziady i nic więcej z rozwalonymi autobusami! ktoś o trosce pisze bardzo śmieszne, (usunięte przez administratora)

Kontakt - MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan

45 57-210 Krzelków

NIP:8871519637

REGON:020769593

Branża główna: Przewóz osób

24.09.2025 20:22

Pracodawca troszczy się o swoich pracowników. Stabilność zatrudnienia, nowoczesna flota. Praca w transporcie to rozwiązanie dla osób lubiących być w ruchu.

15.12.2025 17:46

Troszczy? Chyba firmy pomyliłeś. Na komunikacji po 12 h kierowcy jeżdżą, jeden ma lepiej, drugi gorzej ale co tam.
    Bartolini

22.09.2025 01:08

Powie mi ktoś dlaczego flixbus Warszawa Karpacz dość często jest ogłoszenie na kierowcę? Czy to tak ciężka linia że ludzie nie chcą jeździć? czy mało płacą? czy inny powód?

21.06.2025 20:22

Nie polecam tej firmy! Stare rozklekotane autobusy i niemiła obsługa.

01.07.2025 20:21

Tabor akurat się zmienił a każdy autobus będzie rozklekotany po naszych wspaniałych drogach włącz myślenie nie boli
    Kiero

07.07.2025 07:09

No akurat… te łyse opony to też przez drogi. Starły się w zaledwie rok czasu. Brak ogrzewania, brak klimatyzacji, drzwi w niektórych nie da się otworzyć bo ciągle się zacinają. W deszczową pogodę kapie z dachu. Akurat kierowcy jak zgłaszają to czas oczekiwania trwa od 2 tyg żeby łaskawie mechanicy oj pseudo mechanicy zrobili. Nawet porządnego elektryka nie mają… Co Ty możesz wiedzieć na ten temat.
    Karolina

22.06.2025 12:35

Również nie polecam tej firmy. Nad niczym nie panują. Dzieci jeżdżą do szkoły autobusami bez przeglądów, rodzice muszą się martwić i zgłaszać osobiście takie rzeczy że autobusy nie nadają się do jazdy. Oczywiście Pani z biura okłamuje ciągle innych , że tak nie jest. Przypominam kłamstwo ma krótkie nogi. Ostatnio dzieci musiały jechać autobusem w którym śmierdzi, z siedzeniem zepsutym i brak miejsc stojących! Pani opiekunka stała na schodach. Brawa !! Jeszcze dodam, że nie ma klimatyzacji w niektórych autobusach.
    Karolina

23.06.2025 08:55

My czyli kto? Rodzice akurat mają mało do powiedzenia. I to od nich nie zależy żeby sobie tak o zmienić firmę skoro wygrali przetarg na kolejne lata.

01.07.2025 20:20

Niestety to wina kierowców zostawiają autobus na parkingu zero zgłoszeń na warsztacie od pewnego czasu się to zmieniło
    Pedro

13.03.2025 11:01

Problem z autobusami na Ziębickiej Komunikacji Autobusowej. Terminale są, ale nie działają. Stan techniczny powala z nóg.
    Kama

25.06.2025 19:46

Witam tutaj jest problem z zasięgiem na wioskach a nie problem z terminalami Jeśli ma Pan jakieś obiekcje zawsze można przyjść do biura i zgłosić Pozdrawiam
    Nowy

20.10.2023 17:42

Problem ze stanem technicznym autokarów., problem z kontaktem z szefostwem, ale nie ma za to problemu z wypłatą - BO JEJ PO PROSTU NIE ZOBACZYSZ. Wydrzeć od nich kasę - graniczy z cudem
    Gregor

14.01.2025 11:56

Wypłata na czas, autobusy nie odbiegają ze stanem technicznym od reszty pojazdów na drogach, biuro znajduje się w centrum miasta
    KK

24.06.2025 22:01

Firma wypłacalna Wypłata zawsze na czas,to jest u nich priorytet
    Podróżniczka

20.04.2025 20:14

Z tym przewoźnikiem to tak średnio jechać na jakąkolwiek wycieczkę. Przy kontroli okazuje się że autobus nie pojedzie bo posiada łyse opony. Halooooo….?? Czy wy tam macie oczy otwarte co za autobusy wysyłacie czy już totalnie macie to gdzieś? Na komunikacji Ziębickiej też ostatnio wystrzeliła opona. Brawo dla firmy!
    XD

13.02.2025 11:06

No to tak słabo ze stanem technicznym skoro na dworcu przy kontroli zostały zabrane dowodziki :)
    Daniel

07.11.2022 09:50

Witam chciałbym się zatrudnić jako kierowca w firmie mundi chcę zrobić uprawnienia i kwalifikacje zawodowe z powiatowego urzędu pracy do przewozu osób jest jakaś szansa na zatrudnienie w takim etapie postępowania jeśli tak to jakich zasadach jeśli mogę wiedzieć pozdrawiam serdecznie Daniel

23.10.2021 11:26

Czy kwota 7100 PLN to dobra stawka w firmie Mundi Przewóz Osób Paweł Kocjan?
    fr

04.06.2022 20:41

Mało bo zatrudniana czarno emerytów, alimenciarzy !!
    fr

04.06.2022 20:43

chyba ta suma to na 6 mioesięcy rozdarta :) to żyła nie da zarobić kierowcy,bajko pisarz Andersen :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan?

Franio

28.05.2022 17:03

Nie polecam tej firmy. Sami Państwo się przekonacie. Tępić takich nie rzetelnych pracodawców.

Zostaw merytoryczną opinię o MUNDI Przewóz osób Paweł Kocjan