Derewenda Henryk Derewenda

• Witów

3. Opinie o pracodawcach Piotrków Trybunalski
  5. Opinie o Firma Handlowo-Usługowa Derewenda Henryk Derewenda

Opinie o Derewenda Henryk Derewenda Piotrków Trybunalski

Nie przegap nowości o Firma Handlowo-Usługowa Derewenda Henryk Derewenda!

02.09.2026 12:47

Dzisiaj była pierwsza sprawa z Panem Henrykiem z firmy Derewenda. No cóż ja mogę powiedzieć, buta i arogancja ze strony Derewendy, nawet nie wie że są już następne sprawy przeciwko niemu, szkoda słów na poziom, ale czego można oczekiwać po tym człowieku, totalne (usunięte przez administratora) zachęcam wszystkich do składania pozwów przeciwko niemu a wiem że jest mnóstwo ludzi którzy zostali pokrzywdzeni przez firmę Derewenda. Ja chciałem polubownie się porozumieć, ale nie ma na to ochoty pewny siebie właściciel Pan Derewenda, muszę o świadectwo pracy upomnieć się w PIP. Nie polecam nikomu tego pracodawcy

16.07.2026 21:52

Pan Henryk zawsze straszyl ze z nim zaden pracownik w sadzie nie wygral, ciekawe dlaczego placil za ugode innym, zobaczymy co bedzie tym razem, ja tylko chce swoje pieniadze nie wymyslam niczego i zakonczyc juz to wszystko, ja juz nie mam sily do tej firmy, tylko on sie liczy i nikt inny, ciekawe czy komus oddal dzien ustawowo wolny od pracy jesli wypada w sobote ale jak to stwierdzil u niego jest tak i nikt mu nic nie zrobi. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie a na swiadectwo pracy czekam dwa miesiace.

Krzysiek

16.07.2026 09:11

Oczekiwanie na umowę nawet na umowę zlecenie to dramat . Wszystko odbywa się na czarno ! Przykład ostatnie dwie połamane Nogi . I co wtedy Robi pan HENRYK? Udaje wrażliwego i współczującego, a gdzie był wcześniej , żeby dać zwykła umowę o którą nie trzeba się prosić, to jest uwłaczające dla pracownika w tych czasach . Nie polecam Nikomu .

Romuald

15.07.2026 14:56

W firmie Derewenda nie można pójść na zwolnienie, bo i tak szef pan Henryk wzywa do pracy . Ponieważ nikt w tej firmie nie chce pracować , nie ma kim zastąpić kierowców. Nie polecam
    Radek

15.06.2026 10:05

Nie polecam pracy w firmie Derewenda. Na umowę będziesz czekać w nieskończoność i nic z tego

22.05.2026 08:07

Nie polecam pracy w firmie Derewenda i u pana Henryka Derewendy . Od miesiąca marca zalega mi z wypłata , to stary sposób na oszczędzaniu tylko najgorzej ze na pracowniku . Najgorszy sposób oszczędzania na pracowniku któremu należy się wypłata . Pisze to by ostrzec innych przed pracą w tej firmie i z panem Henrykiem. Grzegorz.
    #PracownikFizyczny

Kontakt - Firma Handlowo-Usługowa Derewenda Henryk Derewenda

Topolowa 1 97-300 Piotrków Trybunalski

NIP:7711371964

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Radek

11.11.2025 16:40

Dziękujemy Irek 👍 odpoczywaj na emeryturze i dużo zdrowia !!!

09.11.2025 09:34

Ryszard53

09.11.2025 10:33

A to co firma skończyła tam działalność ?
    Maciek

01.05.2025 19:04

Współpraca z moim kierownikiem Panem Sebastianem wygląda wzorowo. Wspaniały człowiek
    Ewa

12.12.2022 16:49

Czemu taka osoba o słabej kulturze osobistej jaka jest brygadzistka zarządza ludźmi to ona powinna być przykładem a nie besztać wszystkich

17.10.2021 08:00

Asystent AI

Czy teraz znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa Derewenda Henryk Derewenda w mieście Piotrków Trybunalski? Będziemy wdzięczni za każdy info.
    Ewa

12.12.2022 16:43

Mogę co nieco powiedzieć o brygadziści że
    Gość

18.10.2021 20:10

Do samej firmy nic nie mam niech sobie działa a co do zatrudnienia pracowników na zlecenie jest wiele do życzenia zaniżanie stawek godzinowych do 10zł owszem w dokumentach jest ok ale nie do końca np pracownik przepracuje 168godz a w dokumentach zaniżanie do 90 paru godzin po mojemu pracodawca nie wywiązuje się z umów na zlecenie

Zostaw merytoryczną opinię o Firma Handlowo-Usługowa Derewenda Henryk Derewenda