Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o.

Adres: Toruńska 300, 85-880 Bydgoszcz

NIP: 9532462409 REGON: 93161914 KRS: 0000183287

Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o.
4 28 301 5 1

Opinie o Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nosacz
 Opinia

Chciałbym się dowiedzieć co spawacze zatrudnieni u Gotowskiego myślą o swoim zakładzie pracy?! Wybieram się tam na próbki. Z tego co znam opinie na mieście, jest to jeden z lepszych zakładów w Bydgoszczy na MAG135.

Pomocna?
Tak1Nie
Jaguś
 Opinia

Wypłaty w całości dostali wszyscy pracownicy w terminie,wiec wpisy o braku pensji musi dawać osoba która tu nie pracuje i nie ma już kontaktów z pracownikami.skoro tych kontaktów nie ma tzn że nie była lubiana i pozostawiła po sobie raczej słabe wrażenie.Pozostało tylko sianie fermentu i napinanie sie na internecie ale całe szczescie że każdy już patrzy na te wpisy z politowanie.Proponuje zamiast tu przesiadywac i pisac głupoty poszukaj jakiejś oferty pracy (z twoimi umiejetnosciami nie będzie to łatwe zadanie)bo mama już długo Ciebie utrzymywac nie będzie.Bardzo pozdrawiam twój "serdeczny"kolega z pracy którego nazywałeś starym i wolnym oraz nieadajacym sie do pracy.Z przyczyn oczywistych nie wpisze swojego prawdziweg imienia bo na Hali nadal sa ci młodzi co takich jak czyli starych nie lubią.

Pomocna?
Tak98Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia
@Jaguś 14.01.2019 09:21

Jaguś, co za (usunięte przez administratora) piszesz? Pensja w terminie oznacza najpóźniej że minute po północy dziesiątego dnia miesiąca, możesz rozporządzać zarobionymi pieniędzmi, jeżeli dziesiąty przypada w dzień ustawowo wolny od pracy odpowiednio wcześniej, z co do zasady to ostatni dzień roboczy przed wolnym.

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaguś
 Opinia
@Zenek 14.01.2019 21:43

Liczy się data wysłania na konto a pieniadze były wysłane 10 wiec zgodnie z planem,ale oczywiscie takim smutasom i marudom jak Ty to wszystko przeszkadza i wszystko sie należy,zmień robote jak Ci coś nie pasuje,nie zmienisz?czego sie boisz ich w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak77Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DzuczekKacperek
 Opinia
@Jaguś 16.01.2019 08:09

Widzę, że znasz się na swoich prawach jak mało kto. Pytanie jesteś tak naiwny, ze dałeś się złapać na stary numer księgowych, czy zwyczajnie nie masz pojęcia kiedy powinna być zarobiona kasa i co wiąże się z jej brakiem po północy dziesiątego? Dziesiątego możesz co najwyżej dostać do łapki gotówkę i to też może być problematyczne, na koncie MUSI być już po północy, wysłanie przelewu się nie liczy. Skoro znalazłeś to forum w necie poszukaj informacjo o wypłacie, będziesz nieco mądrzejszy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nosacz
 Opinia
@Zenek 14.01.2019 21:43

Absolutna nie prawda. Wypłata do 10 dnia kolejnego miesiąca oznacza, że oddolnie, nie podziel później niż 10 dnia kolejnego miesiąca masz mieć pieniądze na koncie. Koniec kropka. Zawsze możesz zadzwonić do inspekcji pracy i dopytać.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
Budowa
 Opinia

Po raz kolejny: DOKOŃCZ ROBOTĘ ! Z umowy się nie wywiązałeś a chcesz wyłudzić kasę za 100% zakresu.. he

Pomocna?
Tak7Nie2
Zły
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

(usunięte przez administratora)Począwszy od organizacji pracy na płatnościach skończywszy. Od kilku miesięcy nie mogę doprosić się o pieniądze. Nie polecam, sugeruję omijać szerokim łukiem. Bezczelność do tego stopnia że proponuje kolejne zlecenia nie regulując należności za pierwsze.

Pomocna?
Tak7Nie7
Prawda
 Opinia
@Zły 08.05.2019 07:19

Domyślam się z jakiej firmy jesteś ,najpierw dokończ usługę którą robisz już pare miesięcy.

Pomocna?
Tak10Nie2
Maks
 Opinia

Witam mam pytanie do was. Czy coś się zmieniło na lepsze w firmie? Jak na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja? To prawda że jest aż tak źle? Pytam bo kiedyś chciałem starać się o pracę,ale przerażają mnie komentarze.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PAPADOPULOS
 Opinia
@Maks 21.02.2019 22:10

Cześć.Jeżeli od opinii na go worku uzależniasz to czy gdzieś chcesz pracować czy nie to słabo to widzę (bo jak napisze ze pracodawca daje na godzine 23 tys zł netto to uwierzysz?)A zdanie że "kiedyś chciałem starać się o pracę"całkowicie wyjaśnie że obecnie "nie chcesz się starać" wiec myśle że wpisujesz sie tutaj tylko po to żeby zaśmiecic forum.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maks
 Opinia
@PAPADOPULOS 22.02.2019 12:34

Zasmiecone to forum to już było i jest, przez inne osoby.Zwyczajnie się zapytałem. I już wiem że nie pchać się w ten (usunięte przez administratora) . Pozdro

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aNDRZEJ.
 Opinia

Mam już tego dosyć,codziennie to samo,jak tylko zejde z hali do szatni to mam kanapke z salami,mówie nie chce z salami ale i tak mam.Czy ja za duzo chce,jestem w małżeństwie od 10 lat to juz chyba moge wymagać kanapki z serem.Czy ja zrobiłem cos komuś żeby ciągle to salami,a inni młodsi pracownicy mają z serem,kierownictwo nic z tym nie robi,a uważam że od tego sa że jak sie dzieje niesprawiedliwość to powinni interweniowac,za to pobierają pieniądze.Ja nie mówie że codziennie ma być z serem,no ale przynajmniej z dwa razy w tygodniu.Jak sie zatrudniałem to prawie codziennie miałem z serem albo pasztetem a teraz,........W innych firmach mają cześciej kanapki z serem a nie jak u nas ze tak mało.Taka prośba kupmy ser na cały rok i kazdy bedzie mógł zjeść z serem kiedy chce.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia

Firma żałosna z zalosnym prezesem na czele...

Pomocna?
Tak29Nie19
32

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kie
 Opinia
@Adrian 22.01.2019 20:29

S. przestan hejtowac:) roboty lepiej poszukaj:) ps. tych pracodawców ciagle zmieniasz, co jest z tobą? Dlaczego tak jest? Wszyscy są źli? Cały świat jest zły ? wiele pytań żadnych odpowiedzi........:) zycze miłego dnia i trzymam kciuki by życie ci się w końcu wyprostowało:)

Pomocna?
Tak48Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
endrju
 Opinia
@Kie 23.01.2019 13:52

panie kierowniku światem zadzą reptalianie dla tego jest tak a nie inaczejjjj

Pomocna?
Tak36Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia

Firma do bani nie płaci zaległości w terminach czekam 3 msc na zalegla kasę żenujące

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia
@Jan 21.01.2019 00:03

Przepraszam pomyliłem się

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były spawacz
 Opinia

Jaguś chyba nie znasz się na przepisach.... Bo wyplata na 10 dnia każdego miesiaca oznacza że pracownik ma te pieniądze do dyspozycji jak napisał kolega. I nie ze mu wszystko przeszkadza bo każdy ma rodziny i każdy ma rachunki do płacenia cepie.... A z tego co widać właśnie jesteś dupowlazem który nawet za darmo będzie robił. Idiota

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ok
 Opinia

Dno prezes na narty wyjechał A u ludzi długi ma niech się w łeb walnie

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jo jo
 Opinia
@Ok 14.01.2019 17:40

Honolulu

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaro
 Opinia

Byłem dzisiaj w firmie kasa świeci pustkami na pytanie o wypłatę nikt nic nie wie. Maja problem ludzie odprawy się domagają A prezes mowi nie mam skąd brać...wiadomo odprawy musi wyplacic bo sąd pracy nakaz wystawił. Więc wyplat nie będzie.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sadek
 Opinia
@Jaro 10.01.2019 14:01

Są wypłaty Cepie hahahaha

Pomocna?
Tak98Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biuro
 Opinia
@Sadek 11.01.2019 09:49

Szkoda ze dla takiego buraka jak Ty maja wyplaty.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biurowy
 Opinia
@Biuro 13.01.2019 11:30

Biuro tez dostało 10 jak co widać ze już nie pracujesz :) bo byś wiedział

Pomocna?
Tak81Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biuro
 Opinia

Wyplaty nadal brak. Mozliwe ze fizyczni cos tam dostali. W tej chwili to nie jest dobry czas na prace w tej firmie. Odradzam.

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia

Dno dno dno jak i firma jak i prezes. Złote góry obiecuje. Zależy mu na człowieku opowiada bzdury w gazecie. KLAMLIWY CZLOWIEK

Pomocna?
Tak18Nie
Spawacz
 Opinia

Skandal, brak wypłat na czas. Pensja z miesiąca na miesiąc mniejsza. Czas pożegnać się z tą firmą.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
 Opinia
@Spawacz 11.01.2019 15:37

Bo tej firmy już nie ma dno i wodorosty pan prezes pokazuje puste kieszenie.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia

niech sobie nie myślą ze mnie ruszą z chorobowego nawet mojej starej sie nie udalo

Pomocna?
Tak69Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia

Dostałem godzine temu na konto kase,jestem na chorobowym wiec sobie sprawdziłem.mam nadzieje ze nie będę w grupie do zwolnienia.pozdrawiam pracujacych i normalnych

Pomocna?
Tak66Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sadek
 Opinia

Wypłaty otrzymali wszyscy 100% pozdro dla załogi

Pomocna?
Tak78Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia
@Sadek 11.01.2019 09:55

Wypłaty, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
 Opinia

Proszę przelać zasiłki chorobowe pracowniką... Te które wam zus wypłacił. Jesteście beszczelni, brak słów.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Byłem zgłosić do inspekcji pracy na placu piastowskim. Co się okazało byłem 15 osoba która zgłosiła firmę gotowskiego???? najśmieszniejsze jest to że w pracy nikt się nie przyznał xd

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stanisław
 Opinia
@Kamil 11.12.2018 13:37

Byłem dziś i byłem 2 osoba

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michal
 Opinia
@Stanisław 11.12.2018 13:55

Byłeś dziś w monopolu? Drugi? Hmmm....

Pomocna?
Tak46Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Michal 11.12.2018 14:15

a Ty się czegoś nawąchałeś że nie rozumiesz wypowiedzi Ty baranie z biura

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stanisław
 Opinia
@Michal 11.12.2018 14:15

Nie no świruje nigdzie nie byłem jaja sobie robię he monopol owszem ale nie w tygodniu:) heja

Pomocna?
Tak58Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary Lis
 Opinia
@Kamil 11.12.2018 13:37

I co chcesz w ten sposób osiągnąć? Podwyżkę, dłuższy kontrakt czy może stanowisko Prezesa. PIP przyjdzie kuknie w papiery, a tam wszystko jest OK. Co najwyżej mandacik wystawią na 5000 zł. Jeśli chcesz się bić o pieniądze to tylko sąd. Inspektora interesuje jedynie kwit, nie ty.

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stanisław
 Opinia
@Stary Lis 12.12.2018 10:14

Tak by było he

Pomocna?
Tak50Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@Stary Lis 12.12.2018 10:14

Na pewno będę do sądu również składał nie odpuszczę. Ja chce tylko to co mi się należy. Hahaha co jest kur ok? Brak wypłaty, okrojone pensje, spóźnienia zaliczki? To jest ok twoim zdaniem gratuluję.

Pomocna?
Tak40Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zwała
 Opinia
@Kamil 11.12.2018 13:37

Kamil a byłeś zgłosić że sasiad zle parkuje?albo że na hali piją?może ktoś ukradł też jaką szlifi?nie to lubisz donosiC?a byłeś 15 tego dnia to znaczy że ogolnie cała hala jest pełna donosicieli?no to chyba jestescie zgranym zespołem?

Pomocna?
Tak47Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HWDP
 Opinia
@Kamil 12.12.2018 10:37

Jechać z konfidentami takimi jak Kamil co do sądu latają! Pozdr dla ulicznych swirusow hala 2018

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zenek
 Opinia
@Kamil 12.12.2018 10:37

OK nie jest, ale niczego nie osiągniesz biegając do Inspekcji.

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cfaniak
 Opinia
@Kamil 11.12.2018 13:37

Pól hali poleciało na Piastuche zakapować firmę, a inspektora nie widać, nowego Prezesa tez nie ma? Na pewno byliście w Inspekcji?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
True story
 Opinia

Nick - odpowiadam Ci na Twoje pytanie: pracow icy fizyczni dostali cale wyplaty okolo 11 grudnia. Pracownicy biurowi i kadra kierownicza dostala 11 grudnia 1000zl zaliczki z wyplaty ktora powinni dostac i z zapewnieniem ze jak ktorys z GW czy Zamawiajacych zaplaci firmie i beda jakies pieniadze w kasie to dostana reszte. Na razie tej reszty nikt nie widzial i nikt nie wie kiedy to bedzie. Dyrekcja nic nie mowi , wszyscy zyja w niepewnosci (bo po prostu nie ma kasy a lape na kasie trzyma Zarzadca sadowy). Zatem firma zalega z wyplatami ale tez i z innymi swiadczeniami. A propos wyplat dodam jeszcze: od kilku miesiecy nie dosc ze sa opoznione to jeszcze obciete z premii. I premie to nie sa jakies nie wiadomo jakie pieniadze. Po prostu rynkowa wyplate firma dzieli na premie i podstawe. I dopiero jak zarabiasz jedno i drugie to masz w miare rynkowe wynagrodzenie. Jak.Ci tna premie to wynagrodzrnie jest znacznie ponizej rynkowego (dla niektorych bardziej oplaca sie isc do biedronki pracowac) a wymagania firmy wobec Ciebie caly czas takie same. Ale jest zima (przed swiatami) i trudno znalezc robote wiec siedzimy w biurze i czekamy na to co sie stanie... albo na to co padnie... ?

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kILBUIL
 Opinia
@True story 16.12.2018 18:45

Dokładnie siedzicie i czekacie co sie stanie zamiast pracować.połowa z was w biurze już jest myślami gdzienindziej dlatego jest taka lipa.Wczesniej przez wiele lat dostawaliscie wynagrodzenie duzo wieksze niz waasz wk ład w firme,dlatego teraz nie płaczcie juz i tak zarobiliscie duzo wiecej niz zasluzyliscie.Zrozumncie wreszcie że to WY jesteście dla nas nie odwrotnie!!!Proponuje zakasac rękawy i zacząć pracować a nie odcinać godziny do 15.00

Pomocna?
Tak43Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biuro
 Opinia
@kILBUIL 16.12.2018 20:31

Ty tak parówo nie kozacz bo i na Ciebie moze przyjsc czas kiedy ocenia Twoja prace. Mozesz sie zdziwic 31.12.2018 jak dostaniesz kwit do reki. Zal tej firmy dla takich pajacow jak Ty.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taki co tyra na budowie
 Opinia
@True story 16.12.2018 18:45

Wy za biurkiem i tak macie za dobrze caly czas

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtas
 Opinia
@Taki co tyra na budowie 16.12.2018 20:43

Poczekaj cwaniaczku... jak Ci sie nie bedzie cos z wyplata zgadzac kiedys to jeszcze przyjdziesz na kolanach prosic o kase.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taki co tyra na budowie
 Opinia
@Wojtas 16.12.2018 20:47

na kolanach to ty dobrze robisz na torunskiej

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtas
 Opinia
@Taki co tyra na budowie 16.12.2018 20:52

Nie badz wulgarny .. nie jestes anonimowy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taki co tyra na budowie
 Opinia
@Wojtas 16.12.2018 20:54

dobrze nie będę wulgarny ale ty nie będziesz (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Up
 Opinia
@Taki co tyra na budowie 16.12.2018 20:56

Podbijam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Podbijam
 Opinia
@Up 17.12.2018 16:00

20.12.2018 i nadal brak kasy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hercules
 Opinia
@Wojtas 16.12.2018 20:47

Jak ja Ci przyjde na kolanach to zobaczysz jak Cie wysadze z tego biura cwaniaczu z miodem w uszach

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hercules
 Opinia

Wesołych Świąt :)

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Wstyd panie Gotowski 21 grudnia się zbliża ludzie wypłaty nadal nie dostali. Tak to jest jak się ludzi ma w (usunięte przez administratora) oby Ci karp w gardle stanął

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Budowlanka
 Opinia
@Adam 20.12.2018 23:29

Otrzymałem 10 wypłate cymbale

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Adam 20.12.2018 23:29

Panowie sytuacja jest zła

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Budowlanka 21.12.2018 07:01

Ty cymbale dostałeś do twojej świadomości pustego łba nie wszyscy ja otrzymali

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rychu
 Opinia

Leze (usunięte przez administratora) w zaspie! nikt mi nie pomoże

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KL.
 Opinia
@Rychu 20.12.2018 13:15

/WYSYŁAM KOMBAJN,TYLKO JAKIE MASZ WSPÓŁRZĘDNE????MUSIMY ZROBIĆ GIGA AKCJE RATUNKOWE.:)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rychu
 Opinia
@KL. 20.12.2018 14:33

Aż się porzygałem łeee dawaj czekam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Wy to jesteście takie (usunięte przez administratora) wołowe. Gorzkie żale wypisujecie w internecie ale nikt nie pójdzie do góry.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zgrabna
 Opinia
@Były pracownik 18.12.2018 09:55

Były ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tak jak wyżej
 Opinia
@Zgrabna 18.12.2018 10:58

Tak były z przed 8 lat i całe szczęście że odszedlem z tego(usunięte przez administratora)ale teraz lubie czytać jak wam ciężko jak wam źle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia
@Były pracownik 18.12.2018 09:55

Ale byliśmy firma nie ma czym się wysra.. dziwne że nie ogłosi upadłości jak kasa pusta. A styczeń nie lepiej się zapowiada.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a
 Opinia

Lubicie dostawać prezenty?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ben
 Opinia
@a 17.12.2018 06:24

Ale pytanie a kto nie lubi...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Ben 17.12.2018 11:34

Jak to dobrze mądrego posłuchać :):):)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Peluś
 Opinia
@:) 18.12.2018 09:19

Zamiast podejść do biurka i pogadać wolicie na forum hahahaha tematyka tez super haha mistrzostwo haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikodem
 Opinia

Ja jako spawacz wszystko dostałem,praca jest a fakt tez jest taki że by;ło zatrudnionych za duzo ludzi teraz robi sie normalniej.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Nikodem 16.12.2018 08:09

Po prostu schodzą z kosztów!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a
 Opinia

A może wolicie robić prezenty?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@a 17.12.2018 06:24

Jakaś ankieta czy co:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@:) 18.12.2018 08:33

Urząd statystyczny?:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a
 Opinia

Chodzicie na pasterke?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ben
 Opinia
@a 17.12.2018 06:25

chyba z 4 lata temu ostatnio byłem... No może w tym roku uda mi się

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Ben 17.12.2018 11:38

Nie macie gdzie gadać :) tylko tutaj o tym

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a
 Opinia

Lubicie kevina ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ben
 Opinia
@a 17.12.2018 06:23

Sam w domu najlepszy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Ben 17.12.2018 11:23

W nowy jorku chyba

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antoni
 Opinia

Ja lubie najbardziej Cichą Noc czy ktoś wie skąd pochodzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ben
 Opinia
@antoni 17.12.2018 09:49

Chyba z Niemiec

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
a
 Opinia

Co lubicie oglądać w tv na święta?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ben
 Opinia
@a 17.12.2018 06:23

Koncert kolęd np Mazowsze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o. - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny