Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o.
5 24 6 1

Opinie o Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o.

Były pracownik

Wy to jesteście takie (usunięte przez administratora) wołowe. Gorzkie żale wypisujecie w internecie ale nikt nie pójdzie do góry.

Zgrabna
@Były pracownik 18.12.2018 09:55

Były ?

a

Lubicie dostawać prezenty?

Ben
@a 17.12.2018 06:24

Ale pytanie a kto nie lubi...

:)
@Ben 17.12.2018 11:34

Jak to dobrze mądrego posłuchać :):):)

Peluś
@:) 18.12.2018 09:19

Zamiast podejść do biurka i pogadać wolicie na forum hahahaha tematyka tez super haha mistrzostwo haha

Nikodem

Ja jako spawacz wszystko dostałem,praca jest a fakt tez jest taki że by;ło zatrudnionych za duzo ludzi teraz robi sie normalniej.

:)
@Nikodem 16.12.2018 08:09

Po prostu schodzą z kosztów!

a

A może wolicie robić prezenty?

:)
@a 17.12.2018 06:24

Jakaś ankieta czy co:)

:)
@:) 18.12.2018 08:33

Urząd statystyczny?:)

a

Chodzicie na pasterke?

Ben
@a 17.12.2018 06:25

chyba z 4 lata temu ostatnio byłem... No może w tym roku uda mi się

:)
@Ben 17.12.2018 11:38

Nie macie gdzie gadać :) tylko tutaj o tym

a

Lubicie kevina ?

Ben
@a 17.12.2018 06:23

Sam w domu najlepszy

:)
@Ben 17.12.2018 11:23

W nowy jorku chyba

True story

Nick - odpowiadam Ci na Twoje pytanie: pracow icy fizyczni dostali cale wyplaty okolo 11 grudnia. Pracownicy biurowi i kadra kierownicza dostala 11 grudnia 1000zl zaliczki z wyplaty ktora powinni dostac i z zapewnieniem ze jak ktorys z GW czy Zamawiajacych zaplaci firmie i beda jakies pieniadze w kasie to dostana reszte. Na razie tej reszty nikt nie widzial i nikt nie wie kiedy to bedzie. Dyrekcja nic nie mowi , wszyscy zyja w niepewnosci (bo po prostu nie ma kasy a lape na kasie trzyma Zarzadca sadowy). Zatem firma zalega z wyplatami ale tez i z innymi swiadczeniami. A propos wyplat dodam jeszcze: od kilku miesiecy nie dosc ze sa opoznione to jeszcze obciete z premii. I premie to nie sa jakies nie wiadomo jakie pieniadze. Po prostu rynkowa wyplate firma dzieli na premie i podstawe. I dopiero jak zarabiasz jedno i drugie to masz w miare rynkowe wynagrodzenie. Jak.Ci tna premie to wynagrodzrnie jest znacznie ponizej rynkowego (dla niektorych bardziej oplaca sie isc do biedronki pracowac) a wymagania firmy wobec Ciebie caly czas takie same. Ale jest zima (przed swiatami) i trudno znalezc robote wiec siedzimy w biurze i czekamy na to co sie stanie... albo na to co padnie... ?

kILBUIL
@True story 16.12.2018 18:45

Dokładnie siedzicie i czekacie co sie stanie zamiast pracować.połowa z was w biurze już jest myślami gdzienindziej dlatego jest taka lipa.Wczesniej przez wiele lat dostawaliscie wynagrodzenie duzo wieksze niz waasz wk ład w firme,dlatego teraz nie płaczcie juz i tak zarobiliscie duzo wiecej niz zasluzyliscie.Zrozumncie wreszcie że to WY jesteście dla nas nie odwrotnie!!!Proponuje zakasac rękawy i zacząć pracować a nie odcinać godziny do 15.00

Biuro
@kILBUIL 16.12.2018 20:31

Ty tak parówo nie kozacz bo i na Ciebie moze przyjsc czas kiedy ocenia Twoja prace. Mozesz sie zdziwic 31.12.2018 jak dostaniesz kwit do reki. Zal tej firmy dla takich pajacow jak Ty.

Taki co tyra na budowie
@True story 16.12.2018 18:45

Wy za biurkiem i tak macie za dobrze caly czas

Wojtas
@Taki co tyra na budowie 16.12.2018 20:43

Poczekaj cwaniaczku... jak Ci sie nie bedzie cos z wyplata zgadzac kiedys to jeszcze przyjdziesz na kolanach prosic o kase.

Taki co tyra na budowie
@Wojtas 16.12.2018 20:47

na kolanach to ty dobrze robisz na torunskiej

Wojtas
@Taki co tyra na budowie 16.12.2018 20:52

Nie badz wulgarny .. nie jestes anonimowy.

Taki co tyra na budowie
@Wojtas 16.12.2018 20:54

dobrze nie będę wulgarny ale ty nie będziesz (usunięte przez administratora)

Up
@Taki co tyra na budowie 16.12.2018 20:56

Podbijam.

antoni

Ja lubie najbardziej Cichą Noc czy ktoś wie skąd pochodzi?

Ben
@antoni 17.12.2018 09:49

Chyba z Niemiec

a

Co lubicie oglądać w tv na święta?

Ben
@a 17.12.2018 06:23

Koncert kolęd np Mazowsze

Nick

To w końcu ktoś mi wytłumaczy czy były te wynagrodzenia? I czy były jakieś bony świąteczne czy premie uznaniowe? Bardzo dziwne to jest, że tu zdania są podzielone nie którzy dostają jak piszą wypłatę późnym wieczorem i w środku nocy, kolejni po 1000 zł zaliczki 11-tego a nastepni nie dostali nic? Wiele osób tutaj tak narzeka na firmę, na wypłaty a dlaczego wy ludzie nie zgłosicie tych faktów do PiP czy sądu pracy? Zarząd firmy się z was tylko śmieje że jesteście imbecyle... że się napinacie tutaj a tak naprawdę żaden z was nic nie robi. Ja osobiście powiem tak... nie otrzymałem wynagrodzenia i zgłosiłem to do PiP, następnie zakładam sprawę o mobbing, a kilka dowodów do sprawy już zebrałem. Żaden rudy czy zezol nie będzie mnie ponizał lub zmuszał do nadgodzin. A wy sobie pozwalajcie na to... i tak skończycie wszyscy na bruku bo zwalniają wszystkich po kolei. Ktoś tu nieźle broni Mateusza a przecież to morderca.... zapomnieliście o wypadkach na budowach za jego kadencji? Mu nie zależy na was czy waszym zdrowiu i życiu, ważne tylko szybciej szybciej. Z kierowników tylko Michał był normalny gość któremu zależało na pracowniku jak i na robocie ale z tego co słyszałem też dostał wypowiedzenie.

apeluje:)
@Nick 16.12.2018 15:09

Michu przestań!! jak juz(usunięte przez administratora) karpia na swieta :)

apeluje:)
@apeluje:) 16.12.2018 15:16

moze płatny czy seryjny.....

apeluje:)
@apeluje:) 16.12.2018 15:17

hanibal lecter?

apeluje:)
@apeluje:) 16.12.2018 15:18

ali agcza?

apeluje:)
@apeluje:) 16.12.2018 15:23

matka madzi z sosnowca?

kILBUIL
@Nick 16.12.2018 15:09

Ty jesteś ładnie jebniety,jak jest ci tak zle to czemu sie nie zwolnisz lłajzo bo nikt ciebie nie chce smieciu.Twoja stara wie jakim jestes nieudacznikiem dlatego tak sie cieszy jak wychodzisz.Jedyny normalny to Mateusz dba o ludzi i o robote a ty leserze nie chcesz robic to (usunięte przez administratora)

True story

Nick - i nie oskarzaj ludzi ze sa mordercami bo nie znasz szczegolow i okolicznosci pewnych zdarzen. Ja tez moge powiedziec : ze co niektorzy chleja i lataja pijani po konstrukcji 20m nad ziemia , a potem spadaja i przez nich ma reszta problemy. Znam takie przyklady. Nikt nie jest swiety wiec zastanow sie nad tym co piszesz i o kim.

Robert

Idą święta brak pensji widać że firma ma w tyłku ludzi...

spawacz
@Robert 14.12.2018 15:07

pensje otrzymałem 10 grudnia popołudniu wiec ...jesteś internetowym napinaczem

Roberr
@spawacz 14.12.2018 17:15

To chyba ty dostałeś bez problemu mogę wstawić skan że dostałem 1000 zł zaliczki 11 grudnia. I do dzisiaj nic więcej. Więc nie pier. Glupot

Spawacz
@Robert 14.12.2018 15:07

Robercik przestań (usunięte przez administratora) to może znajdziesz pensje na koncie.:)

Dno
@Roberr 14.12.2018 17:31

Potwierdzam slowa Roberta. 1000zl zaliczki i brak info od firmy kiedy bedzie reszta... brak rowniez kwitkow z wyplaty.

MMonter
@Dno 14.12.2018 21:57

Nie potwierdzam slow roberta. cala hala otrzymala pieniadze przyjdz do nas modralo i sprawdz! jakby tak bylo to przyseigam zadnej osoby na hali by niebylo a robie ponad dyche tam i przezylem roznych kierownkow i wiem ze trzeba zakasac rekawy i dac z siebie. w moim zawodzie i tak lekko nie ma bo stal przechodi kryzys wszedzie jest podobnie. pojdziesz gdzies to naobiecuja zlote gory i po 2 miesiacach wracaja sa tacy to tez pokazuje jaki jest rynek i jacy sa pracodawcy i wcale tyle pracy nie ma jak sie mowi.. nie wiem moze przyczyna tez lezy u ludzi ze wschodu ze jest ich az tylu oni znowu pojada zaraz dalej na zachod i do nas zawita nepal i tak dalej

Dno
@MMonter 14.12.2018 23:09

To inaczej: fizyczni dostali calosc, a biuro dostalo ochlapy bo firma mysli ze biurowi sa "bogatsi" i bardziej wyrozuniali i poczekaja i nastawienie jest "musimy zaplacic fizycznym bo inaczej zejda" - czyli tak jak piszesz by was nie bylo. Natomiast Nas - biurowych i nadzor budowy odstawia sie na koniec. Dlatego ludzie spier**** z miesiaca na miesiac jest nas mniej. My dostalismy po 1000 w dn. 11.12.2018 a Wy dostaliscie calosc.

Taka Akcja
@Dno 15.12.2018 07:58

Dostają wypowiedzenia z miesiąca na miesiąc by zredukować koszty z tego co mi wiadomo, jakby sami składali to jest im na rękę przy redukcji

Nick
@spawacz 14.12.2018 17:15

A w jakiej firmie pracujesz że dostałeś 10 pensje? Bo raczej nie w tej do której kierujesz post. Zbłąkany pseudo spawaczu z biura przestań się kompromitować z tymi kłamliwymi postami.

Nikodem

Same lamenty i płacze a czy ktoś w tej firmie jest pod przymusem?czy kogoś orzykuli łańcuchami do stanowiska?Jak sie nie podoba to podziekować i iść dalej,ludzie jestescie dorosli kazdy idzie swoją drogą

Nick
@Nikodem 16.12.2018 08:07

Mam wrażenie że to ty Bartek piszesz takie podniosłe dla firmy posty. Firmie tylko o to chodzi by wszyscy jak najszybciej podziękowali sami by firma odpraw nie płaciła. Sam też będziesz niebawem płakał w kolejce po zasiłek.

Sprawiedliwy

I dobrze że biurowi nie dostali całej wypłaty teraz przynajmniej przestana zadzierac nosa,może troszke bardziej po ludzku podejda do pracownikow fizycznych i wreszcie nie dzadza po sobie poznać ze czuja sie duzo lepsi i jak czlowiek przyjdzie cos zalatwic na torunska to przestanie sie czuć jak wróg i najlepiej zeby juz poszedł do domu,niech tam kilka pań sie za robote wezmą a nie ciaglełe pretensje o wszystko!!!!

Spawacz

Zostało mi dwa lata do emerytury więc jestem na tzw "Ochronce"młodzi marudza na nas starych że wolno,zle itp,no i moze pracuje wolniej od kilku mlodych ale dokladniej,nie siedze na palarni (jak była) tyle co oni i w telefonie tyle co oni.Marudza na Mateusza tylko dlatego że on goni do roboty,zalezy mu na terminach i jakosci roboty.Marudza bo najlepiej siedziec i nic nie robic!!!

MMonter
@Spawacz 14.12.2018 18:55

powodzenia kolego.

Pracownik

n Mateusz dbał o ludzi,ptylko też wymagał,nie cudów tylko normalnej pracy,każdy wie jacy pracownicy sa w firmie G. wiec pan Mateusz nie potrafił skruszyć tego betonu!!!Mimo wszystko jedyny zaangażowany w rozwój firmy i dotrzymywania termin ów reszta pracownikow ma to w(usunięte przez administratora) tylko wymagania (usunięte przez administratora) wie za co.

spawacz
@Pracownik 14.12.2018 16:07

M zawsze do przodu dobry gość

Adam

Ja i tak sie dzwie że J albo M albo Z nie pogonią wiecej spawaczy z hali ,kazdy ma pretensje do biurowych ale prawda jest tak ze jest niewielu spawaczy dobrych,wiekszosc jest słaba,wolna i leniwa to i tak cud że Mateusz,Bartek,Michał trzymaja to w ryzach.

Kamil

Byłem zgłosić do inspekcji pracy na placu piastowskim. Co się okazało byłem 15 osoba która zgłosiła firmę gotowskiego???? najśmieszniejsze jest to że w pracy nikt się nie przyznał xd

Stanisław
@Kamil 11.12.2018 13:37

Byłem dziś i byłem 2 osoba

Michal
@Stanisław 11.12.2018 13:55

Byłeś dziś w monopolu? Drugi? Hmmm....

Nick
@Michal 11.12.2018 14:15

a Ty się czegoś nawąchałeś że nie rozumiesz wypowiedzi Ty baranie z biura

Stanisław
@Michal 11.12.2018 14:15

Nie no świruje nigdzie nie byłem jaja sobie robię he monopol owszem ale nie w tygodniu:) heja

Stary Lis
@Kamil 11.12.2018 13:37

I co chcesz w ten sposób osiągnąć? Podwyżkę, dłuższy kontrakt czy może stanowisko Prezesa. PIP przyjdzie kuknie w papiery, a tam wszystko jest OK. Co najwyżej mandacik wystawią na 5000 zł. Jeśli chcesz się bić o pieniądze to tylko sąd. Inspektora interesuje jedynie kwit, nie ty.

Stanisław
@Stary Lis 12.12.2018 10:14

Tak by było he

Kamil
@Stary Lis 12.12.2018 10:14

Na pewno będę do sądu również składał nie odpuszczę. Ja chce tylko to co mi się należy. Hahaha co jest kur ok? Brak wypłaty, okrojone pensje, spóźnienia zaliczki? To jest ok twoim zdaniem gratuluję.

zwała
@Kamil 11.12.2018 13:37

Kamil a byłeś zgłosić że sasiad zle parkuje?albo że na hali piją?może ktoś ukradł też jaką szlifi?nie to lubisz donosiC?a byłeś 15 tego dnia to znaczy że ogolnie cała hala jest pełna donosicieli?no to chyba jestescie zgranym zespołem?

HWDP
@Kamil 12.12.2018 10:37

Jechać z konfidentami takimi jak Kamil co do sądu latają! Pozdr dla ulicznych swirusow hala 2018

zenek
@Kamil 12.12.2018 10:37

OK nie jest, ale niczego nie osiągniesz biegając do Inspekcji.

Adrian

No 10 się zbliża będzie zapomoga

Adam
@Adrian 07.12.2018 23:52

Nawet zapomogi nie ma:) czyli znowu 10 i zero! pan prezes ma za nic ludzi! brak wyplat informacji. na pytanie kiedy będa nie wiem...

Maciej
@Adam 10.12.2018 17:49

Bo ten firmy już nie ma ludzie jak nie dostajecie wypłaty idźcie do pip bo jak będziecie siedzieć i czekać to (usunięte przez administratora) dostaniecie. A pan wielki prezes ma to w tyłku.

T
@Maciej 10.12.2018 17:56

ja spawam i mam kase na koncie

Marcin
@T 10.12.2018 18:01

Chyba w innej firmie spawasz matole

Marcin
@Maciej 10.12.2018 17:56

Nawet ci co im zus płaci z tytułu chorobowego nie otrzymali pieniędzy od pracodawcy. Ojj będzie zamieszanie...

T
@Marcin 10.12.2018 18:41

TO CHORUJ DALEJ (usunięte przez administratora) co zus tez ci nie placi haha faktycznie jestes MATOL (usunięte przez administratora)

T
@Marcin 10.12.2018 18:41

Ty tepy eunuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T
@T 10.12.2018 19:33

pewnie jakis z biura!

Były spawacz
@T 10.12.2018 18:01

Jo ty spawasz chyba w biurze.... Ku r wa daj spokój.... Prymitywne podbija nie pozytywnych komentarzy... Wszyscy piszą że nie ma kasy ale ty spawasz i masz. Chyba (usunięte przez administratora) masz pajacu z biura albo nawet bym powiedział... Masz panie gotowski bo jakby to inaczej wytłumaczyć a wiem że obserwujesz ta stronę.... Nie pozdrawiam zimnk

Marcin
@T 10.12.2018 19:29

Nie interesuj się moją chorobą. Piszesz jak bezmuzgie yeti, obyś ty wraz z rodziną zachorował to sam doświadczysz nie przyjemnych doznań. A że jesteś Matoł - pewnie jakiś z biura to nie rozumiesz że jak ktoś choruje powyżej miesiąca to zus płaci, przerywając te pieniążki do pracodawcy a następnie pracodawca powinien przekazać je pracownikowi jako zasiłek chorobowy. Co w tej sytuacji nie nastąpiło ze strony pracodawcy.

Maciej
@Adrian 07.12.2018 23:52

No i jest zapomoga 1000 zł tyle że 11-go xd

SS

pozdrawiam wiernych pana gotowskiego bo widze tu takich

Stary spawacz

Niech młodzież weźmie się za robotę nic więcej tylko tyle a może aż tyle dla niektórych. Doświadczenia nikt nie zdobędzie w miesiąc zaraz mnie ktoś zwyzywa od pijaków ale taka jest prawda.

Kamil

Panowie sytuacja wygląda tak firma (usunięte przez administratora). Dla części ludzi coś się znajdzie moze dziś. A jak się dzwoni do Pani kadrowej na toruńskiej to nawet nie podejdzie do telefonu ciagle niby jest zajęta od 7 rano. Do pana gotowskiego to już nie wspomnę żeby się dostać. Czyli firma ma za nic ludzi.

Karol

Przyszły pieniądze (fat że dopiero 21.20)ale są więc nie ryczcie jak stare baby.Pewnie najbardziej płacza starzy spawacze bo ich zna w domu bije innej roboty nie znajda bo ich nikt nie wezmie.prawda jest taka że ktoś wreszcie powinien zrobic czystko wsrod tego betonu na hali.sa dobrzy spawacze ale nie przebijaja sie bo decyduje stara gwardia pijaków.uszczuplic kadre do minimumpracowac tylko na małej hali nie generować kosztów i tyle.tylko kto ma tą kadre wybrać układowcy?

Andrzej
@Karol 10.12.2018 21:59

Pizgnij się w lepetyne jaka kasa przyszła człowieku jeszcze po 21

Andrzej

Sam jesteś lajza. Z wazelina na czole prezesowi palec w (usunięte przez administratora) trzymasz. Nie pracuje na hali pozdro

Piotr spawacz
@Andrzej 11.12.2018 06:54

Ja kase na kącie mam choć dopiero w nocy wpłyneły pieniadze( szkoda że ktos sie wczesniej nie pofatygował żeby nie denerwować i stresować ludzi ),Andrzeju skoro jesteś pracownikiem biurowym(zakąpleksionym i sttrachliwym jak domniemam bo sie boisz podpisac)to i tak nie powinienes dostawać pensji bo to ty jestes tam najblizej a jątrzysz i podkręcasz negatywnie.Odpekasz 8 godzin i uciekasz do domu i napinasz sie na internecie

Tomek
@Piotr spawacz 11.12.2018 07:18

Jesteście żałośni pisząc takie bajki że przelew wam przyszedł i jeszcze to w nocy. Nikt nie otrzymał wypłaty a ja udaje się dziś do pip. Pozdrawiam

Arek
@Piotr spawacz 11.12.2018 07:18

Potwierdzam nadal brak wypłat i zapewne tak szybko nie będzie. Firma bankrutuje

stołówka
@Andrzej 11.12.2018 06:54

Łukasz czemu podpisujesz się jako Andrzej???

Franc
@Arek 11.12.2018 09:32

Zapewne już dostali bo jak (usunięte przez administratora)ja dostałem to reszta tez

Były spawacz

A mnie zastanawiają łapki w górę przy wpisach chwalacych prezesa.....(usunięte przez administratora). Co ciężko się pogodzić z upadkiem? I Karol słuchaj co ty gadasz za głupoty że zwalniają młodych co chlali? Jak chleja starzy pracownicy tylko ich zwolnić nie można bo większość przed emerytura albo na ochronkach albo prezesowi szkoda bo nigdzie indziej sobie nie poradzą... Proste a ludzi którzy mogli trzymać firmę czyli młodych się wyrzuca. Przykładów że chleja starzy jest dużo nawet z wypadkami i to brygadzisci, i młody pracownik byłby wyrzucony a stary jeszcze podwyżki dostawal. Śmiech na sali, młody robił 3 razy więcej a i tak w (usunięte przez administratora) kopany...... To wszystko było do przewidzenia pozdrawiam fałszywego Lisa z biura..... J.

Spawacz
@Były spawacz 01.12.2018 20:40

Dokładnie tak jest. Zgadzam się z tym w 100% Z liskiem J... też prawda... jest dwulicowy. No ale czego się spodziewać, nawet jak się zgoli na łyso to nadal rudy. Zawsze mnie bawiło to jak się witał, to nos wnet do gardła mi wsadzał a i tak starych żuli złapał to nic z tym nie robił. Ciągle wywoływał presje na młodych a później tym mniej pokornym robił pod górkę. Zabawny gość. Pozdro dla mordercy

SPAWARA aktualny
@Spawacz 03.12.2018 16:54

ja bardzo szanuje pana J. wiele razy mi pomógł.................. jak widać są rożne opinie..... ale sam wiem ze jak się dostanie wypowiedzenie to ludzie czuja się urażeni.... te wpisy są tego przykładem. Pozdro dla kumatych

Były spawacz
@SPAWARA aktualny 03.12.2018 18:03

Sory ale ja nie dostałem wypowiedzenia tylko sam doszedłem więc nie mów że jestem urażony. A to co pisze tu wiele osób to sama prawda więc nie wiem skąd co niektórzy biorą takie pozytywne opinie o tej firmie. No ale może picie w dzisiejszych czasach w pracy jest najważniejsze dlatego tak chwała.

Spawacz
@Były spawacz 03.12.2018 20:28

Ja także nie otrzymałem bynajmniej jeszcze wypowiedzenia, no ale umowę mam do końca Lutego i sam odejdę ponieważ z takimi ludźmi z biura nie da się pracować. Teraz gdy młodych zwalniają, a stare żule tylko chodzą po hali z rękoma do tyłu jakby byli w myślęcinku na spacerze to kto ma utrzymać firmę? Całość wieńczy sytuacja w jakiej się znajduję firma, co nie wróży świetlanej przyszłości.

Migomat
@Spawacz 03.12.2018 16:54

Faktycznie jest dwulicowy... ode mnie kiedys pozyczyl 100zl i do dzis nie oddal bo mu (usunięte przez administratora)i nie placi.

stary hala
@Migomat 05.12.2018 21:05

Pan J. to klasa sama w sobie a te gadanie ludzi wiecznie na chorobowym woła o pomstę do nieba.

Były spawacz
@stary hala 07.12.2018 20:52

Gdzie on ma klasę..... Ja się pytam?

Tomek
@stary hala 07.12.2018 20:52

Hahaha klasa? Chyba panie J. sam ten post pisałeś. Jo cały zakład jest na chorobowym a wszystko duszki robią. A zresztą ci którzy są to przez was i wasze zaniedbywanie porządnych pracowników, oraz(usunięte przez administratora) na czas.

HWDP
@Tomek 10.12.2018 16:08

Odpierdxxx się od hali łbie zakuty pajacu z cywila na hali są najlepsi!

Andrzej

I kolejne wypowiedzenia poleciały, one są systematyczne pod koniec każdego miesiąca po 3-4 osoby są zwalniane a to tylko po to by później odpraw nie dawać jak firma padnie. Najlepsze jest to że zwalniają młodych pracowitych chłopaków a starych pijaków trzymają, co nawet było przykładem wczorajsze andrzejki na hali %%% ???? Karteczka kierownika Mateusza z przymusem pracy po 10h nadal widnieje na witrynie? Pozdro!

Stary Lis
@Andrzej 30.11.2018 16:09

Z przymusem? Zrób fotkę i wyślij na Plac Piastowski z uprzejmym donosem. Skoro Mateuszek tak się zachowuje to może ustawi go wizja mandatu i pierdla do dwóch lat za zmuszanie do określonych zachowań.

Stary Lis
@Andrzej 30.11.2018 16:09

Jeśli mogę komuś zrąbać plecy to właśnie jemu. Nadęty bubek, traktujący wszystkich z góry. Jeśli chodzi o mnie może się patafian mocno zdziwić.

stary hala
@Stary Lis 06.12.2018 23:07

same bujdy za resorach jestem za PANEM J do konca

Karol.

Dziwne bo pieniądze uregulowane,nowe stal na placu,kontrakty podpisane wiec chyba niepotrzebnie tutaj ktos sieje ferment.Wystarczy poczytacć jak jest u konkurencji i nawet średnio inteligetna oosoba zrozumie że kryzys jest w całej budowlance bez wyjątku.No ale wiadomo że ci co potracili robote za to ze sie opierdalali albo pili beda siać ferment ale nawet oni musza przyznać że Prrezes nikogo nie trzyma na siłe i nikt za darmo pracować nie bedzie a mimo to nikt nie od chodzi :)

Andrzej
@Karol. 15.11.2018 16:08

Hahaha jakie kontrakty nowe? hahaha nie czaruj chłopie. Prezes zwalnia ludzi. NA toruńskiej nie będzie już biura garstka ludzi przechodzi do kormost. Przecież było mówione,że ledwo dyszy!

Anyś
@Andrzej 29.11.2018 12:23

nowe np. Rondo Kujawskie

JURI.

JA PAŁACE,WODOSPADY,JEZIORA MA TEZ WYSPE,MIASTO,DO TEGO 12 AUT,JEDEN CZOŁG,4 PONTONY,PARE MOSTÓW NO I NAJWAZNIEJSZE NOWY ZAKUP TO RAKIETA.RAKIETA JEST TEŻ DOSTEPNA DLA CIEBIE ŻEBYŚ MÓGŁ DALEJ LATAĆ PO NIEBIE SWOJĄ NIEBYWAŁĄ INTELIGENCJĄ I SPOSTRZEGWCZOŚCIĄ NO I DEDUKCJĄ.IDIOTO NA KOLANIE

Brudny Harry

Olo ty się już wyłącz.............

Olo
@Brudny Harry 27.11.2018 14:38

Sam się przełącz !

Brudne Kolano

Jeszcze kilka dni i znów 10-ty :) Będą mega pensje, Nagrody i talony... Zastanawiam się czy to wszystko udźwignę ;) Jak będą takie super talony jak w zeszłym roku to oddam swój Panu Prezesowi na karpia, bo ponoć biedny jest. Ciekawe czy on się zastanawiał w listopadową zaliczkę zamiast wypłaty, co mamy włożyć do garnka by utrzymać swoje rodziny. Bądź panie prezesie godny i sprzedaj swój jeden z wielu pałacy byśmy mogli normalnie spędzić święta. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Kadafi

Dobre hahaha

Olo

co ty mozesz tam wiedziec!?

Krzychu
@Olo 15.11.2018 20:42

ta twoja nawijała heh

Olo
@Krzychu 15.11.2018 20:49

moja jest malomowna hehe wiec nie

Olo
@Krzychu 15.11.2018 20:49

zaraz podejde do ciebie i masz lupnia odrazu

bartolini
@Olo 16.11.2018 07:34

ludzie zachowujcie się .....

Olo
@bartolini 17.11.2018 23:47

Sam się zachowuj lub nie wtrącaj się w poważna dyskusje

Olo
@Olo 19.11.2018 15:31

W dodatku nie przystoji

Krzychu
@Olo 19.11.2018 15:37

Haha ale z ciebie się profesor zrobił Olo

Bardzo slabo

Zaklad pracy nie reguluje terminowo swoich zaleglosci wobec pracownikow . 18 listopad i wyplat za pazdziernik nadal nie ma. Prawie rok czekania na zaplate zaleglych delegacji bez informacji kiedy zaplaca. W grudniu pewnie tez nie bedzie z czego zaplacic. Kadry i ksiegowosc traktuje cie jak wroga kiedy probujesz laskawie zapytac kiedy ci firma zaplaci. Dno.

Tomek
@Bardzo slabo 18.11.2018 20:26

Bo ten zakład za nic ma pracowników. Ale jak każdy będzie siedział cicho to prezesowi taka sytuacja pasuje.

Zostaw opinię o Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o. - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Gotowski Budownictwo Komunikacyjne i Przemysłowe Sp. z o.o.