Nie rozumiem jak nie mogli walczyć o coś swojego. Poza tym jest tak jak ktoś napisał ze firma mimo wszystko sobie działa i już takie problemy sie nie powtarzają?
Kamil
25.08.2024 15:39
Nie wiem czy się nie powtarzają i nie chciałbym tego nawet sprawdzać ,mam złe doświadczenie i tyle. Teraz są firmy które załatwiają takie sprawy, odzyskują nie zapłacone fv ale na tamten czas tego nie było. Jak się ktoś zapożyczył na wyjazd to szukał na cito czegoś innego żeby z bagna wyjść i czekał człowiek na zapłacę której się nigdy nie doczekał mimo prośby, tel. Ja odpuściłem na tamten czas bo nie bylo mnie stać po sądach latać, moja głupota a ludzi porobionych było dość sporo nie wiem jak się zakończyła sprawa u innych. Jak dla mnie szkoda gadać ,warunki jakie panowały na tamten czas i cała reszta to wszystko prawda co niżej pisali. Jak widac nie ma pozytywnych komentarzy to raczej o czymś świadczy...
Antek
22.01.2021 22:39
Możesz się rozwinąć psychicznie nic więcej. Nie polecam i tyle.
Marcin
15.11.2017 08:40
Nie polecam firmy zagwockiego ponieważ jest oszustem i nie wypłaca pieniędzy
Jacek
01.08.2018 13:53
Dokładnie to jest oszust nie wypłaca pieniędzy, poszkodowanych jest coraz to więcej A warunki masakra pijaki, hotel za milony monet brak Medi I nie polecam ja również czekam w dalszym ciągu na pieniądze.Sprawa będzie zbiorowa.
Witam
Chciałem zapytać czy to chodzi o Pana, który zajmuje się także tynkami na terenie Niemiec a dokładnie chodzi mi o Monachium
Dziękuję za odpowiedź
Zostaw merytoryczną opinię o Isodom Janusz Zagwocki