HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 9 ocen.

HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o.
2 9

Opinie o HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o.

BushMen.

Rotacja olbrzymia w ostatnim roku. Mało już ludzi znam na zmianie! Warunki męczące, cały czas na stojąco. Firmy będące w okolicy dużo lepsze warunki pracy i płacy zapewniają. Fetor chemii unoszacej się w powietrzu mnie wykańcza. W zimie jak na Syberii, no i AKORD - dlatego szukam po wakacjach lepszej pracy!!

Ewelina

@Nick Wspomniałeś, że w powietrzu unosi się pył oraz jest gorąco. Jak firma HUTTENES-ALBERTUS chroni pracownika od niesprzyjających warunków, które opisałeś? Czy możesz przybliżyć ten temat? Będę zobowiązana.

Nick
@Ewelina 12.07.2018 13:49

Jak chroni? Weź na wejściu głęboki wdech i następny po 8h - jesteś chroniona przed pyłem ????

Ewelina

@Anonimous Dziękuję za informację. Czy mógłbyś jeszcze powiedzieć tylko na jakie stanowiska firma HUTTENES-ALBERTUS aktualnie poszukuje osób? Oraz czy mógłbyś przybliżyć oferowane przez firmę warunki? Będę Ci wdzięczna.

Nick
@Ewelina 01.07.2018 14:34

Warunki: 3zmiany, pył w powietrzu, zaduch i duchota, gorąco przy maszynach, pracujące soboty. Eldorado 21 wieku!

Grzegorz

Czy może ktoś wie o nowych ofertach pracy?

Anonimous
@Grzegorz 21.06.2018 18:02

Pracuj.pl lub bezpośrednio do szefa produkcji

Ewelina

@Eustacheriusz, decyzję o archiwizacji postów może podjąć wyłącznie administrator tego forum. Ja z kolei pełnię funkcję moderatora forum gowork.pl i do moich obowiązków należą m.in. pilnowanie merytorycznego toku dyskusji prowadzonej przez użytkowników i dopytywanie o kwestie istotne dla osób zainteresowanych zatrudnieniem w HUTTENES-ALBERTUS Polska.

Ewelina

@Wiecie kto ;), Twój wpis nie jest merytorycznym źródłem informacji o HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o. jako pracodawcy. Opisywanie osób zatrudnionych w tej firmie, nie jest przedmiotem tego forum. Jeżeli byłeś bądź nadal jesteś jej pracownikiem, to proszę Cię o zamieszczenie rzetelnej i wartościowej opinii o warunkach pracy w tym miejscu.

Eustacheriusz
@Ewelina 29.05.2018 13:06

To skasuj ten wpis, w czym masz problem?!

Wiecie kto ;)

Czy ten wysoki chudy bez honoru i obuchem trącony dalej drzwi otwiera temu małemu grubemu z lokami o wyglądzie rubasznego krasnoluda? Ta co krokami mierzy odległość też tam pracuje, podobnie człowiek z wieczną obstrukcją?

Administrator

Czemu nic nie piszecie na wątku HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o.? Czy to oznacza, że dobrze Wam się pracuje i nie ma rotacji?

Bartek

Zasada jest taka, że firmy płacą za pracę a nie leżenie przez parę godzin. Jak cos nie odpowiada to można zmienić i tyle w temacie.

Rachim
@Bartek 13.03.2018 08:53

Źle się podpisałeś Krzysiek (dlaczego Bartek?) bo tylko ty mogłeś takie farmazony mogłeś tu wklepać. Pozdrowienia z 3Zm

gość

hej jest tu ktoś może kto pracuje w tej firmie?

Kamil
@gość 08.04.2015 20:46

Jeśli usłyszysz lub wyczytałem słowo rdzeniarnia, rdzeniarz lub operator maszyny rdzeniarskiej to wiedz że należy podziękować i uciekać.

Silent Bob

Nie dla absolwentów AGH. Byłem, widziałem.

Jay_Jay
@HSiarz 15.02.2018 23:15

Co mi zrobisz jak dalej tak będę robił?

Harry Houdini

Najgorsza praca w jakiej pracowałem, a pracowałem w trzech. Już po okresie próbnym wiedziałem że to mina. Na hali produkcyjnej brudno, śmierdząco, brak wszystkiego co niezbędne a wymagania ponad to. Szef hali posiada zero ogłady, poziom intelektualny jak ziemniak, majster mój był za to w porządku. Nie jest to praca dla młodych ludzi z perspektywami - czy fizyczni czy inżynierowie. Generalnie jak chcesz gdziekolwiek pracować to idź i szukaj cały czas innej pracy (z naciskiem na gdziekolwiek bo to właśnie tu). System pracy akordowej (który jest naliczany jak się widzi i cokolwiek się dowiedzieć u osób które liczą to - to obraz majestatu). Dział mechaniki - chłopy którzy młotkami naprawiają lub muszą bo nie mają innego wyjścia - takie moje obserwacje. Jak w PRLu. Do tego 3 zmiany, plus soboty pracujące obowiązkowo (za które jest wolne dawana, tylko nie ma kiedy odebrać bo nie ma kto pracować, nie dziwne bo kto chce pracować w sobotę na 2 lub 3zmiane - lepiej się przecież rozerwać w sobotę). Do tego pracujące niedziele - nie obowiązkowe - ale majster lata z kartką (oraz ze sraczką) i weź się nie zapisz to będziesz wróg publiczny. W soboty czy niedziele nikt nie pracuje z działów technicznego, kierownictwa czy biurowego, nic się nie można dowiedzieć, człowiek jest samopas zostawiony, najlepiej niech sobie radzi sam i za to odpowiada. Pozdrawiam ciepło ludzi z zimnej i brudnej hali. PS jedynie podobało mi się jak pociąg na halę wjeżdża...

Kami

Pytajcie to Wam powiem :-)

Andrew
@Kami 16.02.2017 21:48

Szczęść Boże w nowej kopalni.

Damien

Omijajcie szerokim łukiem. Zakład pracy chronionej, żurawina i wszystko na gwałtu rety.

Zostaw opinię o HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUTTENES-ALBERTUS Polska Sp. z o.o.