Jako, że do zadań na stanowisku Specjalisty ds. sprzedaży należy m.in. pozyskiwanie nowych klientów, to kto przybliży, w jaki sposób firma pomaga w realizacji tego celu? Cztery m-ce temu, gdy poszukiwano dwóch osób do objęcia tej posady, to informowano o wysokiej podstawie i dodatkowym, motywacyjnym systemie wynagradzania? Na, ile się on sprawdza i ile wynosi podstawa?
Nie polecamy firmy nadzieję szkło do sprzedaży
Poprawiło się coś jeśli chodzi o finanse? Czy nadal zarabia się tu ok 2500 zł? Bo to dla mnie trochę mało jak za tak ciężką pracę.
@Gołota Czy na pewno jesteś pracownikiem firmy bo mam wrażenie, że konkurencja zaczęła inspirować widząc dobre opinie firmy?

Praca cięzka,warunki tez ,szefostwo zalezy od nastawienia pracownika czasem się czepiają ale ogólnie moze byc. Pensja na czas,urlop płatny ,zwolnienia chorobowe płatne,co do zarobków powinny być większe,atmosfera wśród pracowników poprostu trzeba być silnym psychicznie ,stosownie do sytuacji raz przypalić głupa ,a czasem nie dać sobie w kaszę dmuchać i tyle .Wszędzie są świry i normalni ,teraz w każdej robocie trzeba się pilnować i patrzeć za siebie tacy ludzie.Ogólnie nie ma tragedii są o wiele gorsze firmy .
Beznadziejna firma. wykorzystuje ludzi za 2500 zł. To można gdzie indziej zarobić ludzie robią jak niewolnicy a faraon dokłada roboty. Zero uproszczenia. Pracy jak 29 lat za murxynsmu
Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?
jeśli piszesz o urlopie to podzielam ( wpis poniżej) umowa o pracę to bardzo ważne, a jakie warunki pozostałe? rozwój w firmie? szkolenia?????????????
@BESTRONNY a opowiesz dokładniej o warunkach ?Skoro mówisz, że ciężka to dla każdego może być inna. Atmosfera według Ciebie niezbyt dobra, ale czy chodzi o Twój dział w którym pracujesz?Dobrze, że urlop płatny, rozumiem, że umowa o pracę?
Witam Huta szkła "Solbika" sama w sobie jest ok ale pracownicy są traktowani jak niewolnicy w starożytnym Egipcie (faraon też jest, wiadomo o kogo chodzi), wypłaty są na czas (marne ale są), jedyna wada tej firmy to brak zalet. Pozdrawiam
Hej Wam. Poszukuje obecnie pracy i w sumie robię mały research. Sporo już się o nich dowiedziałem , ale to raczej bardziej techniczne kwestie mnie interesowały. Teraz z kolei pytanie jak jest z atmosferą?
Drogi Emilu czy jak tam inaczej się nazywasz. Ale wazelina. To się wszystko nie trzyma całości. Jak polecasz pracę - wróć. A jeśli jesteś pracownikiem któremu zlecono napisanie "pozytywnej opinii" - zrób to większą inteligencją. Pa
Witam wszystkich zainteresowanych tematem pracy w Hucie szkła "SOLBIKA". Pracowałem jako brygadzista mistrz zmiany moje spostrzeżenia są inne niż wy piszecie ja z chęcią bym tam wrócił doświadczenie jakie zdobyłem i co osiągnąłem jest miłym wspomnieniem. Pęsja na czas warunki pracy ok. Można z szefem jak również Panem Marcinem oraz z kierownikiem Witoldem porozmawiać i rozwiązać problemy pijaństwo to tylko dla tego że nie brakuje prostych osobistości którzy nie szanują tym samym pracy jak i właściciela i ludzi zarządzających. Ogólnie wszyscy pracownicy są w porządku z jednym małym wyjątkiem ale to nie na to forum. Polecam pracę w tej hucie każdemu normalnemu który chce pracować.
Witam co jakiś czas pojawią się ogloszenia na brygadziste/mistrza mam pytanie czy to rozwój firmy czy rotacja czy wogóle jest sens startowania do tej firmy proszę o rzetelne informacje
ta firma nie ma przyszłości ze swoim podejściem do pracownika, jak wcześniej ktoś napisał kodeks pracy to tutaj temat tabu czego przykładem jest młody i wszyscy pozostali(usunięte przez administratora)
firma ze względu na brak kultury pracy i z powodu nieprzestrzegania kodeksu pracy nie powinna istnieć - mamy 21 wiek a tu się czułem jak w średniowieczu
jedyny plus to pensja na czas, brak jakiekolwiek socjalu, przewalają na kasę, nie można chorować bo po prostu nie płacą, pijaństwo na porządku dziennym naprawdę [usunięte przez moderatora]w tym temacie
huta jest okej w poruwnaniu z żarem i bertom sam hociasz sie liczom z człowiekiem i pesie sa okei tylko lipa z myciem 2 kabiny na 50 hłopa to zamało
Jak wygląda rekrutacja do firmy SOLBIKA?
Kandydaci do pracy w SOLBIKA napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.