Grupa G3

Turkowy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 146 ocen.

Grupa G3
3 146 6 1

Opinie o Grupa G3

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Szukajaca pracy

W tej firmie Nie przyjmuje sie już Polaków!!! Tylko Ukraina

mila
@Szukajaca pracy 11.09.2018 20:36

nieprawda.niedlugo beda nepalczycy!!

DRWAL

Witam. Co sadzicie o Paniach z formatyzerki z hali komplement?

Jajaja
@DRWAL 13.07.2018 10:22

Chodzi o komplement w dobroszycach ??

DRWAL
@Jajaja 16.07.2018 17:38

O komplement w turkowy

aaaaa

Nic się nie dzieje, że nikt nic nie pisze? ????????????

Yolo

Praca na linii jest bardzo nudna, ale za to ludzie dookoła dostarczają atrakcji. Ciągłe obgadywanie za plecami to norma na tym zakładzie, może na jedną zmianę znajdą się 3 normalne osoby, które ni interesują się cudzym życiem. Kierownicy są ok, można sie dogadać, urlopem nie ma problemów. Największy problem jest z wszechobecnym kurzem na komplemencie podczas sprzątania maszyn sprężonym powietrzem, to jest sytuacja niedopuszczalna. Podsumowując praca jest OK, zarobki też w porządku a resztą nie warto się przejmować bo szkoda nerwów. :-)

LAFIRYNDA

Grupa G-3-dyskryminacja kobiet,wyścig szczurów, donosicielstwo,chamstwo.Ciekawe czy Panowie Gugała zdają sobie sprawę z tego jaką opinię swoim zachowaniem wyrabiają im kierownicy zmianowi oraz kierownik M....n.Zakład nie należy do najgorszych,ale traktowanie kobiet , które pracują na ich pensje jak gorszego sortu jest warte przemyślenia!!!!!!!!

czarna
@LAFIRYNDA 05.08.2018 23:32

Jeszcze troche ! Wsród kobiet słysze ze mysla o zwolnieniu sie z tego zakładu.Co rusz sa jakies oferty parcy w duzuch okolicznych zakladach i mozliwosc przyuczenia.Moze te strsze panie nie odejda ale mlode na pewno. Niestety tak jak sie traktuje kobiety to prawda.Kierownicy chamscy,gburowaci i lekceważący.Ciekawe czy swoje kobiety w rodzinie tak traktuja??Ciekawe czy chcieliby takiego traktowania dla swoich matek/żon/córek???

Jaa23
@LAFIRYNDA 05.08.2018 23:32

Od Mar.... To ty się odp....!!!

Lafirynda
@Jaa23 10.08.2018 17:38

Trochę już pracuję w G3, przychodzę do pracy bo chcę (nie dlatego że muszę)i ciągle decyzjami Pana M.....a jestem straszona oczywiście finansowo, że chyba za wszystko będą zabierane pieniądze-chyba że takim jak ty je dodaje.Moje zdanie jest takie-jak chce mieć uczciwych,solidnych pracowników powinien trochę chociaż zmienić swoje nastawienie -nie jesteśmy obibokami ciężko pracujemy na swoje wypłaty

anonymous

Potrzebuje opini na temat pana Jacka Żak

greja
@anonymous 02.08.2018 22:54

na pewno zero szacunku do kobiet w zakladzie pracy.

czarna
@anonymous 02.08.2018 22:54

a o co konkretnie pytasz???

Wkur+ona

Rozumiem że Ty na kasie spisz ale Twoi pracownicy NIE!! I może tak wypadało bywyplacac wypłatę w terminie ?!! Sie nie dziwnie , ze każdy idzie stąd w ujj skoro tak się szanuje pracownika . Kiedys wyplaty były terminiwo zawsze a teraz to jakaś porażka szanowny Szef w (usunięte przez administratora) ma to . Wymagań tysiace co do pracownika a nawet sie Go docenic nie umie

żaaal
@Wkur+ona 11.05.2018 05:37

Następnym razem dowiedz się dlaczego wypłaty nie było, a dopiero najeżdżaj na szefa. Skoro taka mądra jesteś, to trzeba było iść do biura zapytać, a nie hejtować z anonima. Wszystkie systemy wczoraj padły i żaden komputer nie działał, dopiero wzywali serwis do naprawy- dlatego nie było przelewów. Nikt Cię na siłe nie trzyma w tym zakładzie, skoro masz takie problemy co do wypłaty.

Stary pracownik
@żaaal 11.05.2018 12:10

Taaa, i tak 6 razy w ciągu ostatnich dziescięciu miesięcy

Firma zewnętrzna

Dobrze poczytać budujące opinie od ludzi najbardziej wtajemniczonych zanim zaproponuje się współpracę z Państwem G. Dziękujemy za otwartość w.wypowiedziach A wlascicielom wspilczujemy braku walki o własny wizerunek.

greja
@Firma zewnętrzna 31.07.2018 20:01

O co mają walczyć??? Prawda czysta wiec nie ma z czym walczyc

Operator

Ukrainki nadal pracują? Znam parę osób chętnych..

czarna
@Operator 21.07.2018 19:01

Pracują ? hm..... no mozna tak powiedziec .Im nowszy towar przybywa to sie ucza od starszych że można obijac sie albo poskarżyc kierownikowi ze ciezka "robotu" jest.Im młodsze przyjezdzaja tym mnie chca pracowac

Aga

Jaka macie stawkę na godzinę? W biurze nie idzie się dowiedzieć..

greja
@Aga 17.07.2018 09:56

w tej chwili 12 zl na h. i stali pracownicy i nowi co przychodza taka sama stawka

Jakaja

Jaka macie teraz stawkę? Kiedyś miałam okazję pracować w g3, czy jak bym się teraz przyjęła dali by mnie na tą samą hale? Czy rzucili tak gdzie potrzeba.? Co myślicie.?

OSZUKANY

Zna ktoś panią M.J. Z Miechowa która ponoć tam kiedyś pracowała i dostarczała rozrywki co niektórym. Potrzebuje namiary na kogoś kto ja zna i miał z nią do czynienia i naj lepiej ma jakieś filmy i zdjęcia z tych rozrywek. Jeśli ktoś coś to daj znać jestem gotów nawet zapłacić rozsądną cenę za informację z jakimś dowodem. Pozdrawiam.

Jaaaa
@OSZUKANY 19.06.2018 08:01

Znam

anonymous
@Jaaaa 26.06.2018 02:26

A masz jakieś dowody jak w temacie albo wiesz kto może mieć lub ma. Mogę zapłacić rozsądną cenę jak by co.

Iza

@OSZUKANY forum gowork służy do prowadzenia dyskusji o firmach, ale wszelkie posty muszą być zgodne z regulaminem forum. Nie jest dopuszczalne używanie inicjałów i innych danych pozwalających zidentyfikować pracowników. Takie posty zgłaszane są do moderacji. Regulamin można przeczytać pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem firmy Grupa G3 lub z nią współpracowałeś kiedyś, to może mógłbyś napisać coś temat swojej pracy w niej?

Zeta

Co do wypłaty, fakt, przegięcie, skoro przychodzę na czas do pracy i wykonuje swoje obowiązki to pensja też powinna być na czas. Co do pracy, nie jest zła,ani ciężka jak dla kobiety,w sumie zależy jeszcze gdzie, bo są stanowiska gdzie się "mało robi"i sa tez takie na których sie " zasuwa".(chodzi tu o Dobroszyce) A co do całej reszty poprostu trzeba się dostosować chyba jaj wszędzie w każdej pracy. Trzeba umieć się bronić, nie dać się wykorzystywać, ani zastraszać zwłaszcza kierownictwem, bo kierownicy widza dużo kto jaki jest i jak pracuje. Ten. Kto robi ma u nich dobrze,a ci co się opierdzielają wiadomo jak wszędzie będą poganiani bo sobie żaden szef czy kierownik nie pozwoli na takie rzeczy, żeby stać i udawać że się pracuje, i wykonywać swoją pracę na odpier**ol , krótko podsumówując, temu komu zajleży na pracy bedzie pracował.

7lat

Prawo pracy!!! Nie wyplacanie wynagrodzenia za nadgodziny i okradanie w ten sposob swoich pracownikow nadaje sie do sadu pracy panie R G. A za nie podpisywanie listy obecnosci w soboty i niezetelne prowadzenie ewidencji pracy pracownikow ktore nalezy do pracodawcy pan bedzie musial sie tlumaczyc i udowodnic nie ja choc gdy zaistnie taka potrzeba to znajde nawet 10 swiadkow ktorzy mnie popra ze mnie pan R G okradl, mam dowody za przepracowanie wiecej godzin niz etatu chodzby przez nagranie pani kadrowej w ktorym to bardzo dobrze slychac i widac jak przekazuje mi godziny przepracowane przezemnie w danym miesiacu co wiecej na filmie slychac ze zostala powiadomiona o nagrani tej rozmowy gdyz wiedzialem ze ani od kadr ani od szefa nie dostane karty z potwierdzeniem przepracowanych godzin na nagraniu slychac zarowno pana R.G jak i kadrowa jak stanowczo odmawiaja wydania i podpiania karty z godzinami w ten sposob majac zarobione 3600zl otrzymalem tyle co na umowie czyli najnisza krajowa(dla swiadomosci 2000brutto + premia = 1570zlnetto i jest to zgodne z prawem nie liczy sie stawka godzinowa, premia i zadne dodatki) w ten sposob pan R G okradl mnie z mojich zarobinych 2tys zl wiec idac pracowc a pozniej zwalniajac sie przepracujcie do dnia wyplaty zebyscie nie utracili pieniedzy zarobionych miesiac wczesnij. Pozdrwienia dla milionera okradajacego zwyklych pracownikow i do zobaczenia w sadzie. Wpisane kuprzestrodze dla przyszlych pracownikow Grupy G3

wkurzona
@7lat 16.06.2017 01:48

coraz częściej zdarza się, że wypłata po terminie!!!!!!!!!!!

linia pak.

Co do pracy nie mam zastrzeżeń, jednakże według mnie mają tam chory system. Jakim prawem dopychający, mają premię za coś, co robią kobiety? Za ilość spakowanych paczek i wyrobionej normy, premię powinny mieć kobiety, które wkładają do paczki elementy, a nie dopychający, którzy tylko otwierają palety, nie wspominając o widlakowych, którzy nie robią tam kompletnie nic. Mówię tu o hali z kuchniami. Ciężko im wysiąść z widlaka i przełożyć 5 elementów, tylko łaskawie czekają, aż kobiety to zrobią. (gdzie nie dość że musimy nieraz dźwigać ciężkie elementy do paczki, to jeszcze przekładać za szanowych panów z widlaka, bo im się d.. nie chce ruszyć). Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni, bo kobiety robią najwięcej, a najmniej mają za to płacone. Nie wspomne już o "cudownych" elementach z maszyn, gdzie dla facetów liczy się ilość (oczywiście za premię), a nie jakość.

lejama
@linia pak. 07.05.2018 13:07

a niektóre baby by się zesraly żeby bylo jak najwiecej szt zrobione!!! Aby jedna zmaina od drugie wiecej zrobila!! CHore !!!!

linia pak.
@lejama 08.05.2018 06:03

Tu się z Tobą zgodzę, ale to nie jest zależne od kobiet, tylko właśnie od dopychających, bo ledwo się linia zatrzyma to oni już lecą i patrzą czemu linia stoi i wtedy robią się nagle pomocni byle tylko ruszyła. I to im najwięcej zależy na ilości i na tym, która linia spakuje więcej, bo mają za to premię. Chociaż według mnie to niesprawiedliwe.

Jakaja

Czy jest możliwość pracy w g3 tylko na 2 zmiany?

myszka
@Jakaja 17.04.2018 19:53

Raczej nie,Praca na 3 zmiany

aaa
@myszka 29.04.2018 10:25

zależy gdzie.j

Aaaaaaa

Zaczynajac tam prace nie sądziłam ze spotkam tam miłosc mojego życia.. juz 8 lat w sercu ????

jaaa23

a co powiecie o kierowniku Marcinie...;D

jaaa23
@jaaa23 25.01.2018 20:53

?????

Jaa23
@jaaa23 25.01.2018 20:53

Hm..???

muchomor sromotnikowy

Praca jest ok , zarobki takze spoko.o ile sie nie trafi na stare babsko z lini pakowania barbare g . Babsko ma wielkie mniemanie o sobie .Obgaduje niemiłosiernie wszystkich na okolo.Myśli ze je jest tam chooj wiem kim! Obrabia tylek kazdemu .Złośliwa i fałszywa.Jesli chcecie tam pracowac to nie polecam być w ekipie tego starego grzyba!!!Połowa zakladu jej niecierpi.

zenon

Jest tam taka iwaniuk z sycowa ma pysk nie wyparzony ale dobrze robi swoje w toalecie umie używać kłapiącego dzioba tania zdzi...a ale robi robotę :)

A.
@zenon 15.01.2018 21:26

Wiedz, że opinie noszące znamiona pomówienia lub w inny sposób naruszające prawo np. poprzez ujawnianie danych osobowych, w tym przypadku nazwiska mogą się źle skończyć i pójść w trochę innym kierunku :) Skoro jesteś osobą tak dobrze zorientowaną i swój wolny czas wolisz poświęcić na pisanie takich bzdur to gratulacje. Nie warto zniżać się do twojego poziomu. Pamiętaj, że w internecie nigdy nie jesteś anonimowy. Pozdrawiam :)

stomatolog
@zenon 15.01.2018 21:26

Panie... może dziewczę zęby swędzą i tak się ratuje? nie lubię czepialstwa :)

Kk.

G3 najlepsze! Zawsze w moim sercu bedzie ???? pozdro z nowej hali . a najwieksze pozdro dla kierowników ????

To tylko ja !

Nie życzę nikomu tego co tam przeszłam! Zarobki zarobkami ale te (usunięte przez administratora) co tam robią zwłaszcza I.S. z jakieś dziury i M.G wielka brygadzistka to najwieksza porażka tego zakładu... brak słów. Pierwsza lubi dawać gdzie popadnie zwłaszcza starszym panom a druga wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma. Także pozdrawiam te panie i życzę szybkiego zwolnienia.

anonymous
@To tylko ja ! 19.01.2018 20:26

podsumuję że praca nie najgorsza ale z każdym dniem coraz bardziej niechętnie tam przychodzę,jest dużo złośliwych osób,prywatna sprawa czyjaś to jaki ktoś jest, nikt nikogo gnębić nie powinien,brak kultury,wkurza mnie że niektóre osoby patrzą na to czy ktoś ma co robić i czy za wcześnie się nie wyrobił,zastraszanie kierownictwem

anonymous
@anonymous 22.01.2018 10:25

To tylko ja

To tylko ja !
@anonymous 22.01.2018 10:25

Tam się robi coraz większe dziadostwo. Dobrze ze już tam nie pracuje...

Martyna 32

Nie no po prostu to co czytam na tym forum to jakaś żenada . Pracowałam w grupie G-3 przez 3 lata i nigdy nikt się nie wyrażał o pracownikach tak jak w komentarzach poniżej (przynajmniej nie na forum . Po prostu gały wychodzą na wierzch . To świadczy o kulturze i wychowaniu danych osób albo o buractwie tych osób które z zazdrości piszą takie bzdury. A może to jakieś 15 letnie dzieci . MASAKRA !!!!!! Polak rodakowi zawsze CHAM

anonymous

nikogo nie powinno obchodzić jak ktoś pracuje,uważam że każdy powinien pilnować własnego nosa i swojej pracy a nie dreptać komuś na odcisk,to prywatna sprawa jeżeli braknie materiału i wyrobi się ktoś przed czasem,czepianie się kogoś bez powodu to brak kultury jeżeli ktoś komuś nic nie zrobił,podsumowując praca nie zła ale zawistni ludzie

hesu

nie pozdrawiam starej zepsutej nic nie wartej małpy takzw nizioł która tak w domu jazda w pracy gwiazda istne totalne zepsuce dno moralne brak jakiego kolwiek wychowania za załamany grosz totalne zero zwykły paskudny zepsuty babsztyl który nie potrafi nic w swojim (usunięte przez administratora) życiu tylko jechać do pracy i dokuczać innym ale to świadczy o tobie wstrętna babo o tym jakim jestes niskim nic nie wartym dnem który w życiu nic nie ma i uważa się za nie wiadomo co do budy z toba i tyle tam miejsce takich jak ty

johnny

pozdrawiam gościa o kswywie ''Tani Armani'' co się buja jak byłby szefem i byłego kierownika co latał jak pobity i ublizał ludzia bo to wsiór ze wsi

Iza

@Bbbv, rozumiem, że wiele rzeczy w Grupa G3, pracownikom się nie podoba i dopytywałam o nie już wcześniej. Jednak to co piszesz o pracujących tutaj osobach przekracza granice, czy masz dowody na rzekome stręczycielstwo, które tutaj występuje?

Bbbv

Pracowałam chwilę na komplemencie w Dobroszyce chyba, ale nijaka p.M.G oraz B. G. Są okropne nie da się z nimi pracować. To stręczycielki.

Zostaw opinię o Grupa G3 - Turkowy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa G3