Grupa G3
3 148 6 1

Opinie o Grupa G3

######

Witam mam pytanie może ktoś mądry na nie odpowie dlaczego Ci pracownicy którzy palą papierosy na swojej 20 minutowej przerwie nie mają premii czy oni inaczej pracują jak pozostali pracownicy???

1
@###### 06.12.2018 12:52

Nie to nie chodzi że gorzej czy inaczej pracują tylko o to że Gugała skądś oszczędności musi wziąść. Przecież jeszcze mało ma kasy

Uczciwa
@###### 06.12.2018 12:52

Pracują tak samo,ja palę i nie dostaję premi-byłam uczciwa (głupia) że podpisałam,bo w palarni na przerwie jest kilka osób takich jak ja reszta to Ci mądrzejsi.Rada dla przyszłych pracowników nic nie podpisujcie a na przerwach dokarmiajcie raka jeszcze wam za to zapłacą!

Komplement

Witam. Pracuje w tej firmie wystarczająco długo bym mógł coś napisać. Zacznę od ++++++. Pieniadze zazwyczaj na czas. Jeżeli 10 jest np w sobotę to pieniadze dostajemy w piątek (zazwyczaj). Kolejny + to że ile godzin pracujemy za tyle dostajemy pieniędzy. Nigdy nie było sytuacji że firma nie wpłacila pieniędzy bo nie miała. Kolejny + to to że przychodzisz i Masz przydzielone stanowisko i wiesz co masz robić. Kolejny to kierownicy którzy w miarę są wyrozumiali (przynajmniej na komplemencie) Jeżeli czegoś potrzebujesz to zazwyczaj słuchają. Troszkę gorzej z wykonaniem. Urlop zazwyczaj nie ma problemu. Chodzę po hali i robię to co do mnie należy (czyli nic specjalnego) idę do ubikacji kiedy chce i gadam z kim chce i kiedy chce a kierownicy to tolerują. Praca bardzo lekka. Pieniadze też nie najgorsze (+- 3000 zł miesięcznie) soboty nie obowiązkowe ale godziny +65 zł Niedziela +100 zł. Wielki +++ to czyste i zadbane łazienki. W sezonie grzewczym jest ciepło. Można w krótkim rękawku chodzić. Teraz -------- Minusy. Jak każdy wie jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy. Za każdą pomyłkę są potrącenia $$$. Są ludzie mili i nie wręcz są (usunięte przez administratora). Obrażanie u niektórych to codzienność. Maszyny są prawie nowe w porównaniu na innych halach ale zawsze się coś psuje ( i już mniej premi $$ za ilość) Kobiety (wybrane) mają lepiej bo (usunięte przez administratora) z kierownikami. Ubrania to szmaty które dostajesz raz w roku (dwie pary) kierownicy na nocnych zmianach śpią zamiast interesować się produkcją. Szefa nigdy nie widziałem na hali a powinien czasami zobaczyć co się dzieje i co zmienić. W lato jest bardzo gorąco BARDZO. Jeżeli coś się stanie jeden zgania na drugiego. Mamy tak zwanego ruchacza na hali który nie popusci żadnej i paru wszech wiedzacych którzy wiedzą wszystko (czoła) i (usunięte przez administratora)kierowniką.

...
@Komplement 26.10.2018 21:18

Od kiedy niby za niedziele jest +100zl?-.- tak jak jestes facetem a nie kobieta to mozesz sie opierdzielac i chodzic do kibla kiedy chcesz i gadac z kim chcesz... czyste i zadbane lazienki??? Jeden kibel na hali na 50 kobiet to sa idealne warunki..

Anonimka
@Komplement 26.10.2018 21:18

Mówisz o komplemencie w turkowy? Są tam jakieś miejsca dla kobiet? Ktoś wie?

JACUŚ
@Anonimka 26.11.2018 18:43

słyszałem że linia policjanta jest spoko tam idźcie jak chcecie

Wkur+ona

Rozumiem że Ty na kasie spisz ale Twoi pracownicy NIE!! I może tak wypadało bywyplacac wypłatę w terminie ?!! Sie nie dziwnie , ze każdy idzie stąd w ujj skoro tak się szanuje pracownika . Kiedys wyplaty były terminiwo zawsze a teraz to jakaś porażka szanowny Szef w (usunięte przez administratora) ma to . Wymagań tysiace co do pracownika a nawet sie Go docenic nie umie

żaaal
@Wkur+ona 11.05.2018 05:37

Następnym razem dowiedz się dlaczego wypłaty nie było, a dopiero najeżdżaj na szefa. Skoro taka mądra jesteś, to trzeba było iść do biura zapytać, a nie hejtować z anonima. Wszystkie systemy wczoraj padły i żaden komputer nie działał, dopiero wzywali serwis do naprawy- dlatego nie było przelewów. Nikt Cię na siłe nie trzyma w tym zakładzie, skoro masz takie problemy co do wypłaty.

Stary pracownik
@żaaal 11.05.2018 12:10

Taaa, i tak 6 razy w ciągu ostatnich dziescięciu miesięcy

JACUŚ
@Stary pracownik 07.08.2018 14:54

NIE WIEM GDZZIE PRACUJĘ ALE WYPŁATY PRZEZ 5 LAT BYŁY TERMINOWE I TU SIĘ ZASTANÓW

JACUŚ
@Stary pracownik 07.08.2018 14:54

Pisz do swojego banku bo ja miałem na czasjak robię długo raz się zdarzyło a jak twój bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbank ma Cię w (usunięte przez administratora) to do nich pretensje

Była pracownica

Czemu nie przyjmują kobiet? Myślę żeby się znów zatrudnić a tu... Czy tylko ukrainki chcą?

xxxx
@Była pracownica 14.11.2018 12:53

Przyjmują kobiety. Praca na linii pakowania na kuchniach.

dziki zdzich

ile widlakowy w g3 ma ?

dziki zdzich
@dziki zdzich 08.11.2018 11:02

chodzi o stawke godzinowa oraz jakies dodoatki czy są i ile

dnoo

Jedyna opinia o tej firmie to: TOTALNE DNO. Najgorszemu wrogowi nie polecałabym pracy w tej firmie. Zero szacunku, poniewierają ludźmi jak (usunięte przez administratora).

Ula

Szkoda że teraz gdy jest tak malo stopni na hali nie zabierają pieniędzy pracownika za to , że noszą swoje dodatkowe ubrania... Pani od BHP i cała reszta elity mają głęboko gdzieś fakt, że brama nie dziala a pracownicy pracują w czapkach i marzna, nie wspominając że mamy dopiero październik... Jeśli zimą szef nie zapewni załodze właściwego poziomu bezpieczeństwa i higieny pracy, ma ona prawo przestać wykonywać zadania. Jak mowia przepisy temperatura nie może być niższa niż 14 st. C z wyjątkiem przypadków, gdy przemawiają za tym względy technologiczne...

Jeszcze pracownik
@Ula 08.10.2018 08:06

Masz rację,wszyscy mają to gdzieś!!! Przepisy nie są dla G3, powiedzą że jak Ci za zimno to sobie znajdź coś innego,wcale się z nami nie liczą-a przecież została nas garstka.

BONGO
@Ula 08.10.2018 08:06

A kto popsuł bramę? szef czy widlakowy i zamieciono pod dywan halowy brama nie dawno wymieniona była bo poprzednią także rozwalono.ja na tej hali pracuję, chodzę i nie marznę . Ten narzeka kto ma lenia do roboty.zacznijcie od siebie.

Pracowita
@BONGO 21.10.2018 21:13

Ja też chodzę i marznę!Nie mam lenia do roboty,bo się nie da-trzeba robić jak w akordzie (chociaż stawki godzinowe), jakoś nie umiem się rozgrzać, nie ważne kto popsuł,powinna być naprawiona, obiecują już od trzech tygodni...

mucha
@BONGO 21.10.2018 21:13

jezeli chodzisz i pracujesz to może nie marzniesz ale ten kto stoi w przeciagu 8 h przy temperaturze 12stopni to (usunięte przez administratora) marznie!!!!!

Ula
@BONGO 21.10.2018 21:13

Gratuluję za wytrzymałość w 10 stopniach :) szef jest od tego żeby problemy rozwiązywać, a jeśli ma to gdzieś to proponuje wyjść z ciepłego,nagrzanego biura i postać 8h na hali, w tych marnych i cienkich ciuchach które oferuje pracownikom. Myślisz że nadal będzie będzie zamiatal problem pod "halowy dywan"? Powodzenia

mucha
@BONGO 21.10.2018 21:13

nie interesuje mnie kto zepsul brame tylkoze byla zglaszana juz latem by ja naprawic bo bedzie potem problem!!! Bylo zglaszane a dalej w (usunięte przez administratora) to maja!

Nie śmiała
@Ula 08.10.2018 08:06

Kierownicy mają wszytko w (usunięte przez administratora) Główny kierownik w turkowy zero szacunku dla drugiego człowieka. Kierownicy siedzą w swoich ciepłych 4 ścianach a my siedzimy w 10 stopniach na hali. Kierownik z hali zielonej nie powinien pracować na takim stanowisku bo jest lekko mówiąc upośledzony. Zrobisz coś źle to zaraz po premi ale jak niema komu robić to dzwonią i proszą być przyjechał/a. Praca po 8 godzin na starych i zniszczonych maszynach i jeszcze im mało. Praca w soboty tylko dla przydupasów kierowników. Bardzo słabej jakości ubrania robocze. Brak głupiego plastra w apteczce. Trzeba nosić swoje. Mogła bym tak książkę napisać ale każdy wie co się dzieje u nas w g3

mila
@BONGO 21.10.2018 21:13

gorący kolego!! może podasz swoje imię chociaż .Chetnię zerknę na hot gościa! Chyba ,że sie rozgrzewasz %%%% dlatego ci ciepło?!

Miłka
@mila 25.10.2018 08:17

Dobre.. nie jeden się tam % rozgrzewa i tego też nie widza

Sprawiedliwa

Wielka kierowniczka Angela a słoma z butów wystaje. Żeby tak donosic i Panoszyc się po tym zakładzie to trzeba mieć tupet. Taka operatorka a wiecznie na telefonie, Ja bym jej nie dala psa na spacer wyprowadzić a co dopiero być pomocnikiem. Porazka

Lol

Lol

Szukajaca pracy

W tej firmie Nie przyjmuje sie już Polaków!!! Tylko Ukraina

mila
@Szukajaca pracy 11.09.2018 20:36

nieprawda.niedlugo beda nepalczycy!!

no
@mila 15.09.2018 08:00

no o gdzie oni są? mieli być juz dawno i słuch o nich zaginął

aaaaa

Nic się nie dzieje, że nikt nic nie pisze? ????????????

Graj
@aaaaa 04.09.2018 19:55

Zamarzli

no
@Graj 08.10.2018 09:46

Wcale bym się nie zdziwiła. Warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia.

Jim

Praca w tej firmie to coraz większą porażka.

Stare czasy...

Robiłem tam trochę i w sumie mogę się co nieco wypowiedzieć na temat tej firmy. Firma sama w sobie jak to firma. Bracia nastawieni są na jak największe zarobki i szybki przyrost kasy oraz duże przeskoki w rankingu "FORBESA" na coraz to wyższe miejsca w lidze 100 najbogatszych Polaków. Szacun za to! Teraz wróćmy do okrutnej rzeczywistości jaka panuje na hali w Dobroszycach(tam pracowałem dlatego wypowiem się na jej temat). Po przyjściu musiałem robić w swoich ciuchach więc nie liczcie na to, że dostaniecie od razu swoje "umundurowanie" :D. Po dłuższym czasie zacząłem obserwować, że baby, które tam robią są strasznymi plotkarami. Newsy na tej hali rozchodzą się szybciej niż RS6 osiąga 100, a to już jest wyczyn! Ludzie z którymi robiłem byli zróżnicowani, ale wiadomo, że w każdej firmie trafi się dobry ziomuś i jego przeciwieństwo czyt. zwykła gnida społeczna. Co do kierowników to trzeba by napisać o nich jakąś krótką książkę. Tytułem byłoby stwierdzenie "Po trupach do celu". Ci goście w ogóle nie powinni być na swoich stanowiskach. Jeśli chodzi o mnie to robiłem swoje i nie przejmowałem się nimi kompletnie bo nie było nawet sensu. Po krótkim czasie nauczyłem ich, że jeśli chodzi o mnie to nawet niech się nie pytają czy przyjdę na nadgodziny. Jakiś czas próbowali jeszcze robić podejścia, ale z czasem im się to znudziło. Jak mnie wkurzali to chodziłem sobie po hali i rozmawiałem z innymi ludźmi. Ogólnie ciekawa praca dla kogoś kto dopiero skończył szkołę i chce zobaczyć jak wygląda zwykły szary świat człowieka, który musi się nauczyć jak mniej więcej pracować. Idzie sobie tam wyrobić charakter i sposób pracy. Większej przyszłości nie ma co wiązać z zakładem. Zero związków zawodowych, socjalu dla pracownika czy porządnego zaplecza. Szatnia zimą to istny dramat. Jak nikt nie nagrzał po weekendzie to temperatura w szatni była nieciekawa. Brak pryszniców żeby zmyć z siebie ten pył, który można wywozić raz na tydzień tonami z hali. Przy czyszczeniu kontenerów kierownicy nie uznawali czegoś takiego jak maska ochronna. Niech sobie sami wymieniają i czyszczą te kontenery. Jeśli chodzi o awarię to też było nieciekawie. Najpierw trzeba było się użerać samemu przez pół zmiany po czym kiedy kierownik widział, że nie da rady to wołali gościa z Turkowej. Ogólnie polecam tym którzy chcą doznać trochę egzotyki w swoim życiu. Pozdro dla kontrolerów jakości którzy tną komara podczas nocek na końcu hali :D Podoba mi się wasze podejście do pracy.

DRWAL

Witam. Co sadzicie o Paniach z formatyzerki z hali komplement?

Jajaja
@DRWAL 13.07.2018 10:22

Chodzi o komplement w dobroszycach ??

DRWAL
@Jajaja 16.07.2018 17:38

O komplement w turkowy

Yolo

Praca na linii jest bardzo nudna, ale za to ludzie dookoła dostarczają atrakcji. Ciągłe obgadywanie za plecami to norma na tym zakładzie, może na jedną zmianę znajdą się 3 normalne osoby, które ni interesują się cudzym życiem. Kierownicy są ok, można sie dogadać, urlopem nie ma problemów. Największy problem jest z wszechobecnym kurzem na komplemencie podczas sprzątania maszyn sprężonym powietrzem, to jest sytuacja niedopuszczalna. Podsumowując praca jest OK, zarobki też w porządku a resztą nie warto się przejmować bo szkoda nerwów. :-)

LAFIRYNDA

Grupa G-3-dyskryminacja kobiet,wyścig szczurów, donosicielstwo,chamstwo.Ciekawe czy Panowie Gugała zdają sobie sprawę z tego jaką opinię swoim zachowaniem wyrabiają im kierownicy zmianowi oraz kierownik M....n.Zakład nie należy do najgorszych,ale traktowanie kobiet , które pracują na ich pensje jak gorszego sortu jest warte przemyślenia!!!!!!!!

czarna
@LAFIRYNDA 05.08.2018 23:32

Jeszcze troche ! Wsród kobiet słysze ze mysla o zwolnieniu sie z tego zakładu.Co rusz sa jakies oferty parcy w duzuch okolicznych zakladach i mozliwosc przyuczenia.Moze te strsze panie nie odejda ale mlode na pewno. Niestety tak jak sie traktuje kobiety to prawda.Kierownicy chamscy,gburowaci i lekceważący.Ciekawe czy swoje kobiety w rodzinie tak traktuja??Ciekawe czy chcieliby takiego traktowania dla swoich matek/żon/córek???

Jaa23
@LAFIRYNDA 05.08.2018 23:32

Od Mar.... To ty się odp....!!!

Lafirynda
@Jaa23 10.08.2018 17:38

Trochę już pracuję w G3, przychodzę do pracy bo chcę (nie dlatego że muszę)i ciągle decyzjami Pana M.....a jestem straszona oczywiście finansowo, że chyba za wszystko będą zabierane pieniądze-chyba że takim jak ty je dodaje.Moje zdanie jest takie-jak chce mieć uczciwych,solidnych pracowników powinien trochę chociaż zmienić swoje nastawienie -nie jesteśmy obibokami ciężko pracujemy na swoje wypłaty

anonymous

Potrzebuje opini na temat pana Jacka Żak

greja
@anonymous 02.08.2018 22:54

na pewno zero szacunku do kobiet w zakladzie pracy.

czarna
@anonymous 02.08.2018 22:54

a o co konkretnie pytasz???

Firma zewnętrzna

Dobrze poczytać budujące opinie od ludzi najbardziej wtajemniczonych zanim zaproponuje się współpracę z Państwem G. Dziękujemy za otwartość w.wypowiedziach A wlascicielom wspilczujemy braku walki o własny wizerunek.

greja
@Firma zewnętrzna 31.07.2018 20:01

O co mają walczyć??? Prawda czysta wiec nie ma z czym walczyc

Operator

Ukrainki nadal pracują? Znam parę osób chętnych..

czarna
@Operator 21.07.2018 19:01

Pracują ? hm..... no mozna tak powiedziec .Im nowszy towar przybywa to sie ucza od starszych że można obijac sie albo poskarżyc kierownikowi ze ciezka "robotu" jest.Im młodsze przyjezdzaja tym mnie chca pracowac

Aga

Jaka macie stawkę na godzinę? W biurze nie idzie się dowiedzieć..

greja
@Aga 17.07.2018 09:56

w tej chwili 12 zl na h. i stali pracownicy i nowi co przychodza taka sama stawka

Jakaja

Jaka macie teraz stawkę? Kiedyś miałam okazję pracować w g3, czy jak bym się teraz przyjęła dali by mnie na tą samą hale? Czy rzucili tak gdzie potrzeba.? Co myślicie.?

OSZUKANY

Zna ktoś panią M.J. Z Miechowa która ponoć tam kiedyś pracowała i dostarczała rozrywki co niektórym. Potrzebuje namiary na kogoś kto ja zna i miał z nią do czynienia i naj lepiej ma jakieś filmy i zdjęcia z tych rozrywek. Jeśli ktoś coś to daj znać jestem gotów nawet zapłacić rozsądną cenę za informację z jakimś dowodem. Pozdrawiam.

Jaaaa
@OSZUKANY 19.06.2018 08:01

Znam

anonymous
@Jaaaa 26.06.2018 02:26

A masz jakieś dowody jak w temacie albo wiesz kto może mieć lub ma. Mogę zapłacić rozsądną cenę jak by co.

Iza

@OSZUKANY forum gowork służy do prowadzenia dyskusji o firmach, ale wszelkie posty muszą być zgodne z regulaminem forum. Nie jest dopuszczalne używanie inicjałów i innych danych pozwalających zidentyfikować pracowników. Takie posty zgłaszane są do moderacji. Regulamin można przeczytać pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin

Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem firmy Grupa G3 lub z nią współpracowałeś kiedyś, to może mógłbyś napisać coś temat swojej pracy w niej?

Zeta

Co do wypłaty, fakt, przegięcie, skoro przychodzę na czas do pracy i wykonuje swoje obowiązki to pensja też powinna być na czas. Co do pracy, nie jest zła,ani ciężka jak dla kobiety,w sumie zależy jeszcze gdzie, bo są stanowiska gdzie się "mało robi"i sa tez takie na których sie " zasuwa".(chodzi tu o Dobroszyce) A co do całej reszty poprostu trzeba się dostosować chyba jaj wszędzie w każdej pracy. Trzeba umieć się bronić, nie dać się wykorzystywać, ani zastraszać zwłaszcza kierownictwem, bo kierownicy widza dużo kto jaki jest i jak pracuje. Ten. Kto robi ma u nich dobrze,a ci co się opierdzielają wiadomo jak wszędzie będą poganiani bo sobie żaden szef czy kierownik nie pozwoli na takie rzeczy, żeby stać i udawać że się pracuje, i wykonywać swoją pracę na odpier**ol , krótko podsumówując, temu komu zajleży na pracy bedzie pracował.

7lat

Prawo pracy!!! Nie wyplacanie wynagrodzenia za nadgodziny i okradanie w ten sposob swoich pracownikow nadaje sie do sadu pracy panie R G. A za nie podpisywanie listy obecnosci w soboty i niezetelne prowadzenie ewidencji pracy pracownikow ktore nalezy do pracodawcy pan bedzie musial sie tlumaczyc i udowodnic nie ja choc gdy zaistnie taka potrzeba to znajde nawet 10 swiadkow ktorzy mnie popra ze mnie pan R G okradl, mam dowody za przepracowanie wiecej godzin niz etatu chodzby przez nagranie pani kadrowej w ktorym to bardzo dobrze slychac i widac jak przekazuje mi godziny przepracowane przezemnie w danym miesiacu co wiecej na filmie slychac ze zostala powiadomiona o nagrani tej rozmowy gdyz wiedzialem ze ani od kadr ani od szefa nie dostane karty z potwierdzeniem przepracowanych godzin na nagraniu slychac zarowno pana R.G jak i kadrowa jak stanowczo odmawiaja wydania i podpiania karty z godzinami w ten sposob majac zarobione 3600zl otrzymalem tyle co na umowie czyli najnisza krajowa(dla swiadomosci 2000brutto + premia = 1570zlnetto i jest to zgodne z prawem nie liczy sie stawka godzinowa, premia i zadne dodatki) w ten sposob pan R G okradl mnie z mojich zarobinych 2tys zl wiec idac pracowc a pozniej zwalniajac sie przepracujcie do dnia wyplaty zebyscie nie utracili pieniedzy zarobionych miesiac wczesnij. Pozdrwienia dla milionera okradajacego zwyklych pracownikow i do zobaczenia w sadzie. Wpisane kuprzestrodze dla przyszlych pracownikow Grupy G3

wkurzona
@7lat 16.06.2017 01:48

coraz częściej zdarza się, że wypłata po terminie!!!!!!!!!!!

linia pak.

Co do pracy nie mam zastrzeżeń, jednakże według mnie mają tam chory system. Jakim prawem dopychający, mają premię za coś, co robią kobiety? Za ilość spakowanych paczek i wyrobionej normy, premię powinny mieć kobiety, które wkładają do paczki elementy, a nie dopychający, którzy tylko otwierają palety, nie wspominając o widlakowych, którzy nie robią tam kompletnie nic. Mówię tu o hali z kuchniami. Ciężko im wysiąść z widlaka i przełożyć 5 elementów, tylko łaskawie czekają, aż kobiety to zrobią. (gdzie nie dość że musimy nieraz dźwigać ciężkie elementy do paczki, to jeszcze przekładać za szanowych panów z widlaka, bo im się d.. nie chce ruszyć). Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni, bo kobiety robią najwięcej, a najmniej mają za to płacone. Nie wspomne już o "cudownych" elementach z maszyn, gdzie dla facetów liczy się ilość (oczywiście za premię), a nie jakość.

lejama
@linia pak. 07.05.2018 13:07

a niektóre baby by się zesraly żeby bylo jak najwiecej szt zrobione!!! Aby jedna zmaina od drugie wiecej zrobila!! CHore !!!!

linia pak.
@lejama 08.05.2018 06:03

Tu się z Tobą zgodzę, ale to nie jest zależne od kobiet, tylko właśnie od dopychających, bo ledwo się linia zatrzyma to oni już lecą i patrzą czemu linia stoi i wtedy robią się nagle pomocni byle tylko ruszyła. I to im najwięcej zależy na ilości i na tym, która linia spakuje więcej, bo mają za to premię. Chociaż według mnie to niesprawiedliwe.

Jakaja

Czy jest możliwość pracy w g3 tylko na 2 zmiany?

myszka
@Jakaja 17.04.2018 19:53

Raczej nie,Praca na 3 zmiany

aaa
@myszka 29.04.2018 10:25

zależy gdzie.j

Aaaaaaa

Zaczynajac tam prace nie sądziłam ze spotkam tam miłosc mojego życia.. juz 8 lat w sercu ????

jaaa23

a co powiecie o kierowniku Marcinie...;D

jaaa23
@jaaa23 25.01.2018 20:53

?????

Jaa23
@jaaa23 25.01.2018 20:53

Hm..???

Zostaw opinię o Grupa G3 - Turkowy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa G3