Grupa G3

Turkowy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 144 ocen.

Grupa G3
3 144

Opinie o Grupa G3

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa G3

Iza

@OSZUKANY forum gowork służy do prowadzenia dyskusji o firmach, ale wszelkie posty muszą być zgodne z regulaminem forum. Nie jest dopuszczalne używanie inicjałów i innych danych pozwalających zidentyfikować pracowników. Takie posty zgłaszane są do moderacji. Regulamin można przeczytać pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin

   
OSZUKANY

Zna ktoś panią M.J. Z Miechowa która ponoć tam kiedyś pracowała i dostarczała rozrywki co niektórym. Potrzebuje namiary na kogoś kto ja zna i miał z nią do czynienia i naj lepiej ma jakieś filmy i zdjęcia z tych rozrywek. Jeśli ktoś coś to daj znać jestem gotów nawet zapłacić rozsądną cenę za informację z jakimś dowodem. Pozdrawiam.

   
Administrator

Jeżeli jesteś pracownikiem firmy Grupa G3 lub z nią współpracowałeś kiedyś, to może mógłbyś napisać coś temat swojej pracy w niej?

   
Zeta

Co do wypłaty, fakt, przegięcie, skoro przychodzę na czas do pracy i wykonuje swoje obowiązki to pensja też powinna być na czas. Co do pracy, nie jest zła,ani ciężka jak dla kobiety,w sumie zależy jeszcze gdzie, bo są stanowiska gdzie się "mało robi"i sa tez takie na których sie " zasuwa".(chodzi tu o Dobroszyce) A co do całej reszty poprostu trzeba się dostosować chyba jaj wszędzie w każdej pracy. Trzeba umieć się bronić, nie dać się wykorzystywać, ani zastraszać zwłaszcza kierownictwem, bo kierownicy widza dużo kto jaki jest i jak pracuje. Ten. Kto robi ma u nich dobrze,a ci co się opierdzielają wiadomo jak wszędzie będą poganiani bo sobie żaden szef czy kierownik nie pozwoli na takie rzeczy, żeby stać i udawać że się pracuje, i wykonywać swoją pracę na odpier**ol , krótko podsumówując, temu komu zajleży na pracy bedzie pracował.

   
Wkur+ona

Rozumiem że Ty na kasie spisz ale Twoi pracownicy NIE!! I może tak wypadało bywyplacac wypłatę w terminie ?!! Sie nie dziwnie , ze każdy idzie stąd w ujj skoro tak się szanuje pracownika . Kiedys wyplaty były terminiwo zawsze a teraz to jakaś porażka szanowny Szef w (usunięte przez administratora) ma to . Wymagań tysiace co do pracownika a nawet sie Go docenic nie umie

   
żaaal
@Wkur+ona 11.05.2018 05:37

Następnym razem dowiedz się dlaczego wypłaty nie było, a dopiero najeżdżaj na szefa. Skoro taka mądra jesteś, to trzeba było iść do biura zapytać, a nie hejtować z anonima. Wszystkie systemy wczoraj padły i żaden komputer nie działał, dopiero wzywali serwis do naprawy- dlatego nie było przelewów. Nikt Cię na siłe nie trzyma w tym zakładzie, skoro masz takie problemy co do wypłaty.

   
7lat

Prawo pracy!!! Nie wyplacanie wynagrodzenia za nadgodziny i okradanie w ten sposob swoich pracownikow nadaje sie do sadu pracy panie R G. A za nie podpisywanie listy obecnosci w soboty i niezetelne prowadzenie ewidencji pracy pracownikow ktore nalezy do pracodawcy pan bedzie musial sie tlumaczyc i udowodnic nie ja choc gdy zaistnie taka potrzeba to znajde nawet 10 swiadkow ktorzy mnie popra ze mnie pan R G okradl, mam dowody za przepracowanie wiecej godzin niz etatu chodzby przez nagranie pani kadrowej w ktorym to bardzo dobrze slychac i widac jak przekazuje mi godziny przepracowane przezemnie w danym miesiacu co wiecej na filmie slychac ze zostala powiadomiona o nagrani tej rozmowy gdyz wiedzialem ze ani od kadr ani od szefa nie dostane karty z potwierdzeniem przepracowanych godzin na nagraniu slychac zarowno pana R.G jak i kadrowa jak stanowczo odmawiaja wydania i podpiania karty z godzinami w ten sposob majac zarobione 3600zl otrzymalem tyle co na umowie czyli najnisza krajowa(dla swiadomosci 2000brutto + premia = 1570zlnetto i jest to zgodne z prawem nie liczy sie stawka godzinowa, premia i zadne dodatki) w ten sposob pan R G okradl mnie z mojich zarobinych 2tys zl wiec idac pracowc a pozniej zwalniajac sie przepracujcie do dnia wyplaty zebyscie nie utracili pieniedzy zarobionych miesiac wczesnij. Pozdrwienia dla milionera okradajacego zwyklych pracownikow i do zobaczenia w sadzie. Wpisane kuprzestrodze dla przyszlych pracownikow Grupy G3

   
wkurzona
@7lat 16.06.2017 01:48

coraz częściej zdarza się, że wypłata po terminie!!!!!!!!!!!

   
linia pak.

Co do pracy nie mam zastrzeżeń, jednakże według mnie mają tam chory system. Jakim prawem dopychający, mają premię za coś, co robią kobiety? Za ilość spakowanych paczek i wyrobionej normy, premię powinny mieć kobiety, które wkładają do paczki elementy, a nie dopychający, którzy tylko otwierają palety, nie wspominając o widlakowych, którzy nie robią tam kompletnie nic. Mówię tu o hali z kuchniami. Ciężko im wysiąść z widlaka i przełożyć 5 elementów, tylko łaskawie czekają, aż kobiety to zrobią. (gdzie nie dość że musimy nieraz dźwigać ciężkie elementy do paczki, to jeszcze przekładać za szanowych panów z widlaka, bo im się d.. nie chce ruszyć). Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni, bo kobiety robią najwięcej, a najmniej mają za to płacone. Nie wspomne już o "cudownych" elementach z maszyn, gdzie dla facetów liczy się ilość (oczywiście za premię), a nie jakość.

   
linia pak.
@lejama 08.05.2018 06:03

Tu się z Tobą zgodzę, ale to nie jest zależne od kobiet, tylko właśnie od dopychających, bo ledwo się linia zatrzyma to oni już lecą i patrzą czemu linia stoi i wtedy robią się nagle pomocni byle tylko ruszyła. I to im najwięcej zależy na ilości i na tym, która linia spakuje więcej, bo mają za to premię. Chociaż według mnie to niesprawiedliwe.

   
Jakaja

Czy jest możliwość pracy w g3 tylko na 2 zmiany?

   
aaa
@myszka 29.04.2018 10:25

zależy gdzie.j

   
Aaaaaaa

Zaczynajac tam prace nie sądziłam ze spotkam tam miłosc mojego życia.. juz 8 lat w sercu ????

   
jaaa23

a co powiecie o kierowniku Marcinie...;D

   
Jaa23
@jaaa23 25.01.2018 20:53

Hm..???

   
muchomor sromotnikowy

Praca jest ok , zarobki takze spoko.o ile sie nie trafi na stare babsko z lini pakowania barbare g . Babsko ma wielkie mniemanie o sobie .Obgaduje niemiłosiernie wszystkich na okolo.Myśli ze je jest tam chooj wiem kim! Obrabia tylek kazdemu .Złośliwa i fałszywa.Jesli chcecie tam pracowac to nie polecam być w ekipie tego starego grzyba!!!Połowa zakladu jej niecierpi.

   
zenon

Jest tam taka iwaniuk z sycowa ma pysk nie wyparzony ale dobrze robi swoje w toalecie umie używać kłapiącego dzioba tania zdzi...a ale robi robotę :)

   
stomatolog
@zenon 15.01.2018 21:26

Panie... może dziewczę zęby swędzą i tak się ratuje? nie lubię czepialstwa :)

   
Kk.

G3 najlepsze! Zawsze w moim sercu bedzie ???? pozdro z nowej hali . a najwieksze pozdro dla kierowników ????

   
To tylko ja !

Nie życzę nikomu tego co tam przeszłam! Zarobki zarobkami ale te (usunięte przez administratora) co tam robią zwłaszcza I.S. z jakieś dziury i M.G wielka brygadzistka to najwieksza porażka tego zakładu... brak słów. Pierwsza lubi dawać gdzie popadnie zwłaszcza starszym panom a druga wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma. Także pozdrawiam te panie i życzę szybkiego zwolnienia.

   
To tylko ja !
@anonymous 22.01.2018 10:25

Tam się robi coraz większe dziadostwo. Dobrze ze już tam nie pracuje...

   
Martyna 32

Nie no po prostu to co czytam na tym forum to jakaś żenada . Pracowałam w grupie G-3 przez 3 lata i nigdy nikt się nie wyrażał o pracownikach tak jak w komentarzach poniżej (przynajmniej nie na forum . Po prostu gały wychodzą na wierzch . To świadczy o kulturze i wychowaniu danych osób albo o buractwie tych osób które z zazdrości piszą takie bzdury. A może to jakieś 15 letnie dzieci . MASAKRA !!!!!! Polak rodakowi zawsze CHAM

   
anonymous

nikogo nie powinno obchodzić jak ktoś pracuje,uważam że każdy powinien pilnować własnego nosa i swojej pracy a nie dreptać komuś na odcisk,to prywatna sprawa jeżeli braknie materiału i wyrobi się ktoś przed czasem,czepianie się kogoś bez powodu to brak kultury jeżeli ktoś komuś nic nie zrobił,podsumowując praca nie zła ale zawistni ludzie

   
hesu

nie pozdrawiam starej zepsutej nic nie wartej małpy takzw nizioł która tak w domu jazda w pracy gwiazda istne totalne zepsuce dno moralne brak jakiego kolwiek wychowania za załamany grosz totalne zero zwykły paskudny zepsuty babsztyl który nie potrafi nic w swojim (usunięte przez administratora) życiu tylko jechać do pracy i dokuczać innym ale to świadczy o tobie wstrętna babo o tym jakim jestes niskim nic nie wartym dnem który w życiu nic nie ma i uważa się za nie wiadomo co do budy z toba i tyle tam miejsce takich jak ty

   
johnny

pozdrawiam gościa o kswywie ''Tani Armani'' co się buja jak byłby szefem i byłego kierownika co latał jak pobity i ublizał ludzia bo to wsiór ze wsi

   
Iza

@Bbbv, rozumiem, że wiele rzeczy w Grupa G3, pracownikom się nie podoba i dopytywałam o nie już wcześniej. Jednak to co piszesz o pracujących tutaj osobach przekracza granice, czy masz dowody na rzekome stręczycielstwo, które tutaj występuje?

   
Bbbv

Pracowałam chwilę na komplemencie w Dobroszyce chyba, ale nijaka p.M.G oraz B. G. Są okropne nie da się z nimi pracować. To stręczycielki.

   
Iza

@J. a czy ta sytuacja była w jakiś sposób wyjaśniania z kierownictwem? Chyba, że każdy pracownik jest przypisany do danego stanowiska i nie ma możliwości zmiany? Jeśli może doprecyzować swoją wypowiedź, to na pewno Twój punkt widzenia będzie dla innych jaśniejszy.

   
Iza

@Lola kwestia narodowości nie ma tutaj żadnego znaczenia. Polacy tak samo jak Ukraińcy wykonują taką samą pracę i również mogą być zatrudnieni przez agencję pracy. Czy w Grupie G3 długo trzeba czekać na umowę o pracę?

   
J.
@Iza 12.08.2017 18:55

Rozumiem, ze Ukrainki przyjechały zarobić, ale nie do zaakceptowania jest dla mnie to ze maja najlżejsze elementy, a my jesteśmy przesuwane na inne stanowiska, żeby one nie pouciekały. Także to nie jest fair, pracujemy za taka sama stawkę.

   
Byly operator

Dobrze ze z tej firmy ucieklem w pore. Pozdrawiam tyrających na 3 zmiany;)

   
Lola

Nie ma co narzekać, będzie jeszcze gorzej. Wchodzą Ukraińcy, Polacy są przenoszeni ze swoich stanowisk na inne hale do cięższej pracy. Do tego Ukraińcy są zatrudnieni przez pośrednika. Czyli Gugala płaci pośrednikowi 20zl za godzinę pracy Ukraińca, natomiast Polak nie ma co liczyć na podwyżkę. Wręcz, przeciwnie będzie się straszyć ludzi zwolnieniem bo Ukraińcy przyjdą na miejsce Polaka. Fakt, brakuje ludzi do pracy ale takie podejście do sprawy?

   
Iza

Takie sytuacje miały miejsce przez cały okres pracy @7lat? Bo jednak taki okres to sporo jak na pracę w takich warunkach. Czy sprawa się jakoś wyjaśniła? Doszło do rozprawy?

   
prawda

Za długo tam pracowałem i dobrze wiem jak tam jest, to ze odprowadzają składki od tego co zarobisz jest ok, chociaż podpisując umowę masz najniższą plus "niby premie" której więcej nie ma niż jest a w rzeczywistości jest to stawka godzinowa o czym w umowie się nie pisze. Stanowczo odradzam pracę w tej firmie chyba że ktoś naprawdę jest zdesperowany znalezieniem innej pracy, układy jak w każdym innym zakładzie, wszędzie są, kierownictwo ok ale szefostwo dziadostwo, nie widza tego ze dzieki ludzie się tego wszystkiego dorobili co mają, w ogóle nie szanują pracowników (nieważne czy pracują rok czy 15lat), stawiają teraz na pracowników z Ukrainy chcąc się więcej jeszcze dorobić tylko ze oni podobno mają być zarejestrowani na inne firmy tj. Drewtur czy Bis które są od dawna w rodzinie państwa G. Ciekawe jak w umowie będą mieli napisane gdzie i pod jakim adresem będą świadczyć pracę, chyba będzie to trzeba kontrolować, może najpierw przez pip a później przez sama ikeę a juz mam do niej dostęp przez życzliwego przyjaciela ???? trzeba im pokazać jak państwo G. się dorabia na pracownikach chociażby chowając do garażu panamere gdy tylko Szwedzi przyjeżdżają ????

   
WŚĆIEKŁA

Koleżanka D. dlądyneczka zasmarkana można jej tylko pogratulować jaka jest pusta, takie osoby nie powinny tu pracować, nie ma żadnych oporów, czy to stary czy też młody chętna z każdym, a każdej innej dupę smaruje jak nie wiem co. pochodzi z jakieś dziury a wielka dama bez zasad.

   
Jack

Nikt nie płaci w okolicy takich gownianych pieniędzy jak w g3 wyplata z jedną sobota 1800 zl i to jeszcze jak masz nocki bo jak 2 zmiany to prawie stowka odpada jednym slowem porazka totalna nie polecam w okolicy jest wiele lepszych zakladow

   
młoda

witam a co powiecie o kierowniku Piaseckim?

   
MAXS

Ten zakład to pomyłka za sobote i niedziele 50 zł dodatku nie 100 procent i to mus tym już wkrótce zajmą się odpowiednie instytucje

   

Zostaw opinię o Grupa G3 - Turkowy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa G3