3.8/5

• Palędzie

3. Opinie o pracodawcach Wysogotowo
  5. Opinie o Rollen Polska

Opinie o Rollen Polska Wysogotowo

Nie przegap nowości o Rollen Polska!

24.11.2024 20:23

Bardzo nie polecam pracy w Studiu Figura , atmosfera pozornie przyjazna na samym początku. Po odbyciu szkoleń następnego dnia musisz liczyć sam na siebie i mieć na głowie wszystkie obowiązki . Jak za najniższą krajową jest to śmieszne patrząc na ilość zrzucanych na pracownika zadań. Zespół zmienia się ciągle nie bez powodu. O umowie nawet nie ma co myśleć. Pieniędzy za dni pracujące w tym cyrku również brak!

@kosmetolog

13.08.2024 22:55

Opinia o miejscu pracy Studio Figura Poznań Ogrody: Jako osoba pracująca tam przez chwilę w nowo otwarty studio figura nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem człowieka- ciągłe krzyki, afery przy klientkach, przekleństwa w stronę innych pracowniczek. Nie było tam przerwy w pracy mimo że praca po 10 godzin powinna ustawowa być 30 minut ale oczywiście grafik tak pełen bo musimy jak najwięcej zarabiać. Właściciele niestety nie radzą sobie psychicznie z biznesem na który się zdecydowali-(usunięte przez administratora)następnie słyszałam jak odzywali się do innych pracownic. Właściciele nie mają pojęcia o tych zabiegach nie wiedzą nawet co jakim produktem czy głowicą się robi, szef co chwilę schodzi na dół i wymyśla to nowe zajęcia żeby tylko nikt nie miał chwili aby zjeść kanapkę czy napić się wody. Do tego umowy (usunięte przez administratora)zwykle zlecenia (usunięte przez administratora) więc jak podpiszesz to nie masz jak stamtąd odejść, bo zabiorą ci kary za to że odeszłaś przed końcem umowy czyli 30% z wypłaty i jeszcze za wszystkie szkolenia musisz im oddać 100% czyli łącznie 130 :(. I za każdą rzecz której szefowa nie zdąży zamówić masz odciągane za ten zabieg którego nie udało się wykonać ze swojej wypłaty. Bardzo współczuję osobom które pracowały tam od początku otwarcia studia czyli do końca tej umowy, wiem że dziewczyny są w złym stanie psychicznym i do tego musiały oprosić się o wypłatę za ostatni miesiąc mimo że z umowy się wywiązywały i pracowały do ostatniego dnia i wyszkoliły im nową obsadę. Podsumowując dziewczyny sam koncept studio figura jest super i centrala ma fantastyczne szkolenia pomysły i zabiegi ale praca w studio figura Poznań ogrody jest najgorszym pomysłem na jaki mogliście wpaść, więc proszę wybijcie to sobie z głowy.

08.02.2024 09:58

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Rollen Polska Studio Figura odbywa się w siedzibie firmy?

08.02.2024 10:35

Hej! Jeżeli pytasz o ogłoszenia dotyczące pracy w siedzibie firmy - to tak, każda nasza rozmowa rekrutacyjna odbywa się w Centrali firmy, która mieści się w Wysogotowie (b.blisko Poznania). Można dojechać bez problemu autobusem MPK. Pozdrawiamy i zapraszamy do aplikowania.

09.02.2024 06:59

Zdarza się, że jeżeli nie możemy uzgodnić dogodnego terminu spotkania dla obu stron, 1 etap odbywa się online. Natomiast, jeśli rozmowa pójdzie pozytywnie zaprosimy Cię na 2 etap stacjonarny do Centrali. Staramy się, aby każda osoba, która bierze udział w rekrutacji otrzymała odpowiedz zwrotną w ciągu tygodnia/dwóch od spotkania. Pozdrawiamy

27.10.2023 10:20

Czy rozmowa rekrutacyjna w Rollen Polska Studio Figura odbywa się również w języku angielskim?
    kandydatka

31.10.2023 08:27

Brałam udział w rozmowie na stanowisko obsługi klienta w dziale międzynarodowym, i tak w połowie rozmowy rekrutacyjnej przechodziliśmy na j.angielski. Więc to pewnie zależy na jakim stanowisku ten język jest wymagany w codziennych obowiązkach.

07.02.2024 09:06

Cześć, tak jak @kandydatka wspomniała, wszystko zależy na jakie stanowisko chciałabyś/chciałbyś aplikować. Jeżeli w ogłoszeniu podany jest jednak- jako wymóg konieczny j.angielski- to stawiamy na poziom komunikatywny :), taki abyś nie miał/nie miała bariery w swobodnej komunikacji na co dzień z klientami (kontakt telefoniczny). Sprawdzane jest to oczywiście podczas rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiamy i zapraszamy do aplikowania!
    Filip

26.10.2023 18:22

Jako były pracownik z 2-letnim doświadczeniem jako grafik w dziale kreacji, pragnę podzielić się swoją opinią z osobami zainteresowanymi współpracą ze Studio Figura. Przede wszystkim, jest to praca dla młodych ludzi, którym zależy na zdobywaniu doświadczenia zawodowego. SF daje dużo przestrzeni do rozwoju, więc jeśli masz pomysły na siebie i swoje projekty oraz potrafisz je jasno przedstawić i argumentować, to dobrze odnajdziesz się w firmie. Szefostwo z reguły bardzo przychylnie patrzy na wszelkie inicjatywy pracowników. W dziale kreacji pracują fajni, młodzi ludzie, z którymi przyjemnie się współpracuje. Z niektórymi do tej pory wychodzę na piwo, więc wiem o czym mówię ;). Jedynie pragnę przestrzec potencjalnych kandydatów przed nastawieniem, że zatrudniając się w dziale kreacji, ktoś będzie "prowadzić cię z rączkę". Oczywiście jesteś w stanie dostać merytoryczne wsparcie, jednak ta duża swoboda w działaniu, o której pisałem wcześniej, posiada dwie strony medalu. Tak poza tym serdecznie polecam.
    Ola

06.05.2023 18:25

Jak wyglądają zarobki i premie w Studio Figura jako zaczynający pracownik najniższego szczebla? Pozdrawiam
    były stażysta

06.06.2023 09:25

z 3mies temu odbywałem staż w Centrali. Program stażowy wyglądał tak: 1000zł netto za pierwszy miesiąc, 1500zł netto drugi, 2000zł netto ostatni miesiąc. Po stażu można liczyć na certyfikat oraz opinię. Jeśli jesteś dyspozycyjna po stażu możesz liczyć na dalszą umowę. Nawet załapałem się na zajączka wielkanocnego mimo, że byłem na stażu :)
    Zainteresowana

31.05.2023 07:53

Witam :) Chciałam zapytać jak wygląda praca w studio figura? Nieraz widzę ogłoszenia że szukają pracowników, jestem po dietetyce i ciekawi mnie zakres obowiązków i atmosfera z góry dziękuję za odpowiedź!
    Kami

27.11.2022 13:05

Mało płaca, brak jakichkolwiek benefitów. Nie ma medicover, multisport, dofinansowania do dojazdów kompletnie nic. Totalnie gola pensja i do tego bardzo marna. (usunięte przez administratora). Nie traćcie czasu znajdziecie lepszego pracodawcę !
    Maria

28.11.2022 07:14

Najniższą krajową na większości stanowisk

18.10.2022 18:36

Po rozmowie rekrutacyjnej mam wrażenie, że pracodawca nie stawia na kompetencje i doświadczenie kandydatów. Zamiast tego urządza coś w rodzaju przetargu (usunięte przez administratora) Z racji tego, że praca jest poza Poznaniem, firma powinna uwzględnić koszty dojazdu i przedstawić ofertę, która będzie choć trochę opłacalna. Na plus oceniam Panią prowadzącą rekrutację, sympatyczna terminowa i kompetentna kobieta. Wiem, że to nie od niej zależy wysokość wynagrodzeń, dlatego nie mam bezpośrednio do Pani zastrzeżeń. Jeśli ktoś w dzisiejszych czasach mieszka z rodzicami i nie ma kosztów związanych z wynajmem mieszkania lub płaceniem rachunków, to ta praca może być zadowalająca.

15.10.2022 10:58

Jak dużo osób pracuje w Rollen Polska Studio Figura?

17.10.2022 12:57

Dzień dobry, Nie wiemy w jakich latach była Pani pracownikiem Naszej firmy, niestety dodaje Pani opinie anonimowo :) Osoby podane na stronie są po to aby klienci mogli się skontaktować - nie jest to jednak cały zespół jaki pracuje w całej firmie. Licząc wszystkie działy tj ( cok, logistyka, kreacja, księgowość, architekci, informatycy, serwis, kosmetologia, zarząd, dział handlowy, międzynarodowy oraz inżynierowie, wykonawcy i podwykonawcy, stażyści i HR ) spokojnie jest to 80 osób, nie czujemy się w obowiązku podawać dokładnej liczby pracowników na forum. Każdy kto pracuje u Nas widzi jak liczne są operatywki :) Sam dział Kreacji liczy 30 osób. Każdy kto jest chętny dołączyć do naszego LICZNEGO zespołu zachęcamy do wysyłania CV na adres [email protected]

17.10.2022 12:58

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinie :) Życzymy powodzenia w dalszych sukcesach zawodowych !

03.08.2021 10:40

16.10.2022 09:28

Szeregowi pracownicy -> manager -> ,, dyrektorki,,-> prezes IM Struktura mega płaska. Na stanowiskach managerskiej i wyżej nic się nie zmienia wiec szans na awans nie ma. Dobrze Ci życzę szukaj innej firmy na ta szkoda tracić czas. Wielka pani prezes obiecuje podwyżki , które nigdy nie miały miejsca.

16.10.2022 14:30

Tak jest płaska szeregowi pracownicy - managerowie - dyrektorki - prezes IM Ci na stołkach trzymają się tam długo , firma się nie rozwija , tylko mówią ze tak jest. Zarząd - hmmmm nikt z osób w zarządzie nigdy wcześniej nie był w zarządzie , to losowe osoby które nie maja o tym pojęcia. Szansy na podwyżki tez nie ma , pani prezes wiele obiecuje , mydli oczy a nic się nie dzieje.

06.04.2021 10:09

Czy w Rollen Polska Studio Figura jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

06.04.2021 11:27

Tak, reagujemy natychmiast i konfrontujemy zaistniałą sytuacje. Czy ma Pan/Pani inne doświadczenie ? Skąd pojawiło się takie pytanie? Proszę napisać wprost abyśmy mogli zareagować. Z góry dziękujemy :) Miłego dnia !

14.10.2022 18:45

Co za stek kłamstw , nie reagujecie na żadne tego typu problemy !!!!

12.11.2021 09:54

Odpowiedź

15.03.2022 12:14

Nie istnieje coś takiego.

14.10.2022 16:08

Stek bzdur. Nie stosujecie się do tej zasady
    Mila

06.06.2022 12:31

Niestety nie polecam pracy w centrali. Bardzo kiepska atmosfera, ciężko wytrzymać psychicznie, niby miło, uśmiechy na twarzach,ale to pozór. Obgadywanie, (usunięte przez administratora) to norma, więc że jest tak w wieku firmach, ale uważam, że niektóre komentarze i zachowania że strony przełożonych nie powinny miejsca. Hipokryzja, ponadto praca dostarcza mnóstwo stresu. Nie polecam. Nie można awansować, bo występuje nepotyzm. Wytrzymałam w tej firmie, ale było ciężko, nie polecam. Mnóstwo nerwów.

14.10.2022 16:06

Zgadzam się z Panią. Nad drzwiami tej firmy powinno być napisane OBŁUDA i FAŁSZ. Wytrzymują tam tylko ci którzy stosują się do tej zasady. (usunięte przez administratora) w papierach oraz felerny chiński sprzęt. Jedyna odpowiedzialna osoba na zarządzającym stanowisku jest Natalia z działu marketingu reszta osób to jakiś żart. Reszta ,,dyrektorek,, nie zna się na swojej pracy, nie miała wcześniej doświadczenia w kierowaniu zespołem i na pracy jaka wykonuje. Zostały awansowane przez tzw. (usunięte przez administratora). Serdecznie nie polecam pracy tam.
    Marchewka

18.03.2021 20:49

Jeśli chodzi o praktyki to porażka. Nie uczą niczego że specjalizacji nie ma opiekuna praktyk, robi się mnóstwo rzeczy w ogóle nie związanych z kierunkiem praktyk a robisz normalnie ma etacie(usunięte przez administratora) I nie mną szans na późniejsze zatrudnienie. Atmosfera na początku wydaje się miła l, ale to tylko pozory, tak naprawdę to obgadują bardzo za plecami, mnóstwo sztucznych uśmiechów i to bycie miłym na siłę. Dodam, że nazywa się to "Studio Figura", a sama szefowa i pracownice od lat nie mają żadnej figury, więc jakoś usług wydaje się niewiarygodna, a taka firmę reprezentuje się rowniez swoim wyglądem, więc słabo.
    Copywriter

21.03.2021 14:59

@Marcin a.k.a Delfin copywriter czyli stanie przy drukarce i parzenie kawy. To już tak się firma rozwinęła , że potrzebują kogoś do parzenia kawy i podawania kartek z ksero. To co opisuje @Marchewka to w 100% prawda.
    Biuro

27.07.2022 22:02

Nie każdy chce mieć figurę o jakiej myśli każdy inaczej. Przychodzisz do pracy to wykonuj to co masz w zakresie obowiązków. Do pracy chodzi się po zarobek a nie dla plotkowania i sielskiej atmosfery. Ale jak widać jeszcze beczkę soli musisz zjeść żeby coś zrozumieć.

12.03.2022 21:06

Biuro

27.07.2022 21:59

To po co Pani pracowała za te 10 złotych. Ktos Pani pistolet przystawił do skroni ????
    ...

27.09.2021 12:06

Proszę o konkrety, bo w całym profilu ich brak. Jakie warunki pracy dla osób z doświadczeniem, w centrali, biuro: czy umowa o pracę, na jak długo pierwsza, kiedy na stałe, jakie wynagrodzenie, godziny pracy. Ludzi, którzy są fachowcami przede wszystkim interesują konkretne warunki a nie wpisy stażystów. Co raczej nie świadczy najlepiej o firmie.. Proszę o konkrety dla ludzi poważnych:)

29.09.2021 08:51

Dzień dobry, Prosimy o składanie aplikacji na adres [email protected] :) Konkretne warunki przedstawiane są na rozmowach kwalifikacyjnych, ponieważ wszystko zależy od stanowiska :) Jeżeli chodzi o umowę to praktykujemy umowę o pracę na okres próbny trzech miesięcy następnie na czas nieokreślony. Wpisy stażystów wynikają z tematu, który został poruszony czyli staże (biuro karier) - prosimy o przeczytanie całego wątku. Fachowcy zawsze mile widziani, miłego dnia !
    Lilia

31.07.2021 01:49

Nie polecam. Centrum fałszu, nieprawdy, (usunięte przez administratora)pracowników, bałaganu w papierach, nieprawidłowości. Tylko udają,że jest tak świetnie,że warto pracować, usuwają negatywne komentarze z internetu. Kółko wzajemnej udawanej adoracji Wiele osób niestety nabrało się na ten płaszczyk zakłamania.
    ?

11.08.2021 21:42

A dlaczego tak jest?
    Stażysta

01.07.2021 16:40

Witam. Pytanie do pracowników jak i byłych pracwoników: jakie są realne szanse na umowę o pracę po dobyciu 3-miesięcznego stażu?
    Marcin

05.07.2021 13:31

W imieniu wszystkich zainteresowanych tematem stażu w dziale kreacji, z serca dziękuję Ci za komentarz w stylu "nic nie wiem, ale się wypowiem". Ażeby zachować równowagę, pomiędzy tym, co wyssane z palca a tym, co ma miejsce w rzeczywistości, odpowiem ze stanowiska osoby, która w tej firmie zaczynała od stażu w dziale kreacji, a pracuje na umowę o pracę już blisko pół roku ;) Od grudnia nasz dział poszerzył się o ok 8 osób, a ta liczba ciągle rośnie. W zeszły piątek, świętowaliśmy nawet otwarcie nowego, większego biura ;) (impreza była genialna, co sami możecie sprawdzić na oficjalnym fanpage'u Studio Figura;). Bardzo się cieszę, że zahaczyłaś o atmosferę panującą w firmie. Dział kreacji (podobnie jak inne - kosmetologia czy COK itd.) składa się z młodych ludzi, którzy nie są mentalnie uwięzieni w komunie (czy nawet średniowieczu), z przeświadczeniem, że życie jest do niczego, a Polak to tylko (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) który chce zarobić na nieszczęściu sąsiada! To nie ten poziom, ponieważ tworzymy grono osób z naprawdę otwartym podejściem do życia i świata w ogóle. Nikt z nas nie jest niezadowolony ze swojej pracy, czy z ludzi, z którymi się otacza. Nie jest to bynajmniej tematem żadnych rozmów, ponieważ nasze rozmowy w wolnym czasie są o wiele ciekawsze:) Stąd też opinia o ZAKŁAMANIU, SZTUCZNYCH UŚMIECHACH itp. jest tak śmieszna i wyrwana z... kosmosu, że w normalnych warunkach, szkoda byłoby się nad nią pochylać. Piszę to dla tych, którzy chcieliby podjąć się u nas stażu, lub myślą o tym. Przed Centralą Studio Figura, pracowałem w wielu różnych miejscach: w sklepie, w radio, na magazynie, w restauracji czy jako animator dla dzieci i dorosłych i w żadnym z tych miejsc, atmosfera w pracy nie była tak LUDZKA i po prostu normalna, życzliwa. Co do pytania o sam charakter stażu: tak jak mówiłem, nasz dział poszerzył się o 8 osób, z czego większość zaczynała od stażu (sam byłem jedną z tych osób;). Szanse na umowę o pracę są jak najbardziej realne i wręcz nawet oczywiste, jeśli po prostu robisz to, co do Ciebie należy:) Firma jest uczciwa w podejściu do pracowników, wypłaty są na czas, po skończonym stażu dostajesz umowę o pracę i ciśniesz swoje:) Świetne miejsce zarówno na start, jak i na podkręcenie skilla i dołączenie do naprawdę fajnego zespołu młodych ludzi, którzy każdego dnia pracują kreatywnie, w dobrym zgranym teamie:) Z nami będziesz czuł/a się dobrze nie tylko na zdjęciu:) 5!
    Stażysta

08.07.2021 12:55

Minęły niemalże dwa tygodnie i zero odzewu z wynikiem rekrutacji do działu kreacji...a tak zapewniano mnie, że otrzymam telefon. Zawiodłem się - to dość śmieszne czekać tyle na odpowiedź w sprawie stażu za (usunięte przez administratora)zł, na który tyle wymagają i wypytują

Kontakt - Rollen Polska

Skórzewska 26 62-081 Wysogotowo

01.07.2021 13:50

Jak wygląda staż w Studio Figura? Czy są realne szanse na umowę o prace po odbyciu go?

01.07.2021 14:00

Dziękujemy za zapytanie :) Oczywiście, są spore szanse aby otrzymać umowę po dobyciu stażu. W dziale Kreacji na 10 stażystów aż 8 otrzymało etatowe umowy o pracę, w innych działach proporcje są podobne. Zapraszamy na spotkanie stażowe, śmiało proszę się kontaktować ze Specjalistą ds. HR Dorotą Piątek 577 118 661 lub mailowo [email protected] Pozdrawiamy !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rollen Polska?

07.01.2021 12:09

Nowy Rok rozpoczęliśmy od okładki magazynu "Sukces po poznańsku". W nim artykuł o historii powstania naszej marki, w jaki sposób staliśmy się liderem branży wellness.
    Studio Figura rozrastało się w takim tempie, że prezes Izabella Michalak postanowiła zaprosić do zarządu cztery niezwykłe kobiety, które swoim zaangażowaniem i pasją zarażają do działania innych. To Magdalena Tomaszewska, Natalia Janiak, Dorota Litwicka-Powaga, Aneta Malińska, których działania przyczyniają się do niezwykłego rozwoju firmy.
    Studia Figura dotarło do takich miejsc jak Turcja, Australia czy Zjednoczone Emiraty Arabskie, chociaż to dopiero początek, chcemy być rozpoznawalni w każdym kraju świata.
    Artykuł do przeczytania:
    w styczniowym wydaniu magazynu
    w e-wydaniu: https://wydawnictwa.grupamtp.pl/spp/012021/18/
    na stronie: https://sukcespopoznansku.pl/.../lider-rozkwitajacej.../
    News image
    Ewelina

09.01.2021 14:01

To się zebrała ekipa . Szkoda ,że nie piszecie że studia zamykają się i odchodzą i to coraz więcej w Polsce i za granicą . Sukcesy odnosi tylko ta ekipa żerując na naiwnych.
    Marcin

24.06.2021 01:00

Proszę przedstawicieli firmy o ustosunkowanie się do powyższych zarzutów. Czy podane informacje na temat współpracy i jakości oferowanego sprzętu są prawdziwe? Rozumiem, że Wasze milczenie od pół roku na ten wpis to akceptacja tej opinii jako prawdziwej. Pozdrawiam.
    Anna z Poznania

06.03.2021 20:25

Witam-ponieważ nie otrzymałam pisemnej odpowiedzi na maila wysłanego do Państwa powielam pytanie - czy standardem w Studio Figura jest nienoszenie maseczek przez Panie obsługujące klientów ? Chodzi konkretnie o Studio Figura Szczepankowo -byłam raz ok.1,5h trwała moja wizyta (zaznaczę ze nie kwestionuje skuteczności zabiegów )i żadna z dziewcząt obsługujących klientów ani przez moment nie miała maseczki,nie proszono aby klienci bez maseczek je założyli -a nawet sama usłyszałam „ze niech zdejmie Pani maseczkę tu nikt nie nosi „.szok i niedowierzanie z mojej strony -skąd zgoda na takie zachowanie w dobie pandemii gdzie odpowiedzialność za zdrowie zycie klienta ??? Czy Studio Figura dba tylko o sylwetkę ??? Natomiast kwestia zdrowia nie jest istotna ??? Kto poniesie odpowiedzialność w przypadku choroby klienta ??? Nie wspominając o karze pieniężnej wynikającej z kontroli Sanepidu. Jako klient w obecnej sytuacji jestem głęboko rozgoryczona i z pewnością nie będę zachęcać do odwiedzenia Studio Figura. Z wyrazami szacunku Anna z Poznania

08.03.2021 14:27

Szanowna Pani Anno, Chcemy Panią z całą pewnością zapewnić, że jako centrala firmy bezwzględnie dbamy o wymogi sanitarne, szczególnie w warunkach COVID myślimy, że musiało to być jakieś chwilowe niedopatrzenie lub natrafiła Pani na moment gdy ktoś spożywał posiłek lub pił napój regeneracyjny. Niezależnie od wszystkiego jako centrala firmy bezwzględnie respektujemy wszystkie wymogi i do ich stosowania zachęcamy właścicieli wszystkich naszych gabinetów partnerskich. Dziękujemy Pani za informację, prosimy bardzo, żeby odezwała się Pani bezpośrednio do właścicielki gabinetu i przekazała jej swoje spostrzeżenia, jeśli ma Pani jeszcze coś do dodania w przedmiotowej sprawie :) Pozdrawiamy !
    Anna z Poznania

18.03.2021 20:01

Dziękuje Państwu za odniesienie się do sprawy -jednakże pragnę nadmienić (ponieważ może niezbyt jasno się wyraziłam )i przestrzegam pozostałe klientki -żadna z dziewcząt podczas mojego pobytu nie spożywała jedzenia ani napoju - życzę Państwu tylko mądrych właścicieli -pozdrawiam
    Magda

12.02.2021 14:39

Dzień dobry. Jak wyglądają godziny pracy?

15.02.2021 09:34

Dzień dobry, Pracujemy w godzinach 9-17 od poniedziałku do piątku :) Oddział logistyczny pracuje od 8-16. Czy możemy odpowiedzieć jeszcze na jakieś pytania ? Pozdrawiamy !
    Dawid

15.12.2020 12:49

Studio Figura to doskonała firma na start. Rozpoczynając staż zastanawiałem się jak będzie wyglądać współpraca. Po pierwszym miesiącu mogę śmiało powiedzieć, że ilość przyswajanej wiedzy jest ogromna, a podejście do pracownika sprawiedliwe, pozytywne i dające wiele możliwości rozwoju. :)

15.12.2020 14:19

Chętnie wyjaśnimy tą sprawę proszę o mail na adres [email protected] lub telefon : 577996007 Natalia Janiak :) Postaramy się pomóc :) Pozdrawiam !

18.11.2020 09:26

⭐RUSZA NOWY PROJEKT ! #BiuroKarier Studio Figura ! ???? Zdobądź praktyki u Lidera BRANŻY ????
    Dołącz do 3 - miesięcznego płatnego stażu w Centrali #StudioFigura w Wysogotowie oraz zakładzie produkcyjnym w Batorowie. ????‍
    ♀ Jeśli jesteś osobą, która chciałaby sprawdzić się w branży #Beauty #wellness, otworzyć w przyszłości swój gabinet ????‍♀ lub jesteś absolwentem/ką ????‍???? i chcesz zdobyć wiedzę oraz praktykę w dziedzinach : ⬇
    ???? Kosmetologii
    ???? Projektowania
    ????Marketingu
    ???? Bankowości
    ⚖ Rachunkowości
    ????OGŁASZAMY NABÓR ???? do projektu #BiuroKarier ????‍????
    Dlaczego warto ? ????
    a) po zakończeniu stażu otrzymasz Certyfikat ukończenia praktyk. ✅
    b) jest to projekt za który proponujemy symboliczne, lecz jednak wynagrodzenie w systemie 8 godzin dziennie ( przez 3 miesiące : 500 PLN w pierwszym miesiącu, 1000 PLN w drugim, 1500 PLN w trzecim) ✅
    #StudioFiguraInternational najlepszych stażystów zatrudni na Pełen Etat umowy o pracę ????
    Jeśli jesteś absolwentką wyższej uczelni i chciałabyś wejść na rynek pracy poprzez staż w największej firmie w branży wellness&fitness w Polsce zapraszamy do złożenia swojej aplikacji CV ???? mail : [email protected] Powodzenia !
    News image

11.11.2020 11:28

Czy firma Rollen Polska Studio Figura w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

12.11.2020 08:54

Dzień dobry, Oczywiście finansujemy w pełni szkolenia dla pracowników, zależy oczywiście od stanowiska i jakie przełożenie będzie z tego szkolenia dla firmy :) Zapraszamy !

09.11.2020 10:44

WIELKI FINAŁ METAMORFOZ JUŻ ZA NAMI!
    W piątek 6.11 odbyła się Akademia - część szkoleniowa, dla wszystkich Partnerów. Prelegentami były cudowne osoby między innymi Sebastian Drobczyński oraz Ania Morks! Niesamowita dawka wiedzy tej praktycznej oraz teoretycznej! Podczas Akademii dla naszych partnerów zostały specjalnie przygotowane promocje i rabaty, które mają wesprzeć w tym niełatwym momencie!
    SOBOTA- NIESAMOWITE EMOCJE- 2 zwyciężczyni - 2 pierwsze miejsca
    -największy spadek kilogramowy masy ciała oraz największy spadek procentowy masy ciała.
    Niesamowite przemiany Pań oraz ogromne wsparcie od studiów, w których przechodziły swoją metamorfozę.
    Zachęcamy do obejrzenia całej gali! Niezwykła dawka motywacji. 10 finalistek, z których każda podjęła się tego wyzwania!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Joanna

14.08.2020 13:13

Witam, Czy państwo przyjmują kosmetologów do swojej kadry?

15.08.2020 11:14

Dzień dobry, Naturalnie mamy zespół kosmetolog, rekrutacja w Naszej firmie ma tryb ciągły więc nawet jeśli na obecną chwilę nie powiększamy zespołu kosmetolog chętnie przyjmiemy CV i znając ekspansję firmy za chwilę będziemy powiększać ten dział. Proszę wysłać CV na adres : [email protected] Dziękujemy,
    Joanna

17.08.2020 14:56

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam

02.08.2020 12:29

Na jakie benefity można liczyć w Rollen Polska Studio Figura?

03.08.2020 08:52

W firmie stawiamy na ciągły rozwój, dlatego jest bardzo wiele szkoleń dla pracowników, poszerzających ich kompetencje i możliwości rozwoju. Jako pracownik można również liczyć na bonusy świąteczne, trzynastą pensję i wiele więcej, grunt to zaangażowanie. Pozdrawiamy, Zespół SFI
    ela

05.06.2020 18:12

jakie jest podejście do rozwoju pracowników, awansów oraz szkoleń?

08.06.2020 10:25

Pani Elu, w firmie stawiamy na ciągły rozwój, dlatego szkolenia pracowników i ich ciągłe podnoszenie kompetencji są dla nas jak i dla pracownika bardzo ważne. Pozdrawiamy, Zespół SFI
    Agnieszka

05.06.2020 16:11

Dzień dobry, Obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowisko pracownika do działu rozliczeń i finansów. Czy pracownik na tym stanowisku może liczyć na rozwój zawodowy? Czy pracodawca zapewnia jaką formę szkoleń? Jak wygląda sprawa awansów w firmie. Pozdrawiam

08.06.2020 10:09

Pani Agnieszko, jak najbardziej! Jest to zależnie również od predyspozycji pracownika, ale jeśli są chęci do pracy to jest to nieuniknione. Firma rozwija się cały czas więc obowiązki pracowników również i możliwości na ich rozwój :) Pozdrawiamy, team SFI
    Sia

12.12.2019 23:23

Jestem obecnie pracownikiem...minimalna krajowa i muuuuuultum obowiązków. 13lat pracowałam jako przedstawiciel medyczny z zarobkami ok4000 (usunięte przez administratora)Nie polecam.Szukam czegoś godnego mojego doświadczenia
    Kadry

10.02.2020 08:02

Szaniwna Pani nie może i nigdy nie była naszym pracownikiem bo gdyby tak było wiedziałaby że nasze najniższe zarobki netto w firmie są bardzo korzystnymi co można potwierdzić we wszystkich portalach gdzie poszukujemy pracowników

13.01.2020 11:30

Czy pracownicy Rollen Polska Studio Figura chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
    PRacownik Rollen

13.01.2020 13:10

Bardzo chętnie, jak widać po zdjęciach, filmach ale też na fanpage Studio Figura :) Jesteśmy niesamowicie zgranym zespołem, który lubi od czasu do czasu spędzać wspólnie czas prywatny. Pozdrawiam!
    Madzia

25.11.2019 14:18

Czy to prawda, ze pracownicy dostają własny laptop i komórkę ? Jest jeszcze oprócz tego jakis socjal?

25.11.2019 14:37

Dzień dobry, Oczywiście, pracownicy dostają wszystkie niezbędne narzędzia do wykonywania swoich obowiązków ( auto, laptop, telefon komórkowy) zależy o jakim stanowisku rozmawiamy. Dodatkowo jest opieka i ubezpieczenie medyczne ( opłacane również przez pracodawcę ) Jakie stanowisko Panią interesuje ? Proszę śmiało napisać na [email protected]
    Jola

15.10.2019 10:42

Ja mogę napisać jedynie jako pracownik jednej z franczyzy studio figura. (usunięte przez administratora)Ogólnie kontakt z siedzibą słaby. Na serwis czeka się długo.. Starałam się ale wytrzymałam jakiś czas.. Robi się zabiegi, sprząta, ustala promocje, ogarnia portale społecznościowe prowadzi eventy. W innej firmie takie osoby są menagerami a nie zwykłymi pracownikami. Panowie z serwisu bardzo zmęczeni.. Czemu się nie dziwię.. Myślę że to mogłoby wygaldac nieco inaczej. Cały zamysł firmy jest fajny ale chyba troszkę za dużo już powstało tych punktów i sobie nie radzą

03.10.2019 19:49

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Rollen Polska Studio Figura?

11.10.2019 15:38

Pracownik w dziale kreacji i marketingu, otrzymuje telefon, wysokiej klasy laptop lub komputer, odpowiednie oprogramowanie oraz wszelkie licencje pakietu office ( praca biurowa ) Serwisanci oraz specjaliści, wysokiej klasy narzędzia, auta służbowe oraz telefony, odzież. Każdy otrzyma najlepszej jakości narzędzia aby dobrze wykonywał swoją specjalność. Pozdrawiamy i zachęcamy do kontaktu :)
    Anetta

06.08.2019 16:56

Studio Figura to nowoczesna, innowacyjna i prężnie rozwijająca się firma. Pracownikom gwarantuje się najlepsze narzędzia do pracy, programy szkoleniowo-rozwojowe, zaplecze socjalne oraz odpowiednie wynagrodzenie i inne świadczenia. Atmosfera w pracy to priorytet, praktykuje się pozytywne podejście do pracy, wzajemną pomoc i współpracę, co zapewnia pozytywne relacje między pracownikami. Pracownik ma za sobą solidne wsparcie w postaci zespołu i menedżera, na które może liczyć . Pani Prezes Izabella Michalak służy pomocą poprzez własne doświadczenie i umiejętności oraz regularnie komunikuje się z pracownikami, zarówno w przypadku pozytywnych zmian w firmie, jak i negatywnych decyzji wpływających na zespół. Warto dołączyć do takiego zespołu.

06.08.2019 17:11

Anetko, w Naszej firmie były dwie Anetki, jedna pracuje nadal a z jedną rozstałyśmy się dwa tygodnie temu. Dziękujemy za zarządzanie działem Statystyk, wspaniale się współpracowało, dziękujemy za opinię i życzymy wszystkiego dobrego :)
    pikobelo

04.08.2019 08:34

A mniej wiecej jakie zarobki jako serwisant .
    Natalia Janiak - Studio Figura

05.08.2019 09:31

Zapraszamy do kontaktu - dział Kadrowy 577 966 833 :) Pozdrawiam !
    Były robol

09.07.2019 22:10

Jako "serwisant" odradzam. (usunięte przez administratora) Fatalna organizacja pracy. Niedludzko długie godziny pracy na wyjazdach. Od rana do nocy, następnego dnia powtórka, a praca w połowie jako kierowca -(usunięte przez administratora) Co tydzień inne zasady wdrażane w życie, człowiek głupieje. (usunięte przez administratora)Wypłata zawsze na czas. Słabo płatne nadgodziny, mniej niż normalna godzina pracy. Śmiech. Idzie zarobić, ale kosztem własnego zdrowia. Zebrania raz w tygodniu całej firmy. (usunięte przez administratora) Firma na pierwszy rzut oka fajna. Ładnie się prezentuje budynek.(usunięte przez administratora) Nie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Rollen Polska