Europol meble S.A.

Chodzież

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 144 ocen.

Opinie o Europol meble S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.

kiero

wyplaty dostaniesz od 1800 do 2200zl to wszystko. Płacą delegacje jak jesteś na zachodzie jeszcze

kierowca

jakie 3.5 tys płacą od 1800 do 2200 reszta to delegacja to ile jesteś na zachodzie.Nie mylcie pojecia robiłem i wiem jakie grosze płacą bo max 2200 to smieszne pieniądze.

kiero

to super

mecenas

Od 3.5tys do 4 tys ale jazda nocą,niedziela wyjazd i meble targasz.

kiero

smieszne pieniadze to jakie

Mecenas

W Podaninie dził transportu tez jest syf młodemu na dole władza bije i nikt tego nie widzi a wypłaty coraz mniejsze.Polowa kierowcow to tacy gdzie nigdzie wiecej nie jezdzili i zadowoleni z zyca a meble noszą az miło za smieszne pieniądze.

PalomaBlanca

nie polecam tej firmy do pracy!szczególnie na dziale szwalni,gdzie kierownik stosuje mobbing.dziwię się że kobiety to wytrzymują i nie zrobiły mu jeszcze procesu.

JL
@PalomaBlanca 14.09.2015 15:48
nie polecam tej firmy do pracy!szczególnie na dziale szwalni,gdzie kierownik stosuje mobbing.dziwię się że kobiety to wytrzymuj...

Mobbing stosuje majstrowa z brygadzistką

JaniTom

U was tez afera CPD-owa??

maharadza

Panowie robole z Europolu!!!!!!!!!! W gazecie piszą że dostaliście podwyżki a tak wogóle nie jest żadnej większej kasy tylko drugie zmiany do 24 lub dłużej oraz soboty To ile macie godzin przepracowanych w miesiącu pewnie z 250 to ile wam wychodzi na godzinę ??? Licząc średnią roboli a produkcji 3 tyś zł podzielmy przez 250 godzin to na godzinę wychodzi 12 zł na godzinę brawo !!!!!!!! płaca minimalna to 11zł na godzinę ale wam płacą.miłej pracy

123

Ta praca to porażka życiowa ...

kiero

a ile zarabiaja kierowcy

qwe
@kiero 14.07.2015 19:26
a ile zarabiaja kierowcy

zarobki zarobkami a slyszalem ze dali podwyzki

stolarz

jakie zarobki maja stolarze

anonim

(usunięte przez administratora)

chętny do pracy

przyjmują tylko na rozmowie taki szpakowaty gościu ocenia ludzi....jak gość po zawodówce,masz dosyć po rozmowie.

ktos

Witam ile dostanie na początek tapicer do przyuczenia?

Junek

Sflustrowanym ludka,ktorzy oczekuj złotych gor proponuje najpierw nauczyc sie uczciwie pracowac a pozniej oczekiwac czegos wiecej! Pracuje tu od 7 lat i uwazam ,ze do obozu pracy jest nam bardzo daleko!!! A tak na marginesie nikt wam tu pracowac nie kazal,to na cholere te zale? Kazdy jest kowalem swojego losu,nie podoba sie to odchodzisz a nie beczysz i ryczysz.

maharadza
@Junek 18.04.2015 22:31
Sflustrowanym ludka,ktorzy oczekuj złotych gor proponuje najpierw nauczyc sie uczciwie pracowac a pozniej oczekiwac czegos wiec...

Można wytrzymac jak sie mówi tak jak kierwonictwo białe jest czarne a czarne jest białe ma sie kredyt na mieszkanie dom do końca życia lub jest się fajtłapą życiową . Albo jesteś co najmniej brygadzista największym nierobem w firmie.

pracownik
@Junek 18.04.2015 22:31
Sflustrowanym ludka,ktorzy oczekuj złotych gor proponuje najpierw nauczyc sie uczciwie pracowac a pozniej oczekiwac czegos wiec...

Jesteś idiotą !!! to co piszesz jest żałosne

adi

najciekawsze jest to ze za co nas ukarali a teraz Kutnik i Slot pozwalaja robic chore jest to wszystko panie prezesie prosze zalozyc okulary i zobaczyc co wyrabiaja twoi podwladni mam na mysli Slota i Kutnika

www

teraz jest afera ludzi zwalniaja przenosza mi juz na tej pracy nie zalezy tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podobny jak w Oswiecimiu Kutnik i Slot wyleci na zbity pysk tylko niemcy przjada i zobacza ze zaklad staje bo nie ma komu pracowac pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym syfie pracuja

maharadza

I CO ABC tak ci dobrze w tej wspaniałej firmie i o paczki świąteczne żebrzesz ??? Trochę ludzkiej godności Niemiec daje kasę ale WY tego nie widzicie Pamiętam jak na początku nawet pracownikom płacili premie eksportowe. Miłego zapierniczania po 10 godzin i w soboty .

Abc

Do dyrekcji. Czy będą paczki lub gotówka na święta wielkanocne. Parę lat temu były a teraz co.?praca pracą ale też coś się nam należy

maharadza

Co tam u niewolników Europolu słychac? Widzę ze nawet w sobotę druga zmiana pracuje i pochwalcie się ile macie ?

Melnet
@maharadza 01.03.2015 16:07
Co tam u niewolników Europolu słychac? Widzę ze nawet w sobotę druga zmiana pracuje i pochwalcie się ile macie ?...

Tak czytam opinie naharadzy kolej jakis jebniety pochwal sie ile ty masz ja tam pracowalem ale chce wrocic pracuje codziennie po 12 godz przy asfaltowaniu 400km od domu caly tydzien poza domem i mam okolo 3000tys. W europolu mam kumpli tapicerow co zarabiaja 3000tys bez najmniejszych problemow ale są w domu nawet po 10godz pracy komu sie nie chce robic to nie moja wina .pracują tam osoby ktore nie maja pojecia o ciezkiej pracy a ty maharadza tez nie masz pojecia o ciezkiej pracy patrz tez na wyksztalcenie 70% ludzi w europolu to zawodowa szkola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa i dlatego beda pracowac nawet za 2000tys

maharadza
@Melnet 22.08.2016 11:37
Tak czytam opinie naharadzy kolej jakis jebniety pochwal sie ile ty masz ja tam pracowalem ale chce wrocic pracuje codziennie p...

Stary mówisz że miodzik tam mają Pracowałem tam 15 lat i wiem swoje . Pracują po 10 godzin dziennie co daje 50 godzin w tygodniu miesięcznie ile ??? Odlicz od pensji dodatek za dyspozycyjność 400 zł od tych 3 tysi co piszesz że twoi koledzy zarabiają Podziel to przez godziny pracy i co i wyjdzie za wynik a najniższa płaca teraz to 12 zł za godzinę brutto . Oni tam dużo więcej nie mają a jaką wartość produkcji robią miliardy złotych. Budzyń niedaleko i też po zawodówce zatrudniają i na początek płacą 2.5 tysia za normę godzin . A kto tam pracuje ci co pobrali kredyty (czytaj pętle na szyję ) na całe życie i słowem nie piską na warunki i zarobki . A Ty tez jesteś zdolny skoro w delegacji tylko 3 tysiaki zarabiasz

maharadza

Popieram Pana co prawde pisze jako były ja też jestem były i z samego początku pracowało się po 12 godzin ale atmosfera była lepsza jedni podkopują drugich i to naród co podobno wojnę wygral płaszczy sie dla 2 tyś z sobotami drugimi listami dla niemca który zawsze powie S..... POLE

Abc
@maharadza 10.02.2015 17:05
Popieram Pana co prawde pisze jako były ja też jestem były i z samego początku pracowało się po 12 godzin ale atmosfera była...

Ja tam pracuje i o ile mi wiadomo zarobki sa wyższe niż 2 tys.z sobotami.maharadza złe jestes poinformowany.a jak komuś sie nie podoba to wypad ,a nie tylko narzekać każdy umie ale nadal pracuje nikt nikogo tam nie trzyma na sile

OLA
@Abc 15.02.2015 17:21
Ja tam pracuje i o ile mi wiadomo zarobki sa wyższe niż 2 tys.z sobotami.maharadza złe jestes poinformowany.a jak komuś sie nie...

uważasz,że za pracę w tygodniu po 10 h i soboty 2 zmiany 2 tys. czy trochę więcej to dużo - to jesteś chory!!! Jesteś pewnie jednym z kierowników którzy takim wpisem chcą przyciągnąc ludzi do roboty - a tu klops coraz gorzej z nowymi do pracy!!

abc

fajny zakład,tapicer może zarobić nawet 5000 musi tylko chcieć.Tym którym się nie chce nie mają tyle.

olo
@były 01.02.2015 20:49
Zakład rzeczywiście super, poza zespołem kierującym nim. Atmosfera pracy bardzo zła, przysłowiowy wyścig szczurów, płaszczenie...

"mozesz zarobic 5 tyś"-kto wypisuje takie bzdury,ale dla każdego jest tam szansa,ja osobiscie nie polecam,zapytajcie ile jest osob ze starej ekipy tej z 1993 roku,podziekowalem firmie po 20 latach pracy,nie zaluje, malo tego smiesza mnie takie propozycje WROC DO NAS BEDZIESZ MIAL LEPIEJ-paradoks i akt desperacji kierownictwa ale coz jakie kierownictwo taka ekipa, a skoro wam sie tam nie podoba praca po jakiego grzyba tam pracujecie i narzekacie,ja od ladnych paru lat pozegnalem sie ze stresem wracam do domu i moge zalaj sie dzieckiem bez nerwow,a zrobki zapewniam iz nie sa najwyzsze jak na niemiecka firme owszem byly wyzsze w Europolu

hio
@abc 06.01.2015 20:05
fajny zakład,tapicer może zarobić nawet 5000 musi tylko chcieć.Tym którym się nie chce nie mają tyle.

znacie tapicera szczepana tego dziecioroba

bil

wie ktos cos na temat pracy w europolu w podaninie a dokladnie o stanowisko tapicerskie! ale tak wszystko tez i zarobki

młody

czesc ,a wiecie kto to jest maharadza bo ja wiem gość pracuje w Kablonexie i to on wypisuje różne dziwne rzeczy na temat Europolu

xc
@młody 30.09.2014 19:10
czesc ,a wiecie kto to jest maharadza bo ja wiem gość pracuje w Kablonexie i to on wypisuje różne dziwne rzeczy na temat Europo...

ale wypisuje prawde kolo bo ja robie w europolu i jest masakra......

Karola07041

co sadzicie o tej imprezie w Margoninie co tym razem bedzie sie działo ?

xyz

w tym zakladzie jest super wyzysk praca po 10 godz nawet przed swietami szkoda tylko ze w swieta nie kazali nam przyjsc to dopiero byloby cos swieconka i sniadanie wielkanocne w europolu

qqqq

podobno będzie kasa na święta.

stach
@qqqq 06.04.2014 17:30
podobno będzie kasa na święta.

śnisz!!! jaja sobie robisz?? kasa nie dla takich roboli, albo my albo góra?chyba znasz odpowiedź.

byly pracownik

widze ze dalej jest tam ciekawie hahaa ci sami ludzie i te same problemy jakby kilku ludzi wymieniono pewnie wrocilbym ale na razie nie warto ....i troche za malo placa .pozdrawiam stara ekipe ze zmiany Jurkojcia

maharadza

Co zrobił Pan Ślęzak że zwolnił się skor Jego ojciec jest kierownikiem / Robił wałki na magazynie ??? pilne

tapicer

apel. panie dyrektorze nalezaloby przywolac narzedziowcow do porzadku. zwlaszcza jeden,ktory zawsze odklada pistolety zamiast je naprawic albo dac inny. to nie ma czesc,nie teraz i tak w kolo. jak chce wymachiwac rekami i sie madrzyc to niech to robi w swojej grupie cwiczeniowej. jak byl major /nie ublizajac panu/ to chociaz udawal ze cos robi a teraz...masakra. czy nikt tego nie widzi,.

edek

DZIEKI ZE NIE MA MAJORKA,BO TYCH KIEROWNICZNKÓW MOŻNA OWINĄĆ W KOŁO PALCA- SA NAPRAWDE T...I HA,HA,HA ALE KIEROWNICTWO DAJE SIĘ ROBIĆ W ......... DOPISYWANIE DALEJ TRWA. JAKIES GŁOWY POLECIAŁY I CO Z TEGO. PRACA NA AKORD JEST ZA...FAJNA. POZDRAWIAM NIEDOUCZONYCH KIEROWNICZKÓW EUROPOLU W PODANINIE.

nowyyyy

wszyscy czepiają się kierownictwa a nikt nie wspomni o "starych" pracownikach jacy są zawzięci i podli, ile nowych osób odeszło krótko po zatrudnieniu przez zachowanie starych pracowników, wjezdżają na psychikę, trzeba być twardym, jestem poprostu bezradny, żadnej pomocy z ich strony tylko utrudniają

dziunia

NIE POLECAM !!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)

słodka

może ktoś by się zabrał za te kobiety z kontroli robią co chcą ,zmiana Go i Do ,komu chcą dadzą zarobić,wszystkie powinny być wywalone razem z Go jest pustą osobą ,która nie ma własnego zdania tylko kabluje i dzwoni zaraz do kierownikowa.Uważajcie kobiety

frania

dzięki kierowniku.Teraz wiem kto jaką ma normę ha,ha,ha.

KASIULA

JAKI DYREKTOR PÓKI CO ZASTĘPCA DYREKTORA- NO WIECIE ON NIGDY NIE SZANOWAŁ LUDZI. JEDNAK BÓG JEST RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY. UWAGA!!!! JAK SA JAKIEŚ ZAŻALENIA W PRZYSZŁYM TYGODNIU PRZYJEŻDŻA SZEF GERD HEMMERLING MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

xxxxxxx

Panie dyrektorze wiecej szacunku do ludzi

german

Widzę że w Chodzieży ludzie się nie zmienią tylko narzekać nic nie robić i kasę za darmo dostawać by chcieli,jak wam się nie podoba ta praca to KARTON I POD MOST!

%%%%

Już jej nie ma na szwalni. Jest na modelarni.

?

Kto to ta pani Ko ?

mn

to prawsa (usunięte przez administratora) dzieli premie na gebe.swoim ludzia daje tyle by byli zadowoleni a reszta sie nie liczy.ludzie kapusty nie pracuja w swieta nie musza byc w srody na placu.to jemu prezes powinien dobrac sie do (usunięte przez administratora) i pokazac gdzie jego miejsce.w dobre tury jezdza tylko jego ludzie i wracaja o przyzwoitej porze.a jak syn ma dobrze i chwali sie za jaka dobra kase jezdzi.oszczednosci tez szuka tylko u tych ktorych wyzyskuje i za to ma pochwale od pani dyrektor ale czy ona wie ze to sa ludzi uczciwie zarobione pieniadze a nie (usunięte przez administratora) oszczednosci!!!!!!!!!jak (usunięte przez administratora) spadnie ze stolka to jego ludzia dopiero sie oczy otworza.szacun dla uczciwych kierowcow

ozo

Major kiedy w końcu dobierzesz się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] największego idioty w tym zakładzie. Pora już na powrót do jego wyuczonej profesji czyli mechanika bo tylko to potrafi robić dobrze i tam jest jego miejsce. Niestety jako kierownik nic nie potrafi , a brak szacunku do pracowników którzy pracują na jego pensje to już duże nadużycie. Jednym słowem Ślot wracaj na stare śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo po zawodówce tam jest twoje miejsce...

bocian

do pana prezesa nic nie mam bo dzieki prezesowi ten zaklad istnieje a (usunięte przez administratora) wlasnie mnie zwolnil w piatek za chorobowe chcialem zmiany stanowiska bo na tamtym chorowallem to powiedzial ze nie ma stanowiska w tak duzym zakladzie smieszne jak jaki czlowiek moze zadzic zakladem na same swieta mnie zwolnil i zadowolonny oby mu zycie dalo tez w kosc karierowicz alle ja mu zato jeszcze odplace jest sad pracy oby jak najszybciej znikl do tego wagrowca tam jego miejsce bo w chodziezy dos narobil zla

A

M - 2010-12-11 12:05:49 40 godzin pracy to za dużo? A w soboty to kto Cię zmuszał? Chodzą Ci którzy chcą mieć dodatkową kasę. Fakty: -płaca zawsze 10 na koncie, -Ci którzy chcą pracować zarabiają dobre pieniądze, -nieudolni i leniwi są wszędzie i zawsze będą narzekać.Święte słowa.Leniwcy tylko potrafią bzdety wypisywac a przeciez nikt nikogo na siłe nie trzyma,wiec nie wiem po co narzekaja poprostu niech ida w (usunięte przez administratora):)

miodzio

Dobrze, że nakreśliłeś specyfikę pracy kierowcy w firmie. Jakiś czas temu miałem nadzieję przenieść się do transportu z produkcji, ale widzę, że trzeba jednak szukać pracy gdzie indziej. Z tym czasem pracy, to jakaś ściema, przecież macie tez potwierdzenie na kartach cyfrowych, (usunięte przez administratora)

maharadza

Zapierniczać tak jak ja zapierniczałem po 14 godzin na dobe w tym SYFIE (super firma dla czytających chodzieżanina i tygodnik nowy) W głowach sie wam poprzewracało z dobrobytu pracujecie po 8 godzin i wam zle ? Już przed moim zwolnienem za pisanie do inspektora mówiłem WAM że bedziecie wkrótce zarabiać najnizszą krajową i wszyscy będziecie na zebraniu klaskać panu Prezesowi i Dyrektorowi . I co nie myliłem sie juz tak jest i życze wam jak najdłuższej pracy w tym (usunięte przez administratora) sorki Najlepszej firmie w regionie . Z całego serca wam to zycze jesteście tego godni takiej pracy i takiego traktowania

anonim

widze ze cos sie tu ruszyło, chciałbym żeby tą stronę przeglądał inspektor pracy, bo przecież za czas kiedy firma nie miała dla nas roboty nalezy się postojowe a tu nic, zobaczymy na wypłatę 10-tego stycznia co bedzie, ale mysle ze marne szanse bo ludzie biegali do lekarzy po zwolnienie na ten okres. Tak inspekcja pracy do dobry pomysł.

ozo

Ludzie a zwłaszcza kobiety ze szwalni jeśli pani Ko... was tak traktuje jak opisujecie to dlaczego nie pójdziecie do (usunięte przez administratora) , on was wysłucha tylko trzeba mieć troche odwagi i powiedzieć mu co was boli. Jeśli się nie odważycie to nigdy nie poprawicie swojej sytuacji. Więc do dzieła wszystko w waszych rękach !!!!

anonim

Pięknie napisane, jednak prawda jest taka, że to nie (usunięte przez administratora) tutaj może o wszystkim decydować. Nie pozwolono mu zrobić tak jak zrobił w Wagrowcu- cała elite (usunięte przez administratora), patrzcie ludzie troche wyżej, kogo tu ludzie rzadzą? kto ich nie pozwala ruszyć? dlaczego kłada mu kłody pod nogi? mało wiecie. jak można cokolwiek zmienić jak się ma stary zespoł który działa wbrew jemu ? jak ktoś nie nauczył sie rządzenia przez 15 lat to sie już nie nauczy - no ale w europolu dają szansę - tylko popatrzcie komu!

maharadza

Sami sobie taki los zgotowaliście śmieszne by 100 ludzi z kierownictwa rządziło siłą ludzi okoo 800 to śmieszne ale każdy tu sie odzywa a w zakładzie cicha myszka . Traktują was jak pieczarki Trzymią w ciemności (umysłowej) rzucają obornik( [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] )na głowe i jak który wystawi głowe to go ścinają (zwalniają) Miłej pracy ja tam wytrzałem 15 lat A WY ?

Zostaw opinię o Europol meble S.A. - Chodzież

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.