irka, praca z visserem jest na pewno dla ludzi odważnych. Jeżeli jednak nie jesteś przekonana czy za granicą tyle zarobisz (też tego nie zagwarantuję) to zawsze można skorzystać z ofert w pracy w Polsce - np. na asystenta managera :)
Visser - ? Nie polecam, chyba że chcesz przeczekać aż znajdziesz sobie jakąś prace. Taka praca na przestój... Kariery w tej firmie nie zrobisz... Chyba ze dobrze trafisz i będziesz miał godziny. Po roku możliwość kontraktu no ale to tylko dla wytrzymałych ;D Chata na której ja akurat mieszkałem zadbana, bardzo dobrze wyposażona i było fajnie... Towarzystwo naprawdę wporządku za moich czasów. Pozdro dla was ;D na drugiej chacie tak samo pozdro dla tych wporzadku ;D
Słowa kojarzące się z Visser (ogolnie dobra firma tylko dla ludzi ktorym dali kontrakt, nie masz kontraktu jest ciezko,praca bardzo ciezka .pracowalem tam 7 miesiecy w tym z 3 przesiedzialem nic nie robiac bo firma nie miala dla mnie pracy): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .bardzo slaba Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...sympatyczni . Od jakiej stawki można negocjować pensję?8,50brutto,po 1 miesiacy 9.50brutto Najbardziej podobało mi się w Visser:mlodzi ludzi ktorzy tam pracowali holendrzy jak i polacy. Najbardziej nie podobało mi się w Visser:branie pieniedzy za nic , wymyslali mandaty po 50euro bez glebszego uzasadnienia, i to ze dzienw dzien reserve ,czyli nie pracujesz jestes w rezerwie, i to ze ludzie pracoja tam nprwde ciezko , nie maja zapewnionych 40godz w tygoniu a oni i tak ich wyzuaja z pracy ,praktycznie bez zadnych srodkow do zycia,