Polecam nowy punkt na giełdzie w osobnejh hali jest większy od innych i bardzo fajna i miła obsługa, widać że się przykładają (przynajmniej na razie) i zamówiłem u nich też dwie paczki i były dobrze zabezpieczone, ale tak jak niżej wszystko zależy od człowieka i podejścia do pracy :)
pracuje z nimi jako ich klient od kilku lat - tak chamskich bezczelnych i aroganckich ludzi jak zyję nie spotkalem - zero szacunku dla klienta mimo ze zarabiają kase bo my handlujemy ich towarem prym w tym chamstwie wiedzie pan z Bydgoszczy drze more rzuca słuchawką na realizacje czeka sie po kilka dni no buc zakompleksiony jakis totalnie oraz Pani Monika z Jeleniej Góry tak niemiła i ograniczona że aż mi jej żal do tego dynamit z krótkim lontem by sie pprzydało im do nogi przytwierdzic to moze by sie zabrali za wykonywanie solidne swoich obowiązków wrzucenie 5 produktów do paczki graniczy z cudem czasami - widac ze w tej firmie nie istnieje nowoczesny system motywacyjny w postaci prowizji od sprzedaży produktów bo inaczej szanowaliby klientów a nie traktowali jako zło konieczne - dla mnie Art-Pol to jakis stary komuunistyczny przeżytek no rodem z Misia sytuacje poprostu. Na szczęscie są też fajne oddziały i przesympatyczni dobrze zorganizowani otwarci i mili ludzie tylko nie zawsze mają akurat na stanie co jest potrzebne Zazwyczaj jest tak że ryba psuje sie od głowy - prezesa nie miałem okolicznosci jeszcze poznać ale zamierzam. Produkty mają sliczne wiec nie zrezygnuje ze wspolpracy ale standard obsługi masakra jak na XXI wiek
Nie polecam tej firmy. Wysyłając rzeczy dekoracyjne praktycznie w ogóle ich nie zabezpieczają - nie licząc włożenia do kartonu. Zamówienie, które otrzymałem nie miało ani naklejki "ostrożnie szkło" "uwaga" cokolwiek.... w środku dla picu włożony z dwóch stron styropian grubości kartki papieru. Rzecz przyszłam do mnie uszkodzona, ale (moja głupota nie sprawdziłem jej przy kurierze) Rada: nie zamawiajcie tam jeżeli nie musicie, albo sprawdzajcie każdą przesyłkę.
zdecydowanie sie zgadzam mam bardzo podobne doswiadczenia ale tez zalezy to od oddziału natomiar tak wielka firmma powinna zainwestowac w follie bombelkową ... dla mnie żenada
Mam zupełnie inne zdanie o firmie . Jeśli ktoś jest niezadowolony to zawsze może zmienić pracę

Beznadziejna firma nie polecam nikomu zdecydowanie.
Ale przecież to forum dla pracowników. Zastanawiam się dlaczego akurat tu trafiają takie wpisy, może to konkurencja?
Jak najbardziej jestem zadowolona z produktu czystego szkła, a reszta jak się uda część ok a część do kosza. Jak dobrze poszukasz możesz kupić duzo taniej. Ja obecnie jestem zachwycona asortymentem firmy ewax. Wchodzisz wszystko przejrzyście ułożone towar piękny i panie miłe. Polecam
Żenada, pani która podaje się za kierowniczkę punktów na giełdzie nie miła,, cwaniara ",, jak co się nie podoba to pretensje o prezesa". Na boksach Panie rozłożone na krzesłach i nie zainteresowane klientem. Czy Pan Prezezes nie przegląda kamer co się dzieje na jego punktach sprzedaży? Polecam zerknąć bo szkoda stracić klientów, przy tak dużej konkurencji i rynku. Ja tam zakupów już nie zrobię. Jestem zniesmaczona obsługą. Polecam kontrolę nad pracownikami.
Dzięki za opinię o Art-Pol. Widzę, że nie jesteś zadowolona z jakości obsługi klienta. A co myślisz o ich produktach? Które mogłabyś polecić?
Chłopie a co ma choroba do wojska ?? jak ktoś jest chory to idzie na zwolnienie lekarskie i tyle . A nie jakaś bezsensowna gadka ze ktos nie byl w woju czy nie ma dyscypliny /.. bezsens
Oczywiście ,że praca ciężka jak na każdym magazynie. Wśród magazynierów pełno symulantów chorują jak "panienki" ale to chyba takie roczniki. W wojsku nie byli więc nie wiedzą co to dyscyplina. Jeśli ktoś chce pracować to będzie pracował, a kierownik jak każdy inny. Od niego wymagają to i on wymaga.
No cóż, firma jak najbardziej wypłacalna. To tyle plusów... Wśród magazynierów raczej panuje ok atmosferka Reszta na minus Kierownik strasznie nerwowy, wprowadza bardzo nie przyjemną atmosferę w pracy. Robota ciężka, dużo dźwigania ale da się wytrzymać.
Firma ok wypłacalna tylko szef trochę nerwowy ale da się wytrzymać
Jak się pracuje w Artur Korzeniewski Art-Pol?
Zobacz opinie na temat firmy Artur Korzeniewski Art-Pol tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Artur Korzeniewski Art-Pol?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!