KPS Food

• Sadków-Górki
  • Bielicha
  • Klwatka Szlachecka

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o KPS Food Sp. z o.o.

Opinie o KPS Food Radom

Nie przegap nowości o KPS Food Sp. z o.o.!

odradzam już na starcie

24.06.2026 22:49

Chciałbym ostrzec innych kandydatów przed rekrutacją do struktur transportowych KPS Food. Moje doświadczenia z panem (usunięte przez administratora) pokazują, że firma ma ogromny problem z kulturą organizacyjną. Komunikacja mailowa jest prowadzona w sposób nieprofesjonalny, opryskliwy i chaotyczny. Kandydat nie jest traktowany jak partner, tylko jak intruz. Brak podstawowych zasad savoir-vivre w relacji rekrutujący-kandydat dyskwalifikuje tę firmę w moich oczach. Jeśli zależy wam na szacunku w miejscu pracy, szukajcie zatrudnienia gdzie indziej. Jaki pracownik taka opinia . Przerzucanie na pracowników odpowiedzialności za rekrutację to wszystko pokazuje . Radzę (usunięte przez administratora)wziąść się w garść i zapanować nad czarnymi owcami w firmie .

xd

03.04.2026 01:33

1 czy da sie w tej firmie wyciagnąć 5 na reke ? 2 srenio ile godzin trwa zmiana ? 3 czy na stanowiska kierownicze nie biora przybyszy z ukrainy

Teletubiś333

27.03.2026 14:47

Dzień Dobry🙂. Mam pytanie: czy mam jakiekolwiek szanse na pracę na pakowalni NR, pracowałam tam przez kilka lat ,jeszcze za czasòw QFG. Byłabym zainteresowana.

Beata

08.03.2026 02:04

Hej 😊 Zainteresowała mnie ta oferta na Lidera Działu Produkcji w dwie zmiany po 8 godzin od poniedziałku do piątku i nagrody motywacyjne brzmią całkiem sensownie. Jak to w praktyce wychodzi z dodatkowymi premiami i ewentualnym awansem, faktycznie da się tu rozwinąć skrzydła?🤔
    Robotnik

01.03.2026 10:06

Jeśli jesteś tam robotnikiem to (usunięte przez administratora)jest na porządku dziennym. (usunięte przez administratora) zarobki są śmieszne (dużo godzin zrobisz, bo to jest wymóg po roku czasu pracy tam. Na początku jak się tam człowiek zatrudni traktują człowieka normalniej). W tej robocie musisz robić dużo ponad swoje siły(usunięte przez administratora) który nie wiele znaczy i jego zdanie nie ma znaczenia. Zwolniłem się, bo zeszły ze mnie wszystkie siły przez te firme, odłożyłem pieniądze i mogłem odratować swoje zdrowie, bo gdybym się nie zwolnił wykończyli by mnie. J(usunięte przez administratora) zamiast docenić robotników za swoją robotę, ale z drugiej strony założył fundacje charytatywną co się chwali. Zdarzają się tam porządni pracownicy w tej firmie, nie wiem co oni tam jeszcze robią. Całkowicie nie pasują do tego skrajnie (usunięte przez administratora)środowiska.

#Wynagrodzenie

#WarunkiPracy

#KulturaOrganizacyjna

Emilia

03.02.2026 20:54

Szkoda ze nie podali zarobków dla Key Account Managera, ale ponoć pensja jest atrakcyjna i do tego wchodzi system premiowym. Brzmi dobrze, da sie na start wynegocjować 5500/6000 netto?
    Kontroler?

03.02.2026 09:52

A jak wygląda praca na stanowisku Kontrolera Jakości oraz Technologa Żywności? Na jaką wypłatę można liczyć? Czy Kontroler i Technolog również pracują na 3 zmiany?
    Pomysłowy Dobromir

10.08.2023 11:19

Witam. Mam pytanie , jak wygląda praca kierowcy w tej firmie. Chodzi mi o opis czasu pracy od rozpoczęcia do zakończenia dnia, czy są respektowane przepisy czasu pracy, jakie warunki pracy, czy dają ubrania robocze itp.ile godzin spędza kierowca za kierownicą a ile robi inne rzeczy. Jaką umowę o pracę dostaje kierowca. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Człowiek

24.10.2025 16:02

Ale marudzicie. Jak coś nie pasuje, to odejdź, a nie jak dziecko marudzić tylko. Idźcie tam, gdzie Wam dobrze, a nie marudzenie i żalenie się.
    kierowca bombowca

02.11.2025 21:10

Chłopie na tej firmie to jest rotacja jak na dworcu autobusowym więc nikt nie potrzebuje zachęty do zmiany tej pracy.
    Beata

25.10.2025 02:13

Lidera działu produkcji szukają i zastanawia mnie to że wymagają praktycznej znajomości angielskiego B2.. dla lidera na produkcji mięsa w Radomiu. Serio? Z kim on mają gadać po angielsku o 3 rano na hali produkcyjnej z kurczakami importowanymi? 😅 Chyba że szef siedzi gdzieś w Niemczech i przez Teamsa zarządza...
    Taki tam

31.10.2025 12:40

W okolicach jest bardzo niskie bezrobocie i nie ma kto pracować. Na rozmowy rekrutacyjne, na stanowisko pracownika produkcji, przychodzi często (usunięte przez administratora)z tzw. "Marii gaj" czy coś takiego. Porobią kilka dni i idą w cug. Polacy mają niezłe warunki. Wiadomo na początku nie oczekuj kokosów, ale jak się sprawdzisz, to 3 miesiącach dostaniesz więcej. A Panie, które pracują przy nożu mogą liczyć na akord płacony od tony wyprodukowanego towaru. Poza tym nie znajdziesz 400 osób z okolic wśród Polaków, aby pokryć zapotrzebowanie pracownicze. Zwłaszcza, że zakład tak naprawdę pracuje 24 godziny na dobę.
    Taki tam

31.10.2025 12:43

Oferta może nie jest już na portalach, ale dalej "wisi" na stronie Kps. Można wysyłać śmiało CV na niemalże wszystkie stanowiska. Zakład inwestuje i ciągle się rozbudowuje. Jest mocne "ssanie" na pracowników. Zwłaszcza specjalistów z branży.

#WarunkiPracy

#Rozwój

Fidelis

02.10.2025 13:13

Asystent AI

Hej, ktoś wie, ile można zarobić jako lider działu produkcji na umowie o pracę? Warto się interesować, jeśli nie podają stawki? Jak wygląda naprawdę ta praca na zmianach od 3 rano? Wymagają języka angielskiego minimum B2. Jest codzienny obiad na stołówce zakładowej. Oczekują doświadczenia na stanowisku brygadzisty. W ofercie dają nagrody motywacyjne.
    Ulek

06.08.2025 14:49

Czy hala jest klimatyzowana? Da się pracować w wysokich upałach?
    Edyta

22.07.2025 00:10

Widziałam, że są wolne miejsca na produkcji. Jak tam się pracuje przy tych upałach idzie wytrzymać?
    Rumcajs

22.07.2025 13:42

Na produkcji masz 5 stopni
    Obiektywny.pl

13.01.2025 09:20

To nie tak że się czepiam, to nie jest opina bo coś tam o nich słyszałem. Pracowałem dwa miesiące i wiem co widziałem i słyszałem, może ktoś by się zainteresował tymi chamskimi i wulgarnymi odzywkami kierownika, bo to jest prawnie niedopuszczalne.
    A

21.07.2025 13:54

witam, ile miałeś godzin miesięcznie?
    Quaestio

04.07.2025 10:07

Asystent AI

Czy ktoś może się wypowiedzieć, czy na stanowisku Lidera linii rozbioru kurczaka wymagają aż tak dużo, jak wynika z ogłoszenia, i czy zarobki rzeczywiście są adekwatne do odpowiedzialności? Najistotniejszy wymóg to praktyczna znajomość języka angielskiego na poziomie B2, konieczna do rozpoczęcia pracy. Najciekawsza korzyść to premie za dobre wyniki i realna ścieżka awansu.
    #KierownikProdukcji
    Aro

07.07.2025 20:50

Znajomość angielskiego ma poziomie b2 na lidera linia rozbioru kurczaka?. Hahaha. Ale jaja ale jaja.
    Veritas

02.06.2025 12:12

Asystent AI

Oferowano stanowisko Młodszego specjalisty ds. jakości. Wynagrodzenie nie zostało podane, a zatrudnienie odbywało się na umowie o pracę. Głównym wymaganiem była znajomość norm i systemów zarządzania jakością (np. BRC, HACCP, Animal Welfare) oraz minimum rok doświadczenia w branży drobiarskiej. Największym benefitem była możliwość nauki języka angielskiego i niemieckiego. Kto pracował na tym stanowisku i może powiedzieć, czy wymagania nie były przesadzone jak na młodszego specjalistę? Jakie były realne zarobki i czy atmosfera w dziale jakości rzeczywiście była spoko?
    #SpecjalistaDsJakosci
    Do kierowców

02.05.2025 21:53

Jestem właścicielem stacji paliw proszę żeby kierowcy nie zatrzymywali się na stacji . Będziemy wzywać policję i zgłaszać zanieczyszczenia raz że trzeba po was sprzątać dwa że smród który zostawiacie po sobie jest nie do wytrzymania czy to na pusto czy załadowani omijajcie stację paliw kierowca do którego to pisze będzie wiedział o co chodzi bo miał ochrzan kiedy klientka porzygała się na stacji jak można tak śmierdzieć ludzie myjcie się.
    Xxxx567272gg

08.04.2025 15:25

Hej hej, czy ktoś pracuje/ pracował na dziale kontroli jakości i technologii? Podzielcie się doświadczeniem, warunki pracy, zarobki i godziny, proszę!!!

06.03.2025 10:00

wa

06.03.2025 23:36

Śnij dalej zostajesz tak długo aż wszystko zostanie przerobione nadgodziny i nocne ryczałt czyli robią cię równo na każdym kroku
    Edi

20.02.2025 21:21

Firma w której 80% albo więcej ludzi na produkcji to obcokrajowcy. Ukraińcy, ludzie z Ameryki Południowej albo Afryki bo ciężko znaleźć Polaków którzy będą pracować w takich warunkach za takie kiepskie pieniądze.
    Gigi

18.05.2024 03:45

Mam wrażenie że ludziom to zawsze będzie mało ale może się mylę. No tylko że tutaj wszyscy narzekacie na te zarobki a konkretnych Stawek to jakoś nie widzę żeby ktoś podał. Aż tak strasznie?
    jj

04.06.2024 14:54

A kto mówi że ktoś tam siedzi wystarczy spojrzeć na ogłoszenia od nich idą non stop od kierowników po robotników.
    Klaudia

03.02.2025 09:54

Umowa zlecenie na 3 miesiące, później umowa o prace tymczasowa na czas określony 3 miesiące. Nigdy nie ma umowy na czas nieokreślony. Umowa jest przez Rojo agencje pracy. Stawka to minimalna krajowa. Proszę to są konkrety o które prosisz.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KPS Food?

Kontakt - KPS Food Sp. z o.o.

Malenicka 81 26-600 Radom

Branża główna: Przetwórstwo mięsne

LinkedinIcon
    Usunięta opinia z google

10.11.2024 19:18

(usunięte przez administratora) Na rozmowie rekrutacyjnej otrzymałam informację, że pracownik z kadr zadzwoni i poinformuje o wynikach rekrutacji- niezależnie od jej wyników. Niestety nikt nie zadzwonił (minęło ok 3 tyg.). Nie lubię bylejakości i gdy ktos jest niesłowny. Jeżeli otrzymałam informację, że ktoś zadzwoni z informacją zwrotną , to czekam na telefon. Wystarczyło powiedzieć, że nikt nie będzie dzwonił, albo, że skontaktują się tylko z kandydatami, którzy przeszli do następnego etapu.

#Rekrutacja

Sandra

10.10.2024 14:25

Parę miesięcy temu wspominaliście o pracy na magazynie. Czy w firmie dba się o przestrzeganie zasad BHP i jest bezpiecznie?
    ANONIM

11.10.2024 02:53

Pracuję w biurze "przymagazynowym", oprócz częstego chaosu to współpracownicy są bardzo uprzejmi, żartują dużo. Trzeba nabrać dystansu, zarobki jak na moje, to wcale nie są złe :DD
    Xyz

17.05.2024 23:47

Zdecydowanie odradzam- bardzo toksyczne towarzystwo i atmosfera. Kazdy z kazdym rywalizuje, kazdy czeka na potkniecie innych w poszczegolnych działach. Praca nie konczy sie po 8 godzinach, bylam swiadkiem jak kierownik magazynu tlumaczyl, ze prace konczy sie dopiero jak już nie ma nic do roboty, a nie zgodnie z harmonogranem. Pracowalam nie dlugo, ale przez ten czas przewinelo sie przez nasz dzial ok 8 osob. Slyszalam tez ze w jednym dziale odeszly wszystkie osoby na raz, wiec o czyms to swiadczy.(usunięte przez administratora)Nawet ukraincy nie chca juz tu pracowac. Do tego wszechobecny (usunięte przez administratora) smród i chaos. Nie wiem jak ta firma sie utrzyumuje.. zastanowcie sie kilka razy, zanim tu przyjdziecie
    Tomi

08.09.2024 19:32

Potwierdzam Pracowałem z różnymi ludźmi starymi młodymi z wykształceniem i bez wykształcenia ale tak ciężkiej atmosfery w pracy to nigdzie nie było jak tam
    Wojtek

03.07.2024 06:55

Dzwoniłem i chciałem się dowiedzieć czy się stoi czy siedzi przy taśmie na produkcji. Przez telefon nie udzielają takich informacji.
    Weronika

16.03.2017 13:10

Wiecie, że produkty (usunięte przez administratora)dostarczane są na nasz rynek krajowy, ale i również europejski? A Wy jakie macie zdanie na temat pracy w powyższej firmie?
    DobryJasiu

19.08.2020 11:55

Większość to bajki wyssane z palca. Oprócz działu technicznego nikt inny nie pracuje na noc, Zmiany na produkcji są przedłużane ze względu na zapotrzebowanie klienta na produkt. Taka fabryka ze względu na przepisy musi przerobić cały towar , który wyprodukuje. No ale pewnie nie masz zielonego pojęcia o produkcji w ubojni. Az tymi posiłkami to już czyste kłamstwo, przychodzi katering codziennie świeże jedzenie , ciepłe obiady i na śniadanie kanapki jak masz ochotę.
    Berek

18.05.2024 22:15

Zmiany są przedłużane bo zamówienie klienta??? A jak zamówię tyle, że do rana codziennie nie wyjdziesz to Ci pasi??? Może trzeba w takim razie zatrudnić trzecią zmianę ewentualnie płacić ludziom uczciwie nadgodziny?
    nowy

14.03.2024 16:38

czy ktos pracowal na stanowisku lidera/brygadzisty? jakie są warunki proszę o opinie
    Anna

01.03.2024 12:17

Witam jakie zarobki są wszystkie i jakie zmiany pracy poile godzin pracy proszę o wiadomość pozdrawiam

05.07.2023 14:55

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej w KPS FOOD SPÓŁKA Z O. O. na stanowisko Pracownik Produkcji? Podziel się swoimi odczuciami ze spotkania z rekruterem. Twoja opinia może okazać się cenna dla innych użytkowników.
    Lara

13.10.2023 07:39

Trafiłam na pakownie nikt nic nie tłumaczył robić masz i tyle zimno jak nie wiem a początek zleceniowke dają oczywiście pożegnałam się nie dość że harujesz w /im nie to zarobki marne za każdą minutę dłużej przerwy odejmuja ci chyba że wyjdziesz o te minutę dłużej. Ludzie (usunięte przez administratora) aby szybko .Ja nie polecam ale panie w biurze bardzo milutkie .
    Kandydatka

24.07.2023 21:57

Cześć. Interesuje mnie praca w kontroli jakości. Jaka jest atmosfera, kierownictwo i ogólnie organizacja pracy? Czy wynagrodzenie jest adekwatne do obowiązkow?
    Płaski

26.04.2023 12:42

Witam. Jak obecnie wygląda praca w utrzymaniu ruchu? Na jakie zmiany się pracuje? Przy jakich maszynach się pracuje? Jaka atmosfera wśród pracowników? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Płaski

26.04.2023 10:53

Witam. Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu? Praca jest na zmiany? Jak z weekendami?

10.04.2023 22:21

Nie polecam pracy jako kierowca ciężarówki zero życia słabe zarobki smród samemu trzeba ładować towar. Specyficzna praca, jazda tylko w nocy
    Niepewny

10.02.2023 14:52

Witam , Chciałbym zapytać jak obecnie wygląda praca w dziale handlowym ? Zastanawiam się czy jest sens aplikać czytając takie opinie. Jak z płacą przy wymaganym angielskim ? Warto rozważyć tą ofertę? Pozdro
    Paweł

09.02.2023 20:46

Zalecam wysoką ostrożność w podjęciu współpracy z tą firmą, proszę mocno zastanowić się nad podjęciem tam pracy...
    Mariusz

03.06.2021 20:41

Polecam kaZdemu prace w tym zakladzie.Atmosfera jes super, wysokie zarobki , praca trwa nie dlużej niz 8 godzin,zero stresu.Mozliwosc awansu ze zwyklego pracownika do brygadzisty.pyszne posilki, pelna kultura,mało pracy gdzie mozna sie zmeczyc,soboty sa nieobowiązkowe ale platne 100% Prezes jest miłą osobą i z każdym może porozmawiać.JEST SUPER
    Mariusz

28.02.2022 11:28

Tak, pracuje i uwazam ze ten zaklad jest najpieknejszym miejscem .
    Leon

29.12.2022 08:13

Spada popularność firmy i kierownicy z polecenia szefa dodają pozytywne komentarze. Wstyd....

22.07.2022 08:30

zainteresowana pracą w KPS

01.11.2022 14:39

Piszesz o księgowości w Pionkach czy w Radomiu, szukają teraz Głównej Księgowej i zastanawiam się czy nie aplikować
    zainteres pracą

14.12.2022 19:40

nie aplikowałam
    Jooline

21.10.2022 14:38

Dzień Dobry!Czy może ktoś mi odpowiedzieć jak wygląda praca na etykietach w tej firmie?
    Pytanko

22.09.2020 14:53

Witam, nigdzie nie mogę znaleźć adresu www tej firmy ani telefonu. Jak można tam się dostać do pracy?
    Ola

22.10.2021 16:50

Co za głupoty wypisujecie Jest strona i wszystkie inf. Ludzie opamiętajcie się.
    Olena

21.02.2022 20:20

Pracujesz jeszcze???
    Domino

20.01.2022 17:57

Witam. Jak wygląda praca elektromechaników na utrzymaniu ruchu? Jest nowe ogłoszenie o zatrudnieniu na to stanowisko i jestem ciekaw. Z góry dziękuję za odp.
    Domino

20.01.2022 17:50

Zostaw merytoryczną opinię o KPS Food Sp. z o.o.