Dan-Mark

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 139 ocen.

Opinie o Dan-Mark

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dan-Mark

Buster

Jestem rozczarowany. Całe to "kierownicwo" nadaje się do wymiany. Warunki pacy słabe. Miejsce dobre może dla emerytów żeby dorobić i braci zza wschodniej granicy, chociaż tez stad uciekają. Stała praca tylko dla nielicznych. Danmark = kiepsko platna praca sezonowa.

Edyta

Na forum usuwane są jedynie te posty, które naruszają postanowienia regulaminu, który możecie znaleźć po tym linkiem https://www.gowork.pl/regulamin.

Maniek

Jeśli ktoś myśli, że można uwierzyć w wersje zastraszenia ludzi na forum to już jak bajka dla dzieci. Można zmienić firmę.

JaTezOdradzam

Odradzam również. To nie jest prawdą, że na forum wypowiada się garstka. Państwo Danys zastraszają administratorów forów takich jak to, więc negatywne komentarze zostają usuwane. Stąd wrażenie ze tych opinii jest niewiele. Dodatkowo, czesc z nas zrezygnowala z pisania prawdy na tym forum wychodzac z zalozenia ze ktos te wpisy predzej czy pozniej usunie. Nie wspominając juz oskarżeń kierowanych do nas o sr....niu we wlasne gniazdo. W twarz nikomu nic nie mozna powiedziec. Na forum nie można... A podstawowe kwestie kuleją. Socjal, zarzadzanie a nawet wiarygodnosc wlascicieli. Komu obiecano a nie zapłacono łapka w górę. Wszedzie sa niesnaski miedzy wlasciclelem/zarzadcą a pracownikami, ale to co sie dzieje tutaj to naprawde dno. Kto moze ten ucieka z tej firmy. I dobrze. Oby nigdy nie trafili do Dan-Mark BIS.

Obrońca - pracownik

Chcę podać kilka liczby żeby pokazać skalę złego. W firmie pracuje ok. 300 osób na forum pisze kilka . Jaki to rząd wielkości? Pracuję tu długo i wiem co piszę.

Oszukany przez Danmark
@Obrońca - pracownik 05.09.2017 14:43
Chcę podać kilka liczby żeby pokazać skalę złego. W firmie pracuje ok. 300 osób na forum pisze kilka . Jaki to rząd wielkości?...

Nie pracuje 300 osob a okolo 170, dane z maja 2017, bona wiecej tez nie ma pracy; wiem bo tez pracowalem w tym akwarium chwilke zanim postalem kulture osobista panstwa wlascicieli... dlatego kolego nie porownój prrodukcji,ktoramusi produkowac dzialem sprzedazy, gdzie bezposrednio zarzadzaja wlasciciele. Jak tak bronisz Danysow,to powiedz ilu lidzi odeszlo chocby od stycznia 2017 z akwarium czyli dzialu sprzedazy. Sorry a troche wiem. Dla mnie dziadostwo,oszustwo i wielka nieuczciwosc!!! A to znam na wlasnej skorze!

Zainteresowany
@Oszukany przez Danmark 05.09.2017 19:56
Nie pracuje 300 osob a okolo 170, dane z maja 2017, bona wiecej tez nie ma pracy; wiem bo tez pracowalem w tym akwarium chwilke...

A co ci zrobili jeśli można wiedzieć?

Juras

Porażka lepiej omijać szerokim łukiem .nigdy nie pisałem opini o firmie w której pracowałem i nie zdazylo mi się na szczęście też z żadnej mieć tak złych wspomnień . Odradzam

Juras

Porażka lepiej omijać szerokim łukiem .nigdy nie pisałem opini o firmie w której pracowałem i nie zdazylo mi się na szczęście też z żadnej mieć tak złych wspomnień . Odradzam

Mańka

Wydaje mi się, że w firmie jest całkiem dobrze. Nie maja wcale nowych ofert pracy a to świadczy jednoznacznie, że jest stabilizacja i pracownicy nie zmieniają pracy ponieważ jest im tu dobrze. Jeśli jest coś nie tak trzeba poprawiać.

vasyl

Jaki jest nowy dyrektor handlowy? Jak funkcjonuje dział sprzedaży w Dan-Marku?

do vasyla
@vasyl 12.05.2017 11:49
Jaki jest nowy dyrektor handlowy? Jak funkcjonuje dział sprzedaży w Dan-Marku?

książkę piszesz? a może prace dyplomową na temat firmy?

Matylda

Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś dobrego o firmie? Wszędzie może być różnie, raz lepiej raz gorzej, kłopoty nie omijają firmy i teraz należy przetrzymać ten czas. Spory między kontrahentami są również częścią działalności.

Maria

Spróbowałam. Nie chciałam kierować się opiniami na forach. Byłam, widziałam, porażka.

Jurek

Dan-Mark świetna firma,działająca na rynku od 1988 roku i zatrudniająca około 300 osób. Myślę, że na taką ilość pracowników te kilka wpisów nie jest żadna miarodajna opinią. Zastanawiam się czy konkurencja tak działa?

Michał

Nie polecam tej firmy. Szukajcie dalej.

Iza

Czy Dan-Mark ma jakieś nowe oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a zależy mi na pracy bo słyszałam, że to dobra firma.

Ciekawski

A czy ktoś ma pomysł co zrobić zeby było lepiej ?

jaja

Czy nowy Pan Dyrektor Handlowy pracuje jeszcze? A stara ekipa z akwarium została?

szkoda gadać
@jaja 31.03.2017 08:15
Czy nowy Pan Dyrektor Handlowy pracuje jeszcze? A stara ekipa z akwarium została?

Niestety moje wcześniejsze wpisy dotyczące rekrutacji zostały usunięte. Ciekawe dlaczego.... Moje doświadczenie w kontakcie z właścicielami tej firmy jest negatywny.

Natalia

Dan-Mark działa już prawie 30 lat, ciągłe sie rozwija z czego sie bardzo cieszę.Jeśli chodzi o znikające wpisy to myślę, że nie musimy czytać tych niecenzuralnych słów.

ja

Widzę, że w ciągu miesiąca wyparowało ponad 10 opinii - również moja o rekrutacji przez szefostwo z lutego. Po co prowadzicie ten serwis, skoro komentarze są usuwane?

Edyta

@magia pieniądza w ofercie naszej firmy nie ma możliwości płatnego usuwania niepochlebnych opinii. Sytuacje, o których Pani mówi należy zgłaszać do administratora strony pod adresem: admin@gowork.pl. Może warto bezpośrednio zwrócić uwagę właścicieli na Państwa potrzeby?

magia pieniadza
@Edyta 06.03.2017 12:28
@magia pieniądza w ofercie naszej firmy nie ma możliwości płatnego usuwania niepochlebnych opinii. Sytuacje, o których Pani mów...

Taaaa, to świstak siedzi i usuwa!!! Albo same wyparowują. Wolność wypowiedzi taka sama jak w TVP. Na szczęście są inne miejsca w necie. Wasza podatność na naciski ze strony takich Marianów sprawi, że ludzie przeniosą się na inne fora.

Ilona

opieka medyczna to niewątpliwie ogromy plus, za 20 zł masz pakiet gdzie możesz korzystać z wizyt u wszystkich specjalistów w tym nawet wizyty domowe jeżeli zajdzie taka potrzeba. Na NFZ trzeba czekać pół roku tutaj 3 dni lub 7 w zależności od rejonu i specjalisty. Pakiet jest dla Pracownika i najbliższej rodziny. Jest też karta MULTISPORT można chodzić do bólu na wszystkie siłownie baseny groty solne itp.Jeżlei masz dziecko np do aqa parku. Do tego miła atmosfera i ludzie z którymi można pogadać o wszystkim. To jest bardzo ważne w pracy.

Edyta

@nie ww opieka medyczna to duży plus, a czy są jeszcze jakieś inne dodatki?

magia pieniądza
@Edyta 27.02.2017 13:36
@nie ww opieka medyczna to duży plus, a czy są jeszcze jakieś inne dodatki?

Pani Redaktor - dlaczego niepochlebne posty, które zostały opublikowane 3-4 miesiace temu ostatnio zniknęły z tego forum??? Nie zawieraly wulgaryzmów ani innych cech dyskwalifikujacych je w tej otwartej dyskusji na temat firmy Dan-Mark. Czy GoWork jest jeszcze miejscem, w którym mozna podzielic sie wszelkimi spostrzezeniami? Czy tez miejscem, w którym za odpowiednia oplata firma moze "wykasowac" wszelkie niepochlebne opinie o niej? Byliscie naszą ostatnia nadzieją na to, ze wlasciciele firmy skieruja jakąkolwiek uwage na potrzeby nas, tj. pracowników. Godząc sie na tuszowanie faktów nikczemnego traktowania ludzi, utwierdzacie własicicieli w przekonaniu, ze są panami sytuacji i moga wszystko.

nie ww

Nie podoba Ci sie praca w Danmarku to odejdź. Nie pluj i nie oczerniaj bo w końcu dostajesz wynagrodzenie na czas i masz duże możliwości organizowania pracy wg swojej wizji. Nikt jej nie narzuca. Uuu... Lodówka mała. Żenada. To jest rzeczywisty problem? Pracuje tam ponad 10 lat i nie mam 50tki i mam inne również perspektywy ale doceniam to co pracodawca oferuje. Czemu nikt nie wspomni na jakich dobrych warunkach jest opieka medyczna oplacana przez pracodawce. Może odrobina identyfikacji z firmą jak i mniej roszczeniowa postawa.

xzg
@nie ww 25.02.2017 23:21
Nie podoba Ci sie praca w Danmarku to odejdź. Nie pluj i nie oczerniaj bo w końcu dostajesz wynagrodzenie na czas i masz duże m...

jesli myślicie ze po wpisać nie widac kto pisze to sie mylicie. Każdy ma określony styl wymowy nawet jak sie podpisujesz roman onyx czy Aneta

wk.ony

Jak wam kur mać nie pasuje to się wynoście z tej firmy!!! kto wam każe tam siedzieć i narzekać?? ?wylewacie swoje gorzkie żale tutaj TCHÓRZE!! co nie masz odwagi iść na góre? nie ma lodówki fakt ! przydałaby się! ale jej nie ma! ile razy jeszcze będziecie tutaj pisać o tej lodówce????? jak ci nie pasuje to się wynoś tam gdzie jest cudownie!! ciepło zimą zimno latem i jest LODÓWKA! AKWARIUM nie potrzebuje współczucia!

smutna prawda
@Heheszki 25.02.2017 08:59
Ktoś nie wytrzymał i właśnie pokazał swoje oblicze. Właśnie taki jest Danmark i ich wewnętrzny język;) dziękuję Teraz chyba...

święta racja! oto cała żółć i język nienawiści koleżanek z akwarium. oto atmosfera którą - jak ktoś słusznie zauważył na tym forum - sami tworzymy .....

Onyx
@smutna prawda 25.02.2017 11:12
święta racja! oto cała żółć i język nienawiści koleżanek z akwarium. oto atmosfera którą - jak ktoś słusznie zauważył na tym fo...

ludzie zastanowcie się nad swoim postepowaniem jeżeli myślicie że możecie bezkarnie oczerniac tutaj wszystkich za wszystko to jesteście w błędzie

Pracownik

Każda firma ma w swojej historii lepsze i gorsze chwile.

Mykan

Ja myślę, że niektórzy muszą marudzić ponieważ to jest ich pasja. To ciągłe gdybanie to masakra. Ja się ciesze , że mogę tu pracować i nie narzekam na zarobki ani na atmosferę, tym bardziej że sami ja tworzymy. Więcej pozytywnego myślenia może tylko pomóc.

Ochotniczka

Czy Dan-Mark prowadzi aktualnie rekrutacje? Widziałam kiedyś ofertę na pracownika działu handlowego z językiem angielskim a wiem, że to dobra firma . Czy jest jeszcze taka potrzeba? Czy firma stawia na wstępie jakieś warunki? Jaka jest atmosfera w pracy?

Zawiedziona
@Ochotniczka 08.02.2017 18:01
Czy Dan-Mark prowadzi aktualnie rekrutacje? Widziałam kiedyś ofertę na pracownika działu handlowego z językiem angielskim a wie...

chyba jeszcze szuka - (usunięte przez administratora)ciągle szukają; jak wytrzymasz trzy miesiące to postawię Ci szampana:) - takie masz warunki.

kotek
@Zawiedziona 08.02.2017 20:02
chyba jeszcze szuka - (usunięte przez administratora)ciągle szukają; jak wytrzymasz trzy miesiące to postawię Ci szampana:) - t...

W środę był taki wysoki sprawiający profesjonalne wrażenie, pewnie kandydat na to stanowisko. Interesował się firmą, spotkanym zadawał, trochę mądrych pytań. Pewnie jak zobaczył jak to wygląda i porozmawiał z D. to uciekł w podskokach... Problemem mogło też być wynagrodzenie... Zapewne będą szukać kolejny rok...

ktoś

A co z kierownikiem handlowym się stało?

ktoś
@ktoś 26.01.2017 15:49
A co z kierownikiem handlowym się stało?

jakim kierownikiem?

ona
@ktoś 26.01.2017 17:57
jakim kierownikiem?

słyszałam, że też zrezygnował

Zezulec

Jeśli ktoś pisze tylko prawdę to nie powinien kryć się.

Myślę

Fajna firma i mam tu aplikować. Nauczony doświadczeniem staram się nie brać na poważnie postów oczerniających. To piszą frustraci bardzo często zwolnienie z pracy za złą pracę. Prawda wychodzi na rozmowie iw pracy, po tym można sobie odpowiedzieć jak jest naprawdę.

kotek

To ciekawe dlaczego 70% załogi jest ze stażem ponad 10 letnim ?

kotek

A ja widzę że jesteś mądralą źle poinformowaną. I Twoje statystyki ni jak się nie zgadają. Swoją drogą wszechwiedzący "wiem" ma wiedzę nieograniczoną nawet odnośnie wysokości świadczeń emerytalnych które pobierają pracownicy.

onyx

Po raz kolejny widzę ogłoszenie na Menadżera do działu handlowego i zastanawia mnie czym jest spowodowana aż tak duża rotacja pracowników?co firma oferuje pracownikom? jakieś benefity szkolenia bony wyjazdy integracyjne? Zastanawiam się nad aplikacją.

zaciekawiony

ciekawe czy firma doceni w tym roku pracowników na święta?

cała prawda

Ha ha ha

zdziwiony

po raz który D-M szuka w tym roku menadżera do działu handlowego? o co chodzi z tymi naborami?

fc

no tez mi się nie wydaje ze to jest jednak możliwe

past

Produkują fajny produkt ,lecz właściciele marżą o ziemi obiecanej. Zarządzenie średniowieczne . (usunięte przez administratora)

anna

Mieli dać znać do tygodnia. Uważam, że jeżeli obiecują się odezwać to czy dostane pracę czy nie powinni dać decyzję.

magia pieniądza
@anna 24.09.2016 17:50
Mieli dać znać do tygodnia. Uważam, że jeżeli obiecują się odezwać to czy dostane pracę czy nie powinni dać decyzję....

ktoś usunął niewygodne opinie z września, października, listopada!!! O rzesz.... zniknęły bezpowrotnie ...

aminowo

@Cfyik. A ty czym sie zajmujesz?

Miki

Pojawiło się ogłoszenie na Managera Exportu i zastanawiam się czy nie złożyć aplikacji. Ale na stronie firmy znalazłem inne ogłoszenie - na Managera Sprzedaży. Czy ktoś wie, czy to chodzi o jedno i to samo stanowisko? Szukają kogoś konkretnie do exportu, czy ogólnie do sprzedaży? I czy są to nowe stanowiska związane z rozwojem firmy, czy też rotacja jest taka duża?

Asik

Dan-Mark to bardzo stabilna firma, dobrze zarządzana - twoi przełożeni, niezależnie od działu do którego trafisz, mają jasno określone przez zarząd cele, wdrażana jest długookresowa strategia i wszyscy wiedzą gdzie firma chce być za 1,2,5 lat. Firma jest przyjazna pracownikom - jak się wykażesz jesteś doceniany, a to daje ci jeszcze większą motywację do pracy. Pracownicy (każdego szczebla) traktowani są uczciwie i z szacunkiem. Dostają umowy o pracę i godziwe wynagrodzenie, które zawsze wypłacane jest na czas. Firma wie, że największy jej kapitał to ludzie! Nie rozumiem kto i dlaczego tak oczernia Dan-Mark na tych forach. Zapewne konkurencja, która nie ma lepszego pomysłu na walkę z naszą firmą. Albo nieudacznicy, którzy oczekiwali, że firma będzie im płacić za nic nierobienie. A takich darmozjadów jest ostatnio coraz więcej!

nowy

po raz trzeci pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Menadżera, czy nikt nie chce pracować w tak renomowanej firmie ? o co chodzi?

nowy

Mam pytanie , czy naprawdę w tej firmie jest tak źle ,bo jak tak czytam to się dziwie że wogóle tam ktoś pracuje ,no chyba że musi a to inna sprawa , czy macie jakieś dodatki np. multisport, bony na święta , 13pensja , premia , nadgodziny za sobotę, imprezy integracyjne , bilety do kin ,

Terefere

Czy stanowisko asystent handlowy jest godne? Piszecie wszyscy w sumie negatywnie o tej firmie i tak się zastanawiam czy wysłać swoje cv

Juras

Panowie jeżeli chodzi o prace na magazynie to odradzam . Szkoda czasu i nerwów

ccc

Jest oferta na mistrza produkcji. Ile zarabia się na tym stanowisku i co zrobiliście z poprzednim mistrzem ?:P

Bobslej

Witam. Właśnie mam pojawić się na rozmowie do pracy na magazynie. Może ktoś coś o pracy na magazynie napisać?

xxx

karta multisport w danmarku to wydatek ok. 90 zl.

inna

Tak kusicie multisportem to ile składka mc? W dobrych firmach to 10-30zł a u was? Jest sie czym chwalić...?

nowy

ostatnio dużo ogłoszeń pojawiło się na portalu do dan marku.Zastanawiam się czy aplikować na kierownika magazynu jest duża rotacja pracowników?Jakieś konstruktywne opinie

anonim

(usunięte przez administratora)

zoom

Jeśli chcesz mieć doświadczenie jako informatyk/administrator, aby ładnie wyglądało w CV, że pracowałeś na takim stanowisku, to aplikuj. Jeżeli natomiast szukasz pracy na stałe - odradzam. Opinie, które można tutaj przeczytać można dopasować do każdego działu, niezależnie czy ktoś wypowiadał się na temat produkcji czy też magazynu ;)

Nowy

Pracuję w dan marku od kliku miesięcy. Nie jest źle. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Jeżeli wykonujesz swoją prace jak należy nikt się nie czepia. Nikt za leżenie nikomu płacił nie będzie.

ros
@Nowy 10.03.2015 10:55
Pracuję w dan marku od kliku miesięcy. Nie jest źle. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Jeżeli wykonujesz swoją prace jak na...

Nikt nic nie pisze o zarobkach. ile placa ?

Zostaw opinię o Dan-Mark - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dan-Mark