Opinie o Koloryt Plus Sp. z o.o.
Pracownica (usunięte przez administratora)innych pracowników, wydaje fałszywe opinie o nowo przyjętych ludziach do pracy a sama godzinami przesiaduje w socjalu lub w pomieszczeniu maszynowym gdzie jest częściowy magazyn i pralnia mopów. Uwaga na tę Ukrainkę bo bardzo wiele osób straciło przez nią pracę i wykorzystuje ludzi a potem mówi że nic nie robią i chowają się po kontach.
Nie polecam tej firmy, szczególnie pracy na bazarze. CH Szembek to ciągłe problemy z godzinami, (usunięte przez administratora) jak tylko można.
Nie polecam, szkoda nerw. Jeżeli chodzi o pracowników wszystko spoko, atmosfera ok, ale szefostwo porażka. Lepiej od razu szukać innej firmy .
Nie polecam firmy a w szczególności pracy na domaniewskiej w Warszawie pani koordynator to brak kultury i ogłady inteligencji mniej niż zero ogromna rotacja szkoda nerw i czasu na tą firmę
Potwierdzam,znam temat.(usunięte przez administratora),atmosfera fatalna,zero kultury ,ciągłe prtensje i podmoszonie głosu.Odradzam prace w tej firmie
odradzam wszystkim pracę w tej firmie zero kultury i zrozumienia dla pracownika na domaniewskiej pani koordynator Ewa wiedzie prym w okazywaniu ogromnych braków w kulturze
uwaga Warszawa uwaga Domaniewska odradzam wszystkim pracę w tej firmie zero kultury i ogromna rotacja
Szukają w sieci teraz osoby do sprzątania. Praca jest zmianowa, fizyczna i zgodnie z ogłoszeniem miel widziane sa panie. Ale nie ma słowa o kasie. Ile można zarobić miesięcznie? Chociaż podajcie widełki, bo nie wiem czy warto pod kątem finansowym.
Każdy obiekt jest inny, pod każdym ogłoszeniem jest podany numer do Kierownika. Najlepiej jest zadzwonić i porozmawiać z danym Kierownikiem danego obiektu.
Pracownik młoda dziewczyna prawie straciła przytomność strazaki ja ratowali a Pani Iwona z firmy Kolorit ja wyrzuciła z pracy i kazała iść do doma zamiast wezwać karetki. Za coś takiego jest więzienie!
Czy ktoś pracował kiedyś w firmie Koloryt Plus Sp. z o.o. jako Asystent / Asystentka? Jakie macie wrażenia?
Uważam, że ocena pracy kierownika nie leży w zakresie obowiązków szeregowych pracowników!
Sfera Bielsko-Biała Bardzo Chętnie sobie przeczyta tą Opinię... Sfera... Zmieńcie sobie firmę Sprzątającą. Wczoraj byliśmy w Sferze w kinie. Ubikacje damskie - Porażka. Panie z firmy Kolorytplus zamiast sprzątać, to plotkują o grafiku. 2 dozowniki mydła - jeden pełny; w ubikacjach brud. Do trzeciej pracownicy co chwila ktoś dzwoni... No ale, co się dziwić; skoro kierowniczki zmieniają pracowników jak skarpetki; - Zwalniają Bardzo Dobrych a zostawiają Oszołomów.
Na swojej stronie firma pisze, że zainteresowanych pracą zapraszają do kontaktu z biurem. A czy na dzień dzisiejszy poszukiwani są pracownicy do sprzątania? Bo nie wiem czy kontakt z biurem kończy się zawsze ofertą pracy. Osoby sprzątające pracują zwykle w tych samych godzinach? Na jakie umowy można liczyć na początek?
Witam serdecznie chciałbym kiła słów powiedzieć na temat firmy sprzątającej w serenadzie ekipa bardzo fajna i zgraną na co dzień z nimi rozmawiam jak idę (usunięte przez administratora) zanieść na dół do nich ludzie są bardzo fajni a teraz minus tej firmy jest duży i to bardzo a wyszczególniać sama Pani kierownik Regionalna Maglorzata k strasznie ludźmi pomiata i rozkazuje najlepiej jak by ją usunęli jak to czyta warszawa proszę o jej usuniecie
Kierowniczka firmy mimo kilkukrotnego zgłaszania (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) w pracy nie zareagowała na problem, po czym bezpodstawnie zwolniła osobę poszkodowaną, zostawiając na stanowisku zatrudnionego oprawcę. Wstyd i żenada, że pracodawcy przyzwalają na takie zachowanie a wręcz wspierają zwalniając niewinną osobę. Sprawa zostanie zgłoszona do inspekcji pracy.
W Żywcu na hutchinsonie ta niby liderka Halynka to jest jakieś nie porozumienie.
Czemu? No bo jak już piszesz takie rzeczy to dobrze by było wyjaśnić. Co się zmieniło jak tak porównujesz między poprzednim liderem a tym obecnym?
Widzę, że ogólnie atmosfera najlepsza nie jest :/ Podobno kierownictwo kilka lat temu było dość nieuprzejme. Coś się zmieniło na lepsze?
Firma jest śmieszna piszą na umowie że wypłata do 31 lub 30. Dnia 27.12.2019 mówią że wypłaty zostały wysłane dziś mamy dzień 30.12.2019 a wypłaty dalej nie ma. Nie polecam tej firmy oszukują ludzi na pieniądze. Ten kto chodzi do szefostwa i sprzedaje innych pracowników dostaje wypłatę pierwszy. Traktują ludzi jak śmieci. Polecam iść do inspekcji pracy z taką firma ludzie nie przyjmujcie się w tej firmie.
mariusz kierownik z gdanska ten od opla nie nadaje sie na kierownika . mysli ze jest kims a jest zwklm ...
A obrażanie ludzi pomiatanie nimi należy do obowiązków pani kierownik wydzierano ryja na nich przy wszystkich też należy do ich obowiązków? O kulturze osobistej inteligencji nie wspomnę to kogo wy zatrudniacie (usunięte przez administratora)
Zgadzam się w 200 % darcie ryja jest non-stop nawet jeśli człowiek zrobił wszystko na błysk to i tak jest ŹLE !
A GDZIE TO BYŁO . Piszę bloga na temat Koloryt plus i zbieram info WSZELKIE info! Dzięki za pomoc
W jednej z opinii sprzed kilku miesięcy ktoś napisał, że o umowie o pracę można zapomnieć. Rzeczywiście firma nie oferuje takich umów? Zmieniło się coś w tym zakresie i kwestii nadgodzin, których było tak dużo? Dzięki za odpowiedź.
Niechętnie dają umowę o pracę bo to dodatkowe koszta , lepiej dać umowę zlecenie a i tak będziesz traktowany jak pracownik chociaż w zapisach o ZLECENIU jest wyraźnie napisane że: ''zleceniobiorca nie podlega pod kierowników, brygadzistów i nie może wykonywac pracy od do w tempie, i pod dyktando bo wtedy staje się PRACOWNIKIEM a nie zleceniobiorcą. (usunięte przez administratora)
Nie polecam pracy w tej firmie. Strasznie oszukują, obiecują różne rzeczy A co do czego to się wypierają. Nie traktują ludzi poważnie. Nie wspomnę o pracownikach w biurze żeby tam uzyskać pomoc lub dowiedzieć się czegoś graniczy z cudem Panie opryskliwe nie miłe traktują wszystkich z góry...Święte Krowy . A niektórym do pięt nie dorastają.
(usunięte przez administratora) to Prawda. Najpierw wszystko ładnie, pięknie.... A potem Dużo Dużo MNIEJ!! Wypłaty. I kierowniczki zadowolone w dniu wypłat idą sobie popołudniu do domków a w dni pozostałe są sobie do wieczora. Chcą stracić pracowników to mają to jak w banku.
Mniej niż miało być? To jak w takim razie wygląda cała kwestia wynagrodzeń w Koloryt Plusie? Przecież w momencie podpisywania umowy widać na jaką stawkę się zgadzamy. Moglibyście wytłumaczyć mi dokładniej na czym polega problem?
Czy Koloryt Plus organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
Nie polecam bo będzie trzeba (usunięte przez administratora)wszystko za free a o dniu wolnym zapomnij chyba że sobie znajdziesz 20 ludzi na zastępstwo!!!!
Jak się pracuje w Koloryt Plus Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Koloryt Plus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Koloryt Plus Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 0 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!