Drewpol
4 5 6 1

Opinie o Drewpol

Roni

Teraz Ci się wzięło na zgrywanie inteligentnego gościa Jak długo musiałeś szukać w Wikipedii definicjii słowa kompetentny ? ???? Po pierwsze to Ty nie używasz takiego języka w pracy a po drugie rżniesz tutaj twardziela a dostałbyś liścia i zadzwonił na policję taki byłby tego finish

Pff
@Roni 17.01.2019 11:56

Nie skończysz tej dziecinady Prostaku?

Eryj
@Roni 17.01.2019 11:56

Kozak w necie (usunięte przez administratora)świecie :) Boisz się nawet dac namiary na siebie. A piszesz głupoty, że bym na policje dzwonił. Człowieku ogarnij się i idź do psychiatry bo widać, że masz coś ze łbem

XXX

Ludzie,ale to forum o firmie,a nie o ludziach,którzy tu pracują...Także czasem warto dać na wstrzymanie i nie obrażać innych.

Dyr. od spraw niepotrzebnych
@XXX 13.01.2019 22:04

Po pierwsze to nikogo nie obrażam, a po drugie - firmę jak i atmosferę w niej tworzą właśnie ludzie, którzy tam pracują. Więc o co Ci chodzi?

Eryk

O ???? niekompetentny administrator usunął komentarz w którym napisalem, że jest niekompetentny i nie ma oleju w głowie iż nie potrafi usunąć komentarzy, które tyczą osób a nie firmy. Pozdrawiam Cię :*

anonim

(usunięte przez administratora)

rio

Za to w Drewpolu same kompetentne osoby pracują, szczególnie Pani brygadzistka!!!

Nick

Bo to czereśniak z kleczewa.

Bóóól
@Nick 07.01.2019 11:04

Przynajmniej coś robi, A nie siedzi wiecznie na L4.

Wojtek

Boże.. Ludzie czy wam do końca odbija palma.? A ty myślisz że to ja piszę? Lecz się. Szok

Kryspin

Człowieku piszesz pierdoły bo wiesz że nie masz po co tam wracać... Cyrk.

StolVit

"Roni", "Bolo" itp.- ośmieszasz się tą zmianą nicków ,bo i tak wszyscy wiedzą kto pisze te wypociny. Widać ,że bardzo musi Ci się nudzić tak bez pracy

Eryk

Jak masz jakiś problem daj kontakt do siebie kozaczki.

Eryk
@Eryk 11.01.2019 17:53

Edit: jak masz jakiś problem to daj kontakt do siebie :) W sumie i tak wiem kto to pisze i bardzo się cieszę, że ci żal (usunięte przez administratora) ściska popaprańcu :*

Xzxzx

I jak dobrze, że nie ma już tego brygadzisty Wojtka- ten to dopiero był strasznie nawiedzony typ.

StolVit

Uuu.. Ale pocisk...haha.. Chyba coś musi "kogoś" boleć , że swoje żale wylewa w Internecie, a nie powie tym osobom prosto w twarz. Widocznie ubolewa nad tym osoba ,która już się z tą firmą pożegnała.. Przykre..

Bolo

A ten co spruchniałe zęby ma ,został brygadzistą..? :) no to ta jego pigi z wypychu chodzi jak kierowniczka pewnie teraz.. Mniam. Szok do czego ten ciabak ta firmę doprowadzi..

Eryk
@Bolo 29.12.2018 11:32

Masz jakiś problem to daj namiary na siebie.

Roni

Temu całemu pseudo brygadziście można przypisać najgorsze cechy człowieka. Straszny gość zero jakiejkolwiek kultury osobistej.

wladek

Drewpol to nie firma, to stan umyslu

Osa

"Lulu" To że w drewpolu piją codziennie to już chyba każdy wie i to nic nowego Pytanie kto zezwolił na to by pracować w taki dzień ?

Lulu
@Osa 26.11.2018 08:42

Chyba raczej kto nakazał a nie zezwolił

druid

zdzichu ty pijoku

Bolo
@druid 26.11.2018 00:05

Wojtek weź przestań - uczepiłeś się tego Zdzicha

Wojtek
@Bolo 26.11.2018 15:37

Tej! żebyś czasem za te pomówienia nie dostał.(usunięte przez administratora)

Buzzy Bus

Drewpol to firma której już nie ma, za chwile znowu w Marcinkowie hale puste będą stały. Kultura organizacji w tej firmie to dno. Szczególne pozdrowienia dla pijaczyny bez palców, widzisz młocie zachlany? Karma zawsze wraca konfidencie!

Ryszard
@Buzzy Bus 15.10.2018 00:11

Swoją wypowiedzią łamiesz regulamin forum https://www.gowork.pl/regulamin Zabrania on obrażania kogokolwiek, więc wypowiedź powinna byś sformułowana w kulturalnej formie. W przyszłości pisząc swoją opinię, przestrzegaj zaleceń regulaminu, gdyż Twoja opinia może zostać usunięta.

Buzzy Bus
@Ryszard 20.11.2018 12:36

Ryszard podaj konkretny paragraf i punkt regulaminu, który został złamany

ALF

To ja typ niepokorny

zachary

jak tam w drewpolu, krzykaczka o inteligencji buraka cwikłowego jeszcze pracuje?

Osa

Dlaczego drewpol pracował w tak ważne Święto Państwowe 12 listopada gdzie mieliśmy stulecie Niepodległości ???

lulu
@Osa 19.11.2018 11:41

poniewaz osoby tam pracujące nie mają pojęcia czym jest święto niepodległości, a już tym bardziej jej 100-lecie. Tam tylko jest ważne żeby łyknąć zarówno przed robotą, w trakcie oraz po.

Skos

I jak z tą firmą u gagatka Jagiełły rozbiórka czy kontynuacja ?

Agnieszka

@gbur, a czy Ty pracujesz w Drewpol? Co możesz powiedzieć na temat pracy w tym miejscu? @Taki tam Gostek :), rozumiem. Czy pracujesz nadal w Drewpol? Co Twoim zdaniem powinno zmienić się w tej firmie, aby była ona bardziej atrakcyjnym pracodawcą zarówno dla obecnych, jak i przyszłych pracowników?

Taki tam Gostek :)

Gdyby to była wyjątkowa sytuacja to nie byłoby tematu. Wiem że ludzie chcą zarobić mimo tego współczuję pracy 7 dni w tygodniu. To pewnego rodzaju nacisk na psychike jeżeli pracownik nie stawia się regularnie w weekendy to odbija się to na nim. Dwóch zastępców kierownika to chyba jedyne normalne osoby które tam zarządzają. Na kierownika to chyba brakuje określenia bo ten koleżka jest po prostu dziwny. Bez obrazy to nie tylko moje zdanie.

Taki tam Gostek :)

Umowa jest standardowa 40 godz tygodniowo bez sobót niedziel i Świąt a tu nawet 1 maja trzeba było iść do pracy.

gbur
@Taki tam Gostek :) 16.05.2018 20:20

chyba cos krecisz jak takzle to odejdz

Agnieszka

@anonymous, a czym się zajmujesz w Drewpol? Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w tym miejscu? W tym momencie Twoja opinia jest dość ogólna i niewiele mówi osobom zastanawiającym się nad aplikowaniem do tej firmy. @Taki tam Gostek :), a może to po prostu wyjątkowa, jednostkowa sytuacja? W jakim trybie pracuje się w Drewpol?

anonymous

Pracuje juz dlugo i jestem zadowolony

Agnieszka

@takitamgostek, @tapicer, pamiętajcie, że forum to ogólna opinia na temat pracy w Drewpolu. Nie powinniśmy tutaj nikogo obrażać, ani przez zachowanie jednej osoby oceniać całą firmę. Piszecie też, że pracuje się tutaj w święta, czy umowa obejmuje takie godziny pracy?

Taki tam Gostek :)

Premia ? Tam nie ma czegoś takiego. Żeby zarobić 2 tysiące to trzeba zrobić dwie soboty i dwie niedziele i jeszcze nie masz pewnośći że tyle dostaniesz. Firma pracuje nawet w takie dni jak 11 listopad i inne Święta Państwowe. Troszke chore ale kierownik liże odbyt szefowi najlepiej jak potrafi w końcu sie wybił po tych 5 latach nieudolnej pracy na zbijaniu :P Ludzie uczyli go zbijać bo nic nie umiał (zresztą do tej pory tak jest) Zarabiał 10 zł/h na stanowisku brygadzisty a teraz robi z siebie wielkiego Pana ale Wiocha. Ogólnie firma sie śmieje z gościa. Pamiętajcie jak sie denerwuje to mruga oczami jakby włączał światła awaryjne ale to chyba z nauki jazdy wyniósł :P

Ja

Z tego ciabacha to taki kierownik jak i instruktor nauki jazdy :D Praca 7 dni w tygodniu ale cyrk :D

Tapicer

Irek ty świnio

Zostaw opinię o Drewpol - Marcinkowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewpol