INCAT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INCAT Sp. z o.o.

Opinie o INCAT Wrocław

Nie przegap nowości o INCAT Sp. z o.o.!

M

28.11.2022 03:10

Bardzo fajne miejsce pracy ze świetną atmosferą. Firma dba o dobre samopoczucie pracowników (świadczy o tym ilość "eventów"), ale również sami współpracownicy tworzą fajną atmosferę i każdy jest skory do pomocy. Szefostwo również na wysokim poziomie :). Jeżeli zastanawiacie się czy warto składać CV to jak najbardziej warto;)

28.11.2022 09:48

Bardzo dziękujemy za opinie! Dobro naszych pracowników i atmosfera w pracy to dla nas najwyższe priorytety. Dlatego tym bardziej cieszymy się z tego komentarza, który tylko potwierdza, że nasza firma pod tym kątem idzie w dobrym kierunku. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego!
    Natalia

25.11.2021 14:28

Pracowałam w INCAT niemal dwa lata i wspominam ten czas bardzo miło. To nieduża firma, jest na rynku dopiero kilka lat, ale odznacza się naprawdę dużą dbałością o pracowników, projektami przy których można się mocno rozwinąć i pracą z klientami, którzy zgarniają nagrody za najciekawsze wdrożenia w branży. To serio super fajne uczucie, gdy czytasz w mediach jak ten czy inny fintech wystartował ze swoją super-hiper ofertą i wiesz, że jednym z podstawowych systemów back-endowych w tych projektach jest właśnie ten INCAT-owy. Firma jest mocno rozwinięta technologicznie, projekty są naprawdę ciekawe i wymagające, totalnie nie narzeka się na nudę. Fajne jest to, że Zarząd jest tutaj blisko pracownika - relacje są koleżeńskie, bez jakichś sztucznych podziałów. Do tego wszyscy są zaangażowani w tematy w równym stopniu - nieważne, czy ktoś jest managerem, CEO czy COO, bo jeśli trzeba, to naprawdę wszystkie ręce trafiają na pokład i wszyscy ogarniają po równo. Co też jest ważne, wszystkie decyzje w temacie przyszłości firmy są podejmowane w bardzo rozsądny i wyważony sposób - daleko jest INCAT-owi do (usunięte przez administratora) niektórych pseudo firm technologicznych, tu się twardo stąpa po ziemi, a nie buja w kosmosie. Jest dużo benefitów pracowniczych - multisport, budżet szkoleniowy, opieka medyczna, ubezpieczenie, nauka języków itd. wszystko to jest i właściwie w niektórych o wiele większych firmach benefity są na słabszym poziomie niż tutaj. Są też zawsze bardzo miłe spotkania świąteczne, upominki na Boże Narodzenie i Wielkanoc, do tego nie zapomina się o świętowaniu Dnia Programisty, Testera, urodzin firmy i innych takich, więc właściwie cały czas się coś dzieje i serio człowiek się czuje dopieszczony. Tutaj wielki ukłon w stronę Karoliny, COO INCAT-a, która dba i pilnuje by te tematy były ogarnięte na tip-top. Zarząd reaguje też na sugestie w zakresie wyposażenia biura (zresztą kilka miesięcy temu zmieniono biuro na większe i bardziej nowoczesne), firmowej biblioteczki, dostępnych przekąsek, napojów itd, także ten obszar spokojnie można ocenić na 10/10. Ludzie są bardzo w porządku, można swobodnie żartować, poczucie humoru i luz jest ogólnie mocno wyczuwalny. Prezes Zarządu to człowiek z ogromną klasą i wyczuciem - szanuje prywatność, nie ocenia, daje rozsądny feedback i potrafi w zarządzanie ludźmi. Widać, że mu zależy. I to jest super, bo rezonuje pozytywnie w całej firmie. Nad czym można popracować? Generalnie jest dużo tematów i czasami ASAP-y w zespołach technicznych przekraczają granice, ale to chyba zmora całego IT i pracy z zewnętrznym klientem, że wszystko ma być na wczoraj. Firma jest relatywnie nieduża, a zadań i projektów jest sporo, więc roboty jest po korek. To właściwie jedyna z takich większych rzeczy, nad którymi można byłoby się pochylić. Reszta to jakieś drobne, niewpływające na codzienną pracę sprawy, które i tak można na bieżąco sygnalizować i rozwiązywać. Podsumowując: Plusy: + Atmosfera i życzliwe podejście + Wymagające projekty + Mega kompetentni ludzie, którzy naprawdę się angażują + Rozsądny Zarząd + Benefity + Duża otwartość na feedback Co można poprawić: - Nadmiar ASAP-ów
    Natalia

01.02.2022 09:28

Cześć, wpis jest autentyczny. Co do benefitów i wspomnianych elementów kultury organizacyjnej - INCAT wszystko to zapewnia, a przynajmniej tak było, gdy tam pracowałam. Nie sądzę, by pomysły czy inicjatywy brały się z "kopiowania konkurencji" - to raczej kwestia dojrzałego podejścia do tematu osób zarządzających i tyle. Pozdrawiam ????
    Życzliwy

29.08.2018 15:56

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony praca w INCAT. Firma ma bardzo dobre podejście do pracownika, na pierwszym miejscu zawsze tutaj jest człowiek a nie pieniądze czy zarobek. Polecam! Plusy: - podejście do pracownika - benefity - realizowane projekty Minusy: - zasięg organizacji - rozpoznawalność na rynku

30.08.2018 09:46

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię. Wspólnie dokładamy starań aby praca w naszych zespołach była nie tylko obowiązkiem ale i przyjemnością. Jednocześnie jesteśmy nadal młoda firmą pracujmy nad tym aby nasza rozpoznawalność na rynku IT była coraz szersza :) Pozdrawiamy !

03.08.2018 15:18

Z firma jestem związany już jakiś czas. INCAT należy pochwalić przede wszystkim za stock technologiczny w prowadzonych projektach oraz atmosferę. Większość projektów jest prowadzonych w naprawdę nowoczesnym stocku technologicznym, jeśli w ogłoszeniu jest info o innowacyjnym zakresie, to faktycznie tak jest, co automatycznie sprawia ze projekt nie jest nudny! Firma ma bardzo otwartą atmosferę, zarówno rekrutacja, administracja jaki i praca w zespole jest naprawdę przyjemna. Duży plus, że firma dba o ofertę benefitów, widać że mają tutaj świadomość jak obecnie jest to ważne. Jak w każdym start-upie wszytko wymaga czasu, fajnie gdyby utrzymali ten poziom. Mały minus ze stawki, mogły by być wyższe, ale za to większość projektów jest realnie rozwojowa co pozwala na szybki awans również na tym poziomie. Zdecydowanie polecam INCAT jak dobrego pracodawcę!

25.06.2026 15:13

W INCAT wierzymy, że skuteczna rekrutacja nie zaczyna się od opublikowania ogłoszenia i nie kończy na zatrudnieniu odpowiedniej osoby.
    Żeby właściwie odpowiadać na potrzeby firm, trzeba rozumieć biznes od środka: sposób funkcjonowania organizacji, wyzwania liderów, zmieniające się modele pracy oraz kompetencje, których pracodawcy będą potrzebować w najbliższych latach.

Dlatego wspieramy rozwój naszych pracowników i zachęcamy ich do ciągłego poszerzania perspektywy.
    Klaudia  ostatnie trzy dni spędziła na Re_Mind 2026  Kongresie i Festiwalu Psychologicznym, który połączył świat psychologii, biznesu, zarządzania, przywództwa i nowych technologii.
    Udział w takich wydarzeniach pozwala nam jeszcze lepiej poznawać:

• realne potrzeby organizacji i kierunki ich rozwoju,
    • codzienne wyzwania przedsiębiorców, menedżerów i liderów  zarówno zawodowe, jak i osobiste ( które są niedocenione a stres i trudności życiowe maja ogromny wpływ i konsekwencje) na sposób funkcjonowania w pracy, podejmowanie decyzji i efektywność,
    • znaczenie kondycji psychicznej, ponieważ stres, napięcie i trudności przeżywane w życiu prywatnym nie pozostają poza drzwiami firmy, lecz bezpośrednio przekładają się na koncentrację, relacje, zaangażowanie i performance zawodowy,
    • kompetencje przyszłości oraz obszary, na które warto zwracać szczególną uwagę podczas rekrutacji i rozwoju pracowników,
    • wpływ sztucznej inteligencji na rynek pracy, zmianę ról zawodowych i oczekiwań wobec pracowników,
    • znaczenie dobrostanu psychicznego w budowaniu stabilnych, zaangażowanych i efektywnych zespołów.

Nowoczesna rekrutacja nie może polegać wyłącznie na prowadzeniu kolejnych procesów rekrutacyjnych. Wymaga zanurzenia się w świecie biznesu, uważnego słuchania organizacji i rozumienia kierunku, w którym zmieniają się firmy oraz role zawodowe.
    Dzięki temu możemy nie tylko lepiej dopasowywać kandydatów do stanowisk, ale również patrzeć szerzej: na ich potencjał, motywację, sposób funkcjonowania w zespole i gotowość do rozwoju w zmieniającym się środowisku pracy.
    Wracamy z Re_Mind 2026 z nową wiedzą, inspiracjami i jeszcze większym przekonaniem, że przyszłość rekrutacji będzie opierała się na połączeniu technologii, psychologii i głębokiego rozumienia biznesu.

Bo za każdą organizacją stoją ludzie. A za skuteczną rekrutacją powinno stać prawdziwe zrozumienie zarówno człowieka, jak i biznesu.
    News image

26.05.2026 11:54

Sportowe emocje, wspólny doping i świetna atmosfera. Właśnie tak wyglądała nasza niedziela podczas 14 edycji Biegu Firmowego!

W tym roku INCAT reprezentowały dwie drużyny, które z ogromną energią pokonały łącznie 50 kilometrów i udowodniły, że dobra współpraca działa nie tylko w pracy.

To był dzień pełen integracji, uśmiechu i pozytywnej energii, a jednocześnie możliwość wsparcia inicjatywy pomagającej potrzebującym dzieciom. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią wydarzenia, które łączy aktywność fizyczną z realną pomocą.

Dziękujemy naszym biegaczom za zaangażowanie, motywację i sportowego ducha. Jesteśmy dumni, że razem tworzymy tak zgrany zespół i już czekamy na kolejne wspólne wyzwania!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 6

Zdjęcie 0Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6

Michał K

28.04.2026 17:48

Proces rekrutacyjny to czysta przyjemność. Nie spodziewałem się tak profesjonalnego podejścia. Zespól H&R konkretnie przekazuje informacje do wdrożenia dzięki czemu tzw onboarding to prosta droga do wdrożenia.
    #TesterManualny

29.04.2026 15:22

Bardzo dziękujemy za tę opinię. Cieszy nas, że proces rekrutacyjny został odebrany jako profesjonalny i komfortowy. Dokładamy starań do tego, aby zarówno komunikacja na etapie rekrutacji, jak i onboarding były przejrzyste, konkretne i wspierające dla nowych osób w zespole. Tym bardziej miło nam, że zostało to zauważone. Życzymy Ci powodzenia i wielu sukcesów w INCAT! 😊

02.04.2026 15:14

W ubiegły weekend świętowaliśmy 10-lecie INCAT, w sposób, który na długo zostanie w naszych wspomnieniach.

Za nami wyjazd integracyjny, który był świetną okazją, żeby na chwilę oderwać się od codzienności i spędzić czas razem, poza biurem.

Zaczęliśmy od biesiady grillowej i ogniska. Luźne rozmowy, śpiewy przy ognisku, śmiech i dobra atmosfera od razu wprawiły nas w wyśmienity nastrój.

Nie zabrakło też mocniejszych wrażeń. Offroad dostarczył nam sporo emocji, a przy okazji był świetnym pretekstem do współpracy i wzajemnego wsparcia. Szybko okazało się, że jako zespół radzimy sobie nie tylko przy biurkach.

Podobnie było podczas gry terenowej w kopalni złota. Odrobina rywalizacji, trochę kombinowania i dużo działania razem. Była energia, zaangażowanie i naprawdę dobra zabawa.

Na koniec spotkaliśmy się na uroczystej kolacji, która była podsumowaniem całego wyjazdu. To właśnie wtedy zostały wyróżnione 3 osoby za wkład i zaangażowanie.

Dziękujemy wszystkim za ten czas, obecność i atmosferę, którą razem stworzyliśmy.

Do zobaczenia przy kolejnych okazjach!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

Zdjęcie 0Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5

09.02.2024 09:37

Czy pracownicy w INCAT Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

18.04.2024 15:16

tak! :) Bardzo się staramy, żeby w biurze panowała przyjazna atmosfera i musimy przyznać nieskromnie, że całkiem dobrze nam to wychodzi! Regularnie organizujemy mniejsze lub większe spotkania integracyjne, ale również spotkania z liderami zespołów oraz Zarządem. Wydarzenia firmowe, w trakcie których skupiamy się na sobie, na integracji, na nawiązywaniu relacji są właśnie po to, żeby było nam się łatwiej ze sobą porozumieć, gdy zdarzy się jakaś trudniejsza sytuacja. Każdy z nas jest inny, różnimy się od siebie, mamy inny punkt widzenia, ale potrafimy ze sobą rozmawiać tak, żeby dojść do rozwiązania problemu, z którego każdy będzie zadowolony. Zależy nam też, żeby każdy miał przestrzeń do wypowiadania swoich uwag i sugestii. Nie ma u nas ważnych i ważniejszych, każdy jest istotną częścią zespołu.
    Iga

24.09.2023 16:12

Firma ma otwartą rekrutację na stanowisko Frontend Developer, czy jedna forma zatrudnienia to B2B? Czy ktoś z pracowników ma normalnie uop, czy raczej ta kwestia nie podchodzi pod negocjacje? Widełek brak, napiszecie ile oferują na początek? Czy raczej wynagrodzenie jest stałe, i stawka nie rośnie za szybko? ;) Ponoć mozna pracować hybrydowo, czas pracy jest elastyczny. To plus dla mnie, a w jakich godzinach pracujecie? Zdarzają się nadgodziny? Jak wygląda proces rekrutacyjny? Domyślam się, ze to nie tylko rozmowa? :)

10.10.2023 14:35

Podwyżka jest przyznawana w określonym w regulaminie okresie czasu, na podstawie indywidualnych rozmów, stażu pracy, czy kompetencji, które są weryfikowane dzięki naszemu systemowi ocen pracowniczych.

25.10.2023 10:21

Dziękuję za zadane pytania. Tak, ścieżka kariery jest ustalana indywidualnie, jest dostosowana do potrzeb, preferencji oraz możliwości każdego z pracowników. Proces rekrutacyjny zazwyczaj trwa około 2 tygodnie, ale biorąc pod uwagę czynniki, które nie zawsze zależą od nas, może się nieco wydłużyć. Składa się z 3 etapów, z czego pierwszy to rozmowa z rekruterem, następnie odbywa się rozmowa weryfikująca umiejętności techniczne i na końcu rozmowa potwierdzająca z naszym CEO. W pierwszym dniu pracy, każdy nowy pracownik przechodzi przez proces onboardingu, którego jednym z etapów jest właśnie spotkanie z zespołem. Jeśli wymaga tego sytuacja, jest możliwość spotkania się z wyznaczonymi osobami z zespołu jeszcze w trakcie trwania procesu rekrutacyjnego.

01.09.2023 11:25

Czy w INCAT Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?

04.09.2023 11:48

Dziękujemy za pytanie. W INCAT są możliwe różne formy zatrudnienia, podjęcia współpracy w zależności od preferencji pracownika, pracodawcy czy wymagań projektowych. Natomiast wynagrodzenie za świadczoną pracę czy usługi jest wypłacane raz w miesiącu.

11.09.2023 11:39

Dziękujemy za pytanie. Rekrutacja na to stanowisko została już zakończona z sukcesem.

23.05.2023 10:59

Czy w INCAT Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?

06.06.2023 11:49

Dziękujemy za pytanie. W INCAT wszystkie formy współpracy są możliwe, a są one ustalane indywidualnie na etapie rekrutacji.

30.01.2023 10:35

Jak wygląda ścieżka kariery w INCAT Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

02.02.2023 15:52

Dziękujemy za pytanie. W INCAT jak najbardziej zależy nam na rozwoju pracowników. w ramach projektów jest jednak indywidulana ścieżka zawodowa. W firmie obowiązuje także fundusz szkoleniowy umożlwiający pozyskiwanie nowych kompetencji.

21.10.2022 11:16

Czy nowo zatrudnione osoby w INCAT Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

25.10.2022 16:58

Dziękujemy za pytanie. W firmie INCAT możliwe są wszystkie formy współpracy, w zależności od ustaleń na etapie rekrutacji.

Oferty pracy - INCAT Sp. z o.o.

Specjalista ds. zarządzania danymi

Warszawa

WalletIcon

90 - 90 PLN / m

Ewelina

02.09.2022 08:05

dlaczego aktualnie firma szuka CEO ? co się stało z poprzednim ?

02.09.2022 18:49

Na tym poziomie w naszej firmie nie zaszły żadne zmiany :) Natomiast jako firma outsourcingowa prowadzimy rekrutacje na różnym poziomie, także na najwyższych stanowiskach i kluczowych dla naszych partnerów :)
    Programista

04.08.2022 18:25

Szybko, sprawnie i przede wszystkim skutecznie. Pomoc w procedurach szczególnie przydatna, gdy nie chcesz skupiać się na formalnościach. Polecam.
    Programista

12.07.2022 14:43

Czy firma prowadzi rekrutację na stanowisko front-end developera? Gdzie można znaleźć jakieś informacje w tej sprawie?

13.07.2022 16:34

Cześć, dziękuję za pytanie. Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na takie stanowisko. Zachęcamy do śledzenia karty "oferty pracy " oraz zakładki "kariera na naszej stronie: https://incat.com.pl/kariera/ Pozdrawiamy!
    A.

05.07.2022 13:54

Proces rekrutacyjny jest bardzo jasny i przejrzysty. Rozmowa przebiegała w bardzo przyjaznej, bezstresowej atmosferze. Z perspektywy obecnego pracownika mogę powiedzieć, że firma dba o dobre samopoczucie pracowników a zespół jest bardzo pomocny. Polecam. :)

01.06.2022 13:35

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w INCAT Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

23.06.2022 10:23

Dziękujemy za pytanie. Proces rekrutacyjny zależy jest o projektu na który prowadzone jest zapotrzebowanie. Za każdym razem jednak staramy się zoptymalizować proces aby trwał jak najkrócej. Zazwyczaj ograniczając się do max 2 spotkań.

02.12.2021 11:00

03.12.2021 08:38

Warto, sporo projektów dużo się dzieje ...

26.10.2021 19:38

Co wchodzi w socjal INCAT Sp. z o.o.?

27.10.2021 08:53

Socjal wygląda u nas, tak, że oprócz przytulnego biura podzielonymi na strefy chill out, lunch space i work space. Oferujemy też drobne przekąski i napoje schłodzone w lodówce. Naszym pracownikom zapewniamy: + Budżet szkoleniowy + Darmowa opieka medyczna Medicover + Dofinansowanie do ubezpieczenia na życie oraz karty Multisport Plus + Wsparcie finansowe dla nauki języków obcych (angielski i/lub niemiecki) + Kafeteria MyBenefit, konto zasilane punktami, do wykorzystania na dowolny cel + Premia polecony = nagrodzony

09.07.2021 17:03

Jak długo czekaliście na odzew z INCAT Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
    Moniek

22.09.2021 08:36

Na pierwszy kontakt czekałam około 1 tygodnia, kolejny etap nieco ponad tydzień. Procesy decyzyjny jest dość sprawny.
    Paweł

28.09.2021 09:46

@Paweł tak, dostałam się, ale z mojego doświadczenia rzeczywiście większość firm jeśli proces rekrutacji nie kończy się zatrudnieniem, nie daje odpowiedzi zwrotnej.

30.03.2021 13:44

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie INCAT Sp. z o.o.?
    Dział rekrutacji,

03.04.2021 22:13

Dzień dobry, co do formy umowy to staramy się dostosować do preferencji naszych kandydatów. Proponujemy współpracę zarówno na umowie o pracę jak i na zasadzie kontraktu B2B. Jednakże zdarzają się projekty, gdzie zatrudnienie możliwie jest jedynie na umowę o pracę. Jeśli pojawią się dodatkowe pytania, zapraszam do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, HR team :)

19.12.2020 13:16

Jak wygląda temat awansu w INCAT Sp. z o.o.? Jakie są możliwości w ramach jednego działu oraz w perspektywie całej firmy dla stanowiska Inżynier?

24.12.2020 00:58

Dzień dobry, w INCAT podchodzimy do awansu poprzez transparentną komunikację. Zwykle przeprowadzamy z naszymi pracownikami rozmowy okresowe, które są pomocne w ocenie i ewaluacji dotychczasowej pracy. Staramy się stosować kulturę feedbacku, która jest pomocna w planowaniu dalszego rozwoju w ramach współpracy w INCAT. Aktywnie słuchamy, przekazujemy informację zwrotną i sami też chcemy ją otrzymywać :) Na tej podstawie staramy się wyjść na przeciw potrzebom naszych pracowników aby mieli poczucie, że chcą się z nami związać długoterminowo. Inżynierowie z jakimi pracujemy na co dzień, są na różnym poziomie doświadczenia od juniora pod seniora, kończąc na architekcie. Ich doświadczenie w pracy w INCAT pokazują jak z biegiem czasu wchodzili na wyższe szczeble zakresu swojej odpowiedzialności. Mam nadzieje, że odpowiedź jest satysfakcjonująca:) Jeśli pojawią się dodatkowe pytania, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem HR i rekrutacją, pod mailem: [email protected] Pozdrawiamy, dział HR :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INCAT?

Kontakt - INCAT Sp. z o.o.

Braniborska 40 53-680 Wrocław

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

09.09.2020 12:03

Czy INCAT Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    Dział rekrutacji

09.09.2020 14:07

Dzień dobry, jeśli chodzi o formę współpracy to dajemy pełną dowolność, w zależności od preferencji :) Po szczegóły zapraszam do kontaktu pod adresem: [email protected]. Pozdrawiamy, Dział rekrutacji INCAT

09.09.2020 14:13

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Forma współpracy jest w pełni dowolna i zależy od indywidualnych preferencji kandydatów. Po szczegóły zapraszam do kontaktu pod adresem: [email protected] Pozdrawiamy, Dział rekrutacji INCAT Sp. z o.o.

31.05.2020 12:14

Braliście udział w rekrutacji dla stanowiska Java Developer w INCAT Sp. z o.o.? Jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem firmy?

01.06.2020 09:31

Dzień dobry, proces rekrutacyjny uzależniony jest od projektu. Dlatego zapraszam do kontaktu bezpośrednio z naszym działem HR pod adresem [email protected]. Pozdrawiamy, Incat :)

20.02.2020 10:22

Jaka jest stawka początkowa w INCAT Sp. z o.o.? 27 stycznia na GoWork.pl dodali ogłoszenie na stanowisko programista i zastanawiam się czy aplikować.

20.02.2020 14:53

Dziękujemy za pytanie:) W tematach rekrutacyjnych zachęcamy do kontaktu na adres: [email protected]

11.11.2019 09:57

Jaki jest wkład kierownictwa INCAT Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

13.11.2019 15:53

Dziękujemy za pytanie :). Zarząd INCAT w pełni angażuje się w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników. Kierownictwo przywiązuje uwagę zarówno do wewnętrznej integracji, jak również do polityki benefitów, odpowiadając na potrzeby pracowników firmy. Zarząd jest również głównym pomysłodawcą eventów integracyjnych.

02.08.2019 13:40

Pracuję w Incat od niedawna, ale na tyle długo by móc się wypowiedzieć o firmie :) Plusy: - elastyczne godziny pracy - dobry system premiowy - kompetentny zarząd - otwarty na pomysły i dialog - dobre zarobki - luźna atmosfera Polecam firmę, ciągle się rozwijamy!
    Kuba

05.08.2018 11:51

Podpowiedzcie czy trudno jest się dostać do pracy w firmie? Czy w ogóle prowadzą aktualnie jakieś rekrutacje?

17.08.2018 12:33

Panie Jakubie, aktualne oferty pracy są dostępne na stronie internetowej www.incat.com.pl, w zakładce kariera. Zachęcamy również do przesłania swojej aplikacji za pośrednictwem maila : [email protected] Pozdrawiamy
    Kamil

21.05.2018 12:38

Jak zaczynałem pracę w INCAT było tutaj kilka osób, w tym momencie jest ich kilkadziesiąt, co oznacza że firma się rozwija. Wypłaty na czas, warunki pracy sprzyjające rozwojowi, dobry kontakt z pracodawcą oraz przyjazna atmosfera w zespole sprawiają, że zostanę tutaj na dłużej. Polecam
    Kamil

21.05.2018 10:17

Jak zaczynałem pracę w INCAT pracowało tutaj kilka osób w tym momencie jest kilkadziesiąt co jest naturalnym wyznacznikiem rozwoju firmy. Kontakt z pracodawcą jest bardzo dobry, wypłata zawsze na czas, a warunki w pracy sprzyjają rozwojowi. Polecam.
    M

17.05.2018 16:33

Bardzo polecam pracę w INCAT. Jest to młoda, prężnie rozwijająca się firma, w której panują pozytywne stosunki międzyludzkie. Szefostwo bardzo dużą uwagę przywiązuje do terminowych wypłat i zadowolenia swoich pracowników. Wszystkie problemy i uwagi są wysłuchiwane oraz rozwiązywane natychmiast. Pracując tutaj człowiek czuje, że się rozwija i wspólnie tworzy sukces. INCAT z daleka trzyma się od negatywnych korpo-standardów - typu "procedury na oddychanie" (za to incatowe benefity są super). Pracowników traktuje się tu bardzo dobrze - począwszy od słodkich poniedziałków, fajna atmosfera trwa tu przez cały tydzień :)
    Dominik

18.12.2017 11:40

Najważniejsze - wypłaty są na czas i zgodne z umową. Szefostwo traktuje człowieka po ludzku, a nie jak kolejną "maszynkę" do zarabiania pieniędzy. Atmosfera panująca jest ciepła , rzekłbym domowa. Pracuję dla nich już ponad pół roku. Mankamenty? Mała firma, co jest zarówno atutem jak i mankamentem. Wiadomo że nie ma jakiegoś rozmachu co do szkoleń czy socjalu - ale wypłaty rekompensują powyższe. Mogę śmiało powiedzieć że polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o INCAT Sp. z o.o.