DS Dariusz Sowa

Jasin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 39 ocen.

DS Dariusz Sowa
3 39 6 1

Opinie o DS Dariusz Sowa

Canada

Ukry zalewaja zaklad i wy polaczki pracujecie za tyle co oni, firma bez celo i rozwoju jak pracujesz soboty zarobisz ale jak nie ma to jest lipa ... szkoda slow na ten kolchoz...

JA

Ludzie, może zamiast pisać głupoty to moze się do roboty weźcie? Jak my na produkcji się nie weźmiemy w garść to ta firma nie ruszy z miejsca, no niestety to my jesteśmy głównym fundamentem tej firmy. Jak się komus nie podoba to zawsze może poszukać czegoś innego, drzwi są otwarte.... Oczywiście jest mi przykro z powodu Pana Darka i bardzo mu dziękuję za super współpracę był zaje...fajnym szefem to był i jest naprawdę super człowiekiem. Teraz mimo wszystko musimy postawić ta firmę na nogi. Więc ludziska, do roboty. I pamiętajcie "SOWA PATRZY"

Darek Sowa

Drodzy pracownicy (byli, obecni), Jako były Prezes oraz Dyr.Produkcji chciałbym Wam podziękować za te wszystkie lata wspólnej pracy oraz doświadczeń, nie miałem możliwości spotkać się ze wszystkimi więc czynię to za pomocą GOWORK, od dzisiaj niestety nie będę już pracował z Wami, życzę powodzenia oraz wytrwałosci. Pozdrawiam, Darek Sowa

Pracownica
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

Dziekujemy ????????????

anonymous
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

Dziękuję Grzegorz z hydromayu

Grzegorz
@anonymous 03.07.2018 13:32

Tylko Ty się zjadłeś na robocie będzie Ciebie brakowało

Grzegorz
@anonymous 03.07.2018 13:32

Przepraszam za literówkę jadę samochodem

nie ma prezesa
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

jacy wy ludzie jestescie tepi do konca zostaliscie sprzedani tak normalnie sprzedani i jeszcze nie widzicie o co tu chodzi ? coś się konczy coś sie zaczyna , nie były prezesie ?

Monter
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

P.Darku ...Pan Był za nami .. szanował nas ludzi,jako pracowników a to rzadkość wśród pracodawców. Pozdrawiam i życzę szefie :) najlepszego

Zubi...
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

dziękujemy za wszystko panie Darku wielki szacun dla pana

Pracownik
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

Jakos nie wierze,że bedzie dobrze za rządów Pana Sz. Jak sobie przypomne to za czasów P. Darka bylo mozna i zarobic i dostac socjala i czasem pożrtowac.. Ja tam szukam innej pracy bo widze,że źle sie tutaj dzieje ..nie ma żadnych perspektyw by sie to zmienilo. Ludzie jak na szpilkach i jak w czeskim filmie.. nikt nic nie wie ci dalej. Pozdro Jasin !!

ktoś
@Pracownik 04.07.2018 19:37

No i właśnie dlatego jest jak jest. Jak firma będzie zarabiać to i my będziemy.

mariusz
@Darek Sowa 02.07.2018 23:25

dziękuję za lata współpracy

czorny

Witam piszę do wszystkich którzy jeszcze są pracownikami tej firmy panowie i panie Koleżanki koledzy nadszedł już ten czas, czas w którym warto by odpowiedzieć sobie na pytanie CO JA TU ROBIĘ firma nie robi absolutnie nic aby nas zatrzymać ponadto buta i arogancja zarządu jest tak wielka ze nawet z nami nie chcą rozmawiać jesteśmy dla nich tylko biednym plebsem który ma za....lać i nie pytać o nic .to jest nie do pomyślenia w czasach gdzie praca czeka na nas za rogiem nie dajmy sobie pluć w twarz temu aroganckiemu cwaniakowi który myśli że ma nas za nic ,i nie mówię tu o Panu Dariuszu który zawsze dbał o nas i nigdy by nie dopuścił do takiej sytuacji szkoda i żal serce ściska jak można tak traktować pracowników , pozdrawiam serdecznie i nie dajcie się pamiętajcie WIARA W KUPIE SIŁA

Jeszcze pracownik owej firmy
@czorny 11.06.2018 21:32

Nie idz obok do Tulplast. Tam jeszcze większy (usunięte przez administratora) Jak lizelz dobrze tylek rodzince wlascielom i kabluja szczęśliwego na innych to jest premia a jak zapieprzacz i robisz swoje to możesz się oderwać i premii nie dostaniesz.ludzie odchodzą na potęgę. Szukają pracowników. Układy układziki.sorry za błędy pisze z samochodu.

Noname

a dziś co? dlaczego nie staniemy murem za Panem Dariuszem? W końcu to On stworzył firmę STOL-DREW.

obecny
@Noname 02.07.2018 12:38

i ON doprowadził do jej upadku..... ratujmy firmę

Starszy operator
@Noname 02.07.2018 12:38

Były "szefie" , po co taki apel ? Wierzę w nasza firmę i cieszę się że zmian. Koniec przedszkolnych apeli i ciągłego mieszania . Nasza firma musi produkować aby przetrwać. Przerażają mnie układy i kradzieże o których wszyscy wiedzą Ale chyba jest wreszcie koniec z naganami dla pupilkow za takie wyczyny ... kochane trolle - oszczędzcie sobie chorej satysfakcji i złocie wypowiedzenie dajcie nam stałym pracownikom postawić firmę na nogi i mieć satysfakcję z jej sukcesów

Peter
@Starszy operator 02.07.2018 23:33

Satysfakcję bedzie miał pan sz jak was wycisniejak cytryny a potem sprzeda za 5zł heheh ten okręt tonie ciekawe kto teraz bedzie trzymał ster może ty tepaku

BODY
@obecny 02.07.2018 22:57

JESTEM ZA!!!! POKAŻMY, ZE DAMY RADĘ!!! ŻE WARTO W NAS INWESTOWAĆ

Baila baila

Tak pozdrowienia dla Darka S .Ludziska pracy na rynku nie brakuje.Jesli sytuacja w firmie będzie sie pogarszac to znajdziemy sobie inną .

Operator

Dobre czasy się właśnie skończyły jak Darek właśnie odchodzi.pozdro dla Darka trzymaj się .teraz wielki szperlinski nam normy (usunięte przez administratora) i stawkę obnizy

AAAA

Panie Darku DZIEKUJE !!!

były pracownik zgadnij kto

Mam tą firmę w piź.. wyjeb.. bym oszołomów z biura co teraz ciepłą posadkę dostali + kierownicy co srają w gacie aby ilości się zgadzały utworzyć zw zawodowe plus socjal i przerwy od tej monotonii tyle w temacie na maszyny nie mozna liczyc bedziecie je ciągnąć aż sie nie zepsują tyle w temacie a co do sowy , to myslicie ze tylko dyrektor jest a uja wiecie bo tepe strzały jestescie i zapie... od gwizdka do gwizdka nie pozdrawiam równiez oszołomów jankesów co zaczynali na produkcji co prawda 4 lata temu ale 2 lata ich nie było teraz wrócili i smiął wypowiadać sie cokolwiek o firmie

Jankes
@były pracownik zgadnij kto 18.06.2018 22:15

Całe szczęście że jesteś byłym pracownikiem, z ludźmi z takim zachowaniem jak ty powinno się od razu wysyłać na brykiet i tam proszę wyładowywać swoje emocje. Jeśli boisz się podpisać pod swoimi wypocinami to proszę cię o nie szarganie mojego czy kogoś innego nazwiska. A jeśli nie potrafiłeś się zachować w pracy, porównując twój komentarz w/w to jestem bardzo zadowolony że ciebie już tam niema. A tak na marginesie to nie było mnie 6 miesięcy. Nie pozdrawiam

prezes
@Jankes 19.06.2018 16:19

poczekaj ciebie dać dezerco na produkcję pokaż tam ile wart jesteś a znam cie i wiem że 50 % to będzie Twoja bariera nie do przełamania chłopczyku z kim ty zaczynasz temat ... 2 lata ciebie nie było a wózkowy z ciebie jak z koziej.... córkę bym wolał wstawić na niego chłopczyku przemyśl a poźniej pisz ...

Nie doceniony pracownik:(

Praca spoko kierownictwo też, nie krzyczą, nie gonią do pracy. Jest jedanak coś co nie podoba sie wielu pracownikom mowa o kobietach które chodzą i chodzą i chodzą i proszą sie o równe traktowanie w wynagrodzeniu. Pracuja równo z innymi a są gorzej wynagradzane . W tym momencie czują sie gorsze i nie docenione , mimo to iż pracuja równo z tymi co mają wyższa stawkę. Równe traktowanie w wynagrodzeniu stanowi jedną z podstawowych zasad PRAWA PRACY - KODEKS PRACY MÓWI WPROST , że praconicy maja prawo do jednakowego wynagrodzenia za jednakową pracę lub za pracę o jednakowej wartości(art.18(3c)§1KP). Jednakowa praca to praca na tym samym stanowisku z takim samym zakresem obowiązków, natomiast pracę o jednakowej wartości to prace, których wykonywanie wymaga od pracowników porównywalnych kwalifikacji zawodowych o porownywalnej odpowiedzialnosci i wysiłku.Pracownicy wykonujący takie same obowiązki maja prawo do wynagrodzenia jednakowej wysokości. Niestety tak nie jest i to przykre . Ludzie będą sie zwalniać..

Pracownica ale już nie długo
@Nie doceniony pracownik:( 16.06.2018 00:22

Nie wiem dlaczego firma robi wszystko zeby odeszli najlepsi pracownicy a ci co sie obijaja i normy nie wyrabiaja to mają więcej. Na dodatkowe godziny nie chodzą bo po co skiro i tak mają wiecej nawet jak nie pójdą a te co mają mniej pójdą to i tak te z wyższa stawką mają wiecej . więc po co chodzic... To jest jakaś paranoja. Te co maja mniej chodzą na dodatkowe i produkcja idzie dzięki nim a te co olewaja i nie chodzą i przez nie jest mnej zrobione to mają wiecej . Dla mnie to poronione SZKODA ZE TEGO FIRMA NIE WIDZI.

Ewelina

@zaciekawiony, jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem na forum jest aktywne uczestnictwo w dyskusji i pozyskiwanie aktualnych informacji odnośnie firmy i nowych ofert pracy. Ponad to dbam o przestrzeganie regulaminu na wątku.

Enia
@Ewelina 12.06.2018 18:21

W takim razie bardzo słabo pani dba o przestrzeganie regulaminu. ZnieslaWilnie osób, podawanie ich tożsamości to chyba niezgodne, niedopuszalne wręcz .......a podkrecanie ludzi do nienawiści jest nieludzkie!!!!!! Wręcz haniebne.

Jankes
@Enia 12.06.2018 22:02

Gdyby tak wszędzie przestrzegali regulaminu to nie było by tu żadnego wpisu. A nieludzkie jest traktowanie w naszej firmie (czytaj wcześniejsze wpisy) nie pozdrawiam.

Ewelina
@Jankes 12.06.2018 23:47

to miej odwagę zrezygnować z pracy. Po co tam siedzisz skoro Ci tak źle ? Nie bądź tylko trollem

Golas

Stoldrew to firma z przyszłością. Może są zmiany, nowe produkty i wielkie porządkowania. Porzadki zaczeto od gory i w końcu może zacznie to działać. Firma to pracownicy i jacy ludzie taka firma!!! Wszyscy się uczymy od nowa pracować w tej firmie. JA TO KUPUJE

Stary
@Golas 24.05.2018 21:40

zgadzam się. skończyła się zabawa w rzemieślniczej piaskownicy na kredyt . nowy zarząd wprowadza zmiany , nowe maszyny podnosi standardy. Teraz tylko w naszej gestii czy chcemy tą firmę pociągnąć do przodu , ale to trzeba zakasać rękawy i do przodu , słuchajmy rad . Ja tu pracuje kilka lat i widzę pozytywną zmianę . Polecam

pracownik

Kodeks pracy, artykuł 85: § 2. Wynagrodzenie za pracę płatne raz w miesiącu wypłaca się z dołu, niezwłocznie po ustaleniu jego pełnej wysokości, nie później jednak niż w ciągu pierwszych 10 dni następnego miesiąca kalendarzowego. § 3. Jeżeli ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzedzającym. Jak widać firma ma gdzieś kodeks pracy... Czyżby myśleli , że są ponad prawem? Może czas na kolejną inspekcję. Prezes na WOŚPie 2 lata temu wylicytował złote serduszko za 670 tys zł chyba na pokaz, obecnie nie stać go na kawę i herbatę dla pracowników fizycznych... no komedia. Proszę pamiętać że sukces firmy zależy od tego jak pracownicy są traktowani, zadowolony pracownik to lepszy pracownik , jeżeli pracownik nie czuje się szanowany zaczyna mieć prace gdzieś i robi wszystko na (usunięte przez administratora) . Jak nic się nie zmieni na lepsze i firma nie przestanie traktować pracowników fizycznych jako podludzi to na końcu zostaną im sami Ukraincy...

Snajper

.Tak jak "baila baila" i "jankes" Firma tworzy regulamin wynagrodzenia gdzie jest napisane wyraznie. Wynagrodzenie 10 dnia miesiąca kalendarzowego a jesli dzien ten wypada w dzien wolny od pracy ,wynagrodzenia bedą wypłacane dzien wczesniej. Niestety dzis jest piątek 8-go a kasy na koncie nie ma. W weekend przelewów nie ma wiec najwszesniej kase zobaczymy 11-tego. To ja sie pytam po co regulamin skoro firma sie z niego nie wywiązuje ...?? Taka jest aktualna sytuacja w firmie. Przykro !

Ehh...
@Snajper 08.06.2018 22:30

Szczera prawda. Znowu będzie wytłumaczenie że p. Sz. Nie zatwierdził przelewów

bidda

no k......wa sie wk...łem wekent bez siana żenada panowie kto ma pozyczyć boniemam zaco zalać pały

Baila baila

I poraz kolejny wynagrodzenie nie wpływa na czas.Ludzie naprawdę ciężko pracują normy gonią ,hałas ,kurz,firma zabiera nam wszystko co tylko może.Ciekawe co dzieje sie z naszym funduszem socjalnym?Moim zdaniem brak wyplaty na czas nie poraz pierwszy pokazuje nie tylko brak szacunku dla pracowników ale i też sytuację finansową firmy.Ludzie co my tu jeszcze robimy?

Jankes

Ja się pytam gdzie jest wypłata? od 4 lat pracuję w tej firmie i +/- 6 razy zdażyło się że wynagrodzenie wypłacane jest poza terminem. Jeśli osoby wciskające ENTER nie potrafią zrobić tego na czas to może czas rozpoczynać tę procedurę od 1 dnia miesiąca. Przez takie zwlekanie z wynagrodzeniem odechciewa mi się w ogóle jeździć do Stol-Drewu a tym bardziej pracować. PS: Wynagrodzenia bardzo rzadko się zgadzają nie pozdrawiam.

Ewelina

Jak obecnie prezentuje się sytuacja w firmie Stol-Drew Zakład Stolarski Dariusz Sowa? Czy warunki zatrudnienia i pakiet socjalny uległy zmianie? A może ktoś posiada informacje o nowych rekrutacjach w firmie? Pamiętajmy o wzajemnym nieobrażaniu się na forum. Komentarze, które będą naruszały regulamin zostaną usunięte przez administratora. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin

Pracownik
@Ewelina 05.06.2018 21:58

Witam.sytuacja bez zmian. Nadal brak socjalu. Jakiegokolwiek. Firma rowniez nie bedzie zapewniala kawy,herbaty i cukru dla pracowników produkcyjnych.

zaciekawiony
@Ewelina 05.06.2018 21:58

ewelina kim jesteś ?

Starszy pracownik

Czytam te wpisy od dłuższego czasu. Wszystkich ucieśnionych,źle traktowanych,płaczków,zwalniających się,roboli itp. zachęcam do zatrudnienia się w innych firmach,gdzie jest socjal,kawa,herbata,gdzie są związki zawodowe itp. Tam jest napewno lepiej w Waszym mniemaniu. Skoro jest tak źle to czemu tam nie idziecie?! Skoro jesteście takimi fachowcami to czemu tam nie idziecie?! Pozdrawiam BEKSY. Ps.w żadnej firmie nie jest kolorowo

Peter
@Starszy pracownik 28.05.2018 21:09

Zgadzam się z tym większość opinii płaczkuw co to by chcieli nic nie robić tylko kasę brać za free. W mojej ocenie jako długoletniego pracownika kto chce pracować i zarabiać to pracuje i nie narzeka coprawda socjal by się przydał bo to nappewno motywuje i daje poczucie że pracodawca nie traktuje pracownika przedmiotowo, no ale trudno kasa się zgadza i jest ok

boby
@Starszy pracownik 28.05.2018 21:09

dziękuje... w imieniui tych, którzy doceniają jeszcze starania w odbudowę i rozwój tej firmy. Fakt -socjal to dobra sprawa, paczki, te sprawy... byłem ostatnio na rozmowie o prace-herbaty, kawy brak..wiec to nie jest normal-akord-nie wiesz w co wdepniesz. wszędzie dobrze gdzie nie ma nas... zycze ej firmie jaknajlepiej-wtedy my tez to odczujemy

Starszy pracownik
@boby 29.05.2018 07:48

Racja,wszędzie dobrze gdzie nas niema. Też byłem na rozmowach i wszystko to tylko pozory,ładny budynek i trawka a w środku (usunięte przez administratora)! Z WV bez powodu też sie nie zwalniają!

ja
@Starszy pracownik 28.05.2018 21:09

jak k... widze te wpisy to się noż w klieszeni otwiera a piszą to jeden w poganiaczy + były wózkowy wtej firmy który teraz zasiadł za kompem i formularze drukuje ludzie wy sie nie nadajecie na te stanowiska won. wejsc na maszyne ...uje. jedne ,jeden z drugim to o zmienicie zdanie zeby ..uj.. chodził i ci zwracał uwagę zeby zatyczki założyć jak ty napie.... asz w nich przez 8 godz a akurat idziesz gdziesz drogą i nie stoisz przy stanowisku to krew zalewa takiemu to za bramą nogi z (usunięte przez administratora) powyrywać

spie.....j
@Starszy pracownik 28.05.2018 21:09

jeden smieciu z drugim normy są od tego aby to realizować i jest pewien a próg do zrealizowania a nie stoisz jeden z drugim za plecami i poganiasz w ryj dawno nie dostałes i ten cały peter wiadomo o kogo chodzi pawian który wylizał .upe na stanowiso przy kompie od szefa i tacy wszyscy kompetentni a formularzu nie potrafią wydrukować < wielki śmiech > oj pogadałbym za bramą z kilkoma i by się w koncu nauczyli ze pracownicy to firma

tak
@Starszy pracownik 28.05.2018 21:09

do starszy pracownik: może k...rwo nie ma kawy herbaty i uj co tam jeszcze potrzebujesz ale nie stoją za plecami takie oszołomy jakl ty którzy przez 8 godz walą w uja i tylko kontynuują jakiś długoterminowy plan jestescie jedna wielką bandą oszołomych którzy robią pod prezesika i dobrze o tym wiecie dziwie sie ze jeszcze dobrze po ryjach nie dostaliscie za to traktowanie i dziwie sie załodze która jest tak uległa na każde pierdnięcie

ja
@Starszy pracownik 28.05.2018 21:09

tak mają się zwolnić? i kto bedzie robił ? ty ppoganiaczu zpeterkiem z biura chcesz tego ? to bedzie jakieś na moje 70 % załogi tempa strzało nie masz pojecia o kierowaniu ludzmi bo ześ tempy robol ktory robi pod dyrektorka woń z tej firmy herbatka kawka może nie ma ale nie ma takich oszołomów którzy stoja nad tobą a normy ....? są po to aby je realizować i na ich podstaie mozna oceniac pracownika a nie twoich chorych widzi misie

stefanski won
@Peter 29.05.2018 02:40

a gtobie jeszcze socjal dać a ludzi którzy 10 lAT I WIECEJ w stolarni próbujesz przestawiać nie mając o tym zielonego pojecia jak pisałem wyzej ty i reszta wy sie nadajecie na maszyny tam pokazcie co jestescie warci

jaaaaaaaaaaaaaaaa

ja bym te napiecie raz dwa rozładował w 2 ruchach i załoga byłaby zadowolona ale wy tempe głowy nigdy na to nie wpadniecie bo wy całe zycie jebaliscie również na maszynach (usunięte przez administratora) dyrektorka za cieńcy jestescie

prezes

nie wiem jak można o tej firmie pisać coś pozytywnego Ci którzy to robią chyba pierwszy raz otrzymali wynagrodzenie ponad 2 tysi i podnieta , za stanie przez 8godz na 3 zmiany, soboty , wyzysk brak szacunku brak socjalu '' kierownicy''- poganiacze , biuro - o s z o ł o m y . monotonnia maszyny szrot codzienne wszystko robione na szybko zero informacji o jakiś planach , ukraincy , kulejąca kontrola jakości , obiboki układy i układziki , pozatrudniali kobiety jedna mądrzejsza od drugiej odejdz na chwilę od pracy to zaraz pytania a gdzie a po co a idz do ..uja. gorzej jak w obozie pracy na hali cieknie z ludzi ale skur... jeden z drugim brame jeszcze zamknie bo wilgotność, wózkowi muchy w nosie jezdzą jak im się podoba brak związków zawodowych pracownicy rózni w większości konfidenci , jedni mogą iść na papierosa na II zmianie o 20 (śmiech) inna zmiana nie może (smiech ) bo zaraz nagana ( śmiech) ciągłe kontrolowanie opuśc szelki nagana teraz wielkie przestrzeganie bhp a przez 4 lata wszystko zbijane stanowiska na szybko nie polecam i pozdrawiam starszych p[racowników którzy widzieli jak było jak jest i ku czemu zmierza firma

nie ma prezesa
@prezes 26.05.2018 13:57

brawo prezes polać mu dodam od siebie normy z kosmosu nie mozesz sobie ułożyć pracy tylko musisz stać przez 8 godz i napier......od gongu do gongu skoncz minutę wczesniej pracę zaraz problem ( śmiech) bo zaraz jeden z drugim poganiaczem już stoją za plecami również nie polecam

Smerf
@prezes 26.05.2018 13:57

Zgadzam się ze wszystkim,dodam tylko że konfidentom co włażą w (usunięte przez administratora) wszystko wolno,kierownicy wręcz tego oczekują od ciebie,to oni stwarzają w tej firmie nienawiść jeden do drugiego.Nauczcie się najpierw szanować ludzi bo to oni tworzą tą firmę!!!

tak
@Smerf 27.05.2018 09:05

tak oni ją tworzą tylko nie mają nic do powiedzenia jak piernie prezes tak ma być i dlatego tak bedzie zawsze a poganiacze też robią tylko pod prezesa nie myśląc o załodze nara stolgówno

Snajper

W pełni się zgadzam z "Baila baila " firma, która demotywuje pracownika ale jest nastawiona na wyciśnięcie z niego maximum. Zlikwidowane wszelkie socjale, nawet kawa,herbata i cukier leżą w gesti pracownika. Ciekawe,że dla biurowych przysluguje wszystko a nawet mleko do kawy.... Widac w firmie są ludzie i ludziska. Została jeszcze woda pitna,choć kto wie jak długo jeszcze .... Brawo !!!

Ww

Gadanie..wszędzie ciężko, trza chapac i tyle. Kasa jest, kierownicy ok..spoko a trzeba pracować, są zamowienia to nie ma wolnego ale dogadać się można. Zawsze mozna cos ulepszyc...Trzymam kciuki...

Baila baila

Widzę że ktoś sztucznie próbuje poprawic opinie firmy.Pozdrawiam biuro.Praca jest monotomna i bezrozwojowa takie jest moje zdanie i większości załogi.A dlaczego jeszcze tu siedzimy? Jedni z przyzwyczajenia inni na przeczekanie.Obstawiam że z tych ludzi co jeszcze zostali przynajmniej połowa szybciej lub później znajdzie sobie inną prace.Nie polecam!

Bond

Ja...pi... Pracuje w tej firmie ale jak cz tam te farmazony i bzdury to scyzoryk się w kieszeni otwiera. Ja podwyżkę otrzymałem, wynagrodzenie Wchodzi ludzie różni ale jaja są. Robota to robota...A po robocie można iść z tym ekipa z firmy na rybki. Ja tu siedzę dalej

Jeszcze pracuję
@Bond 23.05.2018 07:25

Większość ludzi pracuje tutaj na stojąco a ty siedzisz?

Robotnik z doświadczeniem

Bardzo dobra firma. Jeśli ktoś jest pracowity to zarobi kasę. Wszędzie trzeba pracować, za leżenie na plecach jeszcze nikt pieniędzy w żadnym zakładzie nie dostał. Szkoda, że nie wypowiedzą się ludzie którym się ta praca podoba - a jest takich sporo na produkcji. Wiadomo, piszą Ci którym nie udaje się zmienić pracy i swoją złość wylewają na tym forum. Polecam firmę ze względu na możliwości rozwoju i awansu. Na produkcji atmosfera spoko - zależy jeszcze w jakie towarzystwo się człowiek dostanie. Nie można dać się zaszczuć fałszywym pracownikom.

mega
@Robotnik z doświadczeniem 22.05.2018 08:39

MIAŁAM NIE PISAĆ ale mam to w nosie... jestem po nocce powinnam spać ale przyznam rację koledze...pracowałam w sklepie i się nadźwigałam za minimalną. Tu inna robota, stanie przy taśmie, ruch ale kasa -2 i pół więcej. nie mogę nazekac-wakacje w tym roku będą :)

Baila baila

Wyzysk,brak motywacji,brak szacunku,brak socjalu, maszyny szrot. Zarbki od kilku lat bez zmian no chyba że na gorsze.Ludzie różni jak wszędzie z jednymi idzie pogadać a drugich lepiej omijac. Nie polecam!

Zainteresowany 43
@Baila baila 08.05.2018 21:23

No to nie zachęcasz ... to chociaż chciałbym wiedzieć, jak z kasą? Płacą na czas? No i czy mają faktycznie zlecenia, coś podobno dla IKEA ma być na ten cały rok, czy dłużej ... ale czy to prawda? Bo jak wiem to taka IKEA wymaga większych standardów ...

nie ma prezesa
@Baila baila 08.05.2018 21:23

brawo w koncu ktoś napisał jak jest dopisałbym jeszcze ukraińcy, patafiany z biura i wszechobecne lewiactwo oraz brygadzisci karierowicze którzy robią z pracowników (usunięte przez administratora) do tego niesprawiedliwość jedni mogą wszystko drudzy nic

www
@Baila baila 08.05.2018 21:23

Ty siedzisz w tej firmie za karę? Ładny as....

AKTOR

Ta firma to jedna wielka pomyłka...a jaka komedia jak wparował PIP róbcie ,nie róbcie ....pojechał róbcie szopka to mało pwiedziane -zainwestujcie w lepsze maszyny no i kierowniku Tomeczku musisz nas przeszkolić w kierunku odgrywania komedi-może premie za tą szopke dostaniemy!

Zainteresowany 43

Widzę, dużo narzekania i negatywnych opinii. Chciałem się zatrudnić, ale sam już nie wiem komu wierzyć. Podobno jakieś nowe kontrakty dla IKEA się szykują? Czy to prawda? Coś wiecie na temat współpracy dla nich? Czy będzie pewna praca?

Mlody

Ta firma to już szkoda słów więcej kierowników jak ludzi pracujących .najlepiej kupic skrzynkę Paczków i (usunięte przez administratora) lizać

Zostaw opinię o DS Dariusz Sowa - Jasin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DS Dariusz Sowa