ATU CARS TAXI

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 26 ocen.

ATU CARS TAXI
3 26 6 1

Opinie o ATU CARS TAXI

Tasi

Centrala to jest jakaś pomyłka. Kto tam pracuje? Klienci się skarżą

ja się pytam gdzie robota?

To ja się pytam gdzie ta robota ??? Skoro w piątek w nocy stoje ? Na centrali się śmieje i mówi żebym poczekał.

antel

niedługo bedziecie mieli zastrzyk kierowców bo seven sie zamyka.Powodzenia Ludzie tam zatrudnieni narzekali na małą ilosc zlecen tak musiało być że padnie ta firma. Część idzie do Bayera

Vłodek
@antel 09.07.2018 12:52

Racja .40 poszło do bayera a 50 do opti. Zostało ok 40 w tym 30 firmówek .Bajzel

Marcin

W Atu jest bardzo dobrze.Baza 200 za cały miesiąc ale musisz pogadać bo powiedzą że 500. Od zlecenia 1,50 ale lepiej bazę wykupić. Polecam

Elżbieta

@kierooowca, czyli jesteś usatysfakcjonowany pracą w ATU CARS TAXI? Na stronie internetowej pracodawca pisze, że gwarantuje dużą ilość zleceń. Czy potwierdzisz tą informację? Co możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia w tej firmie? @Agnieszka Pietrzak, czy zdecydowałaś się aplikować do ATU CARS TAXI?

kierooowca

Jeżdzę u nich już drugi miesiąc. Pierwszy traktowałem na rozeznanie i byłem baardzo zadowolony bo na czysto porządna kasa wyszła.

Agnieszka Pietrzak

Możecie napisać dlaczego akurat polecacie atu taxi a nie innej n.p tanie-taxi.com? Tam są nowe auta a tutaj jak jest bo chce się przyjąć?

Elżbieta

@Pan Taksówkarz, Twój komentarz zawiera mało informacji na temat pracy w ATU CARS TAXI. Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Dlaczego tak bardzo podoba Ci się praca w tej firmie? @Mieczysław, zachęcam Cię do wyrażenia opinii o pracy w tym miejscu. Powiedzcie proszę coś o warunkach zatrudnienia w ATU CARS TAXI.

Adrian

Co to za brednie z tego tanie taxi?

Mieczysław

Nie słuchajcie tych z tanie-taxi.com .Nie idźcie do nich mimo że mają niby dobre warunki.tam jest jeden wielki bałagan. Wole zostać w atu.A tego pana co namawia powinno się zgłosić

Alan Wojnarowicz

1,3 666 1,3 666 1,3 666 666 1,3 666,1,3 Zgadnij co to za korporacja ? Może w atu zatrudnią się kierowcy?

Pan Taksówkarz

Dopiero co się u nich zatrudniłem, ale dla mnie na razie jest git :))) Coś czuję, ze na dłużej tu zostanę :)))

Mały Dżon

Dlaczego niektórzy po uzgodnieniu zamiast od obrotu płacą bazę 250zł ? Czy fajnie tak traktować kierowców? Przychodzisz z innej firmy to baza 250zł ale musisz być cicho. Przecież to się roznosi po mieście szybciej niż pędzący królik. Potwierdziło już 4 kierowców.Łatwo sprawdzić dzwoniąc i mówiąc że się jeździ w najtach lub innej firmie to od razu rabat i baza 250zł lub od obrotu.

Fonfartiwi
@Mały Dżon 04.05.2018 09:55

5% od obrotu jak pogadasz dobrze.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w ATU CARS TAXI?

Norbert

Jest teraz jakaś rekrutacja? Szukam pracy i chętnie bym sie tu przyjął.

kompot
@Norbert 22.11.2017 13:54

uciekaj albo płać i siedź w samochodzie.Wybór należy do ciebie. Przerabiałem atu i wiem.A jak już chcesz przyjść to kupp sobie poduszke

Fafik
@kompot 22.11.2017 22:31

To Ty za głupoty opowiadasz człowieku???? Ja pracuje w Atu i jest mi bardzo dobrze, kasa normalna, roboty całkiem sporo.

anonymous
@Norbert 22.11.2017 13:54

Mysle, ze cos sie znajdzie. Dawaj do atu. Źle ci tu nie bedzie. Kasa jest dobra i ogolnie praca prosta ale to jest raczej oczywiste.

Kobra
@anonymous 28.11.2017 10:16

Ty to chyba jeden z tych promowanych. Stanie po kilka godzin to standard w tej firmie. Nowy dostaje dojazdy po kilka kilometrów z końca strefy na drugi koniec. A kurs za 10-12 zł. Nowy to zapchaj dziura w tej firmie. Widać widać co kto dostaje i widać gdzie kto znika i się pojawia na strefie. Kręta że w biurze.

Elwira

ATU ma opinie bardzo dobrego pracodawcy. Taka opinie nie wzięła się z powietrza tylko na podstawie opinii, !!!!

anonymous

Niestety żołnierzu kierowcom w atu nie wyświetla się kto jedzie w trasę. Jestem pewny natomiast że są to ziomki poziomki he he. Jak to mówią bez smarowania i znajomości nie pojedziesz. Night driverds jest to corpo w której będę próbował swoich sił jak coś dam znać co i jak. Pozdro

żołnierz

Zobaczcie kto podjedzie jak jest zlecenie w trase. Dziękuje za uwagę.

Baba Jaga ha ha

Witam wszystkich jeżdżę w atu od 14 dni zostało mi 159 punktów i na tym kończę swoją przygodę z tą korporacją. Czekanie przez całą noc na jedno zlecenie mnie nie bawi. Opisze plusy i minusy jakie są w tej corpo: MAŁO ZLECEŃ pomimo że kierowców dużo nie ma (max 15-28 w dzień - 3-12 w nocy) jest zima 23.01.2018r. Ilość zleceń jest w tym okresie mniejsza ale 1 zlecenie na noc heh to jest słabe do tego ciągle wyświetla się info po zalogowaniu o karze 10 zł jeśli nie przyjmiemy zlecenia he he dobre to jest gdyż najpierw musi być te zlecenie heh a gdy już jest to czasem myślę że na zawał można paść z wrażenia reasumując.plusy to 15% od kursu idzie do nich i kierowców mało mają (choć to są takie plusy co balansują na pograniczu minusów) Minusy to oczywiście BARDZO MAŁA ILOŚĆ ZLECEŃ długi czas oczekiwania np dziś stoję na woli ponad 7 godzin. Choć jestem z natury optymistą i mam nadzieję że dyspozytornia przestanie się na mnie gniewać he he. A tak serio to W KAŻDEJ TAKOWEJ CORPO SĄ ZIOMKI KTÓRZY DOSTAJĄ INTRATNE ZLECENIA ta niestety nie jest wyjątkiem. Wracam do ubera. Pozdrawiam

Kristiankaspian

Proszę o zniesienie kar finansowych dla kierowców bo nie da się wyżyć .

Adka

Ostatnio obczailam to atu taxi i juz jechalam 3 razy i za kazdym razem jestem mega zdowolona, bardzo tanio i juz 2 razy ejchalam z tym samym kierowcą, no przemily czlowiek i mozna pogadac i w ogole, drugi pan ktory mi sie trafil tez bardzo w porzadku, ogolnie podoba mi sie ta firma, bede jezdzic tylko z nimi

stan
@Adka 27.11.2017 13:28

Haha, tyle sie ludzi przewija przez te nasze samochody,ciekawe czy to nie przypadkiem o mnie.A jeżeli tak to bardzo miło i dziękuję.

Bomba

Lubię pracę taksówkarza głownie przez klientów, lubię z nimi pogadać, więkzość jest miłych, fajnie, lubie ludzi i kontakt z nimi. Jakoś klienci Atu najbardziej mi przypadli do gustu, nie wiem czemu :D

multi

A ja sobie cenie to ze jezdze swoim samochodem bo w razie jakiejs tsulczki z mojej winy nie mam przechlapane

Kazik

Zgadza się. Wypłacają 6000zł miesięcznie za jazde.Reszta płaci baze 300zł jak się dogadasz a jak nie to 500zł .Niektórzy 15% od obrotu tylko jakimś fartem jak nie notujesz sobie obrotów to na twoje konto dobijają kilka stówek i płacisz za nic. Sprawdzajcie codzienne obroty i sobie zapisujcie albo róbcie zdjęcia żeby mieć dowód ze nie zrobiliście większych obrotów.

GOSIOR

POLECAM FIRMA SPRAWDZONA I WYPLACALNA

Karmazynowy onanista

Bo oni zawsze traktują cie jako pracowników.TY jesteś współpracownikiem a nie ich pracownikiem.Zawieszanie i dorabianie się na tym jest złe i tyle. Zobaczcie jak zlecenia z giełdy są kasowane i zaraz znikają tylko te numery co muszą. Ty stoisz 2 godziny i czekasz na zlecenie a kierowcy (usunięte przez administratora)

zarobiony

Sprawdzona, solidna korporacja. Nie oszukuje pracowników i dobrze ich traktuje. A jak dorbze rpacujesz to i dobrze zarobisz.

Gutosław

Jak się nie lenisz to kasa jest!! Ja pracuję a nie obija sie i dlatego jest mi tu dobrze! Radze wszystkim narzekaczom najpierw przyjrzeć sie sobie!!!!

Adrian
@Gutosław 07.11.2017 16:17

Racja.Panie Fiutosławie ma pan u mnie kurs.

kulturka
@Adrian 08.11.2017 00:09

... Co za totalny brak kultury. Ile Ty masz lat człowieku, 15? Brzmisz jak młodzież z rodzin patologicznych. Jak się coś nie podoba to nikt Cię w firmie nie trzyma.

Biuro Atu

Mamy tyle zleceń że oddajemy do innych korporacji.np Korpo. Wy stoicie i narzekacie bo nie chcecie jeździć.Potem pretensje do dyspozytorek że wycieczki macie jak śpicie i nie zdąrzycie na zlecenie .

leśniewski

można spoko zarobić, poza tym atu taxi to porządny i uczciwy pracodawca, czuje sie tu dobrze traktowany

bazga
@leśniewski 03.11.2017 09:22

Można zarobić ? (usunięte przez administratora) przestań

leśniewski
@leśniewski 03.11.2017 09:22

kto? ja mam inaczej na imie. i owszem, ja się nie obijam to też zarobki mnie satysfakcjonują.

Zostaw opinię o ATU CARS TAXI - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATU CARS TAXI