Cermont Sp. z o.o.

Adres: Piotrkowska 10, 97-371 Wola Krzysztoporska

NIP: 7712788962 KRS: 0000312578

Cermont Sp. z o.o.
2 30 6 1

Opinie o Cermont Sp. z o.o.

Ziutek

Ja pracuje na malarnii i nie narzekam ponad 5 tys jest tylko czemu inni maja mniej np spawacz lub monter?

Janusz
@Ziutek 04.12.2018 19:59

Jak robisz wszystkie soboty i niedziele to 5 może i masz... Bo ma malarnii są tacy zdolniacy.

Mariusz

Jesteście super firma , ale proszę o pomoc wasz podwykonawca mnie oszukał i nie chce zapłacić za usługę która wykonałem na hali jti , proszę o pomoc

alloallo

tak do wszystkich firma w sobie samej mozna powiedziec ze jest ok pensja jest naczas umowy sa ok nie jakie smieciowki tylko jak zawsze chodzi o pieniadze przy tej pracy na 3 zmiany to niejest zawesolo roboty jest od groma a pensje lipa przy takim przerobie konstrukcji to dobry monter powinien zarabiac kolo 4tys na reke a jest inaczej niemowiac o spawaczach i tak do ludzi kierujacych ta firma bo napewno czytacie te opinie zacznije dbac o pracownikow bo kilku naprawde dobrych fachowcow mysli o zmianie pracy

mieszkanka Rokszyc

Mieszkańcy Majkowa Dużego, Rokszyc I oraz Rokszyc II można wnosić uwagi do zmiany planu zagospodarowania przestrzennego oraz uwagi do prognozy oddziaływania na środowisko. Jest to ważne dla nas. Obecne działania wójta i rady gminy prowadzą do coraz większej degradacji naszego środowiska w którym my mieszkamy. Polecam zapoznać się z dokumentem. Poniżej dokument: Miejsce gdzie znajduje sie dokument:(usunięte przez administratora) Oraz sam dokument: (usunięte przez administratora)

Ciekawy

Koledzy kto tam u Was jest kierownikiem na malarni? bo jak tak czytam to idealnie pasuja opinie do mojego byłego brygadzisty. On chyba poszedł pracowac właśnie do cermontu... łysy krasnal, dziad i konfident. Człowiek bez kompetencji do kierowania zespołem.... Czyżby to ten sam??? Jak ma na imię???

No name
@Ciekawy 11.08.2018 03:57

A no widzisz, wystarczy mieć język brązowy i być bez jaj, a karierę się zrobi.

Ciekawy
@No name 18.08.2018 10:33

Hehe trafna sugestia.... ja tam leje na taka kariere. Co to za kariera jak ciagly niesmak???? niech dalej lize rowa. Pracujesz tam? Da sie zarobić na malarni? Jak płacą? Jak atmosfera w pracy?

Kuk

Jakie stawki mają spawacz ☺

Piotr

Może czas zacząć doceniać, że firma jest dobra ?

Zastanów się
@Piotr 17.06.2018 21:32

Rozumiem, że bardzo silne poczucie humoru masz?:)

Emilia

@Brak nadziei na poprawę, a jak ma się obecna kwestia warunków pracy w firmie Cermont? Będąc pracownikiem tej firmy można liczyć na szeroki pakiet benefitów? Zapraszam Cię do kolejnej wypowiedzi w tym temacie, chętnie dowiemy się więcej nowych informacji!

Ziutek
@Emilia 21.06.2018 18:16

Ale zagajasz aż mdli.

Brak nadziei na poprawę

Emilia taki sam (usunięte przez administratora) jaki był taki jest :) Impreza integracyjna tylko dla biura, fizyczni nie zasługują na to. Fizyczni to zło konieczne. Dyskryminacja fizycznych jest wizytówką tego zakładu :)

Emilia

Jak w tej chwili wygląda sytuacja z zatrudnianiem nowych pracowników w firmie Cermont? Zapraszam was do umieszczenia tu najświeższych informacji dotyczących pracy w tej firmie, nowe wieści będą tu bardzo pomocne dla wielu osób!

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie Wolak

Wolak nie pomyliłeś adresu?

Ziutek

Emilia jesteś na etacie w Goworku?

Emilia

@Zainteresowany, Widzę, iż byłeś zainteresowany pracą w firmie Cermont, czy od czasu Twojego komentarza postanowiłeś wysłać CV do tego pracodawcy? Jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej? Jeśli tak, napisz proszę nowe informacje w tym temacie, chętnie poznamy najnowsze szczegóły! Zapraszam również osoby, które są obecnie związane z firmą Cermont do nowych komentarzy, z wielką ochotą poznamy waszą ocenę pracy w tej firmie!

Zainteresowany

Firma ma opinię dobrego pracodawcy, czy prowadzą rekrutację?

Cermont
@Zainteresowany 09.05.2018 20:37

Rekrutacja jest cały czas. Chętnych zapraszamy.

Kasztelan
@Cermont 10.05.2018 12:42

Jedna bardzo mądra zasada mówi: "W dobrych firmach nie ma przyjęć."

Riczman
@Zainteresowany 09.05.2018 20:37

Zastanów się. Tam bardzo mało ludzi produkuje, reszta tylko usługuje oraz informuje.

mikolaj

Witam, Proponuję nowe tereny inwestycyjne w gminie Wola Krzysztoporska. Tania ziemia, doskonale wykwalifikowani pracownicy magazynowi, know how: http://oi68.tinypic.com/2vinsx3.jpg

Emilia

@Big Cyc Proszę o kulturalne komentowanie. @Rafaello @Zażenowany... Nie podawajcie danych pracowników firmy. Łamie to regulamin korzystania z usług tego forum a administrator może usunąć Wasze wypowiedzi. @Maslak czy kierownictwo wie o problemie niższych zarobków przez dotychczasowych pracowników? Podjęło jakieś kroki, aby zmienić sytuację? Może nowi pracownicy, mimo że są nowi mają wyższe kwalifikacje lub doświadczenie i dlatego to wynagrodzenie się różni?

Emilia proszę Cię
@Emilia 12.04.2018 01:04

Co do pytania do maslak. Jeśli nazwać pracownika nic nie umiejacego, którego trzeba wszystkiego uczyć pracownikiem o wyższych kwalifikacjach. To tak oczywiście słusznie zarabiają więcej

Maslak

Dla rozluźnienia atmosfery taki mały dowcip. ,, Szefie dlaczego nowi zarabiają więcej.? Bo nikt nie chce przyjść za takie pieniądze jak wy''

Las Kord
@Maslak 05.04.2018 09:47

Dopóki mój szef myśli że ja dużo zarabiam dopóty ja będę tak robił żeby on myślał, że ja dużo robię.

Big Cyc

Firma nie odpowiada to wy pier....lać Mało kasy to za pier....lać

Blacha

W firmie cermont jest zapotrzebowanie na stanowiska kierownicze ,więc tych co najwięcej mają do powiedzenia na forum zapraszamy do składania podań ,może okażą się lepsi od tych pseudo .A tak na marginesie,na zebraniu to każdy cichutko siedział!!!Troche odwagi życzę!!!

No name
@Blacha 18.03.2018 21:42

Jak się dostaje stanowisko za m.in. tworzenie baśni o lepkości i chropowatości to ja się zgłaszam i obiecuję pisać lepsze bajki nawet od Andersena.

Micha

Praca spoko ale niby nowy pseudo kierownik malarni niech się ogarnie bo ludzie pouciekają i niech nie straszy niech się weźmie za swego przydupasa z ładunku Al....a bo non stop nawalony przychodzi.Tego pana to bym codziennie badaniu poddawał co ludzie nie widzą.

Raffaello
@Micha 13.03.2018 09:58

Panowie przestańcie nie chodzi o Tomka ale faktycznie za mistrza samozwańca ładunków przecierz on kiedyś wreszcie na promilach komuś krzywdę zrobi

Blade

Stare chłopy, a zachowują się jak dzieci. Jak się o puste wiaderka nie kłócą, to o porządek przy pompie, proponuję zacząć rzucać się denkami od wiader po farbie, bo na takim poziomie jesteście. Mi też się nie podobają roszady i ogólnie atmosfera w pracy, ale takie sprawy załatwia się w swoim gronie. A prawda jest taka, że nie macie jaj tylko ciągle nadajecie jeden na drugiego, kolejny wszystko zbiera i leci do góry, trzeci zje każdego za złotówkę podwyżki i można tak wymieniać bez przerwy.

No name

Nie polecam pracy w tej firmie. Brak szacunku do ludzi a do młodych zwłaszcza. Traktowanie jak nieznaczace nic przedmioty ludzi jest na porządku dziennym. Zarobki ubogie jak na nasz kraj i tak prężnie rozwijającą się firmę tragedia i mimo że są oplakane to i tak jeszcze lubią uciąć premie i inne niby "dodatki". Naprawdę nie polecam.

Przyjaciel

Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości to może pseudo kierownik pokaże wszystkim , ktorym tak pieknie zwraca uwage jak sie maluje jaki on ma fach w reku i coś pomaluje to przestaną sie czepiać. Chyba że nie potrafi???

Non

Jaki to jest kierownik ? To jest człowiek który rządzi a sam malować nie potrafi dziękuję.:)

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy w Cermont Sp. z o.o. jest podobnie? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat! Może to być cenna wskazówka dla osób rozważających pracę w tej firmie.

Ryszard

Czy jest tak dobrze, że nie piszecie?

Beduin :)

Ale jaja

IRONMAN

Dziecinada...

Onr

Kozioł ogarnij się

anonim

(usunięte przez administratora)

Maciej Grzybowski

Dziękuję za zainteresowanie moją osobą. Gratuluję hobby rozpowszechniania nieprawdziwich informacji na mój temat. Jeśli jestem jedyną rozrywką w Twoim życiu to chyba nudne życie prowadzisz.

Zostaw opinię o Cermont Sp. z o.o. - Wola Krzysztoporska

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cermont Sp. z o.o.