FAZ Drivers

• Sadków-Górki
  • Bielicha
  • Klwatka Szlachecka

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o FAZ Drivers Sp. z o.o.

Opinie o FAZ Drivers Radom

Nie przegap nowości o FAZ Drivers Sp. z o.o.!

Młody

06.03.2024 10:12

Agencja warta uwagi. Kasa się zgadza, przełożony Mateusz, który sam jest kierowcą robi dobrze swoim podwładnym, rozwiązując wszystkie problemy które napotkają przy dołączeniu do nowej pracy.
    Piotr Sadowski

06.03.2024 09:55

Panowie kierowcy którzy czytają opinie i szukają dziury w całym jak są negatywne opinie. To powiem tak przerabiałem wiele firm i były plusy i minusy. Jak w każdej. Dla czego FAZ DRIVERS to bardzo dobry pracodawca. Po pierwsze kontakt z biurem i zaangażowanie biura w współpracę z kierowcą bardzo dobra. Po drugie. Nie widziałem na rynku takiej firmy która jest elastyczna z czasem pracy jak i ile chcesz pracować. Po trzecie. Różnorodność pracy , nie chcesz robić danej roboty NO PROBLEM. Dają Ci inną robotę która Ci pasuje. Następnie i dla was wszystkich najważniejsze KASA na czas i w „kiermanie „ wszystko się zgadza i nie musisz prosić o swoje. Ostatnie Primo umowy . Wszystko zależy od Ciebie jaką umowę chcesz. Ale wiadomo na początku zlecenie dla tego że to ma grać w dwie strony Panowie. Do tańca potrzeba dwojga. Im więcej dasz od siebie tym więcej dostaniesz od FAZ DRIVERS. Naprawdę polecam ????
    Artur

08.02.2024 02:14

Pracuję w tej firmie około dwóch lat i nie mam żadnych zastrzeżeń .Wszystko jest ok i na czas.Jeżeli chcesz pracować potrafisz przewidywać myśleć i wykonywać swoje obowiązki to ta firma jest dla Ciebie !! Polecam
    Patryk

02.02.2024 20:05

Umowa zlecenie, kasa zawsze się zgadzała i na czas. Roboty i robótki zależy co się trafi. Ogólnie pozytywnie.
    Patryk

07.02.2024 17:03

Z tego co wiem to jest możliwe zatrudnienie na umowę o pracę.
    Radomiak

18.12.2023 22:30

Witam. Interesuje mnie system z codziennymi powrotami do Radomia, jest taka możliwość w tej firmie??
    kunolis

05.09.2023 14:34

nie ma tragedii praca poukladana, kasa na koncie 10-ego, nie wydzwaniają z byle czym. Jak chcesz pracowac to zarobisz dobrze
    Rodman

31.07.2023 12:59

Praca na plandece 500 na chłodni 475 za dzień. Maja jakies inne roboty za lepsza kase w holandii. Wyjazdy z calej polski. Ja jezdze w dwoch firmach chlodniczych z okolic Łodzi i Krakowa i jestem zadowolony. Fajnie bo dają elastyczność, kasa zgodna z tym co mowił chłopak przy stole na rozmowie. Minusem to, że nie masz swojego, ale trzeba wybrać albo rybki albo akwarium. Albo siedzisz wiecej w domu albo ogień na tłoki i zapie.......asz. Pozdrawiam
    Piotr

02.07.2022 08:22

Czy jest możliwość zatrudnienia na umowę o pracę?. Z tego co się dowiedziałem to FAZ zatrudnia tylko umowa zlecenie, własna działalność!
    FAZ Drivers Sp. z o.o.

31.07.2023 12:43

Dzień dobry. Zaczynamy od zlecenia na okres próbny. Po okresie próbnym oczywiście przechodzimy na umowę o pracę zgodną z obecnie panującym pakietem mobilności. Pozdrawiamy!

09.10.2022 10:35

Mateusz

23.07.2023 01:00

Hej Dajcie znać proszę czy zdecydowaliście się na pracę w faz bo ja z małżonką też myślimy o współpracy u nich i ciekawi nas jak tam faktycznie jest.Mateusz Dobron na FB nas znajdziecie.pozdrawiamy.

28.07.2023 20:00

Widzę że koledzy strasznie kręcą. Jest składka obowiązkowa 100zł za ubezpieczenie od uszkodzeń. Umowa jaka chcesz o pracę, zlecenie, własna działalność. Za dzień stania i nic nie robienia jest 50%, za jaką kolwiek aktywność chodź by podjazd pod rampę i stanie 24g jest 75%, po wyżej pracy 5g jest 100%. W zależności od firmy i typu zestawu jakim się jeździ są zróżnicowane zarobki np. na firance dostanę więcej niż na chłodni
    Kamil

23.07.2023 09:37

Na okres próbny dają umowę zlecenie dopiero później umowę o pracę. Wynagrodzenie jest zależne od tego ile masz czasu pracy. System zależy od ciebie są elastyczni.
    Paweł

13.07.2023 15:02

Prosiłbym o jakieś opinie jak się pracuje w tej firmie jako kierowca?

21.01.2022 21:18

Razer

23.05.2022 13:14

Chcesz mi powiedzieć, ze jestes na tyle niehigieniczny, ze zakladal bedziesz rekawiczki po kims, które zostają na aucie? Auta przeciez sa w rotacji. Przy zarobkach jakie gwarantują w faz, to kupic sobie kamizelke za 5 zl i rekawiczki za 10 to chyba nie jest jakiś wyczyn ;) a jak jestes taki skrupulatny to kup i wyslij im paragon, a hajs ci zwrócą
    Masakra

05.07.2022 05:46

Jakie imię takie podejście,przez takich gamoni ten zawód jest jaki jest

22.05.2021 09:38

Umowa zlecenie na start serio? Wszystko w temacie nie dość że najniższej robimy to jakieś umowy zlecenia na 3 miechy powodzenia zycze
    Dario

30.06.2022 20:17

Bzdury piszesz drogi kolego, w Faz mamy 3 formy zatrudnienia I nie uwierzę Ci ani ja ani nikt tutaj pracujący że nie wiedziałeś o tym lub że nie zostałeś o tym poinformowany ponieważ każdy z nas przechodził tą samą rozmowę kwalifikacyjną . Pozdrawiam serdecznie i na przyszłość radzę dobrze wytężyć słuch podczas rozmów kwalifikacyjnych.
    i

21.01.2022 21:16

Umowa zlecenie pomimo obietnic umowy o prace. Brak niezbędnego sprzętu do pracy - rękawiczki, kamizelki, buty, telefon itp. - wszystko trzeba kupić samemu. Nieznajomosć przepisów regulujących czas pracy kierowcy, nieposzanowanie czasu pracy kierowcy - rozładunki na trybie out itp. Zdarzało się, że trzeba było samemu rozładować ciężarówke nieodpłatnie. Firma nie potrafi zaplanować wyjazdu dzień wcześniej - dzwonią i bez umawiania się za kilka godzin masz stawić się na załadunku. Na plus wypłata na czas.
    Dario

30.06.2022 20:07

Bzdury Pan piszesz Panie kolego, telefony są w każdym aucie na stanie , buty kupujesz i oddajesz fv do rozliczenia ( kasa na koncie expresowo) . Kamizelki na stanie, chyba że jakiś gamoń przytuli.... Chyba nie chcemy za to winić kogoś w biurze? Umowę dostaliśmy tak jak chcieliśmy i też w trybie expresowym , wyjazdy są ustalane indywidualnie i tutaj też drogi kolego mijasz się z prawdą bo zawsze jesteś pytany kiedy chcesz wyjechać, my tak mamy i tak samo mają inne osoby które tutaj pracują. Wybacz ale nic w tym co napisałeś nie skleja się ze stanem faktycznym i uważam że specjalnie i złośliwie wprowadzasz ludzi w błąd
    Marcin b

19.05.2022 17:43

Jestem zadowolony ze współpracy z firma od prawie roku nie mogę złego słowa powiedzieć. Pozdro szoferzy
    Kamaz

22.04.2022 22:48

Czytając tę bałwochwalcze opinie mam pytanie...czy FAZ to jakaś sekta?
    Rekrut

18.04.2022 18:55

Witam jakie są zarobki w Faz Drovers?
    30sci

23.03.2022 13:20

512832937 szukam zmienniczki do podwójnej. Odezwij się pozdrawiam
    Marcin24

04.02.2022 16:16

Jako kierowca jestem bardzo zadowolony ze współpracy w FAZ, mam możliwość wyboru jakim autem chcę jeździć (chłodnia, plandeka), mam elastyczny czas pracy czyli sam decyduję kiedy i na jak długo chcę wyjechać w trasę, co jest szanowane przez pracodawcę i nikt nie zmusza mnie do wyjazdu w innym terminie (raz odebrałem tel z zapytaniem czy mógłbym pojechać wcześniej gdyż jest taka potrzeba ale to było tylko pytanie a nie polecenie); dzień wcześniej dostaję informację potwierdzającą, że wyjeżdżam w umówionym wcześniej terminie. Zatrudnienie w formie jaka mi odpowiada czyli umowa-zlecenie, umowa o pracę lub własna działalność (w tym przypadku pracownicy firmy pomagają w jej prowadzeniu). Stawki bardzo korzystne (lepsze niż kierowców zatrudnionych bezpośrednio w firmie w której ja jeżdżę, co przyznam szczerze mnie zdziwiło), wypłata zawsze na czas! Jedyny minus to brak "własnego" auta i to, że za każdym razem wyjeżdżam innym ale można się do tego przyzwyczaić. Ogólnie bardzo, bardzo polecam FAZ DRIVERS!
    Kiero

12.11.2021 12:46

Jak działa faz .aja swoje auta ? Czy jak moze ktos wyjaśnić

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FAZ Drivers?

Kontakt - FAZ Drivers Sp. z o.o.

Warszawska 219 26-600 Radom

25.10.2021 12:12

Podaj namiar do siebie
    Miranda

23.07.2021 14:51

Współpracę jako kierowca oceniam pozytywnie. Dobra komunikacja z biurem oraz sympatyczna atmosfera - "na luzie". Plus za kilka możliwości zatrudnienia (umowa o pracę, działalność) oraz elastyczny czas pracy i różnorodność pracy (chłodnia, plandeka itd.) Wynagrodzenie w porządku - wypłaty na czas. Jak najbardziej polecam FAz Drivers.
    Mario

23.07.2021 14:51

Pracuję w firmie od prawie pół roku Mam tylko pozytywne doświadczenia Ciekawe trasy młody zespół fajne perspektywy i niezła na czas kasa Trzeba mieć świadomość że to jest agencja pracy i jako taka dba o swoich kierowców delegowanych do firm Problemem może być jako taka sama firma gdzie trzeba jeździć ale jest wybór Polecam
    Seba

12.07.2021 13:01

Jezdzilem i gdyby nie przeprowwdzka To chetnie bym znow wrocil tam do pracy ze wzgledu na mega klimat biurowy - szanuja kierowcow! Michal bardzo pozytywny ogarnięty i pomocny chlopak, mlody ale daje rade. Wyolaty w terminie
    harry

22.03.2021 11:15

jest spoko ! troche inne podejscie do pracy, fakt nie masz przypisanego auta, ale okazuje sie ze to nie problem w pewnym momencie. po paru miesiacach pracy zlego slowa nie moge powiedziec.
    Wojak

08.03.2021 19:25

Jestem kierowcą który współpracuje z FAZ Logistics od samego początku istnienia firmy. Czytając opinie kierowców jestem w głębokim szoku że ludzie tak negatywnie wypowiadają się na temat Filipa który jest uczciwym człowiekiem. Wracając do tematu pracy w Fazie, nigdy nie miałem problemów z wynagrodzeniem tym bardziej z zaplanowaniem wolnego po dłuższym wyjeździe. Jestem zadowolony z warunków i polecam Faz Logistics niezdecydowanym kierowcom
    Afgan

14.01.2021 12:15

Firma godna polecenia, dobra organizacja , dobry system pracy , pieniądze na czas . Pracowałem w wielu firmach w kraju , ale to jest jedyna firma która liczy się z kierowcą . Praca na kontrakt lub działalność jak komu pasuje . Współpraca z osobami z biura na najwyższym poziomie , nie musisz czekać na odpowiedź pół dnia jak w innych firmach. Praca na różnych zestawach i kierunkach (chlodnia, plandeka, tandemy itp. ) Także jesli szukacie pracy na dłuższy czas , to z czystym sumieniem polecam tą firmę i napewno nie będziecie zawiedzeni z wyboru a także monotonia was tu nie dopadnie . Pozdrawiam Darek
    Afgan

26.01.2021 18:04

Jeśli chodzi o dostanie się do firmy, z tym raczej nie ma problemów. Jesli szukasz pracy, i masz chęci do pracy to dostaniesz sie bez problemów.
    Jacek Hołub vel Gołąb

23.05.2020 16:10

Pracowałem u Filipa jakiś czas temu super atmosfera kasa na czas polecam każdemu pozdrawiam
    Witek

11.02.2020 17:34

Ja pracowałem u Filipa , kasa była ok i zawsze na czas. Teraz pracuje w Niemczech , jeśli wrócę do kraju to tylko do pracy u Filipa. Ja zarabialem więcej niż osoby bezposrednio zatrudnione w danej firmie, oni mieli płacone z kilometra A ja dniowke . Nie rozumiem kto pisze takie negatywne opinie, pewnie dużo się piło i mało jeździło Pozdrawiam Witek. S.
    FAZ Drivers Sp. z o.o.

11.02.2020 18:55

Dzięki Witold za opinie ! Jak tylko zdecydujesz o powrocie do kraju, pamiętaj o nas ! Powodzenia ! Pozdrawiamy FAZ

01.05.2018 03:30

Ja pracuje już ponad pół roku i dla mnie jest Ok. Robię trasy na UK i na Włochy. W moim przypadku kasa na czas
    Kierowca

04.05.2018 11:25

Karol za takie trasy co Ty robisz,to w innej firmie bez pośredników zarobiłbys o wiele więcej kasy. A kasa na czas musi być wszędzie tylko że odpowiednia

06.02.2020 13:00

a gdzie tu jest jakaś cyfra, że wyciągnąłeś takie wnioski? Śpisz w moim portfelu?
    MichaŁ

06.02.2020 12:53

Wiele mozliwosci jesli chodzi o wybor wykonywanej pracy. Chlodnia, plandeka, izoterma, tandem, zestaw. Różnorodność pracy nie znudzi człowieka tak szybko. Pracuje w tej firmie od 6 miesiecy i jestem zadowolony z tej wspolpracy.
    Jarek wgm

13.01.2020 20:26

Jak dla mnie wszystko ok. Janusze cebulaki co się brandzluja przed kompem niech nie oczekują 400 pln dniówki za leżenie i marszczenie Freda w kabinie. Wiem jak wyglada praca u Filipa , pracuje 1,5 roku o jeździłem już w wielu firmach, które obsługuje. Nie mam mu nic do zarzucenia. Pozdro

10.01.2020 13:07

Jestem zadowolony ze współpracy. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Dużo elastyczności dają dla kierowców
    Zainteresowany

08.01.2020 18:59

Ja jestem ciekaw dla czego administrator usuwa wiadomości.... ma coś do ukrycia???
    MRS

19.10.2019 11:02

Jestem zadowolony. Polecam
    Mietek

21.07.2019 18:42

Pracuję w FAZ nie długo ???? ale mam starzu pracy w innych firmach od 2002 kierowca na trasach międzynarodowych.Zyczylbym sobie takiej atmosfery w każdej firmie.A że niektórzy kierowcy nie powinni się nazywać kierowcami to inna sprawa
    Michal

04.05.2019 11:03

Polecam firme

20.04.2019 17:52

Spoko firma, dają rade
    Jasiek z Podkarpacia

05.03.2019 14:45

Jestem zadowolony ze współpracy, elastyczność na pierwszym miejscu, a nie jak na smyczy bezposrednio u przewoznikow
    Wwa

23.02.2019 10:50

Jestem zadowolony, polecam firmę

Zostaw merytoryczną opinię o FAZ Drivers Sp. z o.o.