Opinie o DIGO Personal GmbH
Bardzo pozytywna opinia , Jestem bardzo zadowolony z całe ekipy w HERFORD . Gdy potrzebowałem pracy bez problemu i szybko została znaleziona . WYNAGRODZENIE bardzo dobre i nigdy nie czekałem na pieniądze . Jeszcze raz polecam firmę godna zaufania . Pozdrawiam.
Najlepsza Firma jaka może byc
Bardzo solidna firma,wypłacalna,rozumiejąca pracownika,wynagrodzenie zawsze na czas,miłe wspomnienia współpracy. Polecam !!!
Czy to jest naprwde wielki problem aby zainwestowac w siebie troch i isc na zupelnie podstawowy kurs jezykowy?? KKiedy nie znalem jezyka bylem skazany na kombinatorow i oszustow ktorzy to wykorzystywali, spalem pod Monachium u Turka w garazu z Karaluchami. Teraz jest zupelnie inaczej - jestem niemiecki Elektromeistrem i mam tu duzy dom, wiec da sie isc do przodu ale trzeba chciec!
Wszystkim, którzy zamierzają pracować w Niemczech ,mogę w stu procentach polecić firmę Digo. Solidny pracodawca, pomoc na każdym kroku . Wypłata zawsze przed wyznaczonym czasem . Elastyczność co do zjazdów do Polski. Znajdują kwatery dobrej jakości i w niskiej cenie. Zawsze przedstawiają osobiście nowemu zleceniobiorcy. Nigdy zadnego problemu z pracą i zakwaterowaniem. Możliwość negocjacji diety i stawki godzinowej.
Firma pomaga w znalezieniu pracy. Mega duże zaangażowanie i dopięcie wszystkiego na ostatni guzik. Pomoc w rozwiązaniu każdego problemu. Wynagrodzenie zawsze na czas. Pracowałem prawie 1,5 roku i nigdy złego słowa nie powiem. Z powodu problemow osobistych musiałem wrócić do polski ale jeśli miałbym znowu przyjechać do Niemiec to tylko praca z Digo!
Jestem bardzo zadowolony z całego zespołu w Herford załatwiają szybko pracę i mieszkanie wynagrodzenie jest bardzo dobre firma godna zaufania polecam
Polecam firmę,pracowałem w wielu... szacunek dla panów koordynatorów za pomoc,wyrozumialosc ,czlowiczenstwo!!!:)
Serdecznie dziękuję za pomoc mym koleżanką które były w trudnej sytuacji Wasze pozytywne działanie daje jedną Myśl A mianowicie Fundamentem firmy jest Serdeczności ❤️ Szacunek Zrozumienie Normalności w naszej firmie mając takie pozytywne Fundamenty pracujący nie jest Zmęczony
Pomagają :/
Jak przebiega proces rekrutacji w firmie DIGO Personal GmbH? Na GoWork.pl jest 26 lipca kilka ogłoszeń.
Taka cisza na forum, mam nadzieję, że jest dobrze i dlatego nie zależy nikomu na zostawianiu tu opinii?
Najlepsza Firma jaka może byc
Świetna firma więc nie dziwią tak pozytywne opinie. Firma stara się więc jeśli druga strona będzie się starała to praca będzie super.
Pracowałem, jest super pozytywna współpraca. Polecam jak najbardziej
Od początku stycznia pracuje w firmie digo jako spawacz. Nie będę kłamał że obawiałem się tej pracy przez nie które opinię na tej stronie. Nie wiem jakie oczekiwania mają te ludzie którzy przyjeżdżają do Niemiec do pracy. Byłem również na początku w tym pensjonacie i wcale nie jest obleśny. Wszystko co potrzebne do życia to się ma. Byłem na próbnym spawaniu i firma potwierdziła że chce mnie mieć. Potem poszukali mi inny pensjonat w miejscu pobliżu pracy a za pierwszy nie musiałem ani grosza płacić. A do zeitkonta mogę powiedzieć że się zbiera do 150 godzin a potem już wszystko wypłacają. Tak jest też w każdej innej leifirmie. Oddaje opinię bo naprawdę jestem zadowolony pracą w digo i nie rozumiem ludzi co tak piszą. Czasem to zależy od człowieka że coś nie wypaliło. Nie ma czego się obawiać pracą w digo.
Nie jest źle w tej firmie. Pracuję już tu trochę dużej, wiadomo trzeba robić by zarobić ale jest ok , kase przelewają zawsze na czas. Pozdrawiam całe biuro.
Krzychu przyznaję tobie rację. Narzekać nie można bo się starają...są też firmy na których nie można polegać. Pozdrawiam
Digo Personal GmbH ma opinię świetnego pracodawcy. Niestety maja również swoich hejterów!!
Pracowałem ponad 2 lata przez firmę Digo po dwóch latach firma mnie przejęła na stałe. Firma zawsze zachowywała się uczciwie. Bardzo dziękuję za miłą współpracę. Pozdrawiam Pana Pawła i cały zespół.
Witam. Nie polecam tej firmy !! Znaleziono dla mnie prace, spakowałem się i wyjechałem w czwartek z Polski. Prace miałem zaczynać od pn. Gdy już dotarłem na miejsce problem okazał się z noclegiem czekałem na dworze aż coś się znajdzie dla mnie. Następnego dnia dostałem informacje ze klijent zrezygnował i poproszono mnie bym poczekał ze napewno coś znajda. Oczekiwalem tydz na prace jednak nic nie znaleziono wiec musiałem zjechać do Polski. Robienie ludzi w „konia” !! Jeśli chcecie się przejechać stracić na koszt podróży i przespać się tydz w obleśnym pensjonacie to jest firma dla was. JESZCZE RAZ NIE POLECAM !
Firma jest solidna, rzetelna a co najważniejsze uczciwa. Dba o swoich pracowników i pomaga rozwiązywać każde problemy. Pracuje tu już 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Bardzo bardzo polecam !
Jak się pracuje w DIGO Personal GmbH?
Zobacz opinie na temat firmy DIGO Personal GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w DIGO Personal GmbH?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 7 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!