Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

NTEX

3.9/5

• O NTEX
  • Nasza podróż właśnie się rozpoczyna
  • Nasze wartości
  • Transport drogowy
  • Transport drobnicowy
  • Logistyka magazynowa
  • Rekrutacja

O NTEX

Nasza podróż właśnie się rozpoczyna

Nasze wartości

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Gdynia
  5. Opinie o NTEX Sp. z o.o.

Opinie o NTEX Gdynia

ReviewUserIconKornelia

24.10.2023 20:27

Widziałam ogłoszenie dla Handlowca Branży TSL. Czy na to stanowisko zatrudniane są kobiety? Praca jest typowo mobilna, oferowany jest samochód, komórka, laptop a kasa? Nie było na ten temat wzmianki w ogłoszeniu. Zarobki składają się z jakiejś gwarantowanej podstawy plus prowizji? Jakie widełki?

@pracodawca

25.10.2023 10:44

Poszukujemy doświadczonego handlowca z branży TSL. Nie ma dla nasz znaczenia czy jesteś kobietą czy mężczyzną. Liczy się to jaką osobą jesteś. Do tego stanowiska naturalnie przynależy takie wyposażenie jak telefon komórkowy, laptop czy auto służbowe. Wynagrodzenie składa się z podstawy i systemu motywacyjnego. O szczegółach chętnie opowiem na spotkaniu. [email protected]

ReviewUserIconSOSO

24.04.2023 10:33

Ja pracuję jako kierowca i chwale sobie,a wszystkim mądralom ,którzy najlepiej wszystko wiedzą i mają niewiadomo jakie wymagania ,odsyłam do jaśnie Pana z jakiegoś (usunięte przez administratora) transu gdzie zasuwa się na KM :)

ReviewUserIconPrzemek

24.01.2023 11:22

Właśnie na firmę we Włoszech wszedł Wasz kierowca. Personel biurowy od razu otwierał okna i drzwi, żeby wywietrzyć ten krótko mówiąc smród, który bił od Waszego kierowcy. Nie mówiąc już o jego ubiorze. Potargana koszulka i klapki. Świetna wizytówka firmy, nie ma co.
    ReviewUserIconPrzewoźnik

05.10.2022 17:18

Tak p.Macieju bierze potwierdzam
    ReviewUserIconPrzewoźnik

29.09.2022 15:37

P.Macieju przyjzy się pan magazynierowi
    ReviewUserIconDRAJVER

24.04.2022 16:16

Gratulacje dla Zarządu! Po zmianie kierownictwa na magazynie - jakość pracy na ogromny plus! Długo mnie nie było, kiedy znowu zacząłem przyjeżdżać SZOK. Brak krzyków, afer, chłopaki ogarnięte, pomocne, wszystko po to aby każdemu żyło się lepiej a robota szła szybko. Aż chce się przyjeżdżać.
    ReviewUserIconMk

13.04.2022 14:07

Info dla ziteresowanych podjęciem pracy w Ntex : Kierowcy, biuro, chłopaki w magazynie... pomocni, życzliwi, cierpliwi ;) Autka zadbane i fajnie wyposażone - Volvo FH4, za chwilę FH5 (elektryka, tv, mikrofalówka, lodówka, ekspres do kawy, klima, webasto itd...) Stawki konkurencyjne. Parkingi opłacane kartą firmową. Pracowniczy program emerytalny. Jasne zasady dotyczące wynagrodzenia. Terminowe wpłaty na konto. Polecam!
    ReviewUserIconMaserak

19.03.2022 07:38

Ntex to porządna firma . Pełen profesjonalizm
    ReviewUserIconCheese dip

20.09.2021 20:24

Spółka zagranicznej firmy, typowe polaczki którzy są wasalami szwedów. O niczym nie decydują bo się boją o własne (usunięte przez administratora) Łotewski oddział, ruskie to sobie w kasze dmuchać nie dadzą i mają lepiej, dużo lepiej niż pod rządami tej panienki Mariusza. (usunięte przez administratora)
    NTEX Sp. z o.o.

21.09.2021 07:41

Jest mi przykro ale wśród zatrudnionych 45 osób w Ntex Polska nie ma ani jednej osoby o imieniu Mariusz.
    ReviewUserIconBarbara

19.09.2021 00:58

Czytałam, że do nich trzeba wysyłać ponoć CV i list motywacyjny... Ech, nadal są takie wymogi czy to jakaś przestarzała informacja?
    ReviewUserIconMaciej

20.09.2021 07:38

CV się przydaje :) List motywacyjny zbędny
    ReviewUserIconJaki

12.05.2021 05:25

Szacunek dla dyrekcji NTEX strzał w dziesiątkę Rudy już dawno powinien halę zamiatać ale on wam nie daruję dalej będzie kopał i kierowców na puszcza na łączników

Kontakt - NTEX Sp. z o.o.

Chwaszczyńska 151E 81-571 Gdynia

Branże: Transport i spedycja

ReviewUserIconDo ten "Jakiś"

06.03.2021 13:30

Jak pracują tak zdolni jak Ty, to im się nie dziwię ze Cię po tysiącu kroją :) Ja za gramatykę to bym Ci palce obciął:))
    ReviewUserIconPytanie

07.09.2020 17:58

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w NTEX Sp. z o.o.?
    ReviewUserIconniezatrudniony

27.11.2020 15:54

Co to za bzdurne pytanie. Pewnie kombinerki bo przecież spedytor czy magazynier ciągle musi kombinować jak to w transporcie.
    ReviewUserIconJakiś

22.09.2020 19:52

UWAGA NA FIRMĘ NTEX ,SZFUNCIOWIE DORABIAJA SIE Z PIENIEDZY KIEROWCOW OD TEGO CO MAJĄ ZAPŁACIĆ KIEROWCĄ BIORĄ SOBIE PO TYSIACZKU FO WŁASNYCH KIESZONEK
    ReviewUserIconPytanie

29.05.2020 17:47

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w NTEX Sp. z o.o.?
    ReviewUserIconQ

02.08.2020 23:22

Komunikatywny. Pozdrawiam
    ReviewUserIconKris

10.05.2020 14:11

Czy wkoncu ktoś napisze jak jest konkrety jak jest z kierowcami???
    ReviewUserIconJohnson

27.05.2020 08:59

Sytuacja kierowców w NTex jest nie ciekawa. Zacznę od tego że NTex Gdynia to kolejna wylęgarnia nieuczciwej firmy w tym mieście. Jedyne co tak naprawdę masz na papierze to podstawę, najniższą krajową i składki odprowadzane tylko od tej najniższej, resztę to masz na "gębę" Wszystko jest umowne, że niby masz dostać a nie dostajesz, wypłata to typowa loteria, albo zapłacą tak jak miało być albo nie, jak nie to nie licz na wyrównanie, nie masz żadnego wglądu na jakiej podstawie wyliczono ci pensje, reszta to abstrakcja.
    ReviewUserIconKier

10.03.2020 16:55

Niestety Antek ma rację, do grudnia dniówka była 350, a od stycznia 300 .Podniesiono podstawę z 1700 do najniższej tj 1990 a objęto dniówki ,dlatego większość kierowców odeszła
    ReviewUserIconJakiś

10.03.2020 16:44

W styczniu korzystniejsze oferta dla kierowców nie wpłynęła, chyba że tylko to że zjeżdżają na bazę w Gdyni cięzarowkami ,ADR kierowcy mają za własne pieniądze a NTEX korzysta ,kierowca nie widzi z tego ani grosza(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconAntek

21.01.2020 18:37

Od stycznia 2020 zmniejszylidniówkę o 50 zł ,podstawa poniżej krajowej ,praca tylko Szwecja i wysoką Norwegią, spedytorzy nie w temacie bo Ci dobrzy odeszli , co do kierowców zostali doopowkręty reszta kierowców odeszła.kolejni dorobkiewicze chodzą pracą .Następny (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconMaciej Klukowski

22.01.2020 11:12

Dziękuję bardzo za wyrażenie opini o naszej firmie. Niestety mija się Pan z prawdą w dwóch punktach: * Podstawa wynagrodzenia nie może być niższa od minimalnej krajowej. Jest to niezgodne z prawem i gdybyśmy tak robili narazilibyśmy się na poważne konsekwencje. * Jest to prawdą, że na początku stycznia byliśmy zmuszeni zmienić system wynagradzania Kierowców. Wysokość zmiany o której Pan pisze nie jest prawdą. W tym tygodniu udało nam się wyjść do naszych Kolegów z nową, dużo korzystniejszą ofertą. Pana ta propozycja nie objęła(obaj wiemy dlaczego).
    ReviewUserIconZainteresowany

13.04.2018 20:21

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w NTEX?

ReviewUserIconszybki

18.05.2017 10:02

Pracuję w Ntex wystarczająco długo, żeby móc wyrazić swoją opinię. Na plus na pewno atmosfera , podejście kolegów "starszych" doświadczeniem do nowych pracownikow , którzy zawsze chętni są do pomocy. Pracujemy w zgranym zespole. Praca jest cieżka ale ciekawa , zwłaszcza , że współpracujemy z wieloma naszymi zagranicznymi działami. Zarobki - wpływ na pewno ma doświadczenie. Zawsze może być lepiej , ale jest dobrze :)
    ReviewUserIconwolny

09.05.2017 13:02

Jestem zatrudniony w Ntex od momentu powstania firmy 09/2013. Praca jest ciężka i wymagająca - jak to w spedycji. Jednak atmosfera jaka tu jest daje pozytywnego kopa do pracy - zarówno kolegów jak i "góry". Na pewno dodatkowym atutem jest codzienny kontakt z oddziałami w innych krajach, nie tylko telefoniczny ale i osobisty. Fajne jest również to, że praca polega na realizacji transportów własną flotą dzięki czemu ma się wpływ na przebieg transportu a nie sprzedawaniu ładunków na giełdzie. Zarobki zależne na pewno od doświadczenia ale pewnie też od zdolności negocjacyjnych :)

Zostaw merytoryczną opinię o NTEX Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o NTEX Sp. z o.o.!