Metalerg Sp. z o.o. Sp. k.

Oława

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 8 ocen.

Metalerg Sp. z o.o. Sp. k.
2 8 6 1

Opinie o Metalerg Sp. z o.o. Sp. k.

Emilia

@anonymous, czy wyjaśniła się już sprawa z kartami MultiSport w firmie Metalerg? Może brakuje wystarczającej liczby osób, które chciałby przystąpić do programu. Czy firma planuje pokryć koszty podstawowego pakietu w całości?

Emilia

@Pracownik, czy w ostatnim czasie zmieniło się coś w kwestii karty multisport? Dlaczego napisałeś, że temat ten stoi pod znakiem zapytania? Czy wyprawkę szkolną zapewniano kiedyś wszystkim pracownikom, którzy kwalifikowali się do tego dodatku? Temat dodatkowych świadczeń jest dla wielu kandydatów istotną kwestią, warto wyjaśnić te sprawy.

anonymous
@Emilia 05.10.2018 10:36

Wyprawka byla co roku .w tym nie .a karta multi sport ? .Zobaczymy co prezes na to. Nie wiem na co ten socjal idzie.

Paweł

Witam potrzebuję się dowiedzieć jak wygląda w firmie Metalerg praca na stanowisku spawacza mam 3 lata doświadczenia.Spawam Magiem oraz tigiem kwasówkę oraz stal.Jak wygląda system płac netto i czy jest jedna zmiana czy dwie?proszę o szczere odpowiedzi POZDRAWIAM

Zbych 69
@Paweł 13.07.2018 21:37

Slyszalem ze Atex szuka spawaczy a mozna tam niezle wyciagnac. Kasa 4000 na reke plus premia od zyskow firmy. Z nadgodzinami i premiami mozna wyciagnac 6000 zł. Do tego buduja nowy zaklad w Godzikowicach to kase mają.

Spawacz
@Zbych 69 24.08.2018 21:53

Dziękuję za odpowiedź ale tak się składa że właśnie ja tam pracuje nie wiem skąd takie informacje ze spawacze tyle tam mają a ja właśnie słyszałem że w metalerg można Tyle zarobić żeby zarobić 5000 zł to cały miesiąc chyba po 10 godzin trzeba pracować i przyjść jeszcze w soboty tak zakład w godzikowicach pewnie będzie super ale kamery na stanowiskach itp ogólnie kołchoz

Ja
@Zbych 69 24.08.2018 21:53

Idź do Atex.4000 tys.za spawanie cienkich blaszek .a metal erg 3000 za spawanie kotłów i jeszcze do tego pyl ze szlifierki .

Pracownik

Brak wyprawki szkolnej.pisowcy dali 300 .To zaklad zabral 400 zl.karta multi sport pod znakiem zapytania.Opieka medyczna zerowa.Bony świąteczne co rok mniejsze.

Emilia

@Beznik, a czy wyprawki były wcześniej przydzielane? Może są jakieś inne dodatki lub premie, z których jesteś zadowolony i które doceniasz w firmie Metalerg? Jak obecnie wygląda zatrudnienie w tej firmie, czy firma poszukuje nowych osób do pracy? Czy ta firma poszukuje doświadczonych pracowników czy także osoby bez doświadczenia?

Beznik
@Emilia 25.09.2018 10:25

Był wyprawki przez wiele lat .....A teraz cisza......

Emilia

@Beznik, czy jesteś tego pewien? Ponieważ swoją wypowiedź zakończyłeś znakiem zapytania? Czy oprócz wyprawek szkolnych można liczyć na dodatkową premię? Może firma Metalerg zapewnia swoim pracownikom wyżywienie? Może wiesz coś na ten temat? Wasze wypowiedzi pomagają innym osobom w trafnych decyzjach, a ten aspekt może być dla niektórych istotny.

Beznik
@Emilia 19.09.2018 09:38

Nie będzie wyprawki.

Emilia

@Spawacz, monitoring zawsze wzbudza wiele dyskusji i wątpliwości. Zazwyczaj monitoring wpływa pozytywnie na podniesienie bezpieczeństwa pracowników. Czy spróbowałeś popatrzeć na to z tej strony? Czy firma Metalerg oferuje swoim pracownikom dodatki do pensji lub premie?

Beznik
@Emilia 10.09.2018 13:47

Tak nawet wyprawki szkolne dla dzieci????

Emilia

@Zenek, na stronie firmy nie znalazłam żadnych aktualnych ofert pracy. Może warto po prostu zapytać w siedzibie firmy Metalerg lub zadzwonić? Wtedy uzyskasz informację z pierwszej ręki. Czy posiadasz w tej branży doświadczenie lub masz szczególne umiejętności przydatne w tej dziedzinie? To może Ci pomóc w zdobyciu pracy.

Emilia

@Filip, jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany? Czy masz na myśli jakieś konkretne? Może warto po prostu zadzwonić i zapytać jak wygląda rekrutacja w firmie Metalerg i z ilu składa się ona etapów? Bieżący opis sytuacji w firmie, może być pomocny dla przyszłych i obecnych pracowników tej firmy.

Filip

Podpowiedzcie jak przebiega rekrutacja? Mam zamiar aplikować.

Waldi

Idealnych firm nie ma ale jak ktoś wybierze pracę , która nie odpowiada to zaczyna się narzekanie.

ktoś

Najlepiej robić za dwóch. I tak zapłacą za jeden etat.

Administrator

Możecie opisać nową sytuację Metalerg Sp. z o.o. Sp. k.? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Martini

Witam .Może firma się i rozwija ,ale pracownik cały czas stoi w miejscu.Brak podwyżek a nadgodziny są płacone nie zgodnie z kodeksem pracy.( same 50 %) .Benefity co rok to słabsze.Opieka medyczna praktyczne zerowa .(żadnym badań specjalistycznych okresowych) a szkoda bo to powinno byc zapewnione.Pozdrawiam

Bart

Firma godna polecenia. Młoda kadra rozwijających się inżynierów. Ambitne projekty. Dużo wyzwań. Brak podwyżek z powodu złego stanu finansowego firmy. Brak benefitów pracowniczych. Dobry start w przyszłość. Nie na stałe - umowa na stałe 2700 netto.

Metalerg
@Bart 23.01.2018 11:03

Dziękujemy za opinie, bardzo nas cieszy. Nie zgadzamy się z nią do końca - firma w stabilnej kondycji finansowej, dużo nowych inwestycji. Pełen pakiet benefitów dostępnych wg indywidualnych potrzeb. Pozdrawiamy

spawacz

ukraina

pająk

Mam ogromny żal i pretensje do siebie że się skusiłem tam pójść . To porażka ,wolę grzebać po śmietnikach.

pająk

W żadnej firmie gdzie byłem na rozmowie o pracę nie byłem potraktowany w taki chamski sposób.

Stefan

Hej, Chciałbym się dowiedzieć jak w tej firmie z wynagrodzeniem czy dobrze płacą i czy warto składać podanie?

groszek

groszek

ja

A kto pyta?

groszek

czy może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat tej naszej nowej księgowej bo wygląda na fajną dziewczynę

Zostaw opinię o Metalerg Sp. z o.o. Sp. k. - Oława

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metalerg Sp. z o.o. Sp. k.