Świeże i Zielone Sp. z o.o. sp.k.

Adres: Śremska 29, 62-035 Kórnik

NIP: 7772654024 REGON: 634365512 KRS: 0000532238

Świeże i Zielone Sp. z o.o. sp.k.
2 29 73 5 1

Opinie o Świeże i Zielone Sp. z o.o. sp.k.

Filtruj opinie po kryteriach:

wielkie galy.
 Opinia

Witajcie Kochani czy tam poglupieli trzymaja ludzi.Bo jakies zrabane. pieteuszki walisz w maszy.Z woda rumatyzm ludzie miesnie stawy polamani starzy daja do ptacy grubo wiekowi kaza im wakic poprostu bog wie ile za grosze .Wezcie naprawde zribcie porzadek produkcja i wiele dzialow .Jest trajtowanych ludzi jak do zaprzegow.Szok e te inne z mieszadel lans foty imprezy firmowe wielkie kntegracje nic niektore nie powiedza bo po co liza tylek sciemniaja rzadza innymi kabluja to kase maja dobrego nie docenia.Szok wszystkk tam lazisz w kitlach jakis porach brzydkich fartuchy splesniale tragediamWezcie tam cos zrobcie zenada.Ludzie na rechabilitacje nie maja urlopy wymuszaja olaca jak chca podkradana kasa z imprez sciemy to sie w glowie nie miesci co tam sie robi.Ludzie ogarnijcie sie i sobie niedajcie ci co to wiedza to sie boja k ucza wlascicieli ze innej roboty nie chca szukac takich robot jest duzo .Glupie przyzwyczajenie tam sid czlowiek jak zul czuje ze tak sie wypowiemy zal.Jak mozna ile osob jest po dobrych zawodach a tu w meczarniach pracuja.I wygladaja zapracowani zniszczeni szok!!!!Zmienic wystroj pracownikow dac im.fajne ubrania nowoczesne a nie guwniane sztuczne tkaniny jak do Unicef. Lepsze maja tragedia.Myslicie ze nikt sie nie odezwie .Tam sanepid i inspekcja niech wjedzie bo serio zero trzymania zasad tylko jak sa Audyty sciemy nie ziemskie .Wspolczujemy wam ludzie otworzcie oczy .!!!.Zyczymy powodzenia!!!.

Pomocna?
TakNie
Elita i Wiadro oraz waz iceb
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witajcie a mianowicie .Mam sporo pytan ale tez wiem tu od innych co sie dzieje.Bo teraz czytam ladne rzeczy tu sie dzieja.Czy ktos zdaje sobie sprawe z kwestji przerobu kilogramow i nie ochrony pracownika.Jezeli prosze panstwa dzial produkcji inne hale proste przyklady .Woda resztki surowek oraz odpady komunalne z woda sie znajduja.Te ubiory zgnite zagrzybiale fartuchy smierdza gdy sie wiesza niedoschniete kalosze sa zbyt slizgie nieraz mozna zlamac sobie cos sobie i krzywde zrobic spasc myjac maszyny a takich przypadkow sport.Warto zainwestowac kalosze !!!!!!mocno traperowe buty by jakosc scieralnosci .Byla najwyzszym poziomie.Ludzie tam obcinane palce po przesuszone rece jak u bezdomnego po mrozie rece wyschniete skory zimno mokro !!!!.To lekka przesada prosze dawac benifity i dofinansowania szkodliwe itp.Jak mozna patrzec na to ile ludzi sobie tam krzywde ribia o tak sliskie hale i nieadekwatne bespieczenstwo.Pracownika zly ubior odpiwiedni dostosowany do hali i rodzaju wykonywanej pracy.Nie moga byc podeszchwy co sie razdwa scieraja!!!!!.Ludzie co to ma byc zaraz pracownicy wyladuja na chirurgii czy ortipedi itp.Zadbajcie o ogrzewanie latem o warunki by ludzie nie mdleli i zrobcie cos z tym obuwiem bo ludzie wam sie pozabijaja przez rozlana wode mycie itp!!!!!.A zasluzeni pracownicy dofinansowania kasa i benifity a nie nowi lub lizusy .Wazeliniarstwo.Bo co jak ktos (usunięte przez administratora) nie lize i nie steka w biurze daj to co gorsi bo co nie mowi ale da znac inaczej.Wiec dwa razy sie zastanowcie komu dajecie serio zal tych pracocholikow nie kablarzy tylko uczciwych pracowitych i tych co nie robia na odpierdol.Bo tacy maja najgorzej.I przestancie ludzi jak robotow i maszyny traktowac ten caly ogorek czy ciezary itp.Wezcie osilkow i robotow a nie kobiety poobrywaja sie i sprawy kobiece co to ma byc ludzie ogarnijcie sie !!!!!!.Bo tak byc nie moze.Zmiencie zasady bow biedrze juz tak ludzi jak wola nietraktuja.A tu kun zaprzegowy .Byle wez hapaj a czlowiek potem sie nie odezwie bo luzytylki wazelina zamiast sue zbuntowac ten co ma wazeline to tam niebedzie solidarny.Pomyslcie o tym by sie zgrac i mowic i bronic praw powodzenia!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
łał
 Opinia
@Elita i Wiadro oraz waz iceb 01.04.2019 23:30

boszeee..analfabeto..tego sie czytać nie da

Pomocna?
TakNie
Byla chapaka
 Opinia

Witam serdecznie co to ma byc za wyzysk temperatury po 40 stopni a nawiewiw nie ma klimy nie idzie zainstalowac .To nadaje sie do inspekcji pracy dosc takiego beduinskiego podejscia koniec.Noe mozna tak wyzyskac pracownika.Na ogorku kulac beda beczki jak co roku lub zaraz beda to robic w upale wykorzystywac.Biednych ludzi maja radoche z tego ze nikt sie nie postawi to jest do czasu nie moze tak byc ze wy rovicie z ludzmi co chcecie !!!!. Tp kest tragrdia brak slow kurde .Przestancie sie wyslugiwac tymi ludzmi .Oni ledwie zipoa to ze jrst woda to obowiazek.Drugoe tak sie wyrobic by popoludniem Ukraina robila i nocki .A polak do 14.00 maksymalnie od 8 latem wyscie poglupielk zero benifitow itp zal.pl !!!!! wescie sir ogarnijcie sami pracujcie w upaly na tych budach blaszanych.A nie plaszczyc tylki w klimatyzacji w biurze tylko elita ma dobra prace reszta ochlapy na tirach tez wyzysk i dostawczych.Nie ma kto robic bo tak placicie i w upaly trzhmacie ludzi lub na tym ogorku wy powariowaliscie .!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie
Koneserkielecki
 Opinia

W sałatce znalazłem długi czarny włos. To się nadaje do sanepidu, bo o ile wiem jest obowiązek pracy w czapkach!

Pomocna?
Tak8Nie
King Kong Syzyf
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Koneserkielecki 23.04.2019 17:23

tWitam czepki sa wygladaja tam ludzie jak w rzezni mimo wlosa tak (usunięte przez administratora) moze jest .Ale (usunięte przez administratora) nie wynika z wlosa bo czepki ludzie maja.Wyglada sie w nich tragicznie juz lepiej czapka a nie taki ala kask plucienny jak do roju pszczol.Tam prosze podjechac i zobaczyc ogolnie co na halach siedzieje wyzysk itp i ludzie pracuja w blaszakach od podszewki trzeba sprawdzic wlos to pikus.W porownaniu co jeszcze tam ma miejsce sanepid tak wyrzucaja jedzenie wiadra leca na brut wszystko skrzynki i wiadra bleeee.Smierdzi ludzie robia tak ciezkie roboty nosza dzwigaja kobiety ubior kalosze slizgie by pan wiedzial to juz wogole ludzie miesnie stawy chore placa grosze przetrzymuja tak ludzi ze hej wyzysk jak nie ma Ukrainy .To czarnych murzynow robia z czlowieka mowie panu produkcja inne dzialy maja tam przerabane .Tylko biuro i lizusy z hal maja super benifity wszystko do nowych a my to co !!!!!.Mowie panu szkaradne warunki bleeee niech ktos to ogarnie .kulaja beczki burok garowa pot sie leje ubior tragiczny plutno przescieradla jakz szpitala.Szok poprostu masakra!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Martin i Kamil
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Koneserkielecki 23.04.2019 17:23

Hejka wszystkim Pytanie mam do kolegi o tych włosach serio (usunięte przez administratora) .I ta z tych salatek najwiecej może być prawdobodobienstw.A co lepsze godziny pracy wyzysk .Ciągle Polaka wykorzystują jak hiene!!!!!.Kaza siedziec do 18 lub do 20.00.Od 8.00 .Kierownicy produkcji kompletnie nie mają rozeznania .Więc poprostu powiemy wam że to już zenit.Nie ma Ukrainy. To co Półeczka (usunięte przez administratora).W rurę.Czy wy tam macie pojęcia że jak trzyma się tak długo ludzi bez umów czy z umową.to macie rozeznanie że kolejny dzień pracy kuzwa powinien być krótszy!!!!!!.Czy wy ci tam co rozporządzenia spędził byście ja się pytam.Przeciez za te strony wykańczanie psychicznie i czasowo ludzi. wykanczacie.To jest porazka .Niech się ktoś tym zajmie do cholery!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Młody
 Opinia

No wcześniejsza firma myślała podobnie. Jedno zlecenie się skończy zacznie drugie. Jednak nie pierwsze zlecenie się zaczęło a ty trzeba piec zleceń do tylu. Firma nie umie tego ogarnąć :)

Pomocna?
Tak4Nie
Cesarz oraz Gremlins
 Opinia
@Młody 30.01.2019 13:34

Co do zleceń nie ma końca jest pełno zamówień towar się marnuje sałatki mają tyle białka że można wymiotować.0rzepisy trzeba zmienić psują się szybko.Kto kładzie tyle majonezu żeby warzywa makaron był tak zatopiony szok.Podrugie Ukraina jak zabiera się na inne działy szkockie A nie produkty zdjęcia na rozbudowane dyr malaria postawione i w pizzy.Kolejne sprawy .Nie marnować dam pracownika to nie będą prac.Londuje to do koszy kontynentów nie da nikomu sam do siebie weź nie.Jak pies ogrodnika.Normalnie tak mało płacą że wiara kradnie że muszą ze zaoszczędzić. Z czego żyć to że biorą. Dziś życie tak drogie praca tam ciężką.To z jednej strony wiara zapierdala.A weźcie jak tu poprzednicy zrobc9e coś poważnie z tym ogrzewaniem.Zero przepisów to jest absurd!!!!.Brak słów bleeee

Pomocna?
Tak2Nie
Wulkan Etna i Elizabet i Gre
 Opinia
@Młody 30.01.2019 13:34

Siemka Mlody co do zlecen nawalone jak cholera wyrobic sie noe idzie.W koszach londuje tyle ze hej .Rampy pootwierane latem szok zero wyntylacji.Zima za zimno lumpy jak do powodzian ciagle jak mlynarz zamiast inny ladny kolor szok.Brak stolowek co to ma byc ludzie maja racje jak indory po szafkach zarcie zero lpdowek na dzialach by moc sobie cos schowac i opisac szok.Jak zydy psy na stolowke lecisz jak pies.Szok.Tej trzrba ludziska tam cos z tym zrobic .Bo na halach lodowki automaty napoje a nie kuzwa.Jak indyk wszystko walisz szok.Poprostu to jakis absurd!!!!!.Wezcie sie ogarnijcie.Lato sie zbliza zero przewiewu wiara omdlewa mysla ze przerwy jak do indora lecisz jak wol kawy nic nie mozesz wypic co kolwoek oprucz wody sparowane sniadania wiara jak w obozie sie czuja.Nikt nic nie mowi bo sie boja.Wezcie cos zrobcie by pracownik czul sie doceniony.A nie lizy tylki maja super.A inni jak intruzy.Bleeeee.Ukraina w palacach mieszka co za gwiazdy filmowe szok.A firma niedej sie.Wiara zmarnowana pod czepkami spoceni mokrzy nic czasu dla sie bie nima nic .Latem jakies pieteuszki buroki parowa nachylosz sie jak zul.I tnoesz guwna beczki sie ciezkie z ogorami kulaja wiara nie ma sily.A jak cos zrobisz powiesz ze masz dosc bo to tyle kilo to mowia wypad z baru.Tak sie noetraktuje ludzi .Szok niech ukraina kula a nie po 16.00 opierdzielaja sie.Po to sa kobiety maja granice dzwigania a nie ponad 80 kilo .Jak tu ktos cos mowil!!!!.Faceci tyz maja dosc dzwigaja ziemnioki po polach jezdza i jakies czeresnie zrywaja jak w upale moga pracowac 40 stopni parowa a oni nie skroca roboty szok brak slow.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech Roch.
 Opinia

Witajcie forowicze. Jak tam w firmie .Poprawilo sie cos chyba nie Ukraina uwielbiana na maksa itp. szczegolnie przez firme i przelozonych.Oni tylko ich chwala baluja.Imprezy i siano walki.Ludzia nie oddaja sciemniaja ci co nawijaja szefostwu makaronik.A walki na kase niesamowite by sie wzbogacic nie bedziemy tu imionami operowac .Bo ochrona danych.Najwiecej sluchajcie maca rzadzacy .Bo swoj makaron walna.A normalnym ludzia na kase wala robia.A potem pala Jana.Ukraina za miche ryzu bedzie walic ty cos zrobisz i wylecisz.A sa osoby ktore zarzadzaja oszukuka maca wiare na kase.itp.Szok i tacy zostaja.Co kest totalna porazka uwazajcie bo takich wybielaja jak w domestosie.I tacy sa do dzis a powinni wyleciec za swoje przewinienia.Ogolnie porażką jest okradanie ludzi na male kwoty tych incydentow ostatnio bylo sporo.Inni masla tylek i odrazu maja inne stanowiska.A ty walisz jak wol jeszcze ci z tylka szczelaja ze wolno ze za szybko itp......Ta produkcja to to talny konkurs zawisc nie nawisc kto pierwszy tyn lepszy ;))))).Tam selekcja musi byc .!!!!!!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Z debilami nie pracuje
 Opinia

Dziwne, ze tej firmy jeszcze nie zamkneli za to jakie wałki robi z wynagrodzeniami i listami godzin pracowniczych... Odradzam, lepiej szukać czegoś innego!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyzio
 Opinia
@Z debilami nie pracuje 29.01.2019 18:20

Witaj co to znaczy z debilami?? A mówisz o wyjebach??.Ale jak tam się dogadają to ci dadzą. Ale wyjątki na kasę może są jak wiesz walą na kasę to nie ładnie. ;))). Zapisujcie sobie każdy wie ile robił. Masakra jak tak można A ile tam się zarabia ??.Wiesz może. Bo ja lubię taka robote kocham chce zarabia 3 tyś ale przez 8 godzin a wszędzie daja rentę jak to psa??.Walić trzeba za muchę ryżu.A Ukraina ma zarabianie A my jelenie za sroby robimy.Co to ma być pękające więzienna wypłaty.Mnie opierdolili w takiej firmie też omawiali mi że mam tyle godzin A ja miałem więcej.A oni swoje robiłam tam na beudasa i mnie traktowali na umowie powinienem mieć więcej kasy.To jak nie płacili za mnie to 100 procent A oni podatki brali bez umowy to jakiś absurd.Jeszcze pisali w ogłoszeniu że to terminowo wypłaty.I jakie żenujące.Kolego nie martw sie takich trzeba krótko.My wolimy żeby ktoś był solidny A nie wyrabywali.Nas jak kosmitow:)))

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cesarz oraz Gremlins
 Opinia
@Z debilami nie pracuje 29.01.2019 18:20

Witaj masz rację samowola ludzie ręce odpadają stawy mięśnie ludzie za te grosze z buraczkami chorzy się poświęcają bo boję się lub nie wierzę w inne prace w godzinach biurowych i może z rankingu surówek tą firmą w obrębie gminy.Jest ostatnia z wzglednych reszta np.Ogor wyskakuje 1250 zł płaci w pateraksch Ukrainę trzyma żyd na kasę. Dznursvtez plakat tam jest też tragedia .Tu tą obecnie jeszcze troszkę można polecić.Ogolnoe stołówki brak zimno idzie z cienka rampy przeciągu co to ma być.Brak ogrzewania pracowników z Polski trzymają mało płacą.Wezcie ludzie coś z tym zróbcie. Milczenie jest złotem ale nie w przypadku.Warunkow polowych.Jak można wstawić halę bez stołówki ludzie chodzą kilometrówki w tym muszą na czas przejść zjeść normalnie to w głowie się nie mieści.Ukraina luz bluzę obijanks niech ktoś ich przywołuje po 16.00 to tam by luz.Sa mega olewaczr nie wszyscy.Ale coponiektorzy wiza się i mieszkają w luksusach.Za co kasę dostają za improwizację.Zrobcie coś z tym ogrzewaniem na tych mniejszych halach tak być nie może ze w zimnie ludzie robi A ręce opracowane przewiane głowy. A co tylko coponiektorzy są wzorowo inni tylko ściemniasz i patrzę żeby ktoś zrobił.I te same pieniądze odbiera ja się pytam za co !!!!.Improwizuja że są ważni i stanowisko mają np od sadzenia wiadrem czy .Czy są np od zadzenia już takimi piersiami i pływają bo wielce ktoś dał im coś do rządzenia potem łazi z kata w kat i udaje że robię. Ludzie w jakim świecie się pracuje szefostwo nic nie widzi A może nie chce.Trzrba dbać o pracowników docenić tych co nie robię plotek tylko uczciwie pracują reszta.To taka co ploty robi ściemniać to tak .wyłącza za halę popadnie i laza.Se by Kościelniak. Dział ko serwacji i mycie pojemników to ostre prace płyny które mogą się dostać do oczu .Okularów zero mycie w starych ludwik xvl .Wannach ludzie lapy podopalane zimno rampy otwarte i masz ribic popedxaka cie jak w oboz jak ten dzial nie ma ogrzewanis ludzie marzna rumatyzm itp.To jest śmiech na sali by pracodawca niezadbal o ludzi.Sam siedzi w ciepłe i nic nikogo nie obch0dzi w szatniach że wiesz.Jedyns Hala która powinna być dostosowana niskich temperatur to produkcja jak ludzie można nieść gdy jest zimno Polaków czapek mogły być w białym kolorze wszystko idzie załatwić ciepłą odzież fartuchy stare z pleśnią szafa nie dosusza tych rzeczy masakra.Maszyny się psują.Surowki tez coś spadnie błąd dobra zamyka się i znów kładzie szok .I rządzących do oporu każdy szefem chce być żyje w Koninie.Ze nie ma pracy dla niego przez to są tacy co wazelina gęby nie otworzą A ci rządzący to też niewypał pliki i traktowanie jak żyda ludzi nie liczni mają tam dobrze.Bo wazelina zrobi swoje.Koles ty masz rację tylko każdy się boki ostra kontrola nic więcej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Skiera
 Opinia

Witajcie proszę państwa bardzo dużo tu opini.Co do obcokrajowców oraz traktowanie ludzi niestety Polak jest popychadlem typu państwo mi się znudziło biore tania siłę roboczą.Stwarzam im super warunki bo oni są tu na wypomodze.Polak wie jakie to są zrób mi.A oni maja raj na ziemi że hej.Po prostu .masakra jak im szefowie firm w Wielkopolsce zageaja oni tancza madrza sie panosza.A ty jesteś zwykłym cięciem.Noe stery po co się wychyla na łeb też nie mozna sobie skoczyć bo to absurd.Widac wazelinadziala.Poprostu nie dajcie się każdy jest tylko człowiekiem i posiada swoje prawa i godność.Niedac się by pracować marnie.Robic swoje i miesiąc się . A z innych krajów będą dobijanie robić może nie wszyscy .Ale nasi przełożeni są zachlanni w całej Polsce i cieszą się z naiwnych ludzi .A obcy zrobi wszystko.Co zrobić otworzyć oczy na realia.Niestety tu tak też jest produkcja skupienie grup.Ludzi itp.Szok poprostu brakuje słów.Ale życzę powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia

Witam czy może ktoś coś napisać na temat pracy kierowcy w firmie Grześkowiak .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sędzia Dredd
 Opinia
@Kierowca 23.12.2018 09:13

Odpuść sobie tą firmę, same nocki bedziesz trzaskać za marne grosze. Jest wiele firm które lepiej Cię wynagrodzą.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marchewka i Burok????. kiszona
 Opinia
@Sędzia Dredd 29.12.2018 11:45

Witajcie Dred????.Ma rację odpuść sobie chyba że na chwilę na jakiś czas na stałe chyba by kolega nie wytrzymam.Tam są wypociny malaria totalna z tym usuwaniem kolega ma rację układu układanki z kimś kto to wykazał.Masz rację każdy ma prawo nawet zrobić dwójkę na środku forum i nic to nie zmieni.Ale tu widać opinia ważniejsza. Uważam prowadzić firmę to nie czary mary i komuna minęła.Jak ktoś tu wyżej wymienił teraz warunki stawia się w dwie strony. Niestety nikt tu nie wymyśla.Musi być prawda.Nikt nie jest dzieckiem by w babę uwierzyć.Poprostu kolega ma rację tu pójść to ostateczności tu jest komuna.pl.Serio nie liczę się z nikim niczym te ubrania na firmę są oplakane.Zimni nic ciepłego tylko polar masakra kurtek zero co za życzenie ubioru. Takie ubiory to na kato stołowej na każdej hali brak lumpow brak Polaków brak itp.Absurd .Więc kolego tu iść to ostateczności poradził byś se pewnie byle miesiąc sobą pomiatac lub zwykła pracownik miał by cię pouczać szok.Porazka masakrycznie.Zycze koledze w powodzeniu pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia
@Sędzia Dredd 29.12.2018 11:45

To że w nocy jeżdżą to domyślam się . Jestem z kórnika i widze jak wyjezdzaja Też w nocy jeżdżę i spotykam na drogach . Ale ogłoszeń na kierowców nie widzę w sieci jakoś do nich. Dużo zatrudniają kierowców na dużych autach . Orientujesz się jakie pieniądze . Ile wyjazdów w tygodniu .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paleciarz
 Opinia
@Kierowca 01.01.2019 12:15

Z kasa różnie i narobisz sie. W czasie pauzy bedziesz rozładowywać towar

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia
@Paleciarz 04.01.2019 16:54

Rozumiem, że jesteś zatrudniony bezpośrednio w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Czemu piszesz, że z "kasą różnie" jest w tym miejscu? Może mógłbyś napisać coś więcej na ten temat. Od czego zależy wynagrodzenie u tego pracodawcy? Czy jest to podstawa + jakieś premie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paleciarz
 Opinia
@Barbara 11.01.2019 16:17

Od tego kto jak paluszek trzyma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hubert
 Opinia
@Paleciarz 04.01.2019 16:54

to ile tej kasy można wyciągnąć?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sędzia Dredd
 Opinia

Dlaczego komentarze nienaruszające regulaminu a przedstawiające fakty i prawdę o pracodawcy zostają kasowane ?? Czy już pracodawca ma możliwość kasowania komentarzy przedstawianych na jego temat ?? Czemu w takim razie służy ta strona jak nie temu zeby wyrazić swoją opinie i przedstawić prawdę ludziom którzy myślą o pracy tam??

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia
@Sędzia Dredd 05.12.2018 12:31

Jeśli - Twoim zdaniem - jakieś komentarze zostały usunięte przez administratora forum (pracodawca nie ma takiej możliwości), a nie naruszały one regulaminu forum, to możesz zgłosić reklamację na maila admin@gowork.pl . Przypomnę tylko, że mogą zostać usunięte wypowiedzi wulgarne, naruszające dobra osób trzecich, a także publikujące ich dane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dziara'Lysol
 Opinia
@Barbara 05.12.2018 18:10

Kochani Dred .Ma rację co to za samowola.Zeby usuwać momenty ktoś bo mi się opinie bo co ludzie powiedzą.Wolnosc Tomku w własnym domku .Jak do rad nie było tu obelgi .Czy totalnie pojechanego posty.A ktoś sobie tu bujanie robi i estetykę wypowiedzi .Nikt tu nikogo nie obrażał.To co i innego czy inicjały czy wyrazy brzydkie były oznaczone literą i kropki.Jako przerywnik a ktoś na żądanie Admina sobie tu umowa . I pewnie ma za to płacone by się wybieluc . Jak to mówią kopia nigdy nie będzie oryginałem.Kolego Dredy. podziw za odwagę spoko koło poateczka???????????????????????????????? .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotr
 Opinia
@Barbara 05.12.2018 18:10

Powiedz coś na temat rekrutacji do tej firmy. Szukają nowe osoby?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robak Chiny ryż.i miska.
 Opinia
@Sędzia Dredd 05.12.2018 12:31

Witam wszystkich forowiczow????????????.Mam kilka pytań. Jak widzicie wytypowanie ludzi po godzinach ?. Jak można to zniwelować ??.By Ukraińcy obcy ludzie nie objęli się w tej firmie inni mają swoją godna praca poniszczine ręce mięśnie stawy zwyrodnienia boleści reumatyczne pytam się kto ich docenia !!!!.Gdzie są za to ludzie odpowiedzialni .Gdzie są penifity i zasady .Ludzie za granic Polski są traktowani jak na wakacjach przemadrzali beszczelini i oni mają się nieziemsko.To jest jakiś absurd.Prosba o dyscyplinę z większością tak być nie może że w kraju robią sobie co chcą!!!. To jest tragedia.Nikt tego nie widzi wyjeżdżają sobie a inni muszą robić za dziesięciu.Lub gdy są na miejscu rządzą.Nie do wszystkich się to tyczy .Proszę doceniać równo ludzi.Prosba o pomyślę o równym traktowaniu.Podwyzki też mogły by być miłe widziane bardzo małe są a w innych firmach placa setki .A tu stracić zdrowie dla paru złotych to naprawdę mija się z celem.To jest jakiś sen że tak małe finanse są preferowane według uznania???.Są ludzie którzy oddają się całej firmie i mają płacone mało.Prosbs o sprawiedliwości i zniesieniu warunków . By zachęcić i żeby tym ludzi a na leczenie starczyło.To praca bardzo ciężka halę produkcyjne wielu firm traktują ludzi przedmiotowo i składających z miejsca na miejsce nie bawiąc ludzką nie zna granic.Prosba o to by to zacząć zmieniać bo nikt też tego już nie wytrzyma jeżeli pracownik ma mała ocenę to po co się zmusza. Nadgodziny w tej firmie powinny być płacone tym którzy poświęcają swoje rodziny itp.Nikt tego nie docenia jeżeli dłużej chorujesz czy coś pozbywają się jak szaranczy a to nie jest rozwiązanie . Ludzie ogarnijcie się nie ma sensu tracić zdrowia dla 70 czy lewdiwe innych kwot .To weekendy powinny być doceniane a nie że gościem w domu jest się za tak małe pieniądze.Gdyby nie oddani pracownicy z naszego kraju firma by nieprosperowala dzięki ludzi a takich jakich się ma w kazdychvtego typu firmach buduje się potencjał.Wezcie zróbcie sobie refleksję. Nie ma sensu tracić kilku złotych dla zdrowia!!!!.Niech ktoś to zacznie zmieniać jak ktoś chce zostać to protest o benefity nikt nie jest z kamienia!!!.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sędzia Dredd
 Opinia
@Barbara 05.12.2018 18:10

Szczerze Pani Barbaro nie chce mi się pisać żadnych reklamacji ale to dziwne skoro przedstawia sie prawdę o firmie nie naruszając regulaminu a mimo to moje wypociny zostały usunięte. Tutaj każdy moze wyrazić z tego co mi wiadomo swoją opinię i przekazać informacje dla ludzi którzy myślą o pracy tam. To tylko świadczy o tym jak działa u nas cenzura i na ile prawdy można sobie pozwolić. Myśle że każdy powinien znać całą prawdę bo czasy komunizmu już minęły. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia
@Piotr 23.12.2018 09:17

Mylnie bierzesz mnie za osobę w jakiś sposób związaną z firmą Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Jestem moderatorem forum, o czym zapewne już tu pisałam. Może pracownicy firmy będą w stanie odpowiedzieć Ci na zadane pytanie. Szukałeś może informacji na stronie internetowej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cielecinka i robokop
 Opinia
@Sędzia Dredd 29.12.2018 11:50

Witaj Dredziu jesteś boski. Szczerość jest naprawdę super lecz ludzie nie cierpią Szczerość i i niszcza się by usuwać innych komentarze to absurd i musi być prawda.Boli to kogoś i przeplacil by pauzować momenty.Absurd szkoda słów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Logo2
 Opinia

Praca na magazynie i produkcji ciezka, w biurze harowka ale tylko dla nielicznych bo pozostali mają sielskie życie. Zero stresu. Wyplata i tak Bedzie a nikt ich nie zwolni. Place zroznicowane nie zalezne ani od stazu pracy co powinno byc glownym czynnikiem ani wykształcenia ani umiejetnosci. Po prostu wola gory. Atmosferę oceniam na 7 w skali do 10. Spotkałem gorsze firmy. Ale zmiana kilku osob by nie zaszkodzila. Troche przekretow z HRem co jest slabszym punktem firmy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Klakier
 Opinia
@Logo2 06.12.2018 22:04

Witam opinia pierwsza to kompletne zachwalanie by wpłynęło na plus chyba firmy??.Owszem niektóre sałatki są spoko. Ale ogólnie białka !!! mdlace zbyt przesolone mega dużo tego wszystkiego zbyt mdłe i ciężkie nie do końca przemyślane opinie innych wiąże się z tym że opinia góra a to nie najważniejsze. .W każdej firmie idealizmu nie ma.Co do opinie niżej wszystko się zgadza z ta skala oceny 7.Dal bym zdecydowanie mniej wiele aspektów do poprawki wynika z opinie poprzedników.Niestety mając firmę trzeba zmierzyć się z falą krytyki hej tu itp.. ..Niestety żaden korektor ani gumka do mazania nie wyczyścić rzeczy które tam się dzieją.Jezeli nie zmienimy pewnych spraw co tam się wyprawia to niestety będzie porażka.Ogolnie w tej kwestii opinie był bym sceptycznie nastawiony.Lecz każdy ma prawo do opinie i innych odczuć co do tej firmy.Sa większe korporacje które potężnie prosperuja.A opinia jest na zasadzie pomówień lecz i wiążącej prawdy nikt nie Bedzie oceniał bez powodu wynika z tego że odczucia wypowiadając się tu tak są jak najbardziej jasne i prawdziwe !!! niestety uroki firm zawsze jest ziarnko prawdy i powinno się to zmieniać a Noe myśleć tylko o swoich atutach najmniej ważna Liczy się obrót mienie prestiż.Ale pracownik zależy który??? to ktoś kto utrzymuje wiele rzeczy na danym stanowisku i wykonuje to bardzo dobrze by właściciele mogli być spokojni .Lecz gdy zarządzają ludzie tylko improwizacja to niestety ktoś przejmuje się opinia.A to nie najważniejsze w tej firmie.Zeby firma prosperowala liczą się każde aspekty za i przeciw .Tu czas się zatrzymał widocznie liczy się co ludzie powiedzą. A opinia zawsze będzie ważna lecz liczy się dobro całej firmy oraz kadry jestem pewny żeby że gdyby pozmieniac wiele rzeczy było by zdecydowanie lepiej .Ludzie z klasą i znających się na rzeczy dało by rezultaty a nie dopuszczenie by każdy był sobie szefem i był tylko po ????????????to bardzo źle podejście.Pozdrawiam I życzę powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Logo2
 Opinia
@Klakier 07.12.2018 21:59

Niektóre rzeczy lepiej zachować dla siebie. Mnie tam troche nie ma. Mysle bardzuej chłodno. Bez emocji. Z zarzadu czy cos też nie jestem, nie byłem. A na gorsze prace trafiłem. Stad porownanie. Surówki są na dużą skalę robione. Nie domowe. Wiadomo. A znowu zdechlych myszy chyba też nikt nie spotkał... A o pracownikach prawda. Kilku zmienic i Bedzie ok

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dziara'Lysol
 Opinia
@Logo2 06.12.2018 22:04

witaj Logo. słuchaj co do zatrudnienia to w lepszym wydaniu to działa etyka i znajomości.Na żarówkę na halę z mety przyjmują. Daja lampy jak że szpitala i lotosz.Po działach jak łeb.To co tu się wyprawia to jest absurd.Obcikrajowcy oblezyli firmę rządzą się wiza jak u siebie. Przemierzają się na halach .Nasi to tylko wynieść przynieś pozamiatane.Ci co zarządzają.Wprowadzaja jakoś powinno się powymieniac tam na inny model.Nikt z tym nic nie zrobi zawieść nienawiść to porządek dzienny.Musisz mieć własne zdanie bo cię zajada.Ogolnie by się kreować gdy kogoś potrzebowali na lepsze warunki to po cichu szukają by nikt się nie dowiedział . A jak poszukujesz pracy w innej formie to o tobie zapominają.Ale na halę to od razu wola potrzebują. Napoju nadal brak . cieolychbprzerwy ubrania po kimś wybrane za małe za duże zero kurtek odzieży dostosowanej do warunków pogodowych.Brak na każdej hali.stolowki latasz jak łeb i tracisz czas.Benifitow nic nie ma wołają po godzinach mało się zarabia .Tragiczne zasady .Tylko inne działy wyżej maja lepiej chodź też i oni nie mają kolorowo zależy kto .Ci co mają duży poślizg wazeliny ci maja jak w raju.Poczekaj cierpliwie co do pracy na kolejnychblepszych od jak działach ktoś tu się wypowiedział i pewnie wypowie powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia

Witam czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy kierowcy w firmie Grześkowiak. Jaka płaca czy Co Dzień w domu jaki ZUS jak z jazda w weekendy czy wolne. Czy oprócz kierowania jest jakaś praca dodatkowa typu rozladunki itd. Chodzi o kierowcę c+e nie bus . Jak można zatrudnić się w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia
@Kierowca 11.12.2018 15:49

Widzę, że masz już doświadczenie w pracy na tym stanowisku i chciałbyś zatrudnić się w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Mam nadzieję, że jakieś osoby pracujące w tej firmie jako kierowcy odpowiedzą Ci na zadane pytania, ale może w międzyczasie napiszesz, czy orientowałeś się już, czy firma potrzebuje obecnie nowych osób do pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga2000
 Opinia

Kocham sałatkę firmy Grześkowiak Makaronową z brokułami i ogóreczkiem jest idealna, perfekcyjna. Chyba się od niej uzależniłam, kupowałabym codziennie do szkoły. Niestety mama daje mi tylko 2 zł, więc mogę ją jeść co dwa dni, a szkoda bo jest jak wspomniałam wcześniej IDEALNA. Kocham jej smak w weekend będę robiła taką domową, dodam te same składniki co wy, ale wiem, że niestety to nie będzie to samo. Także podsumowując jesteście najlepsi i spoko pomysł z tymi widelcami bo zazwyczaj zapominam brać swój no, także jutro kupuje przed lekcjami na pewno!!!!POLECAM

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Wygląda na to, że sporo wiesz o pracy w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Jesteś obecnie jeszcze zatrudniony w tym miejscu, czy już zmieniłeś pracę? Jestem ciekawa, czy kwestia wynagrodzenia była w jakiś sposób podejmowana z pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Rozumiem, że chodzi Ci o to, że jakieś wypowiedzi zostały usunięte przez administratora forum - ma do tego pełne prawo w przypadku, gdy stwierdzi naruszenie obowiązującego na forum regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Piszesz o wielu negatywnych aspektach pracy w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak - w jaki sposób można by było zwrócić na nie uwagę pracodawcy i postarać się rozpocząć z nim jakiś dialog, a później zmiany?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tonkpo Robot .
 Opinia
@Barbara 08.11.2018 16:43

Witam to co tak wrzy.Widac że komuś zależy na opini i nie na pracownikach.Niestety skoro to prawda tak jest!!!!.Nie można mieć firmy i myśleć że tak idealnie jest a nie jest.A Sędzia i inni mają rację syfa pudrem nie zakryjesz.!!!.Potrzebne są zmiany i to koniecznie!!!.Bo tak być nie może.A wolność slowa w Kraju to nie PRL itp....... mamy XXl wiek i prosze o tym nie zapominac.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Fakt faktem, że kwestia wynagrodzeń jest dość delikatna, a sama płaca zależeć może od wielu czynników takich jak dotychczasowe doświadczenie, wykształcenie czy też posiadane kompetencje. Dobrze jednak, że pracownicy podejmują ważne dla nich kwestie - może koniec końców coś z tego będzie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gabriel Flaszka
 Opinia
@Barbara 24.11.2018 20:34

Witam no to raczej się nie zmienia.Ciagle jest tak samo .Jak wół się tlumaczy.I nic z tego nie wychodzi. Zmienić i jeszcze raz zmienić. Innych na lepszy model bo to jest absurd.Ze nikt nic nie robi a wszyscy poruszenie mówiąc prawdę. Bo nikt nic nie wymyśla. Po co to komuś by był sztuczny tłok. Jak by ktoś się zainteresował i traktował ludzi z godnością by nie było kabla przedłużacze zapewnień inaczej by działo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Możecie opisać teraźniejszą sytuację Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nicola &Maroo
 Opinia
@Administrator 19.05.2018 10:55

Witam tu to można opisać Tom pana Tadeusza.A mianowicie krytynizm.Nie zna granic ludzie weźcie nie róbcie szefów z siebie bo bycie szefem maszyny szefem miotły.Szefem wiadra debla lub ile jabłek ile marchwi czy do przykłady buraka.To nie wielkie rządzenie wystarczy samemu się nie odpoerdalac tylko robić żal.pl.Jak można taki fajna robić!!!!.Tam po prostu do wymiany polowe obijaczy.itp.Sciemy wala przy czapkach i innych oni też tragedia .Żal po prostu. Ludzie wyd fartuchy spełniała mokro wyd brud wiadra surowy po podłodze lumpybjak ktoś mówił trzoda .Z odzysku powiedzcie nam kto tam rządzi .My się pytamy kto skoro to taki patologiczny styl.Ludzie otworzcie galy.A nie czepiać się.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@GOWORK, rozumiem, że piszesz o mojej osobie tak? Proszę nie podważaj moich słów o tym, kim jestem. Jestem moderatorem forum, ale jeśli w to nie wierzysz to masz oczywiście do tego prawo. Więcej o naszej roli na forum możesz przeczytać w regulaminie (https://www.gowork.pl/regulamin ), który akceptujesz publikując swój komentarz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Wiwaldi, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Jakie Twoim zdaniem więc zmiany powinny zajść w tej firmie, aby przyjemniej pracowało się zarówno obecnym, jak i przyszłym pracownikom? Daj znać, czy masz jakieś pomysły. Czy ktoś z Was chciałby także coś dodać w tym temacie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gigoreq
 Opinia
@Barbara 30.09.2018 22:40

Jakie zmiany ? Zmienić nastawienie szefostwa...oni dobrze wiedzą co sie dzieje na każdym dziale w tej firmie, tylko udają ze się nic nie dzieje bo przecież kasa na koncie sie zgadza :) Ludzie oni nic nie zmienią, pracowałem kilka lat tam i z roku na rok było coraz gorzej. (usunięte przez administratora) W okolicy jest duzo firm i duzo lepszej pracy. (usunięte przez administratora) Każdy zarabia tyle jak blisko jest i jak trzyma paluszek to sie zgadza. Wiadomo że pracownicy z rodziny mają najwięcej i rękawów noe wyrywają :) Życzę powodzenia właścicielom :) w końcu będziecie mieli problem z ludźmi bo najlepsi juz dawno odeszli. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY nawet największemu wrogowi.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia
@Gigoreq 16.10.2018 11:23

@Gigoreq, długo byłeś związany z tym pracodawcą? Nie masz zbyt pochlebnego zdania o pracy w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Rozumiem, że w firmie nie można liczyć za bardzo na dodatkowe benefity pozapłacowe, tak? Może od Twojego odejścia z firmy coś uległo zmianie w tym temacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Wiwaldi, sporo masz pomysłów na zmiany, które mogłyby zajść w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Opisałeś prawie że idealne miejsce pracy. Mam nadzieję, że może chociaż część z nich zostanie wcielona w życie! Czy na przestrzeni lat, które spędziłeś w firmie, jakieś istotne zmiany miały miejsce?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Strzala, dawno pracowałeś w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Być może od Twojego odejścia w firmie zaszły istotne zmiany. @Wiwaldi, rozumiem, że też pracujesz w tej firmie. Możesz napisać, jaka panuje atmosfera wśród współpracowników oraz w jakim trybie odbywa się praca w tym miejscu?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiwaldi
 Opinia

Witaj Strzala idealne stwierdzenie mowisz prawde tak jest .A co masz namysli kierownictwo ??? I ten skrot ohp...Poznań.Surowy zarobki tragedia i traktowanie to prawda .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Kazia, podałaś wiele ciekawych pomysłów. Miejmy nadzieję, że w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak z biegiem czasu zacznie dziać się lepiej! Dziękuję za wiadomość i pozdrawiam Cię serdecznie. Co jeszcze możecie dodać na temat pracy w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Jakie są Wasze opinie dotyczącego tego pracodawcy? Koniecznie dodajcie je na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Kazia, zwracasz się do mnie w taki sposób, jakbym była związana z firmą Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak, a pisałam już, że jestem moderatorem forum i nie jestem pracownikiem tej firmy. Jeśli masz jakieś ciekawe pomysły, jak można byłoby poprawić sytuację w firmie, to podziel się z nimi na forum lub podczas zebrania z pracodawcą. Czasem warto wyjść z inicjatywą!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kazia
 Opinia
@Barbara 29.08.2018 23:35

Witam serdecznie pani Barbaro Poprostu nie wiedzialam kim pani jest teraz juz woem.A mianowicie jest bardzo duzo do spelnienia w tej firmie .Wiele trzeba zmienic kadre warunki pracy .By ludzia lepiej sie pracowalo pracownik wypoczety wydajny pracownik. Poprawic sytuacje nawiewow Ogrzewania Ubior adekwatny konkretny do warunkow pracy oraz do warunkow atmosferyczntch stolowki na kazdych halach by ludzie w mrozie nie chodzili w cienkich czepkach czapki rekawiczki odziez jak wspomnialam wyzej Zmiana kadry na milsza organizacyjna i traktujaca kazdego z rownoscia.Pakiety benifity na doleczanie taka praca niszczy stawy miesnie kregoslupy itp. Oczywiscie pracownicy otrzymujacy wolne za dluzej zostanie w pracy poprawienie organizacji by niebrakowalo ludzi do pracy .Jedni koncza to nieczekaja kiedy inni ttlkoida do domu.Zrobic tak i zachecic by ludzie sie zatrudniali a nie praca za male pieniadze .To dosc duza firma i trzeba dolorzyc starac gdzie jest zle .I z jakiego powodu ludzi nie ma .I zrobic wszystko by ludzia sie dobrze pracowalo !!!!.Jest wiele do poprawki wszystko zalezy od tego jak zarzadzaja przelozeni trzeba dobrac takich by wszystko bylo w jaknajlepszym porzadku !!!.Pracodawco spojrz glebiej i badz czujnym a sytuacja w firmie poprawi sie na taka skale ze odniosą panstwo sukces !!!!Pozdrawiam serdecznie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Imiona, nazwiska, czy też inicjały w połączeniu z nazwą firmy mogą wskazywać na konkretne osoby trzecie - w tym przypadku ochrona danych obowiązuje. Forum jest miejscem publicznym, a każdy z nas ma prawo do ochrony do swojej tożsamości - również osoby, których z nami nie ma. Bardzo proszę o uszanowanie tego! @Katrina, jestem moderatorem forum i dbam o porządek w tym miejscu. Tu znajdziesz regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin , który akceptujesz przed dodaniem komentarza. Jeśli nie zgadzasz się z jego postanowieniami, to bardzo proszę o zaprzestanie pisania na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kazia
 Opinia
@Barbara 23.08.2018 22:46

Witam cie Barbarko jestem tu nowa widze jak wrzy !!!! dolorze swoje piec groszy wszyscy pisza ze nie ma takich praw.Bo i Jabłko ma racje .!!!!.Pilnowac mozna nikt nikogo nie obraza tylko prawda .Boze jest Rodo a w Rodo imionami operujesz bez nazwiski .!!!!.Wiec gdzie kolwiek jestes w przychodni gdzie kolwiek uzywaja imion a tu byly inicjaly .Klauzula ochrony obejmuje operowaniem pelnych nazwisk a nie imion.Ne bede polamizowal z tobą.Prawda jest prawda .Wszrdzie uzywaja pan x lub pan y Zrozum to pani Basiu .To skoro pani sie tez imiennie przedstawia nie widze problemu .Kazdy jest mega wkurzony i nie patrzy na inicjaly .Poprawcie sytuacje w firmie bo nikt niebedze kuniem.!!!!????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jabłko
 Opinia

Barbaro piszesz stek bzdur na temat ochrony danych osobowych ! Polecam ustawę o ochronie danych osobowych.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aniolek12
 Opinia

Czy ty wiesz co piszesz? Chcesz to zamienie sie z tobo choc na jeden dzien i zobaczymy kto lepiej poradzi sobie na stanowisku drogiej osoby! Na imprezę i wakacje kazdy moze wyjechac! Ja pracuje caly rok na urlop i nie zawsze moge gdzieś wyjechac! A jesli chodzi o to ze ZWYKLY pracownik rządzi zwyklym pracownikami to akurat prawda choc twierdzw ze pracodawca powinien oglosic ze ja zastępuje brygadzistke i przekazuje wam polecenia od niej. Zastanowcie sie co piszecie!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Aniolek12 22.08.2018 11:12

Witam cie Aniele .Wszystko wiem i swiadomym porazki .Wyzysku chodzi o urlopy ze sa nakazywane niektorym teraz nie tylko wtedy i koniec.To ze pracujesz rok na urlop oki niektorzy tam maja go ciagle gdy jest wazelina .A czemu mam sie z toba zamienic ???.Spokojnie ja pracowalem w roznych korporacjach ale takiego braku organizacji jak w tym czyms nie bylo nigdzie dotat .Wiec zrozum ze tu misi wiele sie zmienic i wiele do zyczenia w tej firmie .Wszystko co tu pisza musi byc prawda niestety pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aniolek12
 Opinia
@anonymous 23.08.2018 07:59

Anonymous to co napisalam bylo odpowiedzia na oskarzenia huberto chyba ze ty i on to jedna osoba

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymus
 Opinia
@Aniolek12 23.08.2018 11:11

Nic mi nie wiadomo jakie oskarzenia pisze??. Nikt nic nie mowi za innych nie odpowiadam nawet niewiem o co ci kolezanko chodzi .To forum i kazdy ma prawo widocznie za duzo osob tu pisze i zgadzaja sie opinie musi tak byc.A ty sie nie stresuj kobieto bo zlosc urodzie szkodzi.Jest tam wyzysk i tyle w temacie i oszustwa .Skoro sama mowisz ze chapie sie na urlop caly rok wypowiedzi sa widocznie o takich co to robia nagmonnie.Milego dnia .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
labłko
 Opinia

Do miłych i sympatycznych Pań : kobiety mogą pchać/ciągnąć wózek do 80kg !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gruzli
 Opinia
@labłko 22.08.2018 16:27

Witam cie jabłko co ty gadasz noo to ładnie super 80 kg to niezle siłowe .Panie tam sa a gdzie przepisy firmy chyba kogos po......ło.Inspekcja powinna wjechac.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Bardzo proszę osoby wypowiadające się na forum o zachowanie kultury wypowiedzi. Jestem pewna, że nawet negatywne opinie mogą zostać wyrażone w sposób kulturalny. Przypominam także, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, a nie do plotek na temat kolegów czy koleżanek z pracy. Proszę również o nieużywanie imion ani nawet inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katrina.
 Opinia
@Barbara 11.08.2018 23:15

Basiu a kim tu jestes pracownikiem czy prowadzisz forum .Czy Adminem ???????????????????????.A ile placa za trzymanie sztamy z pracodawcami ???.Bo komu sie chce tak tu pisac pouczac .Sa przerywniki i nikt nikogo nie obraza.Wiec nie pisz co i komu wolno .Inicjaly to jak gra kalambury .Wiec o co panience chodzi pozdro Basinka ????????????????????.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Rudy Ryc, wszyscy dobrze wiemy, jakie te skróty mają wydźwięk i od jakich wyrazów pochodzą. Inicjały konkretnych osób również są niedopuszczalne na forum. Oczywiście rozumiem, że można mieć negatywną opinię o pracy w danym miejscu, ale proszę o kulturalne i merytoryczne wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

@Genowefa P., czy kwestia warunków pracy była poruszana z odpowiednimi osobami w firmie? Może warto zwrócić na to uwagę? Bardzo proszę o nieobrażanie nikogo na forum. @Wladimir Bonzolo, rozumiem jak najbardziej, że można mieć negatywną opinię na temat pracy w danym miejscu, ale jestem pewna, że można wyrazić ją w sposób kulturalny i merytoryczny. Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Bardzo proszę o dodawanie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracy w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Wpisy nie mające nic wspólnego z konstruktywnymi opiniami na temat pracodawcy, a także te naruszające zapisy naszego regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ) mogą być usunięte przez administratora forum GoWork.pl.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marysia
 Opinia

Witajcie ludzie ale tu wrze musze potwierdzic ze to cala prawda ja wale tam jak wol mam pare fuch od szefostwa to nie narzekam lubie ta prace .Ale naprawde co robia z knnymi absurd a kolega wypisuje ze mu wspaniale tam .Troche mnie to dziwi moze lubi wazelinowac .Ja lubie ta prace lubie fizycznie zachrzaniac bylam po zawale ale co tam .Daje rade ja mam kase dobra i pracuje wszedzie w tej firmie ale porzadek musial by byc bo kadra jest to zmiany bo serio .Zarzadzaja kase biora a innych sie boja wykorzystuja slabszych lub tych co sa niedaleko i mysla ze masz walic jak rumun za dwie miski ryzu .Kocham Grzesia mogla bym tam zamieszkac .pozdrawiam serdecznie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Świeże i Zielone Sp. z o.o. sp.k. - Kórnik

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej