Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak
2 22 6 1

Opinie o Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak

Kierowca

Witam czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy kierowcy w firmie Grześkowiak. Jaka płaca czy Co Dzień w domu jaki ZUS jak z jazda w weekendy czy wolne. Czy oprócz kierowania jest jakaś praca dodatkowa typu rozladunki itd. Chodzi o kierowcę c+e nie bus . Jak można zatrudnić się w firmie.

Barbara
@Kierowca 11.12.2018 15:49

Widzę, że masz już doświadczenie w pracy na tym stanowisku i chciałbyś zatrudnić się w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Mam nadzieję, że jakieś osoby pracujące w tej firmie jako kierowcy odpowiedzą Ci na zadane pytania, ale może w międzyczasie napiszesz, czy orientowałeś się już, czy firma potrzebuje obecnie nowych osób do pracy?

Logo2

Praca na magazynie i produkcji ciezka, w biurze harowka ale tylko dla nielicznych bo pozostali mają sielskie życie. Zero stresu. Wyplata i tak Bedzie a nikt ich nie zwolni. Place zroznicowane nie zalezne ani od stazu pracy co powinno byc glownym czynnikiem ani wykształcenia ani umiejetnosci. Po prostu wola gory. Atmosferę oceniam na 7 w skali do 10. Spotkałem gorsze firmy. Ale zmiana kilku osob by nie zaszkodzila. Troche przekretow z HRem co jest slabszym punktem firmy.

Klakier
@Logo2 06.12.2018 22:04

Witam opinia pierwsza to kompletne zachwalanie by wpłynęło na plus chyba firmy??.Owszem niektóre sałatki są spoko. Ale ogólnie białka !!! mdlace zbyt przesolone mega dużo tego wszystkiego zbyt mdłe i ciężkie nie do końca przemyślane opinie innych wiąże się z tym że opinia góra a to nie najważniejsze. .W każdej firmie idealizmu nie ma.Co do opinie niżej wszystko się zgadza z ta skala oceny 7.Dal bym zdecydowanie mniej wiele aspektów do poprawki wynika z opinie poprzedników.Niestety mając firmę trzeba zmierzyć się z falą krytyki hej tu itp.. ..Niestety żaden korektor ani gumka do mazania nie wyczyścić rzeczy które tam się dzieją.Jezeli nie zmienimy pewnych spraw co tam się wyprawia to niestety będzie porażka.Ogolnie w tej kwestii opinie był bym sceptycznie nastawiony.Lecz każdy ma prawo do opinie i innych odczuć co do tej firmy.Sa większe korporacje które potężnie prosperuja.A opinia jest na zasadzie pomówień lecz i wiążącej prawdy nikt nie Bedzie oceniał bez powodu wynika z tego że odczucia wypowiadając się tu tak są jak najbardziej jasne i prawdziwe !!! niestety uroki firm zawsze jest ziarnko prawdy i powinno się to zmieniać a Noe myśleć tylko o swoich atutach najmniej ważna Liczy się obrót mienie prestiż.Ale pracownik zależy który??? to ktoś kto utrzymuje wiele rzeczy na danym stanowisku i wykonuje to bardzo dobrze by właściciele mogli być spokojni .Lecz gdy zarządzają ludzie tylko improwizacja to niestety ktoś przejmuje się opinia.A to nie najważniejsze w tej firmie.Zeby firma prosperowala liczą się każde aspekty za i przeciw .Tu czas się zatrzymał widocznie liczy się co ludzie powiedzą. A opinia zawsze będzie ważna lecz liczy się dobro całej firmy oraz kadry jestem pewny żeby że gdyby pozmieniac wiele rzeczy było by zdecydowanie lepiej .Ludzie z klasą i znających się na rzeczy dało by rezultaty a nie dopuszczenie by każdy był sobie szefem i był tylko po ????????????to bardzo źle podejście.Pozdrawiam I życzę powodzenia.

Logo2
@Klakier 07.12.2018 21:59

Niektóre rzeczy lepiej zachować dla siebie. Mnie tam troche nie ma. Mysle bardzuej chłodno. Bez emocji. Z zarzadu czy cos też nie jestem, nie byłem. A na gorsze prace trafiłem. Stad porownanie. Surówki są na dużą skalę robione. Nie domowe. Wiadomo. A znowu zdechlych myszy chyba też nikt nie spotkał... A o pracownikach prawda. Kilku zmienic i Bedzie ok

Aga2000

Kocham sałatkę firmy Grześkowiak Makaronową z brokułami i ogóreczkiem jest idealna, perfekcyjna. Chyba się od niej uzależniłam, kupowałabym codziennie do szkoły. Niestety mama daje mi tylko 2 zł, więc mogę ją jeść co dwa dni, a szkoda bo jest jak wspomniałam wcześniej IDEALNA. Kocham jej smak w weekend będę robiła taką domową, dodam te same składniki co wy, ale wiem, że niestety to nie będzie to samo. Także podsumowując jesteście najlepsi i spoko pomysł z tymi widelcami bo zazwyczaj zapominam brać swój no, także jutro kupuje przed lekcjami na pewno!!!!POLECAM

Sędzia Dredd

Dlaczego komentarze nienaruszające regulaminu a przedstawiające fakty i prawdę o pracodawcy zostają kasowane ?? Czy już pracodawca ma możliwość kasowania komentarzy przedstawianych na jego temat ?? Czemu w takim razie służy ta strona jak nie temu zeby wyrazić swoją opinie i przedstawić prawdę ludziom którzy myślą o pracy tam??

Barbara
@Sędzia Dredd 05.12.2018 12:31

Jeśli - Twoim zdaniem - jakieś komentarze zostały usunięte przez administratora forum (pracodawca nie ma takiej możliwości), a nie naruszały one regulaminu forum, to możesz zgłosić reklamację na maila admin@gowork.pl . Przypomnę tylko, że mogą zostać usunięte wypowiedzi wulgarne, naruszające dobra osób trzecich, a także publikujące ich dane.

anonim

(usunięte przez administratora)

Barbara

Wygląda na to, że sporo wiesz o pracy w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Jesteś obecnie jeszcze zatrudniony w tym miejscu, czy już zmieniłeś pracę? Jestem ciekawa, czy kwestia wynagrodzenia była w jakiś sposób podejmowana z pracodawcą.

Barbara

Rozumiem, że chodzi Ci o to, że jakieś wypowiedzi zostały usunięte przez administratora forum - ma do tego pełne prawo w przypadku, gdy stwierdzi naruszenie obowiązującego na forum regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Piszesz o wielu negatywnych aspektach pracy w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak - w jaki sposób można by było zwrócić na nie uwagę pracodawcy i postarać się rozpocząć z nim jakiś dialog, a później zmiany?

Tonkpo Robot .
@Barbara 08.11.2018 16:43

Witam to co tak wrzy.Widac że komuś zależy na opini i nie na pracownikach.Niestety skoro to prawda tak jest!!!!.Nie można mieć firmy i myśleć że tak idealnie jest a nie jest.A Sędzia i inni mają rację syfa pudrem nie zakryjesz.!!!.Potrzebne są zmiany i to koniecznie!!!.Bo tak być nie może.A wolność slowa w Kraju to nie PRL itp....... mamy XXl wiek i prosze o tym nie zapominac.

Barbara

Fakt faktem, że kwestia wynagrodzeń jest dość delikatna, a sama płaca zależeć może od wielu czynników takich jak dotychczasowe doświadczenie, wykształcenie czy też posiadane kompetencje. Dobrze jednak, że pracownicy podejmują ważne dla nich kwestie - może koniec końców coś z tego będzie?

Gabriel Flaszka
@Barbara 24.11.2018 20:34

Witam no to raczej się nie zmienia.Ciagle jest tak samo .Jak wół się tlumaczy.I nic z tego nie wychodzi. Zmienić i jeszcze raz zmienić. Innych na lepszy model bo to jest absurd.Ze nikt nic nie robi a wszyscy poruszenie mówiąc prawdę. Bo nikt nic nie wymyśla. Po co to komuś by był sztuczny tłok. Jak by ktoś się zainteresował i traktował ludzi z godnością by nie było kabla przedłużacze zapewnień inaczej by działo.

Administrator

Możecie opisać teraźniejszą sytuację Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Nicola &Maroo
@Administrator 19.05.2018 10:55

Witam tu to można opisać Tom pana Tadeusza.A mianowicie krytynizm.Nie zna granic ludzie weźcie nie róbcie szefów z siebie bo bycie szefem maszyny szefem miotły.Szefem wiadra debla lub ile jabłek ile marchwi czy do przykłady buraka.To nie wielkie rządzenie wystarczy samemu się nie odpoerdalac tylko robić żal.pl.Jak można taki fajna robić!!!!.Tam po prostu do wymiany polowe obijaczy.itp.Sciemy wala przy czapkach i innych oni też tragedia .Żal po prostu. Ludzie wyd fartuchy spełniała mokro wyd brud wiadra surowy po podłodze lumpybjak ktoś mówił trzoda .Z odzysku powiedzcie nam kto tam rządzi .My się pytamy kto skoro to taki patologiczny styl.Ludzie otworzcie galy.A nie czepiać się.

anonim

(usunięte przez administratora)

Barbara

@GOWORK, rozumiem, że piszesz o mojej osobie tak? Proszę nie podważaj moich słów o tym, kim jestem. Jestem moderatorem forum, ale jeśli w to nie wierzysz to masz oczywiście do tego prawo. Więcej o naszej roli na forum możesz przeczytać w regulaminie (https://www.gowork.pl/regulamin ), który akceptujesz publikując swój komentarz.

Barbara

@Wiwaldi, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Jakie Twoim zdaniem więc zmiany powinny zajść w tej firmie, aby przyjemniej pracowało się zarówno obecnym, jak i przyszłym pracownikom? Daj znać, czy masz jakieś pomysły. Czy ktoś z Was chciałby także coś dodać w tym temacie?

Gigoreq
@Barbara 30.09.2018 22:40

Jakie zmiany ? Zmienić nastawienie szefostwa...oni dobrze wiedzą co sie dzieje na każdym dziale w tej firmie, tylko udają ze się nic nie dzieje bo przecież kasa na koncie sie zgadza :) Ludzie oni nic nie zmienią, pracowałem kilka lat tam i z roku na rok było coraz gorzej. (usunięte przez administratora) W okolicy jest duzo firm i duzo lepszej pracy. (usunięte przez administratora) Każdy zarabia tyle jak blisko jest i jak trzyma paluszek to sie zgadza. Wiadomo że pracownicy z rodziny mają najwięcej i rękawów noe wyrywają :) Życzę powodzenia właścicielom :) w końcu będziecie mieli problem z ludźmi bo najlepsi juz dawno odeszli. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY nawet największemu wrogowi.

Barbara
@Gigoreq 16.10.2018 11:23

@Gigoreq, długo byłeś związany z tym pracodawcą? Nie masz zbyt pochlebnego zdania o pracy w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Rozumiem, że w firmie nie można liczyć za bardzo na dodatkowe benefity pozapłacowe, tak? Może od Twojego odejścia z firmy coś uległo zmianie w tym temacie.

Barbara

@Wiwaldi, sporo masz pomysłów na zmiany, które mogłyby zajść w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Opisałeś prawie że idealne miejsce pracy. Mam nadzieję, że może chociaż część z nich zostanie wcielona w życie! Czy na przestrzeni lat, które spędziłeś w firmie, jakieś istotne zmiany miały miejsce?

Barbara

@Strzala, dawno pracowałeś w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Być może od Twojego odejścia w firmie zaszły istotne zmiany. @Wiwaldi, rozumiem, że też pracujesz w tej firmie. Możesz napisać, jaka panuje atmosfera wśród współpracowników oraz w jakim trybie odbywa się praca w tym miejscu?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wiwaldi

Witaj Strzala idealne stwierdzenie mowisz prawde tak jest .A co masz namysli kierownictwo ??? I ten skrot ohp...Poznań.Surowy zarobki tragedia i traktowanie to prawda .

Barbara

@Kazia, podałaś wiele ciekawych pomysłów. Miejmy nadzieję, że w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak z biegiem czasu zacznie dziać się lepiej! Dziękuję za wiadomość i pozdrawiam Cię serdecznie. Co jeszcze możecie dodać na temat pracy w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak? Jakie są Wasze opinie dotyczącego tego pracodawcy? Koniecznie dodajcie je na forum.

Barbara

@Kazia, zwracasz się do mnie w taki sposób, jakbym była związana z firmą Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak, a pisałam już, że jestem moderatorem forum i nie jestem pracownikiem tej firmy. Jeśli masz jakieś ciekawe pomysły, jak można byłoby poprawić sytuację w firmie, to podziel się z nimi na forum lub podczas zebrania z pracodawcą. Czasem warto wyjść z inicjatywą!

Kazia
@Barbara 29.08.2018 23:35

Witam serdecznie pani Barbaro Poprostu nie wiedzialam kim pani jest teraz juz woem.A mianowicie jest bardzo duzo do spelnienia w tej firmie .Wiele trzeba zmienic kadre warunki pracy .By ludzia lepiej sie pracowalo pracownik wypoczety wydajny pracownik. Poprawic sytuacje nawiewow Ogrzewania Ubior adekwatny konkretny do warunkow pracy oraz do warunkow atmosferyczntch stolowki na kazdych halach by ludzie w mrozie nie chodzili w cienkich czepkach czapki rekawiczki odziez jak wspomnialam wyzej Zmiana kadry na milsza organizacyjna i traktujaca kazdego z rownoscia.Pakiety benifity na doleczanie taka praca niszczy stawy miesnie kregoslupy itp. Oczywiscie pracownicy otrzymujacy wolne za dluzej zostanie w pracy poprawienie organizacji by niebrakowalo ludzi do pracy .Jedni koncza to nieczekaja kiedy inni ttlkoida do domu.Zrobic tak i zachecic by ludzie sie zatrudniali a nie praca za male pieniadze .To dosc duza firma i trzeba dolorzyc starac gdzie jest zle .I z jakiego powodu ludzi nie ma .I zrobic wszystko by ludzia sie dobrze pracowalo !!!!.Jest wiele do poprawki wszystko zalezy od tego jak zarzadzaja przelozeni trzeba dobrac takich by wszystko bylo w jaknajlepszym porzadku !!!.Pracodawco spojrz glebiej i badz czujnym a sytuacja w firmie poprawi sie na taka skale ze odniosą panstwo sukces !!!!Pozdrawiam serdecznie .

Barbara

Imiona, nazwiska, czy też inicjały w połączeniu z nazwą firmy mogą wskazywać na konkretne osoby trzecie - w tym przypadku ochrona danych obowiązuje. Forum jest miejscem publicznym, a każdy z nas ma prawo do ochrony do swojej tożsamości - również osoby, których z nami nie ma. Bardzo proszę o uszanowanie tego! @Katrina, jestem moderatorem forum i dbam o porządek w tym miejscu. Tu znajdziesz regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin , który akceptujesz przed dodaniem komentarza. Jeśli nie zgadzasz się z jego postanowieniami, to bardzo proszę o zaprzestanie pisania na forum.

Kazia
@Barbara 23.08.2018 22:46

Witam cie Barbarko jestem tu nowa widze jak wrzy !!!! dolorze swoje piec groszy wszyscy pisza ze nie ma takich praw.Bo i Jabłko ma racje .!!!!.Pilnowac mozna nikt nikogo nie obraza tylko prawda .Boze jest Rodo a w Rodo imionami operujesz bez nazwiski .!!!!.Wiec gdzie kolwiek jestes w przychodni gdzie kolwiek uzywaja imion a tu byly inicjaly .Klauzula ochrony obejmuje operowaniem pelnych nazwisk a nie imion.Ne bede polamizowal z tobą.Prawda jest prawda .Wszrdzie uzywaja pan x lub pan y Zrozum to pani Basiu .To skoro pani sie tez imiennie przedstawia nie widze problemu .Kazdy jest mega wkurzony i nie patrzy na inicjaly .Poprawcie sytuacje w firmie bo nikt niebedze kuniem.!!!!????????????

jabłko

Barbaro piszesz stek bzdur na temat ochrony danych osobowych ! Polecam ustawę o ochronie danych osobowych.

Aniolek12

Czy ty wiesz co piszesz? Chcesz to zamienie sie z tobo choc na jeden dzien i zobaczymy kto lepiej poradzi sobie na stanowisku drogiej osoby! Na imprezę i wakacje kazdy moze wyjechac! Ja pracuje caly rok na urlop i nie zawsze moge gdzieś wyjechac! A jesli chodzi o to ze ZWYKLY pracownik rządzi zwyklym pracownikami to akurat prawda choc twierdzw ze pracodawca powinien oglosic ze ja zastępuje brygadzistke i przekazuje wam polecenia od niej. Zastanowcie sie co piszecie!

anonymous
@Aniolek12 22.08.2018 11:12

Witam cie Aniele .Wszystko wiem i swiadomym porazki .Wyzysku chodzi o urlopy ze sa nakazywane niektorym teraz nie tylko wtedy i koniec.To ze pracujesz rok na urlop oki niektorzy tam maja go ciagle gdy jest wazelina .A czemu mam sie z toba zamienic ???.Spokojnie ja pracowalem w roznych korporacjach ale takiego braku organizacji jak w tym czyms nie bylo nigdzie dotat .Wiec zrozum ze tu misi wiele sie zmienic i wiele do zyczenia w tej firmie .Wszystko co tu pisza musi byc prawda niestety pozdrawiam.

Aniolek12
@anonymous 23.08.2018 07:59

Anonymous to co napisalam bylo odpowiedzia na oskarzenia huberto chyba ze ty i on to jedna osoba

anonymus
@Aniolek12 23.08.2018 11:11

Nic mi nie wiadomo jakie oskarzenia pisze??. Nikt nic nie mowi za innych nie odpowiadam nawet niewiem o co ci kolezanko chodzi .To forum i kazdy ma prawo widocznie za duzo osob tu pisze i zgadzaja sie opinie musi tak byc.A ty sie nie stresuj kobieto bo zlosc urodzie szkodzi.Jest tam wyzysk i tyle w temacie i oszustwa .Skoro sama mowisz ze chapie sie na urlop caly rok wypowiedzi sa widocznie o takich co to robia nagmonnie.Milego dnia .

labłko

Do miłych i sympatycznych Pań : kobiety mogą pchać/ciągnąć wózek do 80kg !

Gruzli
@labłko 22.08.2018 16:27

Witam cie jabłko co ty gadasz noo to ładnie super 80 kg to niezle siłowe .Panie tam sa a gdzie przepisy firmy chyba kogos po......ło.Inspekcja powinna wjechac.

Barbara

Bardzo proszę osoby wypowiadające się na forum o zachowanie kultury wypowiedzi. Jestem pewna, że nawet negatywne opinie mogą zostać wyrażone w sposób kulturalny. Przypominam także, że forum GoWork.pl służy wymianie opinii na temat pracodawców, a nie do plotek na temat kolegów czy koleżanek z pracy. Proszę również o nieużywanie imion ani nawet inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie.

Katrina.
@Barbara 11.08.2018 23:15

Basiu a kim tu jestes pracownikiem czy prowadzisz forum .Czy Adminem ???????????????????????.A ile placa za trzymanie sztamy z pracodawcami ???.Bo komu sie chce tak tu pisac pouczac .Sa przerywniki i nikt nikogo nie obraza.Wiec nie pisz co i komu wolno .Inicjaly to jak gra kalambury .Wiec o co panience chodzi pozdro Basinka ????????????????????.

Barbara

@Rudy Ryc, wszyscy dobrze wiemy, jakie te skróty mają wydźwięk i od jakich wyrazów pochodzą. Inicjały konkretnych osób również są niedopuszczalne na forum. Oczywiście rozumiem, że można mieć negatywną opinię o pracy w danym miejscu, ale proszę o kulturalne i merytoryczne wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Barbara

@Genowefa P., czy kwestia warunków pracy była poruszana z odpowiednimi osobami w firmie? Może warto zwrócić na to uwagę? Bardzo proszę o nieobrażanie nikogo na forum. @Wladimir Bonzolo, rozumiem jak najbardziej, że można mieć negatywną opinię na temat pracy w danym miejscu, ale jestem pewna, że można wyrazić ją w sposób kulturalny i merytoryczny. Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak?

Barbara

Bardzo proszę o dodawanie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracy w Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak. Wpisy nie mające nic wspólnego z konstruktywnymi opiniami na temat pracodawcy, a także te naruszające zapisy naszego regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ) mogą być usunięte przez administratora forum GoWork.pl.

Marysia

Witajcie ludzie ale tu wrze musze potwierdzic ze to cala prawda ja wale tam jak wol mam pare fuch od szefostwa to nie narzekam lubie ta prace .Ale naprawde co robia z knnymi absurd a kolega wypisuje ze mu wspaniale tam .Troche mnie to dziwi moze lubi wazelinowac .Ja lubie ta prace lubie fizycznie zachrzaniac bylam po zawale ale co tam .Daje rade ja mam kase dobra i pracuje wszedzie w tej firmie ale porzadek musial by byc bo kadra jest to zmiany bo serio .Zarzadzaja kase biora a innych sie boja wykorzystuja slabszych lub tych co sa niedaleko i mysla ze masz walic jak rumun za dwie miski ryzu .Kocham Grzesia mogla bym tam zamieszkac .pozdrawiam serdecznie.

Z dystansem

Parkujące samochody firmy Grześkowiak w Rumi ul.Pomorska niszczą krawężniki-należałoby pokryć koszt szkody.

smakoszsorufek

(usunięte przez administratora) jakieś wasze te surówki, (usunięte przez administratora) nie urywają

Przemo

Bardzo dobry pracodawca jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie i bardzo dumny

Zostaw opinię o Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak - Kórnik

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Świeże i Zielone, Firma Grześkowiak