Dzień dobry Pani Haniu :) pracuje w firmie Artflat już jakiś czas i jestem z tego bardzo dumna- serio . Właścicielki prowadzą uczciwą i bardzo nowoczesną firmę już parę dobrych lat. Bardzo często spośród wielu biur nieruchomości klienci wybierają nas, min. z uwagi na:
- uczciwe umowy oraz elastyczność przy ich tworzeniu,
- szczerość i autentyczność ( bez owijania w bawełne i robienia fałszywych nadziei)
- pełne zaangażowanie agenta ,
- obszerny marketing i widoczne działanie na mediach społecznościowych,
- home staging , który robią z pasją i przyjemnoscią
- profesjonalną sesję - NIE MA OPCJI żeby nasze oferty miały zdjęcia z telefonu
- pełną opiekę notariusza oraz doradcy kredytowego także dla potencjalnego klienta
Nigdy w życiu nie powiedziałabym, że nawijamy makaron na uszy , wręcz przeciwnie , mówimy jak jest bo klient musi wiedzieć co kupuje! Od przyjęcia oferty aż po jej finalizację podchodzimy do pracy bardzo poważnie ale z ludzkim i nowoczesnym podejściem. Mamy sztab ludzi od różnych spraw więc wszystko jest zawsze dopięte na ostatni guzik . Jeśli chodzi o sytuacje w naszym biurze to wszyscy bardzo się lubimy i szanujemy oraz wzajemnie wpieramy dobrą radą :) tworzymy zgrany team i ciesze się , że mogę być jego częścią ! Przykro mi jeśli ktoś miał złe doświadczenie, wierzę , że już nigdy więcej to się nie wydarzy . Pozdrawiam serdecznie - Alicja :)