sky Personal
4 262

Opinie o sky Personal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sky Personal

Piotr

Ja już byłem u Adwokata piszę mi wniosek do sądu pracy w Niemczech zwrócą mi kasę z odsetkami banda złodziei

   
Kamil

Oczywiście że kasują. Uprzedzam również przed pracą znimi. (usunięte przez administratora) Mają ludzi za nic. Najgorsza firma z jaką współpracowałem banda złodziei. Panie z biura nie odbierajo tel i na mail nie odpisują. Totalna porażka. Uprzedzam innych ludzi nie zaczynajcie znimi współpracy

   
Adam

Dlaczego firma kasuje opinie widać że się boi złych opinii. Jednak mają coś na sumieniu. Koledzy by bez przyczyny nie pisali że firma nie wypłaca pensji. Muszę uprzedzić na innych portalach.

   
hydraulik

szukam kontaktu kto jedzie da ingolstadt 18 06 2018 606-646-935

   
Tymon

Szkoda, że pracujący z agencją tak rzadko piszą na forum.

   
leszek34

Pracuje od okolo 3 miesiecy i dla mnie jest ok wyplaty sa na czas tak jak bylo mowione 50€ na dzien. Z urlopem tez nie robili problemow jak chcialem jechac

   
Andzej85

Pracuje ok 2 miesiecy jako hydraulik i nie mam problemow. Diety wyplacane na czas, zakwaterowanie tez ok. Nie mam nic do zarzucenia jesli ktos chce pracowac to bedzie

   
Łukasz Sz
@Andzej85 05.02.2018 13:47

Cześć mam okazje jechać 18 czerwca w okolice stuttgartu. Bardzo proszę o kontakt + 48 792 661 628

   
SL

Nie polecam, zero kontaktu, noclegu bezandziejne, (usunięte przez administratora)A jak chcesz normalnie godnie pracowac to trzymaj sie z daleka !!

   
pracownik
@SL 04.05.2018 09:43

również nie polecam

   
ekektryk

Pracowałem w tej firmie od stycznia do kwietnia i naprawdę nie ma czego się przyczepić.A więc zaliczki regularnie co tydzień w środy wpływały na moje konto,wypłaty jak w szwajcarskim zegarku wpływały 15-stego każdego miesiąca,kontakt z koordynatorem bardzo dobry,kiedy musiałem się zwolnić by poukładać swoje sprawy nie robili żadnego problemu.Myślę że jak już wszystko pozałatwiam to wrócę do tej firm jeśli będą mieli etat.Wrażenie ogólne bardzo dobre.

   
Olek

Osoby które nie lubią pracować nie zagrzeją miejsca nawet w tak dobrej firmie jaką jest Sky Personal

   
Elektryk

też pracowałem w sky, 3 miesiące bo później musiałem zjechać do rodziny. Wszystko się zgadzało i od czerwca znowu wracam. Pozdrawiam panią Kamile z nią super kontakt

   
Igor

Jak ktoś jest człowiekiem i dobrym pracownikiem to zawsze będzie miał dobrze!!!

   
Odradzam SkyPersonal
@Igor 23.04.2018 10:43

Pracowałem w tej firmie, na szczęście krótko(usunięte przez administratora). Wynagrodzenie znacznie odbiegało od ustalonego przed wyjazdem.

   
sky Personal
pracodawca

ELEKTRYK PRZEMYSŁOWY -okablowywanie szaf sterowniczych. 

Zarobki: 2500€ Netto

Dodatkowo atrakcyjny system premiowy 1000€  ! 

-premia startowa 200€ po trzech dniach pracy
-premia półroczna w wysokosci 300 €.
-premia roczna 500€

 Nasze doświadczenie i profesjonalizm sa gwarancją sukcesu. 

Nie czekaj i znajdź pracę juz dzis! 

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV na adres Email: 

rekrutacja(a)sky-personal.de 

Z góry serdecznie dziękujemy za Państwa aplikację! 

Kontakt telefoniczny możliwy pon.-pt. od 08-17. 

Telefon: +49 52429760620

   
sky Personal
pracodawca

ELEKTRYK PRZEMYSŁOWY - okablowywanie szaf sterowniczych


 

WYMAGANIA: 
• Podstawowa lub komunikatywna znajomość języka niemieckiego. 
• Doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2 lata. 
• Wykształcenie zawodowe kierunkowe - techniczne lub elektryczne. 
• Wiedza na temat symboli, norm i kodów podawanych w rysunkach konstrukcyjnych i schematach. 
• Mile widziane prawo jazdy kat. B oraz własny samochód na wyjazd. 
• Umiejetność czytania schematów elektrycznych i rysunków technicznych. 
 
 
ZADANIA: 
• Przyłączanie kabli do rozdzielni oraz urządzeń przemysłowych. 
• Rozprowadzanie różnego rodzaju kabli, przycinanie i wykańczanie okablowania przy użyciu róznych technik przyłączeniowych. 
• Montowanie szaf sterowniczych na podstawie rysunków i schematów. 
• Posługiwanie sie elektronarzedziami.
 
 
OFERUJEMY: 
• Atrakcyjne wynagrodzenie z możliwoscią podwyżki. 
• Zarobki: 13,00 € brutto + 55 € netto dziennej diety.
• Premie. START PREMIA 1000 €!
• Legalne zatrudnienie na niemieckich warunkach. 
• Wynagrodzenie płatne miesiecznie na konto pracownika. 
• Możliwość pobierania cotygodniowych zaliczek. 
• Stałą pracę w oparciu o umowe o prace z pełnym pakietem socjalnym. 
• Zakwaterowanie zapewniane przez pracodawce. 
• Ubezpieczenie i gwarancję odprowadzania składek. 
• Prace w systemie jednozmianowym, zmianowym. 
• Opieka polskiego koordynatora. 

 

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV w języku polskim, niemieckim lub angielskim na adres Email:  [email protected] 
 
Kontakt telefoniczny możliwy pon.-pt. od 08-17.  Telefon: +49 52429760620

   
MAT

Hej.pracuje w zeitarbeit firmach od kilku lat jak jest w sky narazie nie powiem bo pracuje tu krotko jestem po dwoch rodakach ktorzy niechcacy pomalowali parapety no I klient Im grzecznie podziekowal,nie ma opcji aby zeitarbeit firma nie wyplacila pieniedzy jezeli otrzymaja podpisane godziny ,finanszamt tylko czeka na taka okazje,Co do pracy duzo zalezy tez od klienta,kapo osobiscie do tej pory zmienialem klienta raz max dwa w roku nieraz wogole,Co do stawks nie sa zbyt konkurencyjne ale zawsze mozna negocjowac sezon sie zaczol wiec o prace tu czy gdzie indziej bez obaw robic I tak wszedzie trzeba

   
Ja

Nie wiem czy tylko ja mam takie szczescie czy reszta wyolbrzymia bo ja jestem od kilku miesiecy na jednej budowie pieniadze sie zgadzaja a i ludzie z firmy pomocni i uprzejmi

   
pepe

Nie polecam ,pracowałem na szczęście nie długo to nie straciłem zbyt wiele. Brak organizacji.

   
Dominika

@Radek a czy Twoje odpowiedzi na moje pytania w jakiś sposób łamały regulamin forum gowork.pl? Jeżeli tak, to dlatego zostały usunięte. Spróbuj napisać swoją wypowiedź w taki sposób, by go nie łamać. A, jeżeli tak nie było to skontaktuj się z nim w tej sprawie mailowo ([email protected]). @anonim dlaczego tak się wypowiadasz o firmie sky Personal? Możesz uargumentować swoją wypowiedź?

   
Wojciech

A jak u spawaczy ?? cos mozna wiedziec ??

   
Byłypracownik
@Wojciech 20.03.2018 02:44

Proszę omijać tę agencję. Nie warto w ogóle z tą agencją zaczynać pracy. (usunięte przez administratora)

   
anonim

Tą firmę należy omijać szerokim łukiem

   
Patryk

Witam. Zacząlem pracę na początku tego tygodnia, przyjechałem na miejsce i nie mam się do czego przyczepić. Nie wiem skąd sie biorą te negatywne opinie na temat firmy ale mijają się one z prawdą. Znając mentalność przeciętnego polaka to może naprawdę dużo rzeczy nie pasować bo trzeba chodzić do pracy i nie wolno w niej pić . Imigranci z brodami tez myśleli ,ze jak dotrą do Niemiec będą od razu jezdzic mercem s klasa z socjalu. Mam jakieś doswiadczenie z takimi firmami bo sie z dwiema sądzę. Co do wyplaty wypowiadać się nie mogę ale napewno dam znać jak juz dostanę wypłatę. Pozdrawiam Polakow za granicą imigrantom zycze powodzenia w dalszym żebraniu.

   
john
@Patryk 28.02.2018 09:22

Popracuj troche a nie po tygodniu bedziesz sie wypowiadał,pogadamy za 3 m-ce

   
Spawacz141

Dla spawaczy 141 takie pieniądze to śmiech na sali. (usunięte przez administratora) euro plus mieszkanie to minimum za jakie godzą sie spawacze, którzy umieją spawać a nie dopiero się uczą

   
Hahaahaha
@Spawacz141 04.03.2018 15:41

1 000 000 na godzine i 8 gwiazdkowe hotele . " za ktore sie godzą" jak znasz tak jezyki obce jak polski to jeszcze więcej powinieneś zarabiać. Dobrze ,że tacy ludzie jak ty sie wypowiadają. "Śmiech na sali"

   
Bullo

Mam prośbę do sky personal , czy moglibyście na przykładzie 4 tygodniowego wyjazdu przedstawić jak będą wypłacane diety (zaliczki), ile za piątek 6 godz.(Niemcy zjeżdżaja do domu). Z góry dziękuje

   
Dominika

@maxo czy sky Personal daje do podpisania umowy, które nie są przetłumaczone na język polski? Sami sobie je tłumaczycie? @arko możesz wszystkim na forum wytłumaczyć czemu nie polecasz współpracy z agencją?

   
Radek
@Dominika 27.02.2018 10:30

Ja chetnie bym pani odpowiedział a nawet zrobiłem to już dzisiaj dwukrotnie , niestety z jakiegoś niezrozumiałego powodu moich postów nie ma.Zle to świadczy o administratorze forum , trzeba się tą informacją podzielić na innych forach bo niestety jak dla mnie gowork przestało być wiarygodne

   
arko

nie polecam współpracy z ta firma!!!

   
rrrad

Przeszlem do tej agencji z innej juz nazwy nie bede podawal ale jak narazie jestem zadowolony. Zaliczki, opiekun z ktorym ciagle jestem w kontakcie. Osobom takim jak mm radze wziac sie za robote chociaz pewnie ma dwie lewe rece

   
Byly pracownik
@rrrad 21.02.2018 10:56

No nie wiem wszystkie te komentarze to prawda do firmy ciezko sie dodzwonic cos zalatwic to z łaska(usunięte przez administratora) nie polecam firmy omijajcie

   
maxo

Nie polecam firmy umowy radze przetłumaczyć szczegółowo itd.

   
Dominika

@a jesteś kolejną osobą, która nie podaje szczegółów na temat pracy w firmie sky Personal. Czy możesz napisać, dlaczego uważasz firmę za katastrofę? To dość rygorystyczna opinia, dlatego dobrze byłoby gdyby miała uzasadnienie.

   
a

Katastrofa jednym słowem nie polecam i ostrzegam tych którzy planuja przygode z firma...

   
Dominika

@mm to skoro nie ma tych opinii tutaj, to powiesz co takiego ludzie myślą o firmie sky Personal i dlaczego tak właśnie jest? Powiesz też, dlaczego Ty nie polecasz z nimi współpracy.?

   

Zostaw opinię o sky Personal - Grünberg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sky Personal