sky Personal

3 Dodaj opinię
sky Personal
3 318 6 1

Opinie o sky Personal

Rodex

Nie polecam.

EX

Nie polecam.(usunięte przez administratora)

ja

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie. Nie odbieranie telefonu,(usunięte przez administratora) odwlekanie. Bałagan w dokumentach. (usunięte przez administratora)

malarz

Pracowalem w Sky i bylo wszystko ok,kasa sie zgadzala,w marcu na pewno do nich wroce

Karol
@malarz 31.01.2019 08:49

Dlaczego akurat w marcu? Twoje odejście z pracy było wymuszone przez sytuacje losowe? Zawarłeś z pracodawcą porozumienie, że od marca wrócisz znów do pracy w firmie sky Personal i zostaniesz bezpośrednio przez nich przyjęty? Chciałbym, abyś napisał nieco więcej na temat Twoich doświadczeń związanych z tym miejscem pracy, więc zachęcam do dodania kolejnego wpisu w tym wątku.

Challenge Pracodawcy Czekamy na podpisane oświadczenie od użytkownika.Termin złożenia oświadczenia: za 5 dni.

BYLY PRACOWNIK

NIE POLECAM FIRMY SKY PERSONAL. NA POCZATKU WSZYSTKO W PORZADKU. A POZNIEJ PROBLEMY NA KAZDYM KROKU, NAWET TELEFOMU NIE ODBIERAJA.

Karol
@BYLY PRACOWNIK 21.01.2019 18:24

Jakiego rodzaju problemy miałeś z biurem pośrednictwa pracy firmą sky Personal? Pracowałeś bądź pracujesz za ich pośrednictwem? W trakcie zatrudnienia miałeś jakiś problem, którego nie pomogła Ci rozwiązać osoba odpowiedzialna za tego typu sprawy? Jak widzisz, Twój wpis rodzi wiele pytań, więc chciałbym, abyś bardziej precyzyjnie przedstawił, co chciałeś przekazać swoim komentarzem dodanym w tym wątku.

Dominika

Zajrzałam na stronę internetową Sky Personal w poszukiwaniu ofert pracy, niestety jest ona w języku niemieckim. Może ktoś z Was wie, czy obecnie trwają rekrutacje? Jeśli tak, to na jakie stanowiska? Wcześniej wspominaliście o dietach przyznawanych pracownikom, czy wysokość tej kwoty jest różna w zależności od miejsca pracy?

anonymous

Pracowałem w tej firmie 1 miesiąc.Warunki mieszkaniowe dobre(hotel pokój 1 osob) Zarobki zgodnie z umową na czas i bez zastrzeżeń. DOSKONAŁY kontakt z biurem w moim przypadku Bielefeld (Pan Hubert) Problemem dla większości rodaków może być nieznajomość lub słaba znajomość jęz niemieckiego bo wszystkie umowy,wypowiedzenie i pisma do biura muszą być w języku niemieckim. Krótko mówiąc mogę śmiało polecić firmę.

ktopytaniebłądzi
@anonymous 17.09.2018 19:15

Dlaczego tak krótko pracowałeś w tej firmie skoro było tak świetnie ?

anonymous
@ktopytaniebłądzi 20.09.2018 17:37

Miałem ścięcia z brygadzistą ,który mnie nie cierpiał i codzień zatruwał mi życie,a pracę to ja mogę mieć w kazdej chwili za te same lub podobne pieniądze. Jednym słowem szkoda życia na życie wśród wariatów.

Marcin
@anonymous 07.10.2018 07:51

Dziwne że wolałeś zmieniać firmę na inną i pchać się w nieznane niż po prostu poprosić o przeniesienie na inne Baustelle skoro ta firma taka piękna i kolorowa.

anonymous
@Marcin 22.12.2018 12:40

Młody zawsze zdziwiony

Dominik

Witam, Jestem chętny na ofertę tej firmy na elektryka, jednak nie pracowałem jeszcze w Niemczech. Oferta jest ciekawa, czy ktoś moze mi powiedziec jak to jest z tymi dietami - oferują aż 60 euro netto, czy ja jestem w jakiejś delegacji czy to normalka ta dieta i otrzymuje ją cały czas ? Dajcie znać

Elektryk
@Dominik 22.11.2018 15:29

Dostajesz 60 euro za każdy przepracowanycy dzień, bo jesteś w delegacji. Z diety musisz sobie opłacić kwaterę którą znajdzie Ci firma. Wiadomo że jak sam znajdziesz sobie coś tańszego to więcej kasy zostaje Ci w kieszeni.

Dominika
@Elektryk 24.11.2018 21:42

A jaki rodzaj umowy jest oferowany? Jest ona na polskich, czy zagranicznych warunkach? Wspominasz, że pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania, a jak jest z transportem?

Dominik
@Elektryk 24.11.2018 21:42

Elektryk - dzięki za odpowiedź, czy oni od tej diety też odprowadzają podatki itp. wyczytałem w necie że powyżej 24 euro wszystko musi być opodatkowane itp.

Elektryk
@Dominik 27.11.2018 11:00

Od diety nie ma podatku. Umowa jest niemiecka. Transport musisz posiadać własny bo nigdy nie wiadomo gdzie Cię wyślą.

Elektryk

Pracuję u nich już drugi raz i wszystko jest ok. Pieniądze są na czas, kontakt z koordynatorem dobry. Nigdy nie miałem z firmą najmniejszych problemów.

Marcin

Nie moge powiedziec nic zlego na temat firmy, regularnie dostaje pieniadze , i jestem zadowolony z warunkow w pracy. Lubię atmosferę w sky Personal za: warunki i platnosc na czas

Bogdan

3000 € netto Czy rzeczywiście spawacze tyle zarabiaja ?

Marek

A mozesz rozwinąć swoja wypowiedz?

Waldek
@Bogdan 03.07.2018 11:08

(usunięte przez administratora) Jako fachowiec w tej firmie również miałem zarabiać (usunięte przez administratora)EUR netto a dostałem połowę z tego po odliczeniu wszystkiego.

Olek
@Bogdan 03.07.2018 11:08

Znajomi zatrudnieni u nich tyle zarabiaja. Nie chcialem wierzyc, ale widzialem kwity

Jan Buzalski

Firma nie odpowiada na telefony gdy dzwonie o swoje pieniadze.oszukuja ze przelew poszedl,a ja od maja nie mam wynagrodzenia.Przestrzegam przed ta firma bo wpadniecie w klopoty.dni przepracowane ,do domu daleko ,a pieniedzy nie ma.ostrzegam.

Miki
Zweryfikowany użytkownik

UWAGA NA TE FIRMĘ!!!! Nie wypłacaja pieniądzy , nie płacą ubezpieczenia podatkow itp.

jan Buzalski

Oszukano mnie ,nie otrzymalem wyplaty za maj

Były pracownik

(usunięte przez administratora) UWAGA NA TĄ FIRMĘ

Jan Buzalski
@Były pracownik 15.10.2018 21:06

Nie otrzymalem wynagrodzenia pracujac w tej firmie

Dominika
@Były pracownik 15.10.2018 21:06

Możesz napisać coś więcej na ten temat? Dlaczego ostrzegasz przed tym pracodawcą? Na forum jest wiele pozytywnych wpisów, wydaje się, że to uczciwy pracodawca. Czy mógłbyś podać konkretne przykłady, by Twój wpis stał się bardziej wiarygodny?

sky Personal
pracodawca
Elektryk budowlany wNiemieczech

 

Firma sky Personal bezpośredni niemiecki pracodawca zatrudni elektryków budowlanych oraz przemysłowych na terenie Niemiec.

 


Obecnie szukamy ELEKTRYKÓW BUDOWLANYCH do pracy w: Regensburg, Kassel, Dortmund, Hannover, Bremen, Hamburg, Monachium, Mainz, Offenbach, Hanau, Köln, Stuttgart, Lemgo, Drezno.


 

Opis stanowiska:
• Prowadzenie przeglądów technicznych oraz usuwanie bieżących awarii.
• Remontowanie, konserwacje i modernizacje instalacji elektrycznych.
• Montaż systemów tras kablowych, gniazdek oraz przełączników.
• Montaż oświetlenia.
 
Oferujemy:
• Umowę o pracę na niemieckich warunkach z pełnym pakietem socjalnym.
• Atrakcyjne wynagrodzenie z możliwością podwyżki.
Od 2 400 € NETTO w GRÓRĘ.

 • Premie – 1 000 €. START PREMIA!
• Wynagrodzenie płatne miesięcznie na konto pracownika.
• Możliwość pobierania cotygodniowych zaliczek.
• 24 – 30 dni płatnego urlopu (w zależności od stażu pracy).
• Ubezpieczenie dla Pracownika i jego rodziny.
• Zakwaterowanie.
• Opiekę polskiego koordynatora.
• 150 € premii za polecenie kolegi/znajomego do pracy w naszej Firmie.
 

Wymagania stawiane kandydatom:
• Podstawowa lub komunikatywna znajomość języka niemieckiego.
• Doświadczenie na podobnym stanowisku.
• Wykształcenie zawodowe kierunkowe – techniczne/elektryczne lub uprawnienia SEP.
• Wiedza na temat symboli, norm i kodów podawanych w rysunkach i schematach.
• Mile widziane prawo jazdy kat. B oraz własny samochód na wyjazd.
• Umiejetność czytania schematów elektrycznych i rysunków technicznych.
 
Osoby zainteresowane proszę o wysłanie CV na adres E-mail: praca@sky-personal.de
 
Kontakt telefoniczny możliwy od poniedziałku do piątku w godzinach od 08-17.
Telefon: +49 5242976060 lub +49 52429760622 lub 49 52429760613.
 
Nasze doświadczenie i profesjonalizm sa gwarancją sukcesu. Nie czekaj i znajdź pracę juz dziś!

 
Z góry serdecznie dziękujemy za Państwa aplikacje!

sky Personal
Inh. Alexander Geworsky
Hauptstraße 93
D-33378 Rheda-Wiedenbrück

 
Zainteresowanych ofertą pracy prosimy o przesłanie CV z  klauzulą o przetwarzaniu danych osobowych.
   
Dominika

@ktopytaniebłądzi, czy rozważasz zatrudnienie się w firmie? Może obecnie jesteś jej pracownikiem? Jeśli tak, zachęcam Cię do pozostawienia swojej opinii na temat pracodawcy. Rozumiem, że ważne jest dla Ciebie zatrudnienie na dłuższy czas?

Dominika

@PabloMike, minęło już trochę czasu od Twojego wpisu, zechcesz podzielić się swoimi doświadczeniami? Czy dobrze oceniasz współpracę z firmą? Jesteś zadowolony z oferowanych warunków? @anonymous, a czy pracodawca organizuje jakieś kursy językowe? Czy w razie problemów można liczyć na pomoc?

Staszek

Pojeździłem troche ze sky Personal ale wzdłuż i wszerz DE bo zlecenia nawet po tydzień się trafiały. Pensja netto(usunięte przez administratora)euro miesięcznie, obietnice wysokich zarobków mają się nijak do rzeczywistości. Polecam tylko turystom.

koleg

Nie decydujcie sie na prace w tej firmie ,ostrzegam]

PabloMike
@koleg 15.08.2018 23:05

Coś więcej w temacie? Właśnie dostałem ofertę i robię rozeznanie. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Dominika

@Mirek, pamiętaj, że opinie wielu osób mogą nie być obiektywne. Zawsze warto porozmawiać z pracodawcą, lub spróbować osobiście rozpocząć pracę. @Patryk, rozumiem, że masz zamiar kontynuować współpracę? Czy poza terminowym wynagrodzeniem coś jeszcze jest dla Ciebie ważne? Jakie jeszcze plusy dostrzegasz?

Patryk

Bardzo polecam , miałem jedną pracę przez 4 miesiące ,szef mnie zatrudnił na stałe. Po miesiacu pisalem w komentarzach ,ze pieniądze sie zgadzają i diety tez , to jakis (usunięte przez administratora) mi napisal abym sie po 3 odzywal . Minelo juz 6 miesiecy i ciągle mi sie zgadzało wszystko bo są polaczki co chcą chlac i sie bawic a sa Polacy co przyjechali pracować. Jeżeli nalezysz do tej drugiej grupy to firma idzie na rękę ! Pozdrawiam

Mirek

Ojejku miałem z kolegami zacząć znimi współprace. Dzięki wszystkim za ostrzeżenie. Przed takimi firmami trzeba się strzec. Trzeba ostrzegac innych ludzi. Dzięki koledzy. Pozdrawiam

Dominika

@Artur, czy możesz coś więcej o tym opowiedzieć? Czy przed wyjazdem podpisałeś umowę z pracodawcą? A może zdecydowałeś się na wyjazd na własną rękę, a później okazało się, że firma obecnie nie zatrudnia nowych osób? Szczegółowe komentarze są bardzo ważne dla osób, które szukają zatrudnienia.

Artur

Pojechalem 800 km i pracy nie bylo. Odradzam. Szkoda kasy.

Tadek
@Artur 25.07.2018 09:57

Ja to samo, szkoda nerwow (usunięte przez administratora)Szukajcie sobe cos innego !

Dominika

@Eugeniusz, ostrzegasz przed firmą, jednak nie podajesz konkretnych przykładów, mógłbyś przybliżyć, dlaczego nie jesteś zadowolony ze współpracy? Może dostrzegasz także jakieś dobre strony? Rozumiem, że byłeś pracownikiem Sky Personal, jak długo?

Dominika

@Pik, jesteś pracownikiem firmy? Napisz proszę, jak to wygląda z Twojej perspektywy. Na jakim stanowisku pracujesz? Czy odpowiadają Ci warunki? @Staszek 1, czy otrzymujesz także jakieś premie? Regularność wypłat jest dużym plusem, ale może pracodawca oferuje coś jeszcze? Czy masz umowę na czas nieokreślony? @Marek, jesteś zainteresowany podjęciem pracy w Sky Personal? Może już jesteś zatrudniony? Napisz nieco więcej w tym temacie.

Staszek 1

Swoje robię jako elektryk budowlany od marca, zaliczki co tydzień dostaje regularnie jak i wypłaty też. Polecam

Dominika

Jakie są wasze doświadczenia związane z pracą u tego pracodawcy? Wcześniejsze opinie są mocno zróżnicowane. Czy agencja organizuje transport zagranicę, bądź też zwraca jego koszty? Czy zapewnia zakwaterowanie? Napiszcie, czy niezbędna jest znajomość języków obcych. Może firma organizuje kursy językowe? Wszelkie informacje mogą się przydać.

Zostaw opinię o sky Personal - Grünberg

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sky Personal