zapisałam się na kurs w ramach powtórki do matury. pan dariusz okazał się bez przerwy zblazowany, znudzony i nie zainteresowany. na pytania na czacie odpowiadał w sposób niemiły, z ogromną wyższością, bo przecież co tu jest do rozumienia?? czego wy nie rozumiecie??
warunki odzyskania kaucji są tak pokrętne, jak tylko się da. dariusz robi wszystko by ją tylko zatrzymać i mam wrażenie że co chwilę wymyśla nowe warunki jej zwrotu.
brak konsekwentności w swoich działaniach. grupa osób które miały ferie w ostatnie dwa tygodnie miesiąca nie dostała czasu na nadrobienie zajęć i nie odzyskała kaucji za ten miesiąc. zależało od tego tylko szczęście, bo reszta osób mająca ferie na początku lub w środku miesiąca nie miała żadnego problemu. mieli czas do końca miesiąca na nadrobienie zajęć, a my go nie otrzymaliśmy gdyż ferie trwały do 31 stycznia. dariusz nie interesował się tym, że możemy być za granicą, bez dostępu do internetu. mówił wprost że to nasz problem.
ogromny brak zrozumienia dla kursantów, niesamowicie czuć że jesteśmy tylko kroplą w morzu i stanowimy dla niego tylko dochód. nikt nie jest jednostką, wszyscy jesteśmy traktowani grupowo i bez indywidualności.
pan dariusz jest definitywnie wypalony zawodowo. zero zaangażowania. wszystko robi automatycznie i powtarzalnie. widzi tylko pieniądze, a ukrywa to swoim ponoć wielkim zaangażowaniem w szkolenie młodzieży.
na spotkaniu zachęcającym do kupna kursu niezwykle radosny i energiczny. natomiast już na pierwszym spotkaniu pokazał się z prawdziwej strony i całą energia opuściła jego i nas- kursantów.
nikomu nie polecam tego kursu. nikomu.
napewno nie ludziom, którzy mają duże problemy z matematyką. nie oczekujcie wsparcia i miłych słów zachęty. dariusz będzie was wyśmiewał i mówił bez przerwy że to było w podstawówce. będzie gonił z zadaniami i nie będzie czasu na żadne pytania. nie cofnie slajdu. pójdzie do następnego ćwiczenia.
jest to najgorszy kurs jakiego doświadczyłam, a jako obecna studentka lekarskiego poznałam wiele najróżniejszych kursów i mam z czego wybierać.
nie polecam NIKOMU.