Stanowczo odradzam prace w tym miejscu. Praca sama w sobie bardzo przyjemna, większość współpracowników również jednak kierowniczka to po prostu jakiś zart. W trakcie godzin pracy wychodzi na zakupy na kilka godzin. Kiedy już się pojawi jesteś non stop kontrolowany, nie wyjdzie ci raz kiedy akurat popatrzyła gałka loda? Odrazu zacznie krzyczeć i tłumaczyć ci jak to zrobić mimo, ze ty potrafisz tylko po prostu akurat ten jeden raz nie wyszło. Rotacja pracownikow jest tak duża, ze kierowniczka nie wie komu z czego robiła szkolenie i o to tez są rzucane w stronę pracowników rożnego rodzaju teksty, ze przecież powinieneś to umieć bo ja ci pokazywałam i nie wytłumaczysz, ze wcale tak nie było. W dni kiedy był największy ruch dostawałam polecenia od trzech różnych osób, które były ze sobą sprzeczne. Kierowniczka kazała wykonać mi coś za co za sekundę dostawałam reprymendę od zastępcy kierownika i tak w kółko. Zupełny brak komunikacji między pracownikami, a tłumaczyć, ze przecież ten i tamten kazał mi tak zrobić nie ma czasu.. Pracując tam około miesiąc czasu dostałam 3 razy zażalenie od klientów na kierowniczkę za to, ze źle ich obsłużyła.. jednak rzeczą, która mnie ostatecznie przekonała do rezygnacji z pracy była informacja od innego pracownika co mówi o mnie kierowniczka wraz z zastępca. Dowiedziałam się, ze jawnie przy innych pracownikach wyzywały mnie od najgorszych w rozmowie między sobą. Pracowałam w wielu miejscach gastronomicznych, pracodawcy zawsze byli ze mnie zadowoleni, natomiast tutaj robiąc po tygodniu pracy trudniejsze desery dostałam informacje, ze moja praca jest nic nie warta i zostało mi zarzucone kłamstwo jakobym nigdy nie pracowała w gastronomii :) Odradzam tej pracy jeśli ktoś chce, aby jego zdrowie psychiczne pozostało zrównoważone.