Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.

2.5 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.

Jakie są mocne strony pracodawcy Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.?

@Pytanie

Spółka Tech-Med z Bydgoszczy to stabilna firma z ponad 20 letnik doświadczeniem. Pensja zawsze na czas, doświadczony zespół, nowoczesny park maszynowy. Szczegółowych informacji udzielamy indywidualnie. Zapraszamy.

Michał
@Pracownik

A ile ta pensja wynosi? I czy w "Tech-Med" są też mile widziane osoby bez doświadczenia? Jeśli tak, to są dla nich przygotowane jakieś kursy i szkolenia podnoszące kompetencje? Można się tu rozwinąć? :D

Wojciech
@Michał

Pensja jest słaba, dodatków nie ma, a szkolenie nowych pracowników to istna porażka. W innych firmach zajmują się wyszkoleniem "świeżaka" jak nie ma doświadczenia czy nie ma obycia z tym stanowiskiem/branżą. A tutaj to jakbyś miał wszystko już wiedzieć od razu.

@Wojciech

Pensja uzależniona jest od wielu czynników. Pracownik, który nie posiada doświadczenia otrzymuje wynagrodzenie adekwatne do posiadanej wiedzy i zakresu obowiązków, które wykonuje. Osoby bez doświadczenia wprowadzane są w zakres obowiązków przez wykwalifikowanych pracowników.

@Wojciech

@Michał

Ta firma zatrudnia głównie osoby bez doświadczenia gdyż takim nie trzeba płacić tak dużo jak osobom z papierami i już jakaś wiedzą

@Tak

Jak już wcześniej informowaliśmy, zatrudniamy osoby z dużym doświadczeniem i kwalifikacjami jak również osoby, które doświadczenie dopiero zdobywają. Na pensję składa się kilka czynników - jednym z nich jest posiadane doświadczenie.

Tak
@Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.

Taaaaaaa, lubicie godnie płacić ludziom, dlatego te umowy zlecenia, na nie cały etat (pracując na cały!!!!) oraz zatrudnianie na druga firme.

Irena Nowy wpis
@Tak

Pracując na cały mimo, że umowa stanowi inaczej? Prowadzona jest tu jakaś konkretna ewidencja godzin pracy, żeby móc śmiało udowodnić to stwierdzenie? Chyba, że to bardziej skomplikowany temat? Do dziś można o warunkach pracy napisać podobne stwierdzenie czy to raczej przeszłość?

Czy w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

@Pytanie

Tak, Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" sp. z o.o. organizuje dla pracowników szkolenia zewnętrze.

Zainteresowany Nowy wpis
@Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.

Jakie to są szkolenia zewnętrzne?

@Zainteresowany

Zakład Techniki Medycznej Tech-Med sp. z o.o. szkoli pracowników w zależności od potrzeb poszczególnych osób. Pracownicy produkcyjni przechodzą szkolenia uzależnione od wykonywanej pracy oraz posiadanych kwalifikacji. Każdy pracownik rozpoczynający pracę na naszej firmie pracuje pod okiem osoby starszej stażem, aby nabyć wiedzę w zakresie procesów produkcyjnych. W przypadku modernizacji parku maszynowego, pracownicy przechodzą szkolenia z obsługi nowych maszyn. Firma organizuje również kursy dla spawaczy zakończone wydaniem stosownych uprawnień. Dla pracowników administracyjnych prowadzone są szkolenia, w szczególności dla Działu Jakości, Działu Księgowości oraz Działu Zamówień Publicznych. Wynikają one bezpośrednio z potrzeb poszczególnych działów jako odpowiedź na zmienność przepisów które regulują naszą działalność. Więcej informacji udzielamy podczas procesu rekrutacyjnego. Zapraszamy do naszej firmy.

abhinc@wp.pl
Klient

Tą drogą pragnę wyrazić swoją wdzięczność w stosunku do Panów serwisantów Waszej firmy za wyrozumiałość i szybkie rozwiązanie mojego problemu. Życzę innym firmą takiej załogi jaką jest Wasz serwis! Z dużym szacunkiem Tadeusz Łukomski

Jaki jest okres rozliczeniowy w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

@Pytanie

W Zakładzie Techniki Medycznej "Tech-Med" obowiązuje okres rozliczeniowy do 10. dnia miesiąca.

W jaki sposób najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.? Czy kandydat na stanowisko Specjalista ds. Wyrobów medycznych powinien skupić się na jakichś określonych obszarach swojego życiorysu? Opowiedz nam o swoim doświadczeniu.
Bartek

Witam, jak wygląda sytuacja obecnie w firmie?. Duży przemiał nowych? Ludzie na stanowiskach jak i pracownicy normalni czy (usunięte przez administratora)i wchodzący w zady?

@Bartek

Przewaga wchodzących w zady "pracownikow"

Jaki jest wkład kierownictwa Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

Czy w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

@Pytanie

W Zakładzie Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. nie jest możliwa praca na podstawie umów B2B. Szczegóły umów są ustalane bezpośrednio z kandydatami w trakcie rozmów kwalifikacyjnych. Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą pracy na stronie www.techmed.com.pl w zakładce PRACA.

Jaka umowa obowiązuje w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

@Pytanie

Dzień dobry. Rodzaj umowy na okresie próbnym zależy od stanowiska pracy. Wszystkie szczegóły są przekazywane podczas rozmów rekrutacyjnych.

Uncle
@Pracownik

Umowa jest na zlecenie i to na pół roku bez żadnego uzgadniania

Mariusz
@Uncle

A po pół roku? Jest opcja, aby dostać dłuższą umowę bądź ewentualnie zatrudnienie na stałe? Jak to z Twojego doświadczenia wygląda? Z góry dzięki.

Uncle
@Mariusz

Po pół roku na zleceniu dostajesz normalną umowę na okres próbny na kolejne 3 miesiące i dopiero potem na rok

Mgr. Inż
@Mariusz

Dostaniesz, na pół etatu znając życie, później problemy z urlopem itp.

bp
@Uncle

skoro podpisałeś, to chyba ktoś to z tobą uzgodnił

LATA_DZIEWIĘĆDZIESIĄTE
@Uncle

czyli prawie lata dziewięćdziesiąte, a przecież mamy 21 wiek...

Czy pracodawca Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

nick
@Pytanie

Nie ma żadnych benefitów, pensja taka sobie. Obecnie na rynku pracy dużo firm ma benefity dla pracowników jak karta multisport, prywatne ubezpieczenie zdrowotne czy jakiś darmowy catering w postaci słynnych owocowych czwartków. Tutaj tego nie ma. A jak Twój przełożony ma kiepski humor to wyżyje się na Tobie

ehh

@Mgr.inż czyli na papierze pół etatu, a w realu z półtora?

@ehh

Powiem, szczerze pracowałem tam jakiś czas temu. Na dzień dobry umowa zlecenie, później dalej mogłem pracować na umowie zlecenie lub umowie o pracę ale na pół etatu. Co prawda wybrałem druga opcje, chociaż z czasem załapałem, że to przecież igranie z losem. O podwyżki wielki problem, pomimo tego, że człowiek się wykazywał robił więcej niż nie jeden na tej firmie (nie liczę wchodzenia w tyłek kierownikowi i brygadziście). Sądziłem, że ważniejsze jest nabyte doświadczenie. Wracając do tematu, pracy na pół etatu z ustalonych informacji nadal tak tam jest. Ogólnie sporo grzechów tej firmy by się przydało opisać publicznie ale to zostawię dla siebie, nie będę zadzierał z bardzo niekompetentym Panem Kierownikiem od Siedmiu boleści. Aa i pragnę zauważyć, że firma co nie ma problemów nie szuka wiecznie pracowników tylko pracownik poszukuje takiej firmy, a tam jest taki przemiał, że w ciągu kilku lat można postawić 3 kolejne firmy TechMed.

Zaraz
@Mgr.inż

Czyli pracujesz na cały etat, umowa na pół, a urlopu połowa?

mgr.inz
@Zaraz

Pracujesz pełen etat, umowa na pół etatu, urlop liczony na pół etatu ale gdzieś się znajduje dodatkowy dzień urlopu. Na sam koniec cudawianki, przy świadectwie pracy to już wql porażka.

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.?

Partner Castorama
@Pytanie

Linijkę i ołówek z castoramy.

Vatek

Czy firma działa zgodnie z prawem?

@Vatek

Nie, dostaniesz umowę o pracę na pół etatu. Będziesz pracował po 8 godzin a nawet po 12.

Mgr inż.
@Mgr.inż

Ta firemka ma sporo grzeszków, bardzo poważnych, które gdyby ujrzały światło dzienne to byłaby sprawa na cały kraj

Mgr. Inż
@Mgr inż.

Oj bardzo dużo, gdyby ujrzały światło dzienne to szok dla nie jednej osoby.

Mgr. Inż.
@Mgr. Inż

Ciekawe kiedy prezes przejrzy na oczy że jest okłamywany, błędy i inne sprawy są zamiatane pod dywan. Ale świadków tego jest wielu, firma dorobiła się wielu wrogów

@Mgr. Inż.

Nie wiem ale może prezes to widzi ale nie chce tego drapać.

No
@Mgr.inż

Aż dziwne, że tak oszczędzaja na ludziach, materiałach, a mają zyski 5x mniejsze niż konkurencyjna firma z naszego regionu (w internetach jest wszystko).

Pan Nikt
Klient

Ludzie na firmie bardzo wporzadku. kierownik Pan S.D. Totalne (usunięte przez administratora). Nie liczy się z dobrem pracowników ani z firmami z którymi wspopracuje. Wymaga wiele a płaci grosze z czystym sumieniem mogę powiedzieć że NIE POLECAM Mógłbym pisać duzo ale szkoda szczepić (usunięte przez administratora)

Pracuje w tej firmie kilka lat i muszę powiedzieć, że nie jest źle. Wyplata jest na czas, choć zarobki i premie mogłyby wzrosnąć. Praca na jedną zmianę i dobra atmosfera między pracownikami na produkcji. Warunki polepszyły się wraz z przeprowadzką na nową halę choć na początku był problem z organizacją. Jeżeli chodzi o kierownictwo jest naprawdę różnie choć tutaj muszę pochwalić kierownika produkcji za doprowadzenie dosłownie wszystkiego do porządku - chyba jedyny człowiek w tej firmie 'z góry' który wszystko potrafi załatwić i wysłuchać pracownika.

Guliwer
@Pracownik

Ile dostałeś za to słodzenie? Kierownik produkcji interesuje się tylko swoim własnym zyskiem, a nie pracownikami. Gdy jeden z tokarzy stracił część palca podczas pracy był pytany czy już na drugi dzień pojawi się w pracy. Na hali wieczny bałagan, który znika dopiero na czas corocznego audytu. Stawki na umowach specjalnie zaniżane, a reszta na zeszyt tak jak brak odpowieniego wynagrodzenia za nadgodziny.

Tymon

Dużo zmian związanych z pandemią wprowadziła firma żeby zabezpieczyć pracę załogi?

Demon232

Witam jestem specjalistą do spraw utrzymania ruchu czy jest jakaś praca w firmie dla mnie ??

Czy pracownicy w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

Karina
@Pytanie

A czy pracownicy "GoWork" dogadują się miedzy sobą? ;)

Kasia

A czym zajmuje się dokładnie asystentka działu sprzedaży ?

Kolega z pracy
@Kasia

Zapraszamy do kontaktu, chętnie opowiemy :) https://www.techmed.com.pl/kontakt/

Zainteresowany

Chcę podjąć pracę co mi radzicie

Wanda

Witam, czy ogłoszenie na stronie firmy na stanowisko Asystentki działu sprzedaży, jest aktualne? Warto aplikować, jak atmosfera w firmie?

Kolega z pracy
@Wanda

Ogłoszenie aktualne, atmosfera jest bardzo dobra. Aplikuj, przekonaj się o tym sama :)

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. - Bydgoszcz

• Jak się pracuje w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Zakład Techniki Medycznej "Tech-Med" Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii