Paweł Sz.30.07.2023 22:56
Od samego początku współpracy firmy stara się za wszelką cenę pozytywnie 0rzedstawic swój wizerunek. Do czasu kompletowania dokomentow do pracę pełne wsparcie koordynatora (mój był pan Bartosz). Po załatwienie kwestii formalnych związanych z zatrodnieniem kontakt z koordynatorem ucicha a jak jest to zero merotyryki. N początku sprawiał wrażenie osoby pomocnej dobrodusznej ale to zwykły dorobkiewicz i karierowicz (od nowych pracowników ma premie więc na to kładzie nacisk). Pamiętam nasza rozmowę w zaufaniu o ewentualnej podwyżce od następnego jednego czy dwóch miesięcy. Prosił o dyskrecję że tylko mi przedstawia taką ofertę bo jestem dobry w tym co robię ( jak się okazała na forum około 15stu pracowników którzy byli zatrudnieni za tym samym razem i razem mieszkaliśmy w motelu podczas szkolenia w firmie (usunięte przez administratora)Atmosfera, jedzenie i waeunkiieszkaniowe bardzo dobre. Co więcej mój kordynator Bartosz zarzekał się że gdyby nie wyszło z te praca czy to mi by nie pasowało czy nie wyrabialbym normy to oczywiście będzie szukał w okolicach miejsca mojego zamieszkania, miasta i okolic. Na obietnicach się skończyło. Ani jeden telefon czy mail nawet z imfo że coś czuła. Polecam komuś na pierwszą pracę lub komuś kto będzie zamierzał chorować cały czas podczas trwania rozmowy do opory i im podziękuję. Raz jeszcze kordynator Pan Bartosz dorobkiewicz, kłamie i sciemnia prosto w oczy. Duży plus to praca z domu. Jeśli ktoś ma orzeczenie a nie chce iść na ochronę czy mopa może zdobyć trochę doświadczenia tutaj i pozniej łatwiej o pracę biurowa. Paweł Sz.