Kilka osób odeszło zdając sobie sprawe że nie będzie pracować za takie pieniądze i (usunięte przez administratora) jak beduin na (usunięte przez administratora) Stara gwardia pochowana po kątach jak szczury gra na telefonach a młodzi robią na ich konto..W firmie rodzinne układy sprzedawczyki i
dwulicowe k.... Nie polecam.
Mariusz
18.07.2022 12:50
Świetne pytanie. Jako jeden z "zaściankowych" pracowników poznam opinie odrzuconych kandydatów. Pracuję tu ponad 30 lat i z przyjemnością podzielę się swoją wiedzą zawodową by pomóc w rozwoju młodym ludziom po technikum. Małym zespołem realizujemy projekty z zakresu zasilania gwarantowanego i magazynowania energii dla największych firm operatorskich w Polsce. Od ponad 20 lat wystawiamy się na największych targach dla elektroenergetycznych w Polsce. Ciekaw jestem ile takich"zaściankowych" firm jest w okolicy?
Kilka osób po kilku latach pracy u nas spokojnie odnajduje się w dużych warszawskich firmach. Czegoś zatem się nauczyli. A zarobki? Na pewno nie warszawskie ale teraz dla serwisu i projektantów z pewnością kieleckie. Najlepiej przekonać się samemu. Firma nie jest duża i wszystkie drzwi dla młodych ambitnych są szeroko otwarte...
Byly pracownik
19.02.2025 20:59
Moja praca w firmie miała charakter epizodyczny, ale była niezwykle intensywna. Miałem okazję uczestniczyć w kilku wyjazdach oraz realizować ciekawe projekty techniczne, które znacząco poszerzyły moje doświadczenie. Decyzje zarządu, choć w wielu przypadkach trafne, z perspektywy czasu nie zawsze okazywały się najlepsze – ale błędy zdarzają się wszędzie.
Jeśli chodzi o atmosferę wśród pracowników, to bywało różnie. Po moim przyjściu zwolniono starszego pracownika, co wywołało podejrzliwość wśród „starej gwardii”. Pojawiły się plotki i oskarżenia o „wygryzienie” poprzednika, co oczywiście nie było prawdą. Cóż – taka jest ludzka natura. Może warto, aby kierownictwo zwróciło większą uwagę na tego typu sytuacje, bo nie sprzyjają one dobrej atmosferze w zespole ani nie ułatwiają nowym pracownikom zaaklimatyzowania się
Przydałoby się też trochę więcej luzu i mniej niepotrzebnego stresu – zdarzało się, że z powodu presji nie bardzo chcialo mi sie odbierac telefon kilka dni, bo troche ktos po drugiej strony byl 'przepracowany'. Mimo wszystko była to świetna szkoła życia – intensywna praca przez trzy miesiące dała mi więcej praktycznej wiedzy niż kilka lat studiów. Mimo to polecam tę drogę młodym, ambitnym osobom, które chcą szybko się rozwijać.
06.06.2019 14:58
Straszne kiepsko płacą. Firma nierozwojowa. Zaścinkowa. Nie wspiera w żaden sposób pracowników . Słaba armosfera. Zdecydowanie nie polecam
Przychody i zysk Etc Plus
2,2 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Etc Plus Sp. z o.o.