Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak

Porąbka Iwkowska

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak

Pracownik

Masakra nie polecam tej firmy Praca od świtu do nocy pensje tragiczne żadnych praw pracownik nie ma urlop można pomarzyć nie jest wyplacany ani nie można go wziasc Nie wróżę przyszłości tej firmie

Koleżanka
@Pracownik 17.11.2017 21:18
Masakra nie polecam tej firmy Praca od świtu do nocy pensje tragiczne żadnych praw pracownik nie ma urlop można pomarzyć nie je...

Nie ma co narzekać Szef pewnie w swej wielkiej chojnosci na Święta znowu da jabłka Jak nie chwalić????????????

John

Edyta Rocki ma rację Czasu już troszkę mineło ale ludzie niektorzy mało co się zmieniają. Brak szacunku do drugiego człowieka pracownika spowodowało że dziś brakuje ludzi w Redrogu dziś sama widzisz że Pan Krzyżak już nie kosi trawy bo brakuje mu ludzi koszą podwykonawcy tego problemu nie bylo dwa trzy lata temu ale jak się caly czas gardzi pracownikiem płaci stawki minimalne każe pracować w deszczu czy na upałach przekraczające 34 stopnie w cieniu no to dziś mamy podwykonawcow bo wiekszosc sie zwolnilo

Edyta

@Roki myślę, że nie ma sensu cofać się tyle. Minęły 3 lata i w firmie mogła się zmienić kadra, więc podejrzewam, że ta osoba już nie pracuje w Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak. Dlatego nie widzę sensu dyskusji z taką osobą. A Ty ciągle pracujesz w Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak? Wypowiesz się szerzej o swoich doświadczeniach?

Edyta

@Ff no ale powinno to funkcjonować tak, żeby i pracownik był zadowolony i pracodawca, więc mimo wszystko nadal uważam, że rozmowa jest ważna i może spowodować jakiś krok do przodu w pracy w Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak.

Ukasz
@Edyta 22.09.2017 20:14
@Ff no ale powinno to funkcjonować tak, żeby i pracownik był zadowolony i pracodawca, więc mimo wszystko nadal uważam, że rozmo...

Jaka rozmowa z tym panem nie ma rozmowy łatwiej znalez sobie inną pracę. Gdyby u tego pana była rozmowa to by mu pracowników nie brakowało dziś ten człowiek zatrudnia Ukraińców bo Polacy nie chcą go znać

Edyta

@Waldi a próbowaliście rozmawiać o pracy zmianowej z pracodawcą w takich sytuacjach jak upały po 33 stopnie? Wiadomo, że takie firmy muszą wyrobić się z terminami, więc dlatego chcą, żeby ich pracownicy jak najdłużej pracowali. Ale może warto zaproponować, żeby wprowadzili 2 zmiany?

Ff
@Edyta 08.09.2017 13:04
@Waldi a próbowaliście rozmawiać o pracy zmianowej z pracodawcą w takich sytuacjach jak upały po 33 stopnie? Wiadomo, że takie...

Kodeks pracy tak nakazuje poco rozmawiac o zmianach jak nam się podstawia listy do podpisu że pracujemy po 8/9 godzin Lepiej chyba jedna zmiana niż dwie bo dla ora odawcy oznacza więcej ludzi zatrud. a z tym się wiążą większe podatki zusy itp

Waldi

Jery ma 100% racji nie chodzi o te skromne zarobki chodź 10zł za koszenie to sami wiecie szkoda słów ,tylko o szacunek do człowieka do pracownika jak są upały po 33stopnie w cieniu to trzeba dać pracę krótszą tak samo przy masie nie po 16 godzin trzeba mieć Boga w sercu w nie tylko pieniądze

Edyta

@Jery czy chodzi tylko o pensję? Czy jeszcze są jakieś inne doświadczenia z firmą Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak, że tak uważasz? Podzieliłbyś się swoimi odczuciami z użytkownikami forum?

Jery

zgadzam się z kolegami w tej firmie ludzi się nie szanuje

j23

Żeby chociaż te opinie zamieszczał ktoś kto miał do czynienia z Redrogiem a nie ludzie nie zwiazani z firma. Roboty naprawde nie brakuje i jakby ktos mial tu zarabiać 10 zł to poszedł by gdzie indziej. A jeśli ktoś faktycznie by tyle zarabiał to pewno mu to wystarcza skoro nie zmienia pracy.

Piotruś

Az dziwne że takie płace są jeszcze w Uni Europejskiej 10zł faktycznie tyle tu ludzie zarabiają Szef żeruje na tym że muszą isć do pracy bo mają rachunki dzieci nieraz żony do wykarmienia przykre i smutne to jest

Jarus
@Piotruś 10.07.2017 11:24
Az dziwne że takie płace są jeszcze w Uni Europejskiej 10zł faktycznie tyle tu ludzie zarabiają Szef żeruje na tym że muszą is...

Piotruś masz w 100% racji rotacja ludzi jest spora Mam nadzieje że przyjdą czasy co o pracownika się bedzie dbało

Matejko :P

A my będziemy na ciebie robić :) a potem będziesz robił u bałora i narzekał na polske taka polityka co zrobisz nic nie zrobisz :(

Matejko :P

Piotr - a ty będziesz siedział na bezrobociu :)

Piotr

większość opini to opinie syna i córki właściciele oni zawsze bedą pisać w superlatywach a prawda jest taka że wystarczy popatrzyć jaka jest rotacja pracowników wnet bedzie trzeba szukać ludzi na Ukrainie albo Białorusi

rudy
@Piotr 17.03.2017 05:58
większość opini to opinie syna i córki właściciele oni zawsze bedą pisać w superlatywach a prawda jest taka że wystarczy popatr...

Zgadzam się Piotrek z Tobą tak tam będzie zarobki 10zl to pensja głodowa ludzi brak często się skaka na różne roboty bo są braki W tamtym roku koszących było 50 osob w tym w tym 10 i juz są kary bo terminy niedotrzymane tu przyszłości nie ma

zyli

A ja pracuję i mam zamiar dalej pracować. Komuś się nie chce to niech idzie na bezrobocie

piana

Pracowalem 2lata gdyby nie choroba to bym dalej pracowal ogulnie da sie wszystko wytrzymac

Matejko :P

Jarus jak ktoś przychodzi do pracy po to by odbębnic swoje i go praca nie cieszy to zawsze będzie narzekał wiadomo czasem nie ma lekko :D Idac do pracy przy koszeniu raczej bym sie nie spodziewał siedzenia w cieniu i sterowaniem robotem :P to raczej świadczy o ambicji czlowieka ktory wybiera taką prace . wystarczy podnieśc swoje kwalifikacje i szukac czegos innego . I tak jak pisalem wczesniej ja bylem zadowolony dla mnie bylo ok A zapomnial bym odpisac MIŁEMU wiec jesli ktos kto daje prace i mial by zarabiac mniej niż pracownik to raczej by firmy przez ,miesiąc nie utrzymał . Moze znasz jakiegos pracodawce który zarabia mniej niż pracownik ?:P

Miły

Tak się dzieje jak sie człowiek staje chytry nam płacił grosze a sam zyl w przepychu te pozytywy to piszą znajpmi i dalsza lub bliska rodIna Noe znam zadowolonych tam pracownikow a rotacja ludzi jest ogromna sami spboe odpowiedzcie dlaczego

Jaruś

Matejko nie pisz głupot nie znam osób zadowolonych chyba że najblizsi szefa szkoda gościa bo takim zachowaniem popsuł nazwisko swoje i swojej rodziny

Matejko :P

dla mnie firma OK jak komuś sie robic nie chce to niech bieduje !! jak masz glowe i ch..j to kombinuj :P ja chodzilem do pracy jak mialem 14 lat i teraz powoli sie dorabiam przynajmniej mam taka nadzieje :d a jesli chodzi o ReDrog to mam mile wspomnienia i mysle ze jeszcze nie raz tam zawitam :P

anonim

(usunięte przez administratora)

ytt@onet.pl

Staszek ty chyba nie pracowaleś w Redrugu jak uważasz że mają pózniej wolne to sie w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudnij zapomniesz o wolnym jedyne wolne to bylo jak byly śdm ale to Krzyżak nie chcial dawac tylko ze duzy ruch na drodze byl i inspektor nie pozwalal a urlopy to on sobie tylko rozpisuje zeby w papierach ok bylo potem masz mu to podpisac przy wyplacie

eere

ja chcę pracować normalnie ale nie 16godzin przy masie Niewolnicy w Stanach mieli więcej praw niż pracownik w Redrugu gość gnoi ludzi dosłownie zrobił z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca od 4 rano do 23 i w dodatku powie ci w oststatniej chwili bzika ma jezeli chodzi o czystośc a to że pracujesz w upalach po 16 godzin przy masie leje się z ciebie kurzy to sie nie liczy tylko dnia następnego zwróci uwagę że masz ubranie nie wyprane czyscioszek się znalazł Podpisywanie śmiesznych list by czas pracy ukryć wypłatny nie na czasie ten człowiek to z moralnością sięgnąl bruku Nie polecam tej firmy jedna wielka tragedia tymi prekrętami to powinien Ziobro się zająć pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Wiadome jak wszędzie trzeba pracować inaczej nie zarobisz. Jeśli masz normalne podejście do pracy to śmiało zgłaszaj się, jeśli zaś masz nadzieje,że się leży i nic nie robi i ci za to płacą szkoda nawet CV wysyłać. Praca jak praca czasami jest ciężko, czasami lżej zależy, Ale ogólnie polecam.

operator

Podobno nawet przy koszeniu ludzie wymiękają. Generalnie jest ciężko robisz długo za długo zapominasz o rodzinie i walczysz. Szofery tez odchodzą. Duża rotacja.

do Andrzej

Ile za taki wpisy bierzesz kasy od szefa?

Andrzej

Myślę że miło będzie jeśli staniemy twarzą w twarz z Panem Krzyżakiem i powiesz co o nim myślisz i tu wypisujesz prosto w twarz. Niszczysz jego wizerunek takim głupim pisaniem. Nie, nie jestem synem ani nikim z rodziny. Zresztą po co mam.sie tłumaczyć skoro ewidentnie widać że chcesz zaszkodzić, żebyś sie tym jadem sam nie udławił. A co do podejscia to pracownikow to czego ty oczekujesz ? Ze szef bedzie nam do tyłka wchodził i na piwo zabierze ? Trzeba było skończyć studia i pracować w korporacji tam takie lizanie tyłka jest ok. Sam zobacz ile masz jadu w sobie napisales " jesteś pewnie synkiem tatusia" nie widzisz ile w tych zdrobnieniach jest pogardy ? Puknij sie w czoło i bierz sie za robote.

pracownik
@Andrzej 09.06.2016 09:46
Myślę że miło będzie jeśli staniemy twarzą w twarz z Panem Krzyżakiem i powiesz co o nim myślisz i tu wypisujesz prosto w twarz...

100 % racja, szef wporządku. Jeśli nie pracujesz w tej frmie nie komentuj. Ja jestem zadowolony.

Piotr
@pracownik 11.07.2016 18:02
100 % racja, szef wporządku. Jeśli nie pracujesz w tej frmie nie komentuj. Ja jestem zadowolony.

ty jestes chyba synem Krzyzaka bo nie znam zadowolonych ludzi w tej firmie czasu pracy się nie szanuje

do Andzrej

Pracuje uczciwie kasy w terminie nie otrzymuje - ale to nie problem. Problem to podejście szeryfa do nas niby spokojnie ale z pogardą. A tak na marginesie odnośnie kasy wszyscy w naszej brygadzie o tym mowia. Jesteś pewnie synkiem tatusia że takie pierdoły mówisz. Na 50 ludzi może 12 jest starych reszta pokazala tylna czesc ciala

Andrzej

Ludzie ogarnijcie sie. Jak sie komus nie chce robic to niech siedzi caly dzien pod monopolowym a nie obsmarowywuje tyłek uczciwym pracodawcom Szanuje P.Krzyżaka dzieki niemu wiele osób ma prace a jak sie komus nie chce pracowac to byle powod wystarczy zeby napisac cos złego. Szanujmy takich ludzi. Atmosfera w tej firmie jak najbardziej na plus.

Kkkkk
@Andrzej 18.04.2016 21:31
Ludzie ogarnijcie sie. Jak sie komus nie chce robic to niech siedzi caly dzien pod monopolowym a nie obsmarowywuje tyłek uczciw...

Spoko gość. Wszędzie trzeba ( usunięte przez administratora )nigdzie nie poleżysz. Miałem gorsze roboty .. Podobno po nowym roku będą podwyżki tak że spoko!

ja

w zupełności się zgadzam w tej firmie jesteś jak murzyn nawet gorzej niż murzyn ,właściciel konie lepiej traktuje niż pracowników

pokrzywdzony

no niestety tak jest ale jak ktos nie ma wyjscia to sie trzyma Inspekcja Pracy by sie sprzydała

ja

Moim skromnym zdaniem jest to firma która dorabia się na cięzkiej pracy pracowników kodeks czas pracy dla tej firmy nie istnieją

marian

gośc ma rację praca po 12 godzin przy koszeniu na deszczu i w upale szefa nic to nie obchodzi dostaniesz 3 tysiaki ale wcześniej trupem padniesz ma dwie przerwy po pół godziny żeby zjesć sniadanie a tak gonisz z kosą Jak myślisz że 12 godzin pracy to dużo to przy masie pracują po 18 godzin ale wytrzymują nie wiecej niż dwa lata więcej nie znam ogolnie powiem tak jak lubisz pracować od rana do wieczora nawet w sobotę to ta praca jest dla ciebie

szukający

Jak tam w firmie z kasą. Szukam pracy ale koledzy odradzają. Podobno robota nieciekawa.

Wiktor

Co prawda zarobimy nie mało i w dodatku na boku też coś dorobimy, np. komuś dziurę załatamy. Dajemy radę.

fslkj

Były zdecyduj się, z jednej strony podpisujesz się "BYŁY", a z drugiej strony "pieprzymy" tak jakbys ciagle to robil. Tak samo wiarygodna twoja wypowiedz jak twoj nick....

kolega

Robić trzeba. Nieroby.

kamikadze

Znacie kogos gdzie można popracować normalnie bo ja tu nie wytrzymuje już. Kręgosłup boli. Od świtu do zmierzchu. Podajcie gdzie jest lepiej może nawet mniej za godzinę ale lepieiej i normalniej

Bury

Pracownik może coś więcej napiszesz o tej firmie ???.

pracowni

Chłopaki jak najdalej od tej firmy

Grześ

To są jego słowa po paru dniach tam pracy. Teraz jak jest to nie wiem nie pytałem go.

Piotr

Grześ szaleju się najadłeś? A może kolega udaru dostał i głupoty wygaduje

Grześ

Tak pytam z ciekawości. Znam jednego gościa który tam zaczął teraz pracować przy tym koszeniu i on twierdzi że jest znośnie.

Piotr

Grześ zastanów się lepiej iśc na kuroniówkę (usunięte przez administratora)

Grześ

Witam. Są może przyjęcia do tego koszenia w tym Redrogu.?

były

No tak robią i płaczą. Ale jeżeli gość tyle kosi i nie ma ekipy to ciekawe dlaczego?(usunięte przez administratora)

pracownik

Nie przesadzajcie koledzy. My przy tych upałach wyjeżdżamy i już kosy robia o 5 rano. Później jest za goraco. Inni jeszcze śpią. Cóż ale taka robota

anonim

Do roboty lenie

Roki
@anonim 07.06.2014 07:54
Do roboty lenie

nawet na forum widać jaki niektórzy tam mają stosunek do pracownika

anonim

Ja uważam że gość ma dobre podejscie ludzie dla niego są jak konie ,trzyma nad nimi bata ,wyciska z nich zycie jak pijawka krew

zulu

U tego Pana 3 razy do roku ekipa się wymienia. Ale cóż tak chyba być musi.

anonim

Pracowałem rok temu wytrzymałem jeden dzień:) miałem dos koszenia na deszczu jak teraz widzę tych nowych to jestem pełen podziwu że dają radę dłuzej pracować(usunięte przez administratora)

olaf

Przychodzicie bez ukończonej szkoły bez wykształcenia to co się spodziewacie pracy 8 godzinnej Krzyżacy zawsze dbali o swoje konie:) ,wiec gdy pada to trzeba tez w stajni porobić

Zostaw opinię o Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak - Porąbka Iwkowska

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak