Opinie jak widać sie rozbiegają 😅😅 opiszecie jak teraz widzicie atmosfere ? nie widać niczego złego w traktowaniu ?
Emma
08.03.2026 14:54
Radzę poczytać jeszcze raz 😉
Lenistwem jest brak chęci do czytania ze zrozumieniem. Aczkolwiek patrząc na godzinę wpisu, sądzę, że autor tylko czeka na jakieś fajne wpisy, żeby troszeczkę zagrzać atmosferę.
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy
Ciekawa
10.03.2026 07:17
Czytałam . I niektórzy twierdzą że jest dla nich okej . Ocena jak widać zależna od preferencji . I chciałam się dowiedzieć czy już więcej osób po takim czasie twierdzi że jest w porządku 😌
23.07.2025 12:38
Żałosne są te wpisy.. tym bardziej od osoby, która tu nie pracowała. Znając tylko jedną stronę. Dużo można sobie dopisać i dopowiedzieć.
Zajmijcie się swoim życiem i swoimi aktualnymi pracami, a nie wypisujecie tutaj jakieś głupoty. Tak bardzo Was coś zabolało? Że trzeba teraz się mścić słownie?
Wszyscy byli pracownicy biura, może napiszecie coś o sobie? O tym jak pracowaliście? O tym jak stworzyliście SYF w każdym możliwym kącie biura, zaplecza, magazynu. Może napiszecie ile razy się pomyliliście wykonując swoją pracę? Ile rzeczy olaliście `bo przecież po co to komu`.
Lepiej jest zwalić winę na kogoś innego prawda? Jak DOROŚNIECIE to docenicie.
Doma
23.07.2024 18:55
Tak narzekacie na to że źle was traktują w pracy, rotacja ogromna itp, ktoś pisał nawet że zgłaszal to do inspekcji kiedyś. Coś z tego wyszło? Zastanawiam sie czy szefostwo wzięło sobie do serca to i wprowadzili jakieś zmiany od tego czasu
vio-lala
08.07.2025 22:46
szefostwo opiera się tylko i wyłącznie na tym co mówi kierowniczka, zdanie innych się nie liczy....ma się zgadzać kasa na koncie szefów a czy atmosfera jest ciężka wręcz podpadająca pod mobbing - no cóż to nie jest ważne...
A ja powiem tak. Jeżeli chodzi o Panią kierownik, to można się z nią dogadać. Ma dużo racji. Gdyby nie ona, to produkcja nie funkcjonowałaby tak jak funkcjonuje. Może i owszem są jakieś tam historie, sprzeczki, dramy... Ale przecież one są wszędzie. Nie ma ludzi idealnych i nieomylnych. Praca w biurze jest wielo-zadaniowa jest co robić i trzeba logicznie myśleć, ale wystarczy dobra organizacja pracy i z każdym da się dogadać! Każdy ma swoje racje. Ale kompromis jest kluczem do sukcesu.
Szefowie bardzo sympatyczni, zawsze pomogą w każdej sprawie, odpowiedzą na każde pytanie o każdej porze.
Ja polecam ????
Gal anonim
19.12.2024 22:18
Bardziej żenującego i wchodzącego w (usunięte przez administratora) wpisu nie dało się nasmarować? Mam nadzieję, że Pani M z produkcji cię za to złotem obsypie.
Obudźcie się! Jak kobieta, która jak twierdzi ,,potrafi czytać w myślach innych ludzi'' strasząc ich przy tym i znęcając się psychicznie może być dobrym liderem ?! ŻENADA
bliska osoba byłego pracownika
08.07.2025 22:32
Znam wiele historii z pierwszej ręki od kilku osób - pracujących w biurze i na produkcji; obecnych i byłych pracowników. Duże zmiany nastąpiły po zatrudnieniu Pani M. Owszem jest plus tego zatrudnienia, ale jeden jedyny-> porządek w całym zakładzie. Z czasem Pani M. "awansowała" się sama z brygadzistki na Panią kierownik. Z tego co kilka osób nadal pracujących i byłych pracowników powiedziało - zachowaniem co najmniej aspiruje do bycia współwłaścicielką. Niestety zastraszanie, pomawianie, przekręcanie historii, wyolbrzymianie i poniżanie pracowników to standard tej Pani rodem z PRL - podobno sama kiedyś prowadziła firmę produkującą odzież i ją zamknęła - a jaki jest PRAWDZIWY ( a nie ten przez nią przedstawiany) powód? Tylko wszechmocny wie, choć z zachowania można odczytać wiele. Wywyższanie siebie jako ideał który wszytko wie i wszystko potrafi to oczywiście podstawa. Donosy na pracowników kilka razy dziennie do szefostwa to podstawa pracy tej Pani. Wygląda na to że wszystkich "poniżej" siebie traktuje dwulicowo-> niby miła, uśmiechnięta i aż za słodka, a za plecami obsmaruje u szefów i przedstawi swoje wersje spraw tak że spokojnie mogłaby pisać książki fantasy . Jeśli chodzi o firmę, to branża bardzo ciekawa, fajna, niszowa. Szefostwo - różnie to bywa. Jest dwóch współwłaścicieli. Podział ról - jeden głównie zajmuje się kadrami finansami, itd, drugi jest bardziej techniczny zna się na produktach, technologiach itd. Podejście szefostwa do pracowników różne, znajoma pracowała w biurze, ogarniała sprzedaż, import, export, wysyłki, transporty krajowe i zagraniczne, kontakt z klientami, realizacje zamówień i współpracę z klientami - w ramach podziękowania zmniejszono jej etat dzięki pomówieniom Pani kierownik. Sporadyczne kilkuminutowe poranne spóźnienia przedstawiono jako codzienne półgodzinne , ale jak znajoma siedziała po 15-20 minut po 16stej czkając aż kurier albo kierowca odbierze paczki to się nie liczyło bo nikt nie kazał przecież czekać. Niestety szefostwo ślepe i głuche na rozmowy i argumenty - liczy się tylko zdanie Pani kierownik. Doszło nawet do absurdu, że Pani kierownik była oburzona, że nie zaproszono jej na rozmowy rekrutacyjne z była pracownicą którą szefostwo dobrze zna-> więc sami sobie dopiszcie co tam się dzieje. Rotacja na produkcji standardowa, ale za to w biurze ogromna - ostatnie 3 lata to przynajmniej 15 pracowników. Mało kto potrafi wytrzymać kiedy kierownik produkcji próbuje dyrygować i narzucać swoje widzimisię pracownikom z biura. Na produkcji wielu starych rangą pracowników którzy wytrzymują terror kierowniczki chyba tylko ze względu na przyzwyczajenie, może sympatię do właścicieli i bliskość zakładu pracy do domów. Kontrahenci to wiele topowych polskich i zagranicznych marek odzieżowych - zastanawiające jest więc dlaczego się nie rozwijają bardziej. Strona firmowa baaardzo słaba, zaniedbana, bez aktualizacji, brak sklepu internetowego, to ogromne minusy w dzisiejszych czasach. Szkoda bo gdyby się rozwijali i reinwestowali część kasy (a nie wyciskali z firmy na maxa) to mogliby zatrudnić więcej pracowników a i dzięki temu może i Brzeziny byłyby bardziej znane. Podsumowując zmiana podejścia właścicieli, zmiana kierownictwa i firma by się pięła w górę, tak mamy fajny potencjał który zatrzymał się na roku 2005 i tak sobie dryfują w otchłań....
10.02.2025 08:08
Wszędzie coś się znajdzie co komuś się nie podoba. Przerobiłam już wiele zakładów pracy. A tu jest okej.
09.01.2025 21:19
Ja jestem zadowolona. Wszędzie coś można znaleźć co się komuś nie podoba... Jak dla mnie okej
26.12.2024 21:57
A dla mnie jest okej. Da się dogadać
Honorata
09.12.2022 08:48
wiadomo o co konkretnie mogło komuś chodzić z tym, że takich pracodawców powinno być jak najmniej...? na stronie także nie widziałam żadnych ogłoszeń, wiadomo czy obecnie w ogóle przyjmują albo ile osób zatrudniają? jakie warunki?
27.02.2023 21:06
Nie wiadomo o co! Ale oby takich pracodawców było więcej właśnie. Zatrudniają na dobrych warunkach,wynagrodzenie zawsze na czas,wszystko rzetelnie .
Atmosfera natomiast jest ciężka w zakładzie ktoś wrażliwy długo nie wytrzyma.
była
26.10.2024 23:23
Wiadomo o co. Jest toksyczna atmsofera, za sprawą kierownika produkcji, ciągły stres i przeciążenie obowiązkami.
nick
26.10.2024 23:20
Atmsofera w pracy fatalna. Pani kierownik produkcji obrzydliwie zachowuje się wobec pracowników, ciągłe pogadanki i awantury z jej udziałem. Biuro przeciążone ilością obowiązków, ludzie stale zwalniają się z biura,
zaraz przychodzą nowi i tak w kółko, ciągła rotacja.
28.12.2023 11:14
Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Delta + Arkadiusz Pasik? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
M.M.
23.07.2024 18:51
Sami odchodzą. Rotacja w tej firmie jest większa niż w najtańszych marketach ....szczególnie w biurze, w ciągu ostatnich 5 czy 6 lat chyba z 10 osób...co zakupy to nowa/nowy obsługujący....właściciele raczej sympatyczni ale chyba na pracownikach im nie zależy, a szkoda. W taki sposób tracą na wizerunku bo tak duża rotacja świadczy o toksycznym środowisku pracy. Jest Pani kierownik, niby sympatyczna i miła, ale ma w sobie coś takiego co odpycha, czasami jakby wykraczała poza swoje stanowisko i kompetencje. Praca tam jest pewnie interesująca bo branża niszowa, ale przeogromna rotacja mówi że dzieje się tam coś niedobrego....proponuję audyt robiony przez zewnętrzna firmę, aby sprawdzić na jakim poziomie jest problem....zarządu, kierownictwa, pracowników produkcji czy pracowników w biurze.....
@
24.07.2024 07:26
Oj, bardzo toksyczne środowisko, w większości podli ludzie tam pracują, a nie mówiąc już o tej pani dyrugujacej. I bardzo mnie to zastanawia że właściciele tracą dobrych ludzi, przez takie osoby po części, myślę że też to jest przyczyną.
Odpowiedź
29.05.2024 19:53
Przyznam rację, ta pani nie jest do końca jak powinna, za dużo sobie pozwala. Ale dzięki temu że ona tam jest, wiele osób ruszyło (usunięte przez administratora) do pracy, bo jedni naginali a inni się obijali aby odwalić i do domu. Dziwię się że niektóre nieroby jeszcze tam pracują i
że firmie się wogole opłaca ich trzymać.
22.05.2024 12:16
Pracownicy sami rezygnują z pracy, głównie z powodu jednej ''wierzącej"Pani która jest "kierowniczka produkcji" ta osoba systematycznie znęca się psychicznie nad pracownikami na produkcji oraz w biurze. Myślę że to kwestia czasu gdy Inspekcja Pracy zawita w tej firmie. Ta osoba powinna ponieść konsekwencje swojego zachowania.
23.05.2024 15:12
Tak to prawda 100% jest tam straszny (usunięte przez administratora),pracownicy są zastraszani i gnębieni,nie tylko przez to babsko,ale i przez buraka szefa.zglaszam to do inspekcji
23.05.2024 09:48
Moim zdaniem najlepszym kandydatem na kierownika jest Eugeniusz. Rzetelny i pracowity.
09.06.2023 11:52
Jaka atmosfera jest między działami w Delta + Arkadiusz Pasik?
Odpowiedź
11.06.2023 20:22
W Delta+ jest toksyczne środowisko, źle wpływające na zdrowie fizyczne i psychiczne.Tak w skrócie.
Niezadowolona
28.05.2021 20:07
Oby takich pracodawców jak najmniej
aaaaa
18.05.2016 07:23
Każdemu odradzam pracę w tej firmie, to co sie tam dzieje.... szkoda osób które "muszą" tam pracować. Wyzysk, zatrudnienie na najniższą krajową, jak nie ma pracy to wynocha na urlop bezpłatny, a atmosfera tam panująca, nie życzę nikomu w swojej pracy.... wykańczają ludzi nerwowo, podając się za osoby głęboko wierzące w Boga...
Harlan
11.01.2021 13:31
W 100 procentach popieram, praca w tym zakładzie to jedna wielka masakra. Wyzysk i brak szacunku do pracowników.
Zdziwiona
06.04.2019 21:55
Myślę. Ze nikt nikomu pracy nie wybiera każdy ma swój rozum i idzie tam gdzie mu lepiej więc wstawianie takich komentarzy jest nie na miejscu. Nie podoba się dziękuję dowidzenia a nie podkladac świnie. Prawdą jest ze w każdej pracy znajdzie się osoba co psuje atmosferę. Idealnych nie ma nigdzie!!!!
dino
28.03.2019 14:28
Ta firma to jedna wielka pomyłka, nie polecam pracy w tej firmie. Powinna ta firmą zająć się inspekcja pracy.
dino
28.03.2019 14:24
Pracujaca... czy ty nadal twierdzisz że atmosfera jest taka jaka powinna być w każdej pracy??
Pracująca aktualnie
09.04.2018 20:06
Ja osobiście bardzo polecam pracę w tej firmie, atmosfera panująca tam jest taka jak powinna być w zakładzie pracy, przynajmniej ja tak uważam. Pracownicy bardzo dobrze się dogadują. Szefowie są w porządku, jest ich trzech i z każdym potrafię się dogadać. Panie z bióra też są spoko. Jestem bardzo zadowolona z tej pracy mimo, że przekwalifikowałam się z innego zawodu. Polecam ????
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Delta + Arkadiusz Pasik?
Zostaw merytoryczną opinię o Delta + Arkadiusz Pasik
Nie przegap nowości o Delta + Arkadiusz Pasik!