Agro Sieć sp. zo.o.

Chełmno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 36 ocen.

Opinie o Agro Sieć sp. zo.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Sieć sp. zo.o.

Joanna

@Ania wulgaryzmy będą usuwane, bo to nie miejsce do ich używania. Przeczytaj regulamin: https://www.gowork.pl/regulamin A co niby miało być tymi "złotymi górami" w firmie Agro Sieć? Czy na rozmowie rekrutacyjnej miałaś przedstawione inne warunki niż w rzeczywistości?

Joanna

@TymonT a czemu uważasz, że firma jest ok? Mógłbyś uargumentować swoją wypowiedź? Takie krótkie wypowiedzi nie mówią za wiele użytkownikom, dlatego argumentacja jest ważna.

TymonT

Firma Ok. Szacunek dla p. Piotra za stworzenie takiej firmy. Duży szacunek dla tego człowieka

Szukasz pracy?

Joanna

Widzę, że dyskusja toczy się na temat pracowników firmy Agro Sieć. A może zamiast opisywania siebie na wzajem chcielibyście wypowiedzieć się o pracodawcy? Jakie warunki oferuje? Czy warto tam pracować? Ważne to jest, ponieważ firma prowadzi kilka rekrutacji (http://www.agrosiec.pl/kariera).

Joanna

@pracownik-obecny od dłuzszego czasu piszesz, że nie ma idealnej firmy. Rzeczywiście, w każdej znajdą się jakieś rzeczy, które warto zmienić, a dużo też zależy od preferencji i punktu widzenia poszczególnych pracowników. Mógłbyś jako pracownik firmy powiedzieć jak wygląda to z Twojej perspektywy? Jakie są plusy oraz minusy pracy w Agro?

ucho_prezesa

Łysy na wylocie , ha ha ha :)

Joanna

@Pracownik - teraz , nie byłymógłbyś powiedzieć coś więcej o pracy w firmie? Rozumiem, że jesteś zadowolony ze swojej pracy. Chętnie dowiemy się jakim pracodawcą jest Agro Sieć sp. zo.o. W jakim dziale firmy pracujesz? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o jego działaniu?

pracownik-obecny od dłuzszego czasu
@Joanna 18.05.2017 15:30
@Pracownik - teraz , nie byłymógłbyś powiedzieć coś więcej o pracy w firmie? Rozumiem, że jesteś zadowolony ze swojej pracy. Ch...

Ten Pan co to pisał, już jest byłym pracownikiem, nazbierało mu się bardzo konkretnych zarzutów, które nasza Firma mogłaby zaciągnąć pod odpowiednie paragrafy, ale żeby zapach po tej sprawie nie pozostał pozwolono mu odejść na zasadzie "sam odchodzę". Już dziś można zauważyć, że małymi krokami wraca dawna atmosfera i z tego trzeba być zadowolonym. A Firma jak każda, trzeba pracować i ciągnąć swój wózek do przodu. Uważam, że nie ma idealnej Firmy, w każdej są jakieś problemy, trzeba sobie po prostu z tym umieć radzić. Najważniejsze, że kasa zawsze jest o czasie, w końcu to my ją tworzymy :)

gfhj

@ Pracownik - teraz , nie były - sluchaj, twoja wypowiedź jest tak chaotyczna że w koncu serio - nie wiem - czy to jest pozytywna czy tez negatywna opinia? bo raz odebrałam, ze pozytywnie, raz że negatywnie, wiec może napisz krótko co chcesz pwoeidzieć

Pracownik - teraz , nie były

A czy ktoś zastanowił się dlaczego wszyscy byli są niezadowoleni i że tak długo trwało im sprawdzenie pracując w tej firmie parę lat, że firma nagle jest beznadziejna. Klienci nagle piszą że teraz to masakra. Może najpierw zadajcie sobie pytanie, dlaczego Panom podziękowano , może dlatego że robiąc dobrze klientom , oszukiwali firmę , a może ile numerów naodpier..., że im w końcu podziękowano , albo za co nowe domy pobudowali - przecież w agro się nie zarabia , to jak zarobili, i tu sobie sami odpowiedzieć powinniście. Tylu klientów niby narzekało i narzeka na serwis, ale dlaczego, przecież ci sami ludzie-co na nich narzekaliście - dalej- teraz do was przyjeżdżają , teraz są dobrzy , powiem wam dlaczego , bo teraz robią na siebie , dla siebie , i nie muszą utrzymywać 4-5-6 oddziałów , płacić za ogrzewanie , prąd , itp.. , , może niech zatrudnią kilku pracowników i zapłacą za nich zus i podatki ;-) Ciekawy czy przyjeżdżają na czas ??, bo znam osoby które czekają na nich po kilka tygodni, ale co , robota mała , to się nie opłaca przyjeżdżać , pisać książki o byłych można. Do miłego , teraźniejszy pracownik

klient
@Pracownik - teraz , nie były 17.10.2016 21:55
A czy ktoś zastanowił się dlaczego wszyscy byli są niezadowoleni i że tak długo trwało im sprawdzenie pracując w tej firmie par...

Co to za ludzie jeden na drugiego, ciągłe obgadywanie !!! Proszę was Panie i Panowie aktualni pracownicy nie mówcie żle o byłych pracownikach Agro Sieć Maszyny bo akurat tak się składa,że współpracuję od początku powstania działu maszyn i miałem możliwość współpracy z rewelacyjnymi ludżmi którzy poświęcali się dla firmy. Bez nich przecież Wy ( nowi) nie mieli byście teraz pracy, nie siedzielibyście tam gdzie aktualnie jesteście i nie pracowali w takich standardach. Spytajcie się jak to wyglądało na początku, od czego zaczynano, jakimi autami jeżdzili do klientów, w jakich biurach przyjmowano nas klientów. Szkoda, że nowy zarząd nie potrafił docenić pracy pana Jarka, który przetarł szlaki na naszym terenie, sprzedał wiele maszyn. Trzeba przyznać miał podejście do klientów , idealny handlowiec. A serwis hmmm, szkoda pana Rafała, Pawła ogromna wiedza, poczucie humoru i również odpowiednie podejście do klienta. dobrze,że działają dalej i mogę skorzystać z usług ich serwisu.

obecny

handlowcy którzy duzo sprzedają, uczciwie traktują rolników długo pracują w tej firmie. Reszta jest tu, na forum

obecni pracownicy

wszystkich nie zadowolonych i "oszukanych" zapraszamy do nas. Jeśli macie odwagę wyjść z poza kompa i hejtu i chcecie rozmawiać na argumenty zapraszamy.

olek

pewnie jak się dogadasz tak mas jak to w większości firm bywa, ale jednak dobrze jest spełniać wszystkie wymogi z ogłoszenia tak naprawdę, bo wie sie wtedy przynajmniej, że można jakkolwiek negocjować to wynagrodzenia, bo jest sie wartościwoym kandydatem z tego wynika. Dajcie znac jak ktoś będzie u nich na rozmowie.

yyyyy

U złodzieja chcesz pracować??? Dajcie sobie ludzie spokój z tymi papudrakami!!!! Ja to z podwórka pedze tą cholote żeby mnie do końca nie okradli!!!!!!

rol

jakieś ogłoszenia tam są, ale oni sobie w ch..a lecą i nikogo nie zatrudnią, no chyba, że po znajomości, jak to wszędzie bywa.

yyyy

Złodzieje i papudraki omijać szerokim łukiem to najgorszy dealer john deere dziwię się że są jeszcze w sieci tak poważnego koncernu?

xxxx

Nie polecam tej firmy dużo złego!!!

obecny ph

..dziwi mnie że jednak jest grono ludzi co COŚ robią , spinają plany, wkładają własny wysiłek w rozwój firmy ( mowa o dziale maszyn ) i jakoś nie mają problemów pokroju "BYŁYCH PRACOWNIKÓW" którzy wypisują się wyżej. Pracuje od 3 Lat i nie narzekam , firma ponad wszystko stawia na relacje z klientem , najbardziej w tych niewygodnych sytuacjach.. Handlowiec złotoustny naobiecał i ktoś to musi ugryźć. Dziwi mnie , i nawet szkoda że nikt z byłych się nie wypowiedział Uczciwie, czemu stracił pracę, za co poleciał , jak Pracował i czy tak naprawdę Sam nie oszukiwał klientów , żeby tylko klepnąć umowę , potem już niech martwi się Firma. Szczerze pracuje się dobrze, a dla Ściemniaczy i Gwiazdorów nigdzie nie ma miejsca , jeśli ktoś jest LESEREM to sorry Najłatwiej OBSMAROWAĆ DUP__Ę pracodawcy i obrąbać wszystkich od dyrekcji przez zarząd po serwis etc.. Powiem TAK , nie ma kontrolingu , nie ma crm-u , gps-ów, chorych raportów i innych koncernowych gowie_n - mimo że dyr. pochodzi z koncerny JD SZCZERZE POLECAM PRACĘ i spokojnie Aplikować , chyba że nie chcę się pracować , to na A1 bądź inne drogowe zakątki.. OPINIE wypisane wyżej nie są Adekwatne do osób co mają w tej firmie Staże po 5-8 lat i sobie Chwalą - problemy ??? są wszędzie , zawszę są zgrzyty i spójności każdy ma inny charakter i docieranie jest nie wykluczone - ŻYCIE !

Klient
@obecny ph 31.07.2014 17:21
..dziwi mnie że jednak jest grono ludzi co COŚ robią , spinają plany, wkładają własny wysiłek w rozwój firmy ( mowa o dziale ma...

Panie obecny ph każdy ma inny charakter i czasem dochodzi do zgrzytów w firmie ale tu nie o to chodzi z wypowiedzi pracownikow wyraźnie wynika ze jest problem z zarządem. Jako klient wieloletni miałem do czynienia z różnymi handlowcami , serwisantami i dyrektorami a nawet synem właściciela.mialem okazje poznać ich poglądy i podejście do pracy. Było kilku rewelacyjnych przedstawicieli i serwisantów ale juz ich nie ma dlaczego? Dbali o firmę , nigdy złego słowa mi jako klientowi nie powiedzieli , rzetelnie wykonywali powierzone zadania nawet w weekendy kiedy dzwoniłem byli uchwytni. Sam mam kilku pracownikow i wiem jak cieżko jest o dobrego pracownika . A ci z Pszczolek byli naprawdę rewelacyjni. Myśle ze był to ogromny błąd zwalniać tak doświadczonych ludzi, nie tylko firma ale my klienci sporo tracimy. Dealer nie gwarantuje obecnie serwisu,przyjeżdżają młodzi niedoswiadczeni serwisanci juz nie mowię o czasie dojazdu. Serwis zamawiam u innego dealera polozonego 130 km dalej.A dział sprzedaży no cóż tu nie ma juz nikogo z kim mozna by pohandlowac i tu tez maszyn juz nie kupuje w AG tylko u konkurencji. I panie przedstawicielu niech pan nie wypisuje takich bzdur ze wszystko dobrze , znam tych ludzi od kilku lat i wiem ile serca , czasu i pomysłów włożyli żeby ta firma wogule zaistniała na rynku patrząc na to ile ludzi zaczynało, jak byli usprzetowieni, i jak wyglądały budynki biurowe i serwisowe.

byly pracownik
@obecny ph 31.07.2014 17:21
..dziwi mnie że jednak jest grono ludzi co COŚ robią , spinają plany, wkładają własny wysiłek w rozwój firmy ( mowa o dziale ma...

Pracowniku ph to co piszesz to totalna bzdura. Na dzien dzisiejszy w firmie ktorej pracujesz zostaly tylko osoby ktore probuja cos robic ale nie maja zielonego pojecia co sprzedaja i co beda musieli naprawiac trzon i wiedza porzadnej firmy i renomy ag jest juz calkowicie gdzie indziej. Ta firma jest na zakrecie klienci szukaja pomocy z zepsutymi maszynami u osciennych dealerow lub zostaja z problemem sami sobie. To co dzis zostalo po dobrej Agro sieci to tylko wspomnienia porzadnego serwisu i fachowej kadry.

byly pracownik

Widze ze administrator tej strony takze ma cos wspolnego z ta firma!!!! Dzial maszyn jest bardzo niekompetentny w tym calym tworze. Dopuki klient nie wplaci kasy jest klientem a po tym fakcie staje sie problemem. System gwarancyjny nie funkcjonuje poprawnie. Przed zakupem gwarancjajak cos sie stanie pewna jak w banku obejmuje wszystko. Po zakupie i problemie w maszynie klienci pozostaja sami sobie. Prosze administratora zeby nie ukrywal prawdy o tej firmie bo w skali od 1 do 10 zasluguja na minus 10 .

pracownik

Osobiscie odradzam pracy i handlu z dzialem maszyn jak i chemii molo fachowcow!!!!! Wszyscy fachowcy pracuja w firmach konkurencyjnych lub pozakladali wlasny biznes i tam trzeba szukac pomocy, bo w sieci jej nie znajdziecie. Tu tylko szkola jak oskubac rolnika do konca z ostatniej zlotowki.

wojtek73
@pracownik 08.07.2014 11:35
Osobiscie odradzam pracy i handlu z dzialem maszyn jak i chemii molo fachowcow!!!!! Wszyscy fachowcy pracuja w firmach konkuren...

A do jakiej konkurencji proszę o przykład

pracownik

Nie warto w tej firmie nic kupowac (usunięte przez administratora)zawsze jest tanio a jak przyjdzie faktura to czlowiek nie wierzy wlasnym oczom!!!!!!

Wojtunio

jesli chodzi o Pana "prezesa"S.K. to człowiek ktory nie ma pojecia o pracy w zespole.Jesli on pozostanie w tej firmie to handlowcy bedą uciekali do konkurencji.Wszystko było OK dopóki on nie przyszedł do tej firmy.

gosc

Witam. Ja zaś mogę wypowiedzieć się trochę o tej drugiej połowie firmy, czyli o dziale chemicznym w którym z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Zatrudnia się po znajomościach rodzinę i sąsiadów którzy nie mają pojęcia o pracy w danych dziedzinach. Kolejnym absurdem jest nowy vice prezes firmy który zajmuje się wszystkim tylko nie tym co powinien, z dobrych źródeł wiem ze ludzie którzy tam pracują (jeszcze) chcą odchodzić i to nie ludzie pracujący miesiąc, dwa tylko kilka lat. Więc jak ktoś nie przejrzy na oczy to nie wiem jak ta firma skończy.

Pracownik

Jeżeli chodzi o firmę Agro Siec Maszyny bo tak teraz nazywa sie dział sprzedaży maszyn to niestety ale nie polecam nikomu podjęcia tam pracy!!!!! Sam poznalem tzw. Pana Dyrektora Zarządzającego heh tak ma koleś na wizytówce ale poza tym to nie potrafi ogarnąć i dobrze zarządzać zespołem. Ciągła inwigilacja, zajmowanie sie pierdolami to mu wychodzi najlepiej prócz tego stresuje ludzi, nie płaci premii, prowizji za rzetelna prace. Sama firma jest ok. Ale to ten osobnik wszystko psuje pan M.K. Serwis :kierownik i najlepsi serwisanci juz odeszli podziękowali panu K. Tydzień temu Świetni handlowcy rownież musieli odejść Pan K. Został sam na polu walki i to przed sezonem ale to JEGO zasługa szkoda mi klientów którzy bedą czekać na serwis a on nie przybędzie. Atmosfera w firmie nie pozwala na spokojna prace i zajęcie sie swoimi obowiązkami. Zastanówcie sie przed pójściem tam nawet na rozmowę

pracownik
@Pracownik 09.04.2014 22:27
Jeżeli chodzi o firmę Agro Siec Maszyny bo tak teraz nazywa sie dział sprzedaży maszyn to niestety ale nie polecam nikomu podję...

To prawda potwierdzam nie polecam szkoda slow

byly pracownik
@Pracownik 09.04.2014 22:27
Jeżeli chodzi o firmę Agro Siec Maszyny bo tak teraz nazywa sie dział sprzedaży maszyn to niestety ale nie polecam nikomu podję...

Ja sam osobiscie mialem mozliwosc poswiecic sie pracy w tej firmie. Dzis zaluje bardzo ze to zrobilem , jest to na dzien dzisiejszy najwieksza porazka mojego zycia. Nerwy stres ciagly brak czasu dla rodziny tak wyglada praca w dziale maszyn. Nie polecam nikomu. Dopuki bedzie tam pracowal pan (usunięte przez administratora)na tym stanowisku jakie pelni teraz to bedzie tylko z kazdym dniem gorzej.Praca i handel z tym dzialem to pewna porazka zyciowa.

anonim

(usunięte przez administratora)

aneta

w żniwa zamiast przelać na męża konto pieniądze za skup rzepaku przelali na konto teścia no jak twierdzieli pomyłka...ok.no niedawno sprzedalismy pszenice auta po 23t dostalismy zapłate a fakture pózniej :) ok a po miesiaću przyszla faktura korygująca ze mamy oddac część pieniędzy bo powstała pomyłka bo na samochodzie było o wiele niby mniej pszenicy.poprostu oszukuja ludzi masakra bralismy duzo nawoazów od tej firmyale juz podziekujemy a jeszcze cos do nawozów spóźnilismy sie ze splata faktury za nawozy a nakaz zapł odsetek przyszedł po pół roku z pieczątka windykacji(przez te pół roku cisza co do odsetek) MASAKRA

anomim

widzę, że nikt się nie wypowiadał na temat agro od dość dawna, może i nie ma o czym. znam tą firmę dobrze i wiele mógłbym o niej powiedzieć.z perspektywy czasu widzę, że odkąd(usunięte przez moderatora), został dyrektorem "generalnym" tak ładnie nazywa się to stanowisko, to zaczęły się zmiany. z poziomu zarządu i właściciela rozumiem, że te zmiany mają usprawnić pracę firmy ale z poziomu pracownika to te zmiany do niczego dobrego nie prowadzą. Od pewnego czasu chcemy być jak Chemirol (usunięte przez moderatora),wzoruje sie na rozwiązaniach u nich wprowadzanych tylko u nich było to stopniowo i z czasem wprowadzane u nas chce sie to zrobić bardzo szybko. co wiecej napisac...czas na zmiane firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

zyczliwy kwidzyn

dobrze to rozwaz bo jak przestaniesz byc potrzebny to tylek zaboli cie od tego kopniaka

były pracownik

Rozstałem się z firmą na własne życzenie. Ale nie żałuje. Żałują ci co zostali. Jeśli chcecie pracować w normalnych warunkach to z dala od Agro Śmieci. Pan(usunięte przez moderatora), to marionetka, piesek z bujającą głową który sam nie potrafi decyzji podjąc. nie polecam nikomu. PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ. NATOMIAST RESZTA FIRMY JEST JESZCZE GORSZA A W SZCZEGÓLNOŚCI dZIAŁ TRANSPORTU. kIEROWCA MOŻE WYLECIEĆ Z PRACY ZA NIEWYKONANIE POLECENIA (usunięte przez moderatora), KIEROWNIKA KTÓRY NIE MA POJĘCIA O TYM CO ROBI. JESZCZE KILKU WARTOŚCIOWYCH LUDZI ODEJDZIE TO (usunięte przez moderatora),MOŻE ZAMYKAĆ FIRMĘ. PROSZĘ SIĘ ZASTANOWIĆ PANIE(usunięte przez moderatora),NAD TYMI SŁOWAMI

anonim

anonim - 2010-02-26 07:54:40 Praca w tej firmie zbliża się do wzorców zachodnich. na 10 pracowników przypada 1 dyrektor. A do tego jeszcze ciagła inwigilacja bo pana (usunięte przez moderatora), chcą wszyscy okraść. tak to jest jak (usunięte przez moderatora), do kasy się dorwie. Praca w tej firmie jest coraz gorsza z roku na rok. Firma zmierza do samozagłady. Nie polecam nikomu. Podczas rekrutacji obiecują kokosy a potem sprytnie to się jakoś zapomina. jeśli chcecie pracować w dobrej firmie to nie tu, chcecie dobrze zarobić to nie tu..... zgadzam się w 100%

anonim

Praca w tej firmie zbliża się do wzorców zachodnich. na 10 pracowników przypada 1 dyrektor. A do tego jeszcze ciagła inwigilacja bo pana (usunięte przez moderatora), chcą wszyscy okraść. tak to jest jak (usunięte przez moderatora), do kasy się dorwie. Praca w tej firmie jest coraz gorsza z roku na rok. Firma zmierza do samozagłady. Nie polecam nikomu. Podczas rekrutacji obiecują kokosy a potem sprytnie to się jakoś zapomina. jeśli chcecie pracować w dobrej firmie to nie tu, chcecie dobrze zarobić to nie tu.....

Zostaw opinię o Agro Sieć sp. zo.o. - Chełmno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Sieć sp. zo.o.