Na produkcji rzucą czasem jakąś premie? Ktoś pisał że cały czas jest nacisk na wyniki. Mam nadzieję że jakby udało mi się je zrobić to dadzą więcej kasy.
Ostatnio pojawiło się ogłoszenie, że szukają do pracy projektanta nawierzchni. Warto aplikować?
Dzień dobry, czy ktoś wie jak wygląda praca handlowca? Można zarobić w tej firmie pracując sumiennie?
zdecydowanie odradzam zakup płyt Grande Bianco, po kilku miesiącach od położenia płyty zmieniły kolor, który w niczym nie przypomina pięknych płyt z ekspozycji oraz powychodziły na nich okropne szare palmy i liczne wykwity, Oczywiście reklamacja nie została uzwzględniona. Jednocześnie nadmieniam, ze kontakt z działem reklamacji to totalna porażka, brak profesjonalizmu i lekceważące podejście do klienta. Nie polecam !!!
Praca na produkcji jak każda praca, ale pod dowództwem (usunięte przez administratora) To jest jakiś dramat, (usunięte przez administratora) cały czas pracujesz zbyt wolno, to że czegoś nie potrafisz bo nie zostałeś w żaden sposób przeszkolony jest oczywiście winą pracownika, każdy błąd jest winą pracowników ponieważ nie chodzi o znalezienie problemu a znalezienie kozła ofiarnego, firma sama w sobie jest okej, (usunięte przez administratora)
Czy Drog-Bruk A.P. Szczerek Spółka Jawna ma ściśle ustalone godziny pracy?
W firmie Drog Bruk praca na produkcji odbywa się w ruchu ciągłym, w systemie pracy dwuzmianowej po 12 godzin. Każda zmiana ma swój grafik pracy. Przykładowo pracownik przychodzi dwa dni na zmianę 6:00-18:00, następnie ma dwa dni wolne, a kolejne dwa dni przychodzi na zmianę 18:00-6:00. Pozostali pracownicy pracują od 6:00 do 14:00. Praca biurowa od poniedziałku do piątku po 8 godzin.
Czy pracownicy w Drog-Bruk A.P. Szczerek Spółka Jawna dogadują się między sobą?
W firmie Drog Bruk panuje przyjazna atmosfera, co sprawia, że pracownicy chętnie przychodzą do pracy. Elementami kształtującymi nastrój w spółce są bowiem m.in. efektywne współdziałanie, życzliwość, dobra komunikacja, lojalność, brak niezdrowej rywalizacji i plotek, wspieranie i docenianie oraz wyznaczanie jasnych celów.
Również posiadam primawere amaretto. Tragedia po roku zero koloru. Zresztą obrzeża również. Stanowczo odradzam wszystkim tę firmę, tak zwany dział reklamacji w rzeczywistości nie istnieje.
Ciekawe, a jak o nią dbałaś? Bo ja tu widzę już kolejna opinia podobna o tym jest. Myłaś ją może karcherem czy coś?
Primavera amaretto, totalna porażka już po kilku miesiącach straciła kolor, wygląda fatalnie. Nie założyłbym juz tego dziadowstwa nawet za darmo
Jezus, jestem tak upośledzona, że musiałam googlać co to w ogóle jest o czym piszesz. No i co będziesz zmieniał? Wgl jaki może być tego powód? Zły materiał? Sztuczne farbowanie?
Nie wiem gdzie mogę napisać opinie wiec napisze tutaj - najlepsza kostka !! ciesze sie ze mi ja polecono, juz kolejny rok kazddy sasiad na zime sie głowkuje jak zabezpieczyc kostke a moja co rok wyglada tak samo dobrze jak po polozeniu super!!
O jakim poszkodowaniu mówicie ?
Praca biurowa dokładnie dział sprzedaży w jakich godz ? Czy soboty także? .
@Alibabbaa takie niskie stawki? ale to jest całość czy jakoś wypłacają część na konto, część 'pod stołem' ?
Nic pod stolem. Płacą najnizsza krajową komu mogą, nawet w sprzedaży nie maja kokosów, ok 3 tys czasem wiecej jak premie dostaną. Księgowość ma więcej. Jak na Blaszki zaklad jest w miare ok.
Jakie są stawki dla projektantów nawierzchni?
Ta opinia jest:
Pracuje w tej firmie Drog-Bruk 3rok. Przyszedłem z zadłużeniami komorniczymi Pan Tomek pokazał Mi ze i Ja mogę wyjść na prostą. Poukładał mi to wszystko jestem na finale spłacania. Dwa razy już nawet zmieniłem dział awansowałem rozwijam się zarabiam więcej. I chce bardzo podziękować. Ale to przede wszystkim ciężka praca bo leni tutaj nie potrzebują. W sunie firma na duzy plus. Dziękuje.
Jak się pracuje w Drog-Bruk A.P. Szczerek Spółka Jawna?
Zobacz opinie na temat firmy Drog-Bruk A.P. Szczerek Spółka Jawna tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.