Opinie o Adwork Sp. z o.o. w Poznań

3.7/5
Na podstawie 18 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Adwork Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Adwork Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Firmy rekrutacyjne

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Adwork Sp. z o.o. w Poznań

Erwr Nowy wpis

Firma niewyplacalna. Dlatego spotykamy się w sądzie pracy

Asia

W październiku zakończyłam u nich pracę i nie ma wypłaty na koncie, a mamy już połowę grudnia. Zmęczyło mnie telefoniczne upominanie się o ciężko zarobione (produkcja) pieniądze i wizyty w siedzibie. Sprawa trafia do PIP.

rekruter
@Asia

Pani Joanno, nie mam w systemie ( w okresie od października do grudnia ) żadnej Pani (usunięte przez administratora), która by u nas pracowała. Nie miałam żadnych telefonów, a tym bardziej żadnych odwiedzin w biurze na Wilczaku w sprawie nie otrzymania płatności. Jesli faktycznie Pani u nas pracowała zapraszam do kontaktu z pewnością wyjaśnimy sytuację.

Asia Nowy wpis
@rekruter

Pan Paweł dzwonił, że ma wypłatę w gotówce. Pojechałam do Gorzowa - biura nie ma, a lokal do wynajęcia. Kolejny telefon - Pan Hubert nie chce rozmawiać, bo ma urlop do 3 stycznia i kazał mi się kontaktować po urlopie. To są kpiny. Nawet info gdzie przeniesiono biuro nie zostało mi podane telefonicznie. Na lokalu też nie ma żadnej informacji.

Rekruter Nowy wpis
@Asia

Droga Pani, mamy dwa oddziały Poznań oraz Gorzów Wielkopolski Pani pisze komentarze dot. Oddziału Gorzowskiego a ta strona dotyczy poznańskiego( ul wilczak 16a). Przekażemy sprawę do odpowiedniego oddziału.

kloda79 Nowy wpis

Praca okazała się jak w ogłoszeniu. Szczegółowo opisane stanowisko . Pieniądze na czas , dobry kontakt ,wszystko w sympatycznej atmosferze

mati009

miałem okazję być zatrudnionym przez te agencje przez 4 miesiące. Pieniądze na czas, pomimo zlych opinii na ten temat nie zdarzyło się opóźnienia w przelewach.

Jakie są Twoje wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Adwork Sp. z o.o.? Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie wybierającej się na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku Kierownik działu jakości,?
Magdalena

Czy firma również proponuje pracę dorywcza? Niekoniecznie stała, pytam bo jestem studentką i niestety nie mogę pozwolić siebie na pracę na pełny etat. Jak to wygląda?

praca dorywcza
@Magdalena

Zdarzają się oferty pracy dorywczej jednak nie zawsze. W okresie przedświątecznym pojawiają się oferty na produkcji kawy

Czy rozmowa rekrutacyjna w Adwork Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?

angielski - weryfikacja
@Pytanie

Zależy od stanowisko na jakie się aplikuję. Jeśli an stanowisko wyższe, to zostają zadane 3 pytania w jezyku angielskim

Cezary

Bardzo dobra firma ale dla dobrych pracowników!!!

NIE POLECAM! Wypłaty do 15-stego a tu nadal cisza!!! Robią sobie po prostu jaja z ludzi niby wszystkie przelewy zostały wysłane (szkoda że nie do mnie)

Dominik

Pracowałem w wakacje w 2018 roku, nie dosyć, że pieniądze nie były na czas, zawsze był jakiś problem z tym młokosem, który myśli, że jest niewiadomo kim. NIE POLECAM!

NowyTonny

Panie w biurze świetnie doradziły mi w jaki sposób napisać CV!! co prawda biuro jest trochę daleko, ale nie przeszkadzało mi to poza tym znalazłem dzięki nim legalne zatrudnienie i podjąłem pracę tymczasową bez problemów. Polecam jak ktoś chce rozpocząć swoją karierę zawodową. Moje sugestie dla Adwork Sp. z o.o.: Nowa lokalizacja biura :)

Łoś

Pieniądze nie są na czas Wmawiają ze przelew wyszedł a w ciągu paru dni dalej nie ma

Marian

Ten pośrednik to dzieciak brak kompetencji ,nie słowny ,kłamie i generuje niepotrzebne koszty. OMIJAĆ Z DALEKA NIE POLECAM!!!!!!!!!

Chętny

jakie mają warunki mieszkalne, czy nie ma problemu z płatnościami

kwiaty

rekrutowali na kwiaty, wszystko ok, pieniądze na czas

Zostaw merytoryczną opinię o Adwork Sp. z o.o. - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Adwork Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Adwork Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Adwork Sp. z o.o.
  • Wilczak 16A