Daje 5 samemu pracodawcy, wyplaty na czas, człowiek słowny. Warunki do pracy w porzadku. Lecz poruszę temat zapomnianej produkcji gdzie dam 1 gwiazdkę. Kierownik produkcji jest jakims żartem. Nie wykonuje swoich obowiązków, tylko po częsci robi to na siłe zeby sie "nie czepiali", brak organizacji, brak zaangazowania i umiejętnosci rozmowy z pracownikiem. Trzeba dopraszac sie czasem kilka razy dziennie o zajęcie. Flustrat i kłamca. Notorycznie powtarzające sie błędy, braki wypalanych elementów do montazu konstrukcji, brak inwentaryzacji dokumentacji technicznej gdzie są regularne braki w wymiarowaniu. Nikt go nie pilnuje. Nie sprawdza konstrukcji ktore są pospawane przed wysylką. Mial problem z wydaniem mi podrzebnych narzędzi pierwszego dnia w pracy, pomagali mi inni pracownicy. Wiele osob zagrazajacych jego pozycji "wygryzł" z produkcji jak i zajmujących się rysunkami technicznymi. Spi wiekszosc dnia, ignoruje telefony od pracownikow. Donosi na innych zeby siebie wybielic, ma dodatkowo informatora na hali ktory zbiera wszystkie wiadomosci. Radzę rekrutować się na stanowisko z dala od "śpioszka", szkoda zdrowia. Gdyby nie atmosfera stworzona przez bereta, chętnie wrocilbym do wspolpracy z Panem Piotrem. Minęlo sporo czasu odkąd mnie tam nie ma ale moge sie zalozyc ze pseudo kierownik nadal w tej samej pozycji trwoni czas w pólsnie. Spawacze trzymajcie się razem i nie dajcie złamać. Mam nadzieję ze moja opinia bedzie budująca. Pozdrawiam caly zespól, szczegolnie Panią Iwone z księgowości.
Szanowny Panie,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę samej firmy, terminowości wypłat oraz warunków pracy. Cieszymy się, że współpraca z Panem Piotrem oraz relacje z resztą zespołu (w tym wspomnianą Panią Iwoną) pozostawiły u Pana dobre wspomnienia. To dla nas sygnał, że fundamenty naszej firmy są zdrowe.
Jednocześnie dziękujemy za tak szczegółowe uwagi dotyczące organizacji pracy na produkcji. Opinie byłych pracowników są dla nas cennym źródłem informacji o tym, co dzieje się „wewnątrz” procesów, których właściciel nie zawsze jest w stanie doglądać osobiście w każdym detalu.
Chcemy zapewnić, że opisane przez Pana sytuacje – dotyczące braku organizacji, komunikacji czy kontroli jakości – traktujemy bardzo poważnie. Każdy sygnał o nieprawidłowościach w zarządzaniu zespołem jest przez nas analizowany pod kątem usprawnień wewnętrznych. Naszym celem jest tworzenie miejsca pracy, w którym profesjonalizm idzie w parze z dobrą atmosferą.
Życzymy Panu powodzenia w dalszej ścieżce zawodowej i dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się tymi uwagami.
Z poważaniem, Zespół POL-MET
Dex
12.07.2024 09:36
Świetne miejsce do pracy!
Pracuję w POL-MET od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Firma jest innowacyjna, oferuje możliwość rozwoju zawodowego i udział w ciekawych projektach. Warunki pracy są bardzo dobre, a wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas. Cenię sobie także liczne szkolenia i benefity, które firma zapewnia. Polecam POL-MET każdemu, kto szuka stabilnej i rozwijającej pracy.
POL-MET Sp. z o.o.
26.07.2024 11:50
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z pracy w POL-MET i doceniasz nasze podejście do innowacji, możliwości rozwoju oraz warunki pracy. Zadowolenie naszych pracowników motywuje nas do dalszego doskonalenia się. Dziękujemy za polecenie i cieszymy się, że jesteś częścią naszego zespołu!
POL-MET Sp. z o.o.
12.07.2024 08:28
Witamy na profilu POL-MET Sp. z o.o.
Jesteśmy dumni, że możemy zaprosić Was do naszego świata pełnego innowacji, profesjonalizmu i zaangażowania w tworzenie najlepszych rozwiązań w branży budowy hal przemysłowych. POL-MET to firma z wieloletnim doświadczeniem, która stawia na jakość, rozwój technologiczny i satysfakcję klientów. Dzięki naszym zaawansowanym technologiom i nowoczesnym rozwiązaniom jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów.
Nasza misja to dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości, spełniających oczekiwania nawet najbardziej wymagających odbiorców. W naszej ofercie znajdziecie szeroki asortyment hal przemysłowych oraz kompleksowe usługi z zakresu ich budowy i wyposażenia. Zajmujemy się projektowaniem, realizacją oraz serwisem hal, zapewniając pełne wsparcie na każdym etapie inwestycji. Każdy projekt traktujemy indywidualnie, dostosowując rozwiązania do specyficznych potrzeb naszych klientów.
POL-MET to nie tylko nowoczesne hale przemysłowe, ale także zespół wykwalifikowanych specjalistów, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy. Nasze wartości to solidność, rzetelność i innowacyjność. Stawiamy na ciągły rozwój i doskonalenie naszych umiejętności, aby móc zaoferować naszym klientom usługi na najwyższym poziomie. Współpracując z nami, możecie być pewni, że otrzymacie profesjonalne wsparcie i doradztwo na każdym kroku.
Chcemy, aby profil na GoWork był miejscem otwartym na komunikację. Zapraszamy Was do dzielenia się swoimi opiniami, pytaniami i sugestiami. Każda Wasza uwaga jest dla nas niezwykle cenna, ponieważ pomaga nam nieustannie się rozwijać i poprawiać jakość naszych usług. Jesteśmy otwarci na wszelkie konstruktywne uwagi i zawsze dążymy do jak najlepszej obsługi naszych klientów.
Czekamy na Wasze wpisy i liczymy na aktywny udział w budowaniu naszej społeczności. Wasze opinie są dla nas kluczowe, ponieważ pozwalają nam lepiej zrozumieć Wasze potrzeby i oczekiwania. Razem możemy osiągnąć jeszcze więcej! Jesteśmy przekonani, że dzięki Waszemu wsparciu i zaangażowaniu, POL-MET będzie nadal dynamicznie się rozwijać i oferować innowacyjne rozwiązania w branży budowy hal przemysłowych.
Z serdecznymi pozdrowieniami,
Zespół POL-MET
@bylypracownik
18.05.2024 15:56
Firma bardzo dobra, zorganizowana. Prezes konkretny wie czego chce.
Jedyny minus to nowy wspólnik. Mimo to z uwagi na super Zespół duży pozytyw i trzymam kciuki aby szli w górę
18.12.2023 14:02
Czy w POL-MET Piotr Polkowski możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
@Pracodawca
18.12.2023 14:53
W sytuacjach wyjątkowych są wypłacane zaliczki na poczet wynagrodzenia. Natomiast samo wynagrodzenie raz w miesiącu do 10-go
Jak wygląda sprawa grafiku w POL-MET Piotr Polkowski. Czy pracodawca idzie na rękę?
KP
08.09.2023 14:13
W zależności od tego jakie stanowisko obejmujesz. W stosunku do nadzoru budowy, działu finansowego, są ścisłe zasady. Ale inni zazwyczaj otrzymują akceptacje na wnioski. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku
18.02.2023 10:59
Jakie są warunki zatrudnienia w POL-MET Piotr Polkowski?
Andrzej
18.02.2023 13:30
Na jakie stanowisko aplikujesz?
Daniel sokołowska141D
10.10.2021 11:58
Ogólnie szefostwo spoko. Czego nie można powiedzieć o pracownikach gdy ktoś jest dobry w monterce i spawaniu to normalną praktyką jest doprawianie jedzonka psychotropami i jest to normalna praktyka jak już zaczyna działać to na człowieka to chodzą do kierownika i nadają na gościa że ma coś z głową itp. Tak to się tam odbywa niestety nie polecam. Daniel Sokołowska 141D
HONKA
22.01.2022 15:49
Kto chodzi i donosi? Możesz podać imiona tych osób?
ANSiedl
21.01.2019 13:43
Prezes jest w porządku, ma różne dziwne pomysły, ale może dużo nauczyć - trzeba być cierpliwym.
Nie pracuję już, ale dobre wrażenie pozostało
13.07.2018 16:56
Glazurnik38
20.01.2019 08:23
Czy mógłbyś jakoś dokładniej opisać problem?
Wykonuje dla nich prace od kilku miesięcy, narazie wszytko jest ok nawet przed czasem jak zadzwonię do właściciela i poproszę to zaraz tego dnia są pieniądze.
Kierownicy są wymagający to fakt i potrafią zmienić zdanie - ale to jak do nie jest czymś nie normalnym (zanim zacząłem współpracę z nimi robiłem prywatne usługi w domach - jak mam porównywać zachcianki pan domów do kierowników firmy to na pewno zdecydowanie wole zostać w tej firmie)
janki
15.04.2016 15:28
Firma naparwde widać zna się na rzeczy, bo ma wiele zrealizowanych projektów, mozecie na ich stronie sprawdzić, ale kiedyś tez rekrutowali ludzi na stanowisko jako Monter Konstrukcji Stalowych Hal, tylko, że nie wiem czy nadl bedą oferty jakieś od nich.
Zostaw merytoryczną opinię o POL-MET Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o POL-MET Sp. z o.o.!