Niestety nie możemy obecnie opublikować tych treści
Zobacz szczegóły i działania
Bartłomiej
Lokalny przewodnik·17 opinii·3 zdjęcia
10 miesięcy temu
Jestem zadowolony z 4 lat, które tu przeżyłem. Miłe panie, fajna nauka, zabawki, przedszkole estetyczne, świetne podwórko aż miło było tu spędzać czas. Chodziłem tu 7 lat temu i było świetnie. Były wrażenia.
🙏1
edyta wozna
3 opinie
rok temu
Przedszkole polecam bardzo, panie przekochane, kiedy trzeba przytulą malucha jak i starszaka. Daję 5 gwiazdek a nawet więcej
Mikando
Tygrysia Tygrysinka
1 opinia
przed chwilą
Nowa
Do tego przedszkola uczęszczają Dawid i Oliwier Maciołek, dzieci Anny Maciołek, de domo Krawczyk, zamieszkałej ul. Jemiołowa 27/2, która jest miejscową patologią. Ją, jej siostrę Katarzynę, matkę- Ewę zna całe nasze osiedle oraz większą część okolicy, aż do FAT-u. Są znane z organizowania pijackich burd z gachami, ludziom pod oknami, wyzywania ludzi na osiedlu, nietrzymania psów na smyczy i wysyłania Asi Krawczyk, siostry w/w do zbierania surowców wtórnych w śmietniku i zabierania jej renty socjalnej, bo to osoba niepełnosprawna umysłowo. Mnie te osoby oraz ich gachowie zaczepiają, bo Ewa Krawczyk ubzdurala sobie, że chcę uprawiać (usunięte przez administratora) z jej konkubentem, nawiasem mówiąc człowiek ten ledwo ma siłę chodzić, człowiek ten nie chce z nią przebywać , a więc dniami i nocami włóczy się po osiedlu i gawędzi z mieszkańcami. Ewa Krawczyk, Anna Maciołek, Katarzyna Krawczyk oraz jacyś gachowie przybiegały do mnie pod budynek, wyzywały, chciały się bić, groziły mnie oraz moim rodzicom podpaleniem mieszkania. Świadkami tego byli małoletni Dawid, Oliwier Maciołek oraz Samir Krawczyk. Anna Maciołek przybiegała do mnie również pod mój budynek, w poprzednim roku, kiedy była w ciąży, brzucha jeszcze nie było widać, wnioskuję to z terminu, kiedy urodziła się Wiktoria i chciała się bić, ryzykując życie i zdrowie swoje i płodu, być może chciała wyłudzić odszkodowanie, bo MOPS i Caritas żywi, leczy i ubiera całą rodzinę. W ciąży paliła papierosy, piła alkohol oraz napoje energetyczne, a najprawdopodobniej brała również narkotyki, bo gości u siebie ćpunów znanych w całej okolicy, a jej wygląd wskazuje na uzależnienie od substancji psychoaktywnych. Anna Maciołek mieszka w kawalerce na 27 m2, sprasza gachow i uprawia (usunięte przez administratora) przy dzieciach, płodzi bez opamiętania.Jej siostra, Asia znosi tam śmieci Dzieci żyją jak aresztanci w kolumbijskim więzieniu, warunki do nauki i zabawy mają żadne. Ta hołota niszczy samochód Mojemu Ojcu. Ustawicznie mnie zaczepia i wyzywa, przy w/w małoletnich.Mam dowody, na to co piszę, zdjęcia nagrania. Ja mam dosyć tej hołoty, patologii i wszarzy, podobnie, jak reszta Pereca, Żelaznej i Jemiołowej, Lwowskiej i Szczęśliwej, ale nie będę siedzieć jak odchody w trawie. Informowałam wielokrotnie Edytę Kucaj, z MOPS, przy ul. Oficerskiej, która tymi.... się zajmuje, ich Kurator Sądową, Katarzynę Tomczak, policję i prokuraturę. Informuję też Państwa, bo nie wiem, czy Państwu te problemy są znane. Zapytuje także publicznie, czy Państwo zamierzają działać, w sprawie warunków bytowania, w jakich przebywają Dawid i Oliwier Maciołkowie. Mamy ustawy o ochronie małoletnich, znowelizowaną o "ustawę kamilkowa", proszę się zainteresować tematem. Mieszkanka osiedla przy Żelaznej.