PIXERS LTD.

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 18 ocen.

PIXERS LTD.
4 18 6 1

Opinie o PIXERS LTD.

Mędrzec

Droga do sukcesu w pixers jest prosta, bo są pewne zasady do których łatwo się dostosować, są czytelne, jeśli umiesz czytać między wierszami. Ogólnie to ważny jest grymas Twojej twarzy który wyrazi przyjazne uczucie lub wesołość. Czyli mamy już UŚMIECH. Jak masz zęby, to pewnie uśmiechasz się często, ale co zrobić z pięknym uzębieniem i jakie ono ma zastosowanie w pracy ? Teraz zdradzę Ci drogi użytkowniku, całkowicie za darmo drogę do sukcesu w pixers. Idziesz z tym uśmiechem do pracy, nie może Ci on schodzić z twarzy, czy boli Cię głowa albo d__a, uśmiech jest kluczem do sukcesu! Teraz znajdź najważniejsze osoby w pixers, menagerow tam dużo, ale to nie mowa o nich, Ty też się nim staniesz jak będziesz używał tej sztuczki magiczki o której napiszę niżej. Najlepiej jeszcze przed rozmową odwiedź stronę sklepu. Zobacz z kim bedziesz miał rozmowę. Poćwicz w zaciszu domowym uśmiechanie do tych osob. Śmiało ! Już wkrótce sam zostaniesz częścią tej tajnej wspólnoty ! Im wcześniej zaczniesz ćwiczyć w.w. grymas, tym łatwiej będzie Ci osiągnąć upragniony sukces ! A teraz odgrzeb jakąś strasznie trudną sprawę, która było Ci ciężko zalatwic, potrkatuj ją jak lekcję przed tym co Cię czeka a już wkrótce przekonałasz się dlaczego. Kup kwiaty,bombonierkę przyklej ten uśmiech do swojej twarzy i ruszaj. Kiziaj się, miziaj się niczym kotka w rujce. Pozwól aby to kizianie i mizianie zawładnęło Twoim ciałem, umysłem i zostało tam zawsze. Skomplementuj urzędniczkę, panią z szaletu i kasjerkę. Dotknij ramienia, okaz zastroskanie, powiedz że rozumiesz, że jest dla Ciebie ta osoba ważna i powiedz jak cenisz jej pracę ! I tak codziennie trenuj na pomocnikach parkowania, na sprzedawczyniach w mięsnym- mów że błękit na całym oku jest najpiekniejsza rzeczą jaką kiedykolwiek widziałeś, że doskonale współgra z kolorem oczu, udawaj że wszystko Cię obchodzi. Ważne są jeszcze książki, takie o marketingu, a może nie same książki bo komu by się chciało je czytać w całości. Cytaty z tych książek, mądre zdania ociekające intelektem, pamiętaj o słowach fluktuacja, estymacja i oczywiscie zwroty w języku angielskim jak kepasiti,kontent,vesting. Im więcej mądrych cytatów wykujesz to uwierz, ale zaprocentuje to na przyszłość, zyskasz sympatię tych na których Ci zależy. Nigdy nie dąż do kontaktów z tymi co nie mają managera przed nazwiskiem, oni nie znają tych zasad. Jak już Ci się uda wejść do krainy zupa i kanapkami płynącej, to obserwuj kto z kim rozmawia. Jakie portrety wiszą nad ekspresem do kawy, być może to będzie kolejny znak ?szybko przekonasz się kto jest ważny, z kim warto jeść obiady. No i najważniejsze żeby nie przynudzać czyli prawdawne chińskie przysłowie, które oddaje więcej niż wszystkie mądre książki jakie napisano o osiąganiu sukcesu "nie podchodz do byka od przodu, do konia od tyłu, a do idioty w ogóle,bo wybór jest jeden a niesmak pozostaje na całe życie".

Pytajnik

Zauważyłem, że w fimie Pixers są otwarte rekrutację i chciałbym dowiedzieć się kilka rzeczy nim wyślę CV, a może dział HR pomógłby mi tę decyzję podjąć : - Czy to prawda, że firma nie zatrudnia na umowę pracę ? - Czy to prawda, że firma zatrudnia na umowy ramowe, dzieło itp ?

Ehhhh
@Pytajnik 12.09.2018 18:48

HRy zbyt zajęte aby udzielić informacji na tak istotne pytania :( słabo wygląda to PRowo

Mijok

Pracowałem tam rok temu, ogólnie warunki pracy są dobre, atmosfera również fajna, myślę że to ważny element w każdej firmie, odszedlem głownie dlatego ze znalazlem prace z innymi zarobkami, troche po znajomosci.. jezeli ktos zastanawia sie nad praca dla pixers to polecam, warto sprobowac

Amanda
@Mijok 21.08.2018 12:53

Od siebie dodam, że na duży plus zasługują warunki pracy, gdyż można pracować zdalnie, poza tym ubezpieczenie NFZ i LUX MED;) fajna sprawa

hahah
@Amanda 22.08.2018 20:00

Ale brak umowy o prace bo ciężko nazwać cos na 1/8 etatu umową o pracę;)

Marcela4514
@hahah 23.08.2018 22:07

O czym ty mówisz? mój mąż akurat pracuje w Pixers i normalną umowę ma. Warunki finansowe w porządku, nigdy nie narzeka na pracę. Wręcz przeciwnie, często chwali sobie pracę w tej firmie, jest grafikiem i robi to co lubi.

Notak
@Marcela4514 27.08.2018 13:10

To chyba ma jakieś układy, skoro ma uop na cały etat. A przeciez mówimy o umówie o pracę, gdzie masz płacony ZUS, chorobowe :) twory zlecenie, dzieło, czy ramówki nie są umowami których oczekuje pracownik, a tym bardziej te na 1/8 etatu.

Agataczyk

Pracodawca bardzo dobry, oby było więcej takich jak ten w innych firmach i branżach, miło wspominam ten czas, warunki pracy również są dość wygodne, cieszę się z możliwości współpracy.

Andrzej
@Agataczyk 20.08.2018 16:09

Pracodawca faktycznie dobry, potrafi zadbać o atmosfere w firmie. Poza tym można rozwinać się zawodowo, duży plus za to i za dofinansowania do różnego rodzaju kursów.

Daro

Rozpoczynam niedługo pracę w Pixers i cieszę się, że pracownicy dobrze wypowiadają się o swoim pracodawcy. To dobrze wróży. O wszystkich benefitach i ubezpieczeniach słyszałem od pracodawcy, więc to wszystko wiem.

Tomasz

Pracodawca jeden z lepszych dla których pracowałem. Praca w firmie Pixers jest ciekawa i przyjemna. Czas pracy elastyczny, można nawet pracować zdalnie. Podoba mi się np. dofinansowanie sportu, edukacji - kursy językowe itp , mało firm gwarantuje coś takiego i za to cenię Pixers.

Rysiek
@Tomasz 20.08.2018 11:21

osobiście korzystałem z dofinansowania do kursów językowych, jest to rzecz bardzo istotna jak dla mnie i będę zawsze wdzięczny za tą pomoc. Języki to przyszłość, bardzo fajny gest ze strony firmy.

Antoś

Pracowałem w Pixers długo i bardzo cenię sobie ten czas. Potem odszedłem ze względu na to, że zakładałem swoją firmę. Czas spędzony w Pixers wspominam miło, były ciekawe benefity i dobra pensja.

Maja

Praca tutaj wygląda dobrze. Jestem pracownicą od 4 miesięcy, warunki do pracy są świetne, pracodawca o nas dba. Warto się zatrudnić, zarobki też na dobrym poziomie, nie ma naprawdę co narzekać.

Adrian

Pracuję w Pixers i nie narzekam, jest nawet możliwość pracowania zdalnie :) Jest ubezpieczenie NFZ i LUXMED , dofinansowują różne kursy. Generalnie atmosfera dobra, sami fajni ludzie. Jeśli chodzi o obecne oferty pracy to nie orientuje się jak to wygląda na tę chwilę.

Karolina

@Tomasz, rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą. Ja jednak szukam opinii osób obecnie zatrudnionych w Pixers. Na tym forum wypowiadają się przede wszystkim pracownicy firmy na temat pracodawcy. Dzięki ich opiniom osoby szukające zatrudnienia mogą przeczytać dużo ważnych informacji o warunkach pracy. Jak obecnie wygląda praca w firmie i czy są prowadzone rekrutacje? Zachęcam Was do dodawania opinii.

Tomasz

Ja nie wiem jak to wygląda od strony pracownika, ale wiem jak od strony klienta po sobie - mogę szczerze polecić Pixers ;) składałem tutaj 3 zamówienia i każde szybko do mnie dotarło w dodatku znakomicie zapakowane.

Karolina

@Agnieszka24, piszesz, ze praca jest prosta i nieskomplikowana? Mogłabyś przybliżyć na czym polega? Piszesz o dobrej atmosferze w pracy. To ważna sprawa pracować w przyjaznym otoczeniu. Czy do wynagrodzenia pracodawca dodaje benefity w postaci premii, szkoleń lub pakietu socjalnego? Na jaką umowę można liczyć? Zlecenie, czy na czas określony? Czekam na Twoje informacje.

MariaN

Warto zaufać Pixers. Świetna robota - zamawiałam dość duże zamówienie, obrazy przyszły piękne. Czas oczekiwania był akceptowalny, nie czekałam długo, a jako, ze było to spore zamówienie to oczywiste jest, że przesyłka nie będzie u mnie już na drugi dzień. Wszystko było zgodnie z ustalonym terminem.

Mario

Wszystko przebiegło pomyślnie. Zamówienie złożone parę dni temu, dziś już odbiór. Ogólnie polecam, żadnych problemów nie miałem a cena myślę że wporzadku.

Agnieszka24

Praca należy do prostych i nieskomplikowanych rzeczy, jest przyjemna, stawka w miarę atrakcyjna i dobra atmosfera w pracy

Miszko
@Agnieszka24 23.07.2018 11:14

Zamówienie złożone w dniu 18.0.2018 i w dniu dzisiejszym odebrane. Myślę że zostalo dobrze wykonane, z efektu jestem zadowolony, zapłaciłem raczej normalna cenę i nie musiałem czekać długo. Ogólnie polecam

pamela

Ja kupuję tutaj co jakiś czas jakieś obrazy albo dekoracje typu naklejki na ścianę etc. Firma wydaje się być godna zaufania bo nigdy nie miałam problemów z zamówieniami, są bardzo rzetelni. Czas dostawy też się zawsze zgadzał.

Ryluk

Praca tam ogólnie nie należy do najcięższych, warunki finansowe są na dobrym poziomie, kultura w pracy, atmosfera myślę, że przyjemna no i co najważniejsze jest szacunek wobec drugiej osoby.

JustiN
@Ryluk 18.07.2018 18:20

Również posiadam miłe wspomnienia ze współpracy z Pixers, zarobki atrakcyjne i zawsze na czas, pracodawca nie sprawiał nigdy żadnych problemów.

dora

Mam dobre doświadczenia z Pixers. Kupiłam ostatnio naklejki na ścianę i bardzo mi się spodobały, piękne kolory i wzory. Z dostawą problemu nie było, wszystko przebiegło standardowo, paczka była u mnie w ciągu kilku dni od złożenia zamówienia.

Nanto

Nie wiem skąd ten hejt niektórych ludzi, ja dwa razy zamawiałam od Pixers i nie było żadnych problemów. Może niektórzy nie potrafią składać zamówień poprawnie lub nie czytają informacji od sprzedającego? w moim przypadku zamówienia zawsze docierały terminowo, fotoobraz zamawiałem niedawno jeszcze dla narzeczonej na urodziny i dotarł zgodnie z terminem.

świeża_opinia
@Nanto 10.07.2018 10:06

czyżby ? świeżutka opinia z Facebooka pod jedną z inspiracji :) "Po tym jak w ciągu 2 m-cy zamówienie do mnie nie dotarło zażądałam zwroty pieniędzy, miały być w ciągu 14 dni- nie dotarły.rozumiem, że wolą Państwo tłumaczyć się z masowych oszustw i wyłudzeń pieniędzy policji. Pixers oszukuje na wielką skalę!!!!!!"

Administrator

Czy ktoś z użytkowników chciałby wypowiedzieć się na forum o PIXERS LTD. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w PIXERS LTD.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Magda
@Administrator 04.03.2018 08:39

Współpracuję z firmą już prawie 4 lata. Bardzo idą na rękę w każdym temacie. Elastyczne godziny pracy i dopasowanie do życia prywatnego - proszę bardzo; dużo swobody w realizowanych tematach - jest; a do tego spoko wynagrodzenie. Zależy kto co lubi, ale na pewno nie ma tutaj korpo świata.

zbulwersowany

Cześć. Wszystko wydaje się takie piękne, można pomyśleć że jest to praca marzeń. Wprowadzono nawet system premiowy... który nie działa. Bo jak to możliwe, że dział grafików prawie wgl nie dostaje premii mimo dużych zleceń i robieniu wszystkiego w terminach? Rok temu może było super, w tej chwili nie polecam tej firmy jako miejsca pracy.

Ryszard

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Podpowiedzcie coś chętnemu do pracy w firmie? Jaka atmosfera?

seowiec

Byłem na rozmowie, widziałem, opowiem dla potomnych. + 1. oczy wypadaja z orbit na biuro i siedzacyh na tarasie ludzi "pracujacyh" 2. rekrutacja - bez napinki, bez stresu, same konkrety. widac na kilometr, że zalezy im na najlepszych graczach z rynku i spoko ludziach. Rozmowa bardzo długa, bo siedzialem tam z 1,5 h ale milo pogadac z taka madra i ładna pania :> 3. warunki finansowe bardzo ok, przynajmniej dla mnie - 1. słabą rzeczą sa umowy, ktore proponuja, (usunięte przez administratora) mowia i pozycjonuja sie jako zespol ekspertow, ciekawe czy naprawde tak jest. Może ktos tam pracowal i zechce sie podzielic?

Karolina

@Mati, dziękuję za jakikolwiek odzew, bo brakuje tutaj świeższych informacji dotyczących PIXERS LTD. Może z tymi umowami też jest tak, że na początku jest zlecenie, a dopiero później umowa o pracę? Teraz naprawdę trudno o odpowiedzialnych pracowników, więc może dlatego takie rozwiązanie całej sytuacji?

Karolina

@szokk, są teraz różne strategie zatrudniania pracowników, każdego z nich też interesuje co innego. Często jest też tak, że na początku jakaś praca wydaje nam się straszna,a z perspektywy czasu wygląda inaczej. Czy ktoś kto przepracował już jakiś czas w PIXERS LTD. może się do tego odnieść?

szokk

sztuczny luz na rozmowie ale zero profesjonalizmu. Na dzień dobry walą Ci na "ty", bo to takie nowoczesne, nie potrafią sprawdzić kluczowych kompetencji, pani z HR zadaje infantylne pytania typu "czy w kontakcie z klientem ważniejsze jest budowanie relacji i miła rozmowa czy zapięcie dealu". Umowa, płace - nie dowiesz się niczego, przynajmniej nie szybko. Ale za to opowiedziano mi o piłkarzykach, xboxach i planszówkach. Dziękuję, przedszkole już za mną. (usunięte przez administratora)

Karolina

@xxx charakter umowy definiuje szereg kwestii między pracodawcą a pracownikiem, jednak nie ustala "natężenia" pracy pracownika. Na jakim poziomie plasuje się wynagrodzenie?

Radzio

Z pewnością tak, skoro oferuja pewnego rodzaju stabilność, tylko tak z ciekawości wszedłem na ich ogłoszenie ale powiem ci ze żadnych konkretów odnoście umowy nie napisali jaka i na ile na jaki czas? Może ktoś z was zna konkrety?

xyz

czyli w pixers nie ma szans na umowe o pracę?

Zostaw opinię o PIXERS LTD. - Wrocław

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIXERS LTD.