EMPIRE Pharma Sp. z o.o.

Adres: Al. Jana Pawła Ii 59 lok. 1, 05-250 Mazowieckie

NIP: 1251636983 KRS: 0000588218

EMPIRE Pharma Sp. z o.o.
3 41 93 5 1

Opinie o EMPIRE Pharma Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Była pracownik
 Opinia

@Roman 26.05.2019 21:56 Chcesz opinii panie właścicielu, to proszę... Mała, polska firma, z dużymi ambicjami i przyziemnym poszanowaniem pracownika. Praca po 14 godzin, przez 7 dni w tygodniu. Kto chce wyrobić premię musi się zaprzyjaźnić z szefową call center, bo tylko ona wie, jak robić premie 200%, szef udaje że nie wie o co chodzi, ona bierze drugą pensję, reszta się wkurza i cyrk trwa... Dlaczego, nie wnikam. Nie rodzina, ale układ patologiczny! Wyszła afera namawiania do tworzenia lewych zamówień przez call center, kto miał wylecieć wyleciał (kwoka się oczywiście uchowała) i bogini dalej wiedzie prym za przyzwoleniem szefa, zadziwiające i niepojęte... W biurze, a w szczególności wśród PH fluktuacja nieziemska. Ludzie nie wytrzymują miesiąca pracy i odchodzą, bo targety kosmiczne, narzędzia słabe, marketing się posypał i nawet o byle ulotki, czy katalogi ciężko się doprosić. Samochody słabe, silniki 1l, traktor ledwo wyprzedzisz, albo z odzysku po x-przedstawicielalach co hektolitry kawy, hot dogów i innych 'smakołyków' w nie wlali. Szukasz rozwoju, jesteś ambitna/-y, chcesz coś osiągnąć, liczy się dla Ciebie szczerość i szacunek? ZAPOMNIJ O TEJ FIRMIE. DNO!

Pomocna?
Tak3Nie1
Dominika
 Opinia
@Była pracownik 14.06.2019 18:18

W sposób dosyć wyczerpujący opisałaś nam specyfikę pracy w EMPIRE Pharma. Wyraźnie przy tym widać, że masz całkiem sporo zarzutów wobec wspomnianego pracodawcy. Jedno mnie jednak szczególnie zmartwiło, a mianowicie czas Waszej pracy. Czternaście godzin dziennie to zdecydowanie za dużo - nie jest to zgodne z Kodeksem Pracy. Należałoby to wobec tego zgłosić wyżej usytuowanym instytucjom. Czy kiedykolwiek rozważałeś takie rozwiązanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Cześć wszystkim Takie komentarze na start nie wróżą nic dobrego jednak zapytam ; ) Jak wygląda forma zatrudnienia w firmie , atmosfera , przełożeni , widełki podstawy, flota , ilosc wizyt , realność planów, premii . Dzięki za wiarygodne info

Pomocna?
Tak12Nie2
Do zainteresowany
 Opinia
@Zainteresowany 13.03.2019 15:09

Podbijam pytanie

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Do zorient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zainteresowany 13.03.2019 15:09

Flota? Hehehe autka najniższej klasy jak w spożywce i cała reszta

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piesek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zainteresowany 13.03.2019 15:09

Dostajesz umowę o prace i umowę lojalnościowa, która obejmuje cię nawet po ustaniu stosunku pracy Atmosfera pomiędzy pracownikami ok, cała reszta to zakłamane towarzystwo czytaj szef i wszyscy którzy pracują w biurze Kasę dostaniesz taka jaka wynegocjujesz, plany premiowe układane są w ten sposób zeby ich nie zrealizować. Ilość wizyt, zapieprzasz z jęzorem na wierzchu tutaj liczy się ilosc a nie jakość. Pranie głowy handlowcom to chleb powszedni, musisz to samo robić swoim klientom. Samochody nie są najgorsze, zależy na jaki trafisz.

Pomocna?
Tak2Nie1
użytkownik
 Opinia
@Piesek 31.03.2019 13:30

Nie wiem skąd takie informacje, ale są one błędne.

Pomocna?
Tak1Nie4
do piesek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Piesek 31.03.2019 13:30

Lojalka ? hahaha , lojalke to ja moge podpisac przy 20 tys podstawy a nie przy 3 tys Z takimi oczekiwaniami życzę powodzenia w poszukiwaniu oddanych ludzi

Pomocna?
Tak3Nie1
Lilly
 Opinia
@do piesek 02.04.2019 19:22

Do @Piesek Żeby zarabiać 20 tys trzeba mieć wykształcenie uzyskane na renomowanych uczelniach, bogate doświadczenie zawodowe oraz ponadprzeciętne kompetencje!!! Po charakterze wypowiedzi wnioskuję, że brakuje każdego elementu. Ale zawsze warto marzyć!

Pomocna?
Tak3Nie1
Roman
 Opinia
@Lilly 15.05.2019 16:13

Czy mogłabyś wypowiedzieć się o realnych warunkach zatrudnienia w EMPIRE Pharma? Obecnie jest zapotrzebowanie na stanowisko przedstawiciel/handlowiec. Co mogłabyś powiedzieć o tej rekrutacji? Każda opinia zostawiona przez Was jest mile widziana i ważna, i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia
@Roman 26.05.2019 21:56

Dostajesz w miarę dobry samochód, telefon laptop, kasa nie jest zła do tego baza klientów i jesli znajdziesz nowych to na plus, target do zrobienia jesli się postarasz.

Pomocna?
TakNie
Norbert
 Opinia
@Roman 26.05.2019 21:56

Z tego co słyszałem to atmosfera nie za dobra, PH normy wyśrubowane, nie do zrobienia. Piszcie czy tak jest?

Pomocna?
TakNie
Roman
 Opinia
@Robert 03.06.2019 08:16

Znasz dobrze warunki zatrudnienia, więc wnioskuję, że też pracujesz na stanowisku przedstawiciela handlowego. Dodaj więcej informacji o wynikach, które wpływają na premię. Można ją uzyskać co miesiąc, a baza klientów jest ustalona wcześniej, czy musisz sam zdobywać nowych? Czekam na Twoją wypowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Była pracownik
 Opinia
@Roman 26.05.2019 21:56

Chcesz opinii panie właścicielu, to proszę... Mała, polska firma, z dużymi ambicjami i przyziemnym poszanowaniem pracownika. Praca po 14 godzin, przez 7 dni w tygodniu. Kto chce wyrobić premię musi się zaprzyjaźnić z szefową call center, bo tylko ona wie, jak robić premie 200%, szef udaje że nie wie o co chodzi, ona bierze drugą pensję, reszta się wkurza i cyrk trwa... Dlaczego, nie wnikam. Nie rodzina, ale układ patologiczny! Wyszła afera namawiania do tworzenia lewych zamówień przez call center, kto miał wylecieć wyleciał (kwoka się oczywiście uchowała) i bogini dalej wiedzie prym za przyzwoleniem szefa, zadziwiające i niepojęte... W biurze, a w szczególności wśród PH fluktuacja nieziemska. Ludzie nie wytrzymują miesiąca pracy i odchodzą, bo targety kosmiczne, narzędzia słabe, marketing się posypał i nawet o byle ulotki, czy katalogi ciężko się doprosić. Samochody słabe, silniki 1l, traktor ledwo wyprzedzisz, albo z odzysku po x-przedstawicielalach co hektolitry kawy, hot dogów i innych 'smakołyków' w nie wlali. Szukasz rozwoju, jesteś ambitna/-y, chcesz coś osiągnąć, liczy się dla Ciebie szczerość i szacunek? ZAPOMNIJ O TEJ FIRMIE. DNO!

Pomocna?
TakNie
Zorientowana
 Opinia

Zalezy w jakim dziale rozpoczynasz prace. Jesli rozpoczynasz w dziale Specjalistycznym otrzymujesz gotowa baze klientow. Jesli rozpoczynasz w dziale Trade to baze budujesz. Analogiczniemkosmetyki z dzialu Specjalistycznego sa rozpoznawalne a kosmetyki dzialu Trade buduja swoja rozpoznawalnosc. Samochody dla Ph to opel corsa lub toyota yaris, skoda fabia. Egzamin jest prosty ale trzeba sie pouczyc.... jak masz wiecej pytan to pisz...

Pomocna?
Tak6Nie
Ciemnooka
 Opinia
@Zorientowana 26.11.2018 23:31

Hmm nie wiem co zrobić trochę mnie to przeraża co piszecie ... aż taka chu.nia? Nie warto zawracać sobie głowy?

Pomocna?
Tak5Nie
????
 Opinia
@Ciemnooka 28.11.2018 19:27

Dokładnie, jak czytam duskusje to się za głowę łapie. Jeśli handlowcy piszą to w biurze jest nie lepiej.

Pomocna?
TakNie
AGP
 Opinia
@???? 29.11.2018 12:01

Jeśli ktoś umieszcza tu treści jako niezweryfikowane to znaczy, że kłamie. Bo jak się coś pisze i mówi, to trzeba mieć na to dowody!!!

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia
@Zorientowana 26.11.2018 23:31

Sporo wiesz o pracy w EMPIRE Pharma. Jesteś obecnie zatrudniona w tej firmie, czy byłaś w przeszłości? Napisałaś wiele konkretnych informacji, ale może mogłabyś dodać jeszcze na przykład coś o benefitach socjalnych dla pracowników, czy też targetach do wyrobienia.

Pomocna?
Tak1Nie1
X
 Opinia
@Zorientowana 26.11.2018 23:31

Doradca handlowy : Podstawa ? System prowizyjny przy zrobieniu 100%? Umowa o prace ?

Pomocna?
TakNie
zainteresowany
 Opinia
@Zorientowana 26.11.2018 23:31

Dział specjalistyczny to??? Jaka atmosfera w firmie? Auta oklejone czy nie, jest możliwość użytkowania prywatnie? Jakie zarobki i czy premie możliwe do realizacji?

Pomocna?
TakNie
Do zorient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zorientowana 26.11.2018 23:31

Co za dziadostwo , takimi dziadowskimi autami niech sobie wlasciciel sam jezdzi Buduj takim firme za nic bo pieniadze też kiepskie . Ludzie zacznijcie sie szanowac

Pomocna?
Tak4Nie1
do piesek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zorientowana 26.11.2018 23:31

Proponuje Astry , Aurisy i Octavie oczywiście NOWE , wtedy może ktoś poważny sie zainteresuje jeśli w ogóle.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuję w firmie Empire Pharma od jakiegoś czasu i nie mogę potwierdzić opinie. Jestem bardzo zadowolona z obecnej pracy i nie mam zamiarów zmienić:)

Pomocna?
Tak3Nie1
zainteresowany
 Opinia
@Anonim 08.03.2019 11:44

Witaj, jaka podstawa dla przedstawiciela aptecznego? Jaka flota w Empire Pharma (jest możliwość użytkowanie prywatnie?)? Jakie narzędzia pracy daje firma? Targety możliwe do realizacji? Jaka ogólnie atmosfera w firmie i jak postrzegane są produkty?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leszek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Te ,,kosmetyki'' są niesamowicie drogie i niesamowicie paskudne . W ulotce jest napisane ,że nie drażniące, a w składzie substancje drażniące i toksyczne. Nie jest to tajemnica wystarczy dokładnie przeczytać specyfikację na produkcie . Jak dostaniecie alergii pracując tam przy produkcji to będziecie wiedzieć od czego .

Pomocna?
Tak5Nie
Sonia
 Opinia

Jak dla mnie(usunięte przez administratora)skoro nie chcą podać adresu fabryki. Strach używać ich kosmetyków.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oficjalny komunikat

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Sonia 16.12.2018 19:34

Dla wszystkich zainteresowanych: Radzymin al. Jana Pawła II 59. Tam znajduje się zakład produkcyjny. Przy al. Jana Pawła II 54C znajduje się siedziba firmy. Każdy kosmetyk jest przebadany w zewnętrznym laboratorium, zarejestrowany i dopuszczony do obrotu. Kosmetyki, których wytwórcą jest EMPIRE Pharma stosowane są w ponad 4000 salonów kosmetycznych w Polsce. Jesteśmy Producentem wpisanym na listę producentów kosmetycznych Powiatowej Stacji Sanitarno Epidemiologicznej w Wołominie, posiadamy ISO 22716 dla producentów kosmetycznych, przechodzimy regularne audyty. Firma działa transparentnie i zgodnie z prawem, płaci podatki w POLSCE i tworzy miejsca pracy w POLSCE. EMPIRE Pharma jest producentem POLSKICH kosmetyków z czego jesteśmy dumni !!! W tej chwili stworzyliśmy 45 nowych miejsc pracy i wszystkich uczciwych pracowników, których cechuje zaanagażowanie zapraszamy do kontaktu. Jeśli ktoś ma jakieś pytania niejasności lepiej przyjść na rozmowę rekrutacyjną i zapytać bezpośrednio właściciela firmy lub Managerów Zarządzających poszczególnymi jednostkami. Wszystkim HEJTEROM dziękujemy za zainteresowanie...

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niestety
 Opinia
@Sonia 16.12.2018 19:34

Ich kwasy robią więcej szkody niż pożytku. Jedna wielka ściema. Firma robi wokoło siebie cudowną otoczkę, a ludziom sprzedają zwykły kit

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDA
 Opinia

Na podstawie przepisów Kodeksu karnego (art. 212) dowiadujemy się, że sprawca przestępstwa podlega karze (kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności), jeżeli pomawia firmę lub osobę za pośrednictwem środków masowego komunikowania się, do których należy między innymi Internet. Dlatego właśnie, wbrew temu, co czasem nam się wydaje, w Internecie nie jesteśmy zupełnie bezkarni. Za to, co wypisujemy na forach lub portalach społecznościowych możemy zostać pociągnięci do odpowiedzialności. Dlatego proponuje, aby od tej pory każda osoba, ktorej nazwisko pojawia się w tych wpisach, zgłaszała to na policję. Wytaczamy działa przeciwko hejterom!!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDA
 Opinia

Do OLGA A może podpisz się swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem??? Jak jesteś taka sprytna i rezolutna to zrób sobie autoreklamę!!! Na pewno każdy pracodawca chciałby mieć tak błyskotliwego pracownika!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDA
 Opinia

Do OLGA A może podpisz się swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem??? Jak jesteś taka sprytna i rezolutna to zrób sobie autoreklamę!!! Na pewno każdy pracodawca chciałby mieć tak błyskotliwego pracownika!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDA
 Opinia

Do OLGA A może podpisz się swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem??? Jak jesteś taka sprytna i rezolutna to zrób sobie autoreklamę!!! Na pewno każdy pracodawca chciałby mieć tak błyskotliwego pracownika!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDA
 Opinia

Do OLGA A może podpisz się swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem??? Jak jesteś taka sprytna i rezolutna to zrób sobie autoreklamę!!! Na pewno każdy pracodawca chciałby mieć tak błyskotliwego pracownika!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Djp

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

To chyba zly krs kobieto przeczytalas bo w krs wyraznie pisze przedmiot dzialalnosci 20.42.Z produkcja wyrobow kosmetycznych i toaletowych. Zanim kobieto zaczniesz siać hejt wszechobecny i pisac klamstwa to sprawdz ... FAKTY Produkcja kosmetykow znajduje sie w Radzyminie zapytaj sanepidzie. Zaczyam powoli tracic cierpliwosc do Pani jesli nie przestanie pani klamac na publicznym portalu.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRAWDA
 Opinia

A może podpisz się swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem??? Jak jesteś taka sprytna i rezolutna to zrób sobie autoreklamę!!! Na pewno każdy pracodawca chciałby mieć tak błyskotliwego pracownika!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolona
 Opinia

Do Gwóźdź Ja jakos pracuje juz kilkanascie miesiecy i nikt zadnych warunkow mi nie zmienil ??? Normalna firma, uczciwe przejzyste warunki. Mam wrazenie jak juz ktos pisal na tym portalu jacys desperaci wypisuja bzdury zeby zniechecic ludzi ... absurd i same bzdury i oszczerstwa.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@Zadowolona 11.11.2018 12:18

Dzień dobry Mogę prosić o odpowiedź na kilka pytań? 1.Czy Marka jest rozpoznawalna na rynku kosmetycznym? 2. Czy ph rozpoczynający pracę dostają bazę klientów czy rozpoczynają od zera? 3. Jaki samochód służbowy? 4. Czy egzamin po miesiącu próbnym bardzo trudny? Z góry dziękuję za odpowiedź

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pytam
 Opinia

Jakie wrażenia po rekrutacji/pracy na call center?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inka
 Opinia

Szukają księgowych i marketingowa. Jaka jest atmosfera w biurze i czy ludzie się raczej lubią życia kopia pod sobą dołki? Nie pytam o przedstawicieli handlowych.czy duży stres w biurze i mega wysokie oczekiwania? Duża rotacja?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dont worry
 Opinia
@Inka 16.10.2018 12:23

Rotacja jak w młynku do kawy:)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bibi
 Opinia
@Inka 16.10.2018 12:23

W biurze nie ma wogole rotacji pracownikow !!!! W terenie rotacja prawie tez nie ma chyba ze ktos nie pracuje albo olewa prace. Same bzdury pisza na tym portalu dla zdesperowanych. Jak ktos soe chce dowiedziec prawdy niech przyjdzie na rozmowe kwalifikacyjna bo tu na pewno nikt nie znajdzie wiarygodnych informacji.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gwóźdź
 Opinia
@Bibi 27.10.2018 08:34

Na rozmowie nawijają ludziom makaron na uszy. Obiecują gruszki na wierzbie. Pracowałam kilka miesięcy i sama odeszłam. Warunki zmieniają się z miesiąca na miesiąc.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Play
 Opinia

Na goworku wylewaja zale tylko zwolnieni albo zdesperowani. Portal powinen sie nazywac godesperacja !ktos kto szuka pracy nie szuka na goworku bo nie znajdzi tu zadnych wiarygodnych informacji.

Pomocna?
Tak3Nie
Gwóźdź
 Opinia

Są firmy które maja także pozytywne opinie:) a na goworku nie szuka się pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cykada
 Opinia

W tej firmie nie szanuje się ludzi. Szef stwarza wrazenie miłego gościa, a jest zupełnie odwrotnie. Wyzysk. Menadżer to jakas porażka. Wszystko podszyte kłamstwem. Tgt rosną z miesiąca na miesiąc, są niewykonalne chyba że pracujesz po 12 godzin, ustawiane celowo zeby nie wypłacać premii. Atmosfera w firmie fatalna, omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AK
 Opinia
@Cykada 15.09.2018 20:14

Cykada jak sie nie lubi swojej pracy to się z niej odchodzi. Czasami warto zachować się honorowo, a nie robić ładną minę do złej gry. W dzisiejszych czasach firmy nie działają na zasadzie obozów koncentracyjnych. Umowy o pracę podpisuje się DOBROWOLNIE!!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cykada
 Opinia
@AK 04.10.2018 22:02

Wbrew pozorom, nie odeszlam. Mam umowę lojalnościową, która jest gorsza od obozów koncentracyjnych:) Agnieszko nie stać mnie na to aby odejść z firmy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bibi
 Opinia
@Cykada 05.10.2018 22:28

Wspolczuje pracodawcy miec takiego pracownika

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Zaskoczony, nie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i nie mam z nią żadnych powiązań. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z pracą w firmie EMPIRE Pharma, żeby osoby które są zainteresowane zaaplikowaniem do niej mogły poznać konkretne merytoryczne opinie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Lubię atmosferę w EMPIRE Pharma Sp. z o.o. za: Jasne zasady pracy, konkretne cele, pracodawca wywiazuje sie ze swoich zobowiazan

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gigi
 Opinia

Do CYKADA, nie stac mnie na to aby odejsc z firmy ???? Ciekawe to znaczy ze dobrze zarabisz !!!! No coz chcac zarabiac trzeba pracowac ... a moze podejdz do szefa i pogadaj ze chcesz odejsc, przeciez jak nie pojdziesz do bezposredniej konkurencji to dlaczego ma ci szef utrzymac lojalke. Moze taka rozmowa jest lepsza i wazniejsza niz wylewanie żalów na portalu dla frustratow !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kika
 Opinia

Ja tez pracowalam prawie 2 lata w Empire Pharma jako handlowiec duzo sie nauczylam, zdobylam doswiadczenie, fajne pieniadze, ciezko znalezc takie wynagrodzenia w branzy kosmetycznej poprostu nie ma takich... polecam, ja jeszcze raz z checia wrocilabym do tej firmy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaskoczony
 Opinia

Prawie same negatywne opinie, ktoś może napisać jak aktualnie wygląda praca w tej firmie? Może są osoby zadowolone?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia
@Zaskoczony 14.09.2018 17:59

Uciekać jak najdalej! Dziś po 12 dniach zwolnili moją koleżankę, bo niby egzaminu nie zdała. A laska po latach pracy w korpo. I niby nie zdała. Porażka firmy to pani szkoleniowiec niemająca pojęcia o szkoleniach pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaskoczony
 Opinia
@Ewa 01.10.2018 18:17

Szkolenia są na wszystkie stanowiska? Rozumiem, że to był okres próbny na zlecenie skoro koleżanka pracowała 12 dni?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inteligentna
 Opinia
@Ewa 01.10.2018 18:17

Moze po prostu była mało inteligentna skoro nie zdołała w ciągu 12 dni nauczyć się??? Innym osobom najwyraźniej się udaje zdać egzamin i maja duzo dłuższe okresy zatrudnienia niż 12 dni :) hejt w dzisiejszych czasach jest wszędzie, ale za nim najczęściej stoją osoby słabe i sfrustrowane.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ann
 Opinia
@Zaskoczony 14.09.2018 17:59

Ja jestem bardzo zadowolona. Pracuję już 1,5 roku i nie wyobrażam sobie innego miejsca do pracy. Mam wrażenie, że te negatywy umieszczają osoby, które np. Nie nadają sie kompletnie do pracy na stanowiskach przedstawicielskich i nieudolnie próbują przerzucić odpowiedzialność za swoje niekompetencje na pracodawcę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paeudo
 Opinia

Ja jestem zadowolona, trzeba oczywiscie pracowac ale dla mnie to normalka, zasady sa jasne i klarowne, pensja wplywa co miesiac, premie mam co miesiac nie ma co narzekac... polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia

Niestety nie polecam. Szantaż i zastraszanie pracowników, że będą im utrudniać szukanie pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaskoczony
 Opinia
@Ewa 03.10.2018 10:26

W takim razie to (usunięte przez administratora) czy szanująca się, prężnie rozwijającą się firma... Dziwna polityka firmy...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pink
 Opinia

CYKADA skoro ci tak źle to czemu nie zrezygnujesz z tej pracy??? Jak mi gdzies jest zle to ide gdzie indziej ...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaskoczony
 Opinia

Jak wygląda zatem praca na pozostałych stanowiskach firmy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Simson, Twój komentarz jest bardzo ogólny i taki komentarz nie mówi zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy. Możesz powiedzieć czy firma oferuje umowę o pracę? Jak wygląda kwestia benefitów oraz wynagrodzeń, według jakich kryteriów przyznawana jest prowizja? Firma EMPIRE Pharma obecnie prowadzi rekrutację na Przedstawicieli Kosmetycznych. Czy ktoś może napisać jak przebiega rekrutacja, z ilu etapów się składa? Jakich pytań można się spodziewać? Przeprowadzane są testy na dane stanowisko, sprawdzające nasze umiejętności? Po zakończonej rekrutacji długo trzeba czekać na odpowiedź czy udało nam się dołączyć do zespołu? Co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaskoczony
 Opinia
@Maja 12.09.2018 08:20

Czy była Pani na rozmowie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Simson
 Opinia

Nie polecam. Firma to porażka

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w EMPIRE Pharma Sp. z o.o.. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezary
 Opinia

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Interesuje mnie praca i mam pytanie czy potrzebni są pracownicy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o EMPIRE Pharma Sp. z o.o. - Mazowieckie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny