EMPIRE Pharma Sp. z o.o.

Mazowieckie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 27 ocen.

EMPIRE Pharma Sp. z o.o.
3 27 6 1

Opinie o EMPIRE Pharma Sp. z o.o.

Inka

Szukają księgowych i marketingowa. Jaka jest atmosfera w biurze i czy ludzie się raczej lubią życia kopia pod sobą dołki? Nie pytam o przedstawicieli handlowych.czy duży stres w biurze i mega wysokie oczekiwania? Duża rotacja?

Dont worry
@Inka 16.10.2018 12:23

Rotacja jak w młynku do kawy:)

Maja

@Zaskoczony, nie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i nie mam z nią żadnych powiązań. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do dzielenia się swoim doświadczeniem związanym z pracą w firmie EMPIRE Pharma, żeby osoby które są zainteresowane zaaplikowaniem do niej mogły poznać konkretne merytoryczne opinie.

Anna

Lubię atmosferę w EMPIRE Pharma Sp. z o.o. za: Jasne zasady pracy, konkretne cele, pracodawca wywiazuje sie ze swoich zobowiazan

Gigi

Do CYKADA, nie stac mnie na to aby odejsc z firmy ???? Ciekawe to znaczy ze dobrze zarabisz !!!! No coz chcac zarabiac trzeba pracowac ... a moze podejdz do szefa i pogadaj ze chcesz odejsc, przeciez jak nie pojdziesz do bezposredniej konkurencji to dlaczego ma ci szef utrzymac lojalke. Moze taka rozmowa jest lepsza i wazniejsza niz wylewanie żalów na portalu dla frustratow !!!

Cykada

W tej firmie nie szanuje się ludzi. Szef stwarza wrazenie miłego gościa, a jest zupełnie odwrotnie. Wyzysk. Menadżer to jakas porażka. Wszystko podszyte kłamstwem. Tgt rosną z miesiąca na miesiąc, są niewykonalne chyba że pracujesz po 12 godzin, ustawiane celowo zeby nie wypłacać premii. Atmosfera w firmie fatalna, omijać szerokim łukiem.

AK
@Cykada 15.09.2018 20:14

Cykada jak sie nie lubi swojej pracy to się z niej odchodzi. Czasami warto zachować się honorowo, a nie robić ładną minę do złej gry. W dzisiejszych czasach firmy nie działają na zasadzie obozów koncentracyjnych. Umowy o pracę podpisuje się DOBROWOLNIE!!!!

Cykada
@AK 04.10.2018 22:02

Wbrew pozorom, nie odeszlam. Mam umowę lojalnościową, która jest gorsza od obozów koncentracyjnych:) Agnieszko nie stać mnie na to aby odejść z firmy.

Kika

Ja tez pracowalam prawie 2 lata w Empire Pharma jako handlowiec duzo sie nauczylam, zdobylam doswiadczenie, fajne pieniadze, ciezko znalezc takie wynagrodzenia w branzy kosmetycznej poprostu nie ma takich... polecam, ja jeszcze raz z checia wrocilabym do tej firmy.

Zaskoczony

Prawie same negatywne opinie, ktoś może napisać jak aktualnie wygląda praca w tej firmie? Może są osoby zadowolone?

Ewa
@Zaskoczony 14.09.2018 17:59

Uciekać jak najdalej! Dziś po 12 dniach zwolnili moją koleżankę, bo niby egzaminu nie zdała. A laska po latach pracy w korpo. I niby nie zdała. Porażka firmy to pani szkoleniowiec niemająca pojęcia o szkoleniach pracowników.

Zaskoczony
@Ewa 01.10.2018 18:17

Szkolenia są na wszystkie stanowiska? Rozumiem, że to był okres próbny na zlecenie skoro koleżanka pracowała 12 dni?

Inteligentna
@Ewa 01.10.2018 18:17

Moze po prostu była mało inteligentna skoro nie zdołała w ciągu 12 dni nauczyć się??? Innym osobom najwyraźniej się udaje zdać egzamin i maja duzo dłuższe okresy zatrudnienia niż 12 dni :) hejt w dzisiejszych czasach jest wszędzie, ale za nim najczęściej stoją osoby słabe i sfrustrowane.

Ann
@Zaskoczony 14.09.2018 17:59

Ja jestem bardzo zadowolona. Pracuję już 1,5 roku i nie wyobrażam sobie innego miejsca do pracy. Mam wrażenie, że te negatywy umieszczają osoby, które np. Nie nadają sie kompletnie do pracy na stanowiskach przedstawicielskich i nieudolnie próbują przerzucić odpowiedzialność za swoje niekompetencje na pracodawcę.

Paeudo

Ja jestem zadowolona, trzeba oczywiscie pracowac ale dla mnie to normalka, zasady sa jasne i klarowne, pensja wplywa co miesiac, premie mam co miesiac nie ma co narzekac... polecam

Maria

Mam wrazenie ze na tym portalu wpisy robia sami zdesperowani frustraci !!!!

Ewa

Niestety nie polecam. Szantaż i zastraszanie pracowników, że będą im utrudniać szukanie pracy.

Zaskoczony
@Ewa 03.10.2018 10:26

W takim razie to (usunięte przez administratora) czy szanująca się, prężnie rozwijającą się firma... Dziwna polityka firmy...

Pink

CYKADA skoro ci tak źle to czemu nie zrezygnujesz z tej pracy??? Jak mi gdzies jest zle to ide gdzie indziej ...

Zaskoczony

Jak wygląda zatem praca na pozostałych stanowiskach firmy?

Maja

@Simson, Twój komentarz jest bardzo ogólny i taki komentarz nie mówi zbyt wiele osobom szukającym tutaj opinii o pracodawcy. Możesz powiedzieć czy firma oferuje umowę o pracę? Jak wygląda kwestia benefitów oraz wynagrodzeń, według jakich kryteriów przyznawana jest prowizja? Firma EMPIRE Pharma obecnie prowadzi rekrutację na Przedstawicieli Kosmetycznych. Czy ktoś może napisać jak przebiega rekrutacja, z ilu etapów się składa? Jakich pytań można się spodziewać? Przeprowadzane są testy na dane stanowisko, sprawdzające nasze umiejętności? Po zakończonej rekrutacji długo trzeba czekać na odpowiedź czy udało nam się dołączyć do zespołu? Co warto wiedzieć przed złożeniem swojego CV?

Zaskoczony
@Maja 12.09.2018 08:20

Czy była Pani na rozmowie?

Simson

Nie polecam. Firma to porażka

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w EMPIRE Pharma Sp. z o.o.. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.

Cezary

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Interesuje mnie praca i mam pytanie czy potrzebni są pracownicy?

mimi

Ja uważam,że nie jest tak źle. Zależy jakie ma się podejście do pracy. Jezeli faktycznie się pracuje i robi się target to premia jest... I atmosfera tez jest fajna. Można się dogadać. Niestety jak ktoś Kręci i mysli jak tu zrobic żeby się nie narobic..... To nie nadaje się do tej firmy-narzeka i narzekać będzie bo nie zarobi łatwych pieniędzy.Szef jest bardzo w porządku jeśli chodzi o uczciwych pracowników. Potrafi docenić, gorzej jest z tymi co kręcą.... Mam wrażenie,że wszystkie złe opinię są właśnie od takich ludzi którzy szukają łatwego zarobku bez większego wysiłku. Myślę,ze w żadnej firmie na dłuższą metę tak się nie da. Wybierając ten zawòd trzeba się wiązać z tym,ze mogą być nienormowane godziny pracy jeśli nie potrafi się ułożyć planu pracy.ja żałuję,że pożegnałam się z ta firma

anonymous
@mimi 24.01.2018 22:17

Hej, Czy mogłabym zapytać jakie sa zarobki na stanowisku -przedstawiciel kosmetyczny ? Mam rozmowę na to stanowisko, ale niestety jest mnóstwo negatywnych opinii za to zero konkretów. Bede wdzięczna za odpowiedz. Pozdawiam, Magda

Nowa?

A ktos dokladnie moze podpowiedziec jakiego rzedu zarobki, realne oczywiscie. Jest gps? Jakie auto? Ile spotkan dziennie?

Isia

Czy może ktoś napisać jaką dają podstawe bo nikt jeszcze tego nie ujawnił i jak wygląda rozmowa rekrutacyjna?

lili
@Isia 11.10.2017 13:06

około 2000tys na reke

lili
@lili 27.10.2017 11:51

Rozmowa rekrutacyjna tak jak koleżanki pisały wygląda cudownie i obiecują Ci gruszki na wierzbie a za 2-3 tygodnie nagle dostajesz jakieś zmiany w umowie , zmiany w oprocentowaniu premii nagle z 10 % na 1% np itd.

Labla

A jak jest z biurem? Specjalista ds.obsługi klienta, spedytor, specjalista ds.rekrutacji? Tam też tak źle jak piszecie? Z gory dzięki

klient

to jest chora firma..

Mała

Samochód, tablet, telefon owszem zgadza się ale podstawa na pewno nie. A nawet jesli Ci taka zaproponują to pi dwóch tygodniach dostaniesz anekt z gorszymi warunkami. Szef mści sie na byłych pracownikach, bardzo utrudnia prace gdzie indziej, straszy klientki itd. mega słabe. Moze ktoś to weźmie jako przestrogę a jesli nie to wystarczy spytać sie zwykłych właścicielek salonów które potwierdza duża rotacje przedstawicieli z Peel mission. A jesli nie to proszę pójść zatrudnić sie i po 3 miesiącach dodać lika pod moim komentarzem :)

Nie z czasownikami

Witamy kadrę kierowniczą...No pewnie że nie chce ujawniać kim jest. Pracowała w tym zakłamanej firmie to się nie dziwie...

zdziwiona...???

Najlepszy tekst jaki widziałam od "mała"to cytuję...JAK WIĘKSZOŚĆ ODSZEDŁEM SAMA :) to jesteś panem czy panią ??? może to był dobry wybór że odszedłeś sama...

masza

ja za taką podstawę to bym bez premii pracowała, ja od 10 lat w branży spożywczej, umowy tylko firma - firma, podstawa zaledwie 1800 i tez 12 godzin za kółkiem.

duża

dziewczyny a na jakie podstawy można liczy bo z tego co się dowiadywałam to 3000-4000 pln na rękę na umowe o pracę. To dobre pieniądze bo nigdzie takich nie proponują na stanowisku przedstawicielskim...??? Dajcie znać co i jak??? Dają też samochód, pieniądze na paliwo, prywatna opieke zdrowotna, telefon, tablet. Czy to prawda????

mała

Bardzo duża rotacja pracowników, prezes zmienia warunki umowy oraz obiecywane duże premie na bardzo niekorzystne zaraz po klilku dniach po podpisaniu umowy w momencie kiedy ma pewność, że pracownik rozstał się już z poprzednią firmą. Podstawy bardzo niskie a cele niewykonalne, ponieważ po miesiącu pracy podwyższa target nawet o 20 000zł. Prezes często sugeruje przedstawicielowi aby mówił nieprawdę zwłaszcza tyczy się to badań i niewygodnych dla niego tematów związanych z produkcją jak i medycyną. Aby choć dostać 1% premii pracownicy często musza pracować około 12h dziennie a nie mają wypłacanych za to nadgodzin. GPS monitoruje co do sekundy godziny pracy - ale i tak liczą tylko 8 h. Standardowy cel do zrobienia to 15 wizyt dziennie ( czyli stawiane na hurt a nie jakość). PS. NIE ZOSTAŁAM ZWOLNIONA- JAK WIĘKSZOŚĆ ODSZEDŁEM SAMA :)

Dagi

na jaką podstawę można liczyć jako przedstawiciel handlowy-szkoleniowiec? jak wygląda rozmowa i etapy rekrutacji?

Magda

Współpracuję ze Szkoleniowcem tej firmy są bardzo profesjonalni, z tego co mi dziewczyna mówiła ma dobrą pensję, samochód, paliwo za darmo, bonusy... Sama się zastanawiałam czy nie zaaplikować do tej firmy????

Kasia

Słyszałam dużo dobrego

Zostaw opinię o EMPIRE Pharma Sp. z o.o. - Mazowieckie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EMPIRE Pharma Sp. z o.o.