Life Belt Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o Life Belt Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Life Belt Sp. z o.o.

Sam

Wg mnie nieudolni windykatorzy.

gość

na plus - co miesiąc dostaję premie od wyników - raz mnie, raz więcej, ale nigdy nie jest "goła" podstawa.

Mc

Taka "firemka" to kolejna fikcja jak getfuck - naciąglania ludzi na przeterminowane płatności i kwoty wyciągniętę z pustych głów osiołków tam pracujących .Nagrywajcie ich , rejestrujcie połączenia i strzałki , zapisujcie nazwiska tych murzynków korporacji i przeciwko nim papiery z dołączonymi dowodami połączeń i najlepiej rozmową w której kłamią jak najęci do Prokuratury - zgłoście dodatkowo ,że nękają nr dziecka to szybciej sprawa rusza przeciwko takim bo oprócz stalkingu zgłaszasz nękanie pedofila a im niewiele do tego brakuje. Powodzenia i wytrwałości - wyszukujcie ich na facie i innych to wyłapiemy ich w realu zobaczymy czy będą tak odważni jak przez telefon . Czas skończyć takie zjawiska w Polsce , naciąganie prawa nie ujdzie im na sucho a na ich nazwiska ślijcie donosy do Skarbówki / abonament , lewa firma , lewe dochody i inne/ a na Policję uporczywe nękanie. Pokażmy im jak my potrafimy obrzydzić komuś dzień codzienny. Pozdro

Umi
@Mc 05.02.2017 14:57

Podżeganie tez jest karalne prosze Pana do zobaczenia w sądzie

Tępiciel Patoli
@Mc 05.02.2017 14:57

Ta "Firemka" to chyba sie nawet cieszy z twojego wpisu. Bo To Państwo Pisu i myślę że jak otwierasz drzwi to się teraz dobrze zastanów jak ci jeszcze mózgownicy coś zostało Patolu Jeden Ty bo sobie raczej zaszkodziłeś i to na grubo, Art. 18 § 2 Kodeksu Karnego (Dz. U. 1997 nr 88 poz. 553) określa znamiona typu czynu zabronionego, który jest określany jako podżeganie. Wspomniany artykuł stanowi, że „odpowiada za podżeganie, kto chcąc, aby inna osoba dokonała czynu zabronionego, nakłania ją do tego”. Za co Patolu spotkasz się z rodziną i kolegami na 2-12 lat a długi cię nie opuszczą:) I w końcu tam prawdziwi mężczyźni pokażą ci że za te wylewane żale we wpisach to żaden z ciebie facet. Ps. Weź ze sobą dużo wazeliny bo tu już byli tacy co straszyli i potem pisali że mniej boli. Może ci dzieciaka zrobią to bedziesz miał 500 na długi; )

wkurzony klient

Niekompetentni , niedouczeni agenci. Nękają ludzi smsami z rzekomym długiem, który najczęściej należy do kogoś innego. Po setki razy trzeba tłumaczyć jak tępemu niedorozwojowi, że sie nie zna tej pani czy pana. I tłumaczyć że maja usunąć nr z bazy bo tu nie znajdą kasy. Znam windykację po tej drugiej strony, więc wiem że nalezy słuchać klientów i poprawiać błędy a nie namolnie zatruwać życie. Cóż jak firma chce ściągnąc dług od kogokolwiek siedząc za biureczkiem i klikając w komputerku wybierz połaczenie i powielając błędy. I jeszcze jedno w danych klienta jest nr telefonu , który z reguły dłuznik wywala do kosza i adres zamieszkania i zameldowania. Policja jakoś potrafi znaleść a wy ? Jak sie nauczycie obsługi to będziecie mogli sie wypowiadać a na razie wstyd

Tępiciel Patoli
@wkurzony klient 10.12.2016 22:38

Wstyd do zaciągać długi i ich nie spłacać Patolu jeden ty :) ty mędo bezwstydna

Tępiciel Patoli
@wkurzony klient 10.12.2016 22:38

Nie lubię cię ale ci pomogę tylko uważaj żeby ci dzieciaków nie zabrali choć po dłuższym namyśle myślę że może to lepiej dla nich bo się chyba z tobą męczą. Pzdr Ps. Niech ci Zakład Psychiatryczny drugim domem będzie Patolu Jeden Ty Niepoczytalność należy do okoliczności wyłączających winę, a także w konsekwencji odpowiedzialność za popełniony czyn. Art. 31 §1 kodeksu karnego stanowi, iż nie popełnia przestępstwa, kto z powodu choroby psychicznej, upośledzenia umysłowego lub innego zakłócenia czynności psychicznych, nie mógł w czasie czynu rozpoznać jego znaczenia lub pokierować swoim postępowaniem

Fifarafa

ŻENADA!!!!!!! Kasa beznadziejna, wyzysk, brak szacunku dla pracownika, faworyzowanie, brak perspektyw, brak możliwości rozwoju i awansu, prowadzone sprawy to najwiekszy shit jaki moze byc. omijajcie ich z daleka. W sumie i tak niedługo zamkną ten bajzel.

Malutka

Z tego co wiem, to szkoda czasu i nerwow, cikawa jestem czy juz informuja przy zatrudnieniu o umowach lojalnosciowych miedzy innymi firmami windykacyjnymi , pisze o tym zeby ktos sie nie wkopal !!! Pozniej ktos sie moze obudzic z reka w nocniku!

deb

Ja jestem zadowolony - pensyjka normalna, na warunki lubelskie, ale co miesiąc zgarniam premię, płacą za nadgodziny; dodatkowo nigdy nie mam problemu z przyjściem na inną zmianę

AGNES

Moglibyście wziąć się do prawdziwej roboty a nie dręczyć ludzi. Dziwię się że nikt pracujący w tej firmie nie chce spróbować chleba kupionego za własne ciężko zarobione pieniądze. Kupujecie czyjeś długi generujecie koszty ...dla mnie jesteście NIEROBAMI ŻERUJĄCYMI NA CZYJEJŚ KRZYWDZIE.

deb
@AGNES 17.10.2016 08:27

To forum o pracodawcy, a nie swoich prywatnych problemach z długami..

Kamil
@AGNES 17.10.2016 08:27

Skoro jest Pani ciezko na wlasnej dzialalnosci to dlaczego nie zatrudni sie Pani u innego pracodawcy? Bo sie nie chce!!!Latwiej kogos krytykowac i nazywac nierobami .Prosze popatrzec na siebie i na swoje plytkie zachowanie, pracowala Pani w tym zawodzie ?, ze sie Pani na ten temat wypowiada nie ma Pani zielonego pojecia o tej pracy , wiec lepiej niech Pani swoje uwagi zachowa dla siebie.

karol

jaka praca taka płaca. Słabo płacą, robota nierozwijająca i mało przyjemna. Dobre dla studentów lub na początku kariery

dorsz

Nie jest tak źle. Pensja bez szaleństw, za to spoko atmosfera. Jest gdzie usiąść, deszcz na głowę nie pada i takie tam. Robota raczej nieperspektywiczna, ale jak ktoś nie ma nic przeciwko byciu szeregowcem w małym korpo to powinien być zadowolony.

DCD
@dorsz 29.07.2016 18:09

Pracownik czy dama ale sposób wykonywania pracy określa pracodawca. Może pracownikowi czy damie nie podoba się nękanie ludzi którzy nie mają zobowiązań czy też ich sprawy są przedawnione.?

zainteresowany

Ciekawe, że wszystkie 3 opinie pojawiły się w lipcu ... Czy ma to związek z tym, że po 5 dniach pracy została zwolniona pewna dama ?

pracownik

Polecam tylko ludziom rozpoczynającym karierę. Po pierwsze brak możliwości rozwoju, ta sama kierowniczka od kilku lat, min krajowe + marne premie.

xyz
@pracownik 19.07.2016 12:53

Bzdura!nie ma co nawet tam zaczynać. Jesli ktos chce zaczac swoja przygode z windykacja to wszedzie tylko nie tam! teraz kazdy boi sie odejsc bo po firmie rozeszlo sie ze sa jakies szemrane umowy z firmami konkurencyjnymi i nikt nas nigdzie nie zatrudni, mimo ze nikt z nas nie podpisywał zakazu konkurencji. Aż dziw bierze ze wielkie firmy tak sie narażaja na niszczenie wizerunku dogadując się z nie mającą znaczenia na rynku firmą. Stanowczo odradzam wszystkim. Sam szukam nowej pracy i tylko jak nadaży sie okazja każdy z nas stad zwieje.

pog
@xyz 23.07.2016 00:53

tak, to prawda, zapomnieli tylko o tym pracowników poinformować

zzz

nie polecam, chyba że ktoś chcę nekać ludzi pracując w firmie windykacyjnej o wątpliwe zobowiązanie

Zostaw opinię o Life Belt Sp. z o.o. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Life Belt Sp. z o.o.