EWa P.12.07.2019 13:16
Beznadzieja .Odradzam jakikolwiek kontakt z ta firma.Najpierw opoznili się z realizajcja montazu bramy i dzwi. Po zamontowaniu brama nastepngo dnia przestala dzialac- nie chciala sie otwierac . Po wykonaniu wielu telefonow firma laskawie odebrala telefon , " fachowcy " do naprawy pojawili sie nieoczekiwanie nie mowiac nic nikomu ,nie umawiajac sie , kiedy na budowie byli tylko budowlancy robiacy scianki pod sufitem.Szarpali sie z brama przez jakis czas po czym UCIEKLI z placu budowy nie mowiac nic nikomu, nie wystawiajac dokumentow reklamacyjnych i nie czekajac na kontrole czy wszystko jest Ok po naprawie. Kiedy dotaralam na budowe wyjasnilo sie dlaczego - otoz tak naprawili mi brame garazowa ze ja porysowali . Brama jest porysowana w taki sposob , ze wina " fachowcow" nie podlega watplwiosci. Znow- telefony do firmy i odpowiedz- sami sobie pewnie porysowaliscie albo ktos przyszedl z ulicy i Wam porysował. Zarysowanie jest wynikiem zlego zamontowania bramy i szarpania sie z nia " fachocow od naprawy" jest idelanie symetryczne jakby ktos przylozyl linije i biegnie wzdluz toru po ktorym idzie brama. Po ilus telefonach przyjechal specjalista zeby sprawdzic i ocenic zniszczenia . I od tej pory nic sie nie dzieje, do firmy nie mozna sie dodzwonic, nikt nie odpowiada na telefony i nic sie nie dzieje. Pani odpowedzialna za moj przypadek albo wlasnie wyszla z pracy albo jeszcze nie dojechala do pracy albo na urlopie albo nie odbiera telefonu . Zlozylismy oficjlana reklamacje pisemna i poki co, nic sie nie dzieje . Efekt bedzie taki , ze zloze zawiadomienie do Urzedu Ochrony Konsumenta.Odradzam jakikolwiek kontakt z ta firma. Nigdy nie spotkalam sie z takim zachowaniem i brakiem profesonalizmu .