Werker Sp. z o.o.

Adres: Ofiar Oświęcimskich 19 lok. 306, 50-069 Wrocław

NIP: 8992781529 KRS: 0000596750

Werker Sp. z o.o.
4 35 66 5 1

Opinie o Werker Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

kristoferrr
 Opinia

Agencja Werker jest ok, byłem na miejscu, zaproponowali mi kilka ofert i zdecydowalem sie na drewo i nadal tam pracuje. Wczesniej korzystalem z innyh agencji i nie zawsze grało i buczało a tu owszem. Pozdrawiam Krzysztof spod Grudziądza

Pomocna?
TakNie
Izabela
 Opinia
@kristoferrr 07.06.2019 15:42

To niezwykle istotne, by być tak zadowolonym z pracodawcy, jak jesteś właśnie Ty. Wiemy, że Werker to Agencja Pośrednictwa Pracy o numerze 13353 certyfikowana przez Marszałka Województwa Dolnośląskiego w oparciu o ustawę o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy. Jednak chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś o samych warunkach zatrudnienia, które oferują. Powiedz, czy zatrudniając się za ich pośrednictwem masz dostęp do całkowicie bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Coyot85
 Opinia

Witam. Agencja spoko, pojechałem od nich do Guxhagen (choć firmy nie polecam). Jak dojedziesz to z agencji wydzwaniają i starają się aby ten początek przebiegł dobrze i czy wszystko jest na miejscu ok. A teraz chciałbym od nich pojechać do BONN na plandekę lub Stuttgart - cysterna. I chce się zapytać czy już ktoś tam pojechał, jakie są tam warunki pracy itd?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Coyot85
 Opinia
@Coyot85 27.12.2018 13:25

Jeśli ktoś ma jakieś informacje to prosiłbym o małe info na maila coyot21@vp.pl.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Coyot85
 Opinia
@Coyot85 27.12.2018 13:32

Przepraszam, nastąpiła mala pomyłka, to jest poprawny mail: coyot21@op.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aleksandra
 Opinia
@Coyot85 27.12.2018 16:22

Niestety nie posiadam odpowiedzi na Twoje pytanie, jednak jeśli dowiesz się czegokolwiek na temat pracy z agencji Werker w Bonn lub Stuttgard koniecznie daj znać. Wiele osób pewnie również zaciekawi ta informacja. Czy znajomość języków jest tu obowiązkowa? A może wystarczy komunikatywny angielski?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

Wysyłają do pracy kierowców bez weryfikowania informacji otrzymanych od niemieckiej firmy.W razie problemów z wypłatą umywają ręce. Moje sugestie dla Werker Sp. z o.o.: Sprawdzanie informacji podawanych przez firmy z którymi współpracujecie np. język używany przez dyspozytora.

Pomocna?
TakNie
Alicja
 Opinia
@Paweł 15.02.2019 02:30

Dziękujemy za opinię oraz uwagi i wskazówki. Nie dał nam Pan nawet czasu na wyjaśnienie całej sprawy, chociaż zaznaczyliśmy, że czekamy na osobę z firmy pracodawcy, która mogłaby nam powiedzieć, w jaki sposób zostało naliczone wynagrodzenie, na której klasie podatkowej został Pan rozliczony itd. Zanim wystawi Pan kolejną opinię, proszę zastanowić się, czy Pańskie zachowanie wobec pracodawcy było w 100% uczciwe? Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał C.
 Opinia

Firma godna polecenia,ciągły kontakt,nie zostawiają kierowcy z problemem. Pojechałem od nich do pracy,wszystko zgodnie z informacjami zawartymi w ogłoszeniu. Polecam Lubię atmosferę w Werker Sp. z o.o. za: dobry kontakt

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LKW
 Opinia

Dobry pośrednik wyjechałem z nimi i wszystko jest jak było mówione a jak coś chcem to dzwonie do nich i zawsze starają się pomóc

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia
@LKW 11.12.2018 14:10

Kontakt z koordynatorem, czy nawet ogólnie z agencją, z którą wyjeżdża się do pracy za granicę, jest bardzo ważny - dobrze więc, że nie ma z tym problemu w przypadku firmy Werker. A czy mógłbyś opisać, jak długo trwała Twoja współpraca z tą agencją i jak długo od momentu Twojego zgłoszenia się do pracy w tym miejscu musiałeś czekać na przedstawienie Ci ofert i wyjazd do pracy? Ciekawa jestem (i pewnie inne osoby też) jak mniej więcej długo to trwało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
drajwer78
 Opinia

pracuję już pół roku w firmie od nich i jest w porządku, kasa na umowie taka jak obiecywali, jak jest jakiś problem to można zawsze zadzwonić i starają się wyjaśnić albo podpowiadają gdzie coś załatwić

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia
@drajwer78 02.11.2018 12:47

Czyli Ty pozytywnie oceniasz współpracę z Werker i możesz polecić innym osobom pracę w tej firmie? Piszesz, że wynagrodzenie jest satysfakcjonujące, a czy po za tą podstawową pensją można liczyć na dodatki od pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bieluuu
 Opinia

JEST OK! polecam

Pomocna?
Tak3Nie
Ewelina
 Opinia
@Bieluuu 04.10.2018 14:54

Czy możesz rozwinąć i uzasadnić swoją wypowiedź? W tym momencie Twój wpis wnosi mało informacji o pracy w Werker, jest bardzo ogólny. Czy pracujesz w tej firmie? Jeśli tak to może opiszesz warunki zatrudnienia oraz atmosferę pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szerf007
 Opinia

Beznadziejzns firma nikt tam (usunięte przez administratora) nie odbiera........:............

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Szerf007 01.10.2018 11:59

Szerf007 mamy mnóstwo pracy i dlatego czasem nie mamy możliwości odebrania telefonu ale ZAWSZE oddzwaniamy ! Biuro pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@Freddiee, mógłbyś opisać dokładnie jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane? Jak oceniasz atmosferę pracy? Wszystkie dodatkowe informacje będą pomocne dla osób, które są zainteresowane współpracą z Werker.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Freddiee
 Opinia

Ja wyjechałem z nimi do Kaufungen 2/1, 3 miesiące jeżdżę i wszystko jest Ok, są wolne wakaty jak ktoś jest zainteresowany to zachęcam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@Pomazany, a mógłbyś powiedzieć jak oceniasz atmosferę pracy? Jakie są relacje między pracownikami i szefostwem? Interesuje mnie też kwestia dodatków. Czy są oferowane jakiekolwiek premie finansowe lub benefity pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zielony gość
 Opinia

witam chciałbym zapytać czy ktoś z werkera pracował w firmie Wernicke ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pomazany
 Opinia
@zielony gość 12.09.2018 21:59

Witaj ja nadal tu pracuje i nie polecam ale są gorsze firmy np. Po start 04.00 piątek koniec 18.00 ładunki 80% drzewo bokiem 22 pasy reszta to woda sam ładujesz i sam zdejmujesz co jeszcze auta Man przebieg 800000 stan ocen sam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@Zainteresowany, aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie internetowej firmy Werker pod zakładką oferty pracy. Ten link przekieruje Cię na stronę, gdzie znajdziesz więcej informacji: http://werker.pl/home,5,oferty_pracy_.html @Alicja, współpracujesz z firmą Werker? Może mogłabyś opisać swoje doświadczenia z tą firmą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerzy
 Opinia

Podpowiedzcie jakie warunki pobytu organizuje firma za granicą?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Zainteresowany 18.06.2018 18:58

Prowadzi. rekrutuje ludzi do pracy za granicą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rob_kowal
 Opinia

Nie można nic złego na ta firmę powiedzieć, załatwili mi pracę w Lubece. Jestem zadowolony, hajs się zgadza co ważne a reszta jest jest ok. Auta nówki, co jest ostatnio rzadkością. Polecam Werkera !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Co od czasu dodania ostatniego komentarza zmieniło się w Werker Sp. z o.o.? Podzielcie się swoją opinią!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marecki
 Opinia

Dobra firma, polecam. pojechałem od nich na Lipsk (plandeki) - jeżdze po Reichu - kasa dobra, firma dobra. Wszystko zgodnie z umową i ustaleniami z werkerami. A już miałem różne doświadczenia z innymi firmami. Mówili co innego a potem co innego, szczególnie kasa. A tu wszystko git.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotr P.
 Opinia

duzo ofert majom, jest z czego wybierac. milo sie goda z nimi a i na wszytskie pytania znajom odpowiedzi. zlego slowa powiedziec nie mogem.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia

Polecam!! Firma rzetelna, wszystko się zgadza. Fajna obsługa. W razie kłopotów dziewczyny zawsze pomogły.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JurAnd
 Opinia

Tak się zastanawiam kto dodaje te negatywy ale to chyba tzw. hejterzy którzy nie mają co robić jak tylko siedzieć i narzekać na wszystko. Moje relacje z firmą na wielki PLUS. Pomocni zawsze , wszystko załatwią co trzeba, zawsze dostaję rzetelne odpowiedzi nawet jak Panie nie są poinformowane o tym co mnie w danym momencie interesuje. Wynagrodzenie drodzy Panowie zgadza się. Nie ma do czego się doczepić. POLECAM! JurAnd

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
deltaedi
 Opinia

NIE POLECAM !!!! przez nich przyjąłem się do firmy HSL Fresh obiecali 2000 Euro brutto rzeczywistość 1800-1900. chcą aby kierowca przekraczał czas pracy kierowcy. Po trzech miesiącach zwolniłem sie i za ostatni miesiąć grudzien do tej pory nie dostałem pieniędzy na konto.W tym samym czasie jeszcze dwóch kierowców też się zwolniło też nie dostali kasy za grudzień tylko że oni z agencji BIK i ta agencja też to samo nabrali wody w usta i totalna olewka.Po telefonie do Werkera do dzisiaj żadnej informacji od nich.Mają to głęboko w poważaniu bo skasowali za mnie kasę a mówili że dalej będą monitorować pracodawcę!! NIE polecam firma HSL Fresh z Arnstein (w ogłoszeniu Schweinfurt) na chłodnie

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Werker
 Opinia
@deltaedi 30.01.2017 08:19

Witam, z tego co wiem to kontaktował się Pan ze mną bezpośrednio i zrobiłam wszystko co w mojej mocy by pomóc Panu w odzyskaniu pieniędzy. Co do firmy nie mogę w pełni odpowiadać za to co się dzieje, oczywiście biorę pod uwagę Pana zastrzeżenia. Obecnie jestem na etapie wyjaśnień z firmą wyżej wymienionej sytuacji i tak jak przekazywałam już Panu, że z informacji uzyskanych od firmy to Pan ma jakieś niezałatwione sprawy z pracodawcą. Także zanim Pan napisze opinie negatywną na nasz temat to proszę zastanowić się co było przyczyną nie otrzymania wypłaty...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justynaaa
 Opinia
@deltaedi 30.01.2017 08:19

Mój mąż pojechał od nich i jesteśmy bardzo zadowoleni. Stawki jak w umowie dużo świąt niemieckich. Mąż nie musi pracować w święta. Wraca na weekendy do domu bez systemu jeździ w firmie Werker. Bardzo firma mi się podoba. Do tej pory mamy z nimi kontakt. Mąż pracuje już u nich 3 lata i zamierza teraz zmienić, aby było bliżej granicy. Miejmy nadzieję,że się uda.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jo .kierowca
 Opinia
@Werker 01.02.2017 09:27

a dlaczego firma poszukująca pacownika niepodaje dla kogo szukają .pzd.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Werker
 Opinia
@jo .kierowca 15.09.2017 09:37

Drogi Panie kierowco, firmy zastrzegają sobie prawo do rekrutacji pracowników tylko przez naszą agencję, dlatego zlecili nam takie właśnie zadanie. W dalszym etapie rekrutacji każdy z pracowników jest poinformowany do jakiej firmy dojeżdża. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oszukany
 Opinia
@deltaedi 30.01.2017 08:19

Zgadzam się hsl też tam trafiłem szok dwa tygodnie i do domu (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) szukający jeleni kasy nie ma do dziś !!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert (Obelix)
 Opinia
@deltaedi 30.01.2017 08:19

Czytajac twoją opinie niewiem czy sie śmiać czy płakać byłem jednym z pierwszych którzy się tam przyjęli do pracy przez agencję Werker tesz miałem obiecane 2000eur brutto i to dostałem zarabialem tam od2400 do2600 euro tak że nie wiem o co beczysz jak nie umiesz dopilnować swoich spraw . Ja też zwolnilem się z stamtąd z powodu nie przestrzegania czasu pracy kierowcy. Ale nie mam zastrzeżeń do agencji no co oni są winni że pracodawca jest jaki jest .Agencja za Ciebie szukała pracy było sobie samemu poszukać i do nikogo nie miał byś pretensji. A co do tego że ostatniej wypłaty nie dostałeś to tylko potwierdza że nie umiesz pilnować swoich spraw. Ja dostałem wszystko co do jednego centa pracowałem mniej więcej wtym samym okresie co ty . Tak więc nie masz racji wystawiając taką opinię dla agencji .Po zwolnieniu się z HSL to agencji pomogla znaleźć mi drugą pracę gdzie pracuję do tej pory a o tobie myślę różne słowa których nie mogę napisać bo są nie przyzwoite i to tyle

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Robert (Obelix) 27.01.2018 11:47

Robert ale piszesz bzdety , takie sytuacje są nagminne w takich firmach, bo i tak wiedzą że przez agencję dostaną nową ,,padlinę'' do pożarcia .Pozostaje wtedy pójść do Sądu pracy w Niemczech i dochodzić swojej racji przed Sądem , a to czasami może być kosztowne .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jola zona kierowcy
 Opinia

nie polecam , wyjechalem na okreslonych warunkach lecz pracodawca okazal sie zwyklym oszustem do dzis nie rozliczyl sie z placy za wykonana prace , do dzis nikogo to nie obchodzi a kolejka za niemieckim pracodawca pewnie dluga ,oferty dla jeleni

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Werker
 Opinia
@jola zona kierowcy 05.10.2017 22:02

Pytanie: dlaczego pracodawca się nie rozliczył? Robimy wszystko, żeby dostawali Panowie wypłaty zgodnie z umową i na czas, ale nie jesteśmy w stanie znać detali umów każdej z firm transportowych. Jeżeli w umowie jest przyjęte, że firma odciąga Panu np. koszty za spóźnienia, źle wykonane zlecenie (np. mniejsza ilość załadowanych palet) czy wypadki, które były ewidentnie z Pana winy, to nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić, a pracodawca działa zgodnie z prawem, bo jest zabezpieczony umową, którą PAN PODPISAŁ ZGADZAJĄC SIĘ NA TE WARUNKI.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert (Obelix)
 Opinia
@jola zona kierowcy 05.10.2017 22:02

Pani Jolu mam do Pani pytanie czy jak małżonek jdze do toalety to Pani biegnie za nim aby mu przytrzymać. Bo tu czegoś nie rozumiem jak osoba która zna sprawę tylko z opowieść wystawia komuś opinię. Jak pisałem wcześniej to jest wasza wina nie agrncji bo nie potraficie dopilnować swoich spraw albo małżonek powiedział to co chciał powiedzieć i niektóre fakty pominął.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maki
 Opinia
@Robert (Obelix) 27.01.2018 12:02

Bez komentarza zostawiam powyzszy komentarz, dno

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarek
 Opinia

Werker to świetna firma. Niestety osoby którym nie udała się współpraca chcą firmę zdyskredytować.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aldona
 Opinia

Też miałam okazję jechać do pracy przez firmę polską to wylądowałam na ulicy potem zatrudniłam się w firmie niemieckiej prawdziwej niemieckiej umowa była super Ale to firma stawiała warunki A polskie firmy szkoda gadać

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aldona
 Opinia

Wasza firma powinna dobrze czytać umowy z Niemcami bo to są (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) tylko odciągają i odciągają kasę z takimi firmami nie powinniście współpracować i to wy polecacie daną firmę i to wy powinniście stawiać warunki a nie tylko dla was się liczy kasa oczywiście dla was każdy jedzie żeby zarobić A wiem jacy są Niemcy bo pracowałam a wy jako firma to Czytajcie dobrze umowy a za wszystko To wy powinniście odpowiadać

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert (Obelix)
 Opinia

Gorąco polecam tą agencjie są bardzo kompetentni . Panie tam pracujące są bardzo miłe i pomocne jak mogą to sprawę załatwiają od ręki

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cortez
 Opinia

Dziwne że pozytywne opinie wychodzą tego samego dnia!!! Najwidoczniej wysyłają je sami pracownicy biura. A po prawdzie kolega zatrudnił się iiii.....zrezygnował po m-cu. Zeby określić o co chodzi musiałbym wykorzystać cały słownik wulgaryzmów:). Odradzam szczerze!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Werker Sp. z.o.o.
 Opinia
@cortez 18.01.2018 12:36

Ciekawe, któryż to z panów jest Pańskim kolegą? Ten, który bierze urlop po 2 przepracowanych tygodniach, czy może ten, który kupuje najdroższe ubrania robocze na koszt firmy? Przed wystawieniem nam negatywnego komentarza polecam zastanowić się nad tym, czy Panowie są w 100% w porządku wobec pracodawcy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
truck85
 Opinia

Ja nie miałem żadnych problemów, jak pani czegoś nie wiedziała o ofercie mówiła o tym otwarcie i dowiadywała się o wszystko u firmy. Grunt to pytać o wszystko wcześniej, żeby była jasność sytuacji. Po podjęciu pracy jeszcze kilka razy dzwoniła pytać jak się pracuje. Jak dla mnie w porządku.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kiero
 Opinia

panie z firmy Work które naciągają pracowników z polski żeby jechać do pracy co Niemiec co oferują na ich stronie różni się z tym co oferuje pracodawca Niemiecki dam przykład podstawa ma być 2300 euro brutto to jest 1800 euro brutto z tego 250 euro jak nie zachorujesz do dostaniesz jak będziesz jeździł tandemem a jak będzie potrzeba wsiąść na solówkę to już nie dostaniesz 250 euro bo masz za jazę tandemem 250 euro szkoda słów.................

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Werker
 Opinia
@kiero 06.11.2017 14:42

Panie kiero, chyba Pan pomylił firmy, bo nie mieliśmy żadnej oferty za 2300€ brutto (chociaż bardzo byśmy chcieli)... I nie nazywamy się Work, a Werker.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Werker Sp. z o.o. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny