Nie wiem jak do tego wszystkiego się odnieść bo musiałbym użyć wielu niecenzuralnych wyrazów i nic by nie zostało w moim wpisie, bo wszystko zostało by skasowane przez admina. Ale dk rzeczy pracuje w Będzinie już kawał czasu bo prawie 10 lat i powiem że zanim weszliśmy w skład grupy euro to było jeszcze w miarę. Później z każdym kolejnym rokiem, ba nawet miesiącem było coraz gorzej. Nie chcę nadawać na kierowników bo trochę się to mija z celem, ale jedna z osób odpowiedzialnych za ten stan rzeczy jest K. B. Może faktycznie go naciskają z góry ale wkoncu on jest naszym głosem do góry. Jeśli chodzi o pozostałych to jedna wielka zbieranina większość yo ludzie z przypadku z którymi pracowałem na jednym magazynie, i ciągnęli ten sam paleciak, a teraz... Zgadzam się z innymi ze mobbing działa tutaj jak chyba nigdzie indziej. Jak zrobisz za dużo to sprawdzają Cię dlaczego, jak za mało to znaczy że waliles w... I wtedy zaczyna się przeswietlanie. Ale i tak nic nie przebije tej nowej zabawki jaka maja czyli kamery. To jest teraz HIT. Potrafią przez 3/4 dniowki obserwować co kto i gdzie a reszta dniowki to faja VI godzinę, a Ciebie wyliczaja że byłeś na przerwie nie 20 minut tylko 25 albo byłeś już trzy razy na kawie lub herbacie. Jest jeszcze więcej tego ale to może już niech inni się wypowiedza
Pozdrawiam ju