4.3/5

• Nowe Jaroszowice

3. Opinie o pracodawcach Bolesławiec
  5. Opinie o Ready Construct NV sp zoo sp k

Opinie o Ready Construct NV sp zoo sp k Bolesławiec

Nie przegap nowości o Ready Construct NV sp zoo sp k!

Murarz

29.06.2026 09:52

Wszystko ok

Maju12

05.05.2025 11:25

Witam. Jaka jest stawka dla spawacza mig mag z 10 letnim doświadczeniem

27.03.2025 14:32

Miałem okazję pracować z Ensila przez prawie rok i muszę powiedzieć, że dla mnie byli w porządku. Powiedziałem, że nie chce mieszkać z patusami więc udało się załatwić pokój jednoosobowy w małym domu. Współlokatorzy byli bardzo w porządku i obyło się bez problemów. Trafiłem na duży projekt bo o taki poprosiłem. Pracowałem na A1 I jeżeli chodzi o finanse to przelewy były zawsze na czas, bez jakiś dziwnych kar czy opłat dodatkowych. Warunki na umowie są raczej niekorzystne. Jedyne co było kiepskie to współpracownicy z Podhala. Straszni rasiści i osoby raczej ograniczone umysłowo. Dobrymi fachowcami też bym ich raczej nie nazwał. Z tego co widziałem to inni tak dobrze jak ja nie trafili i mieszkanie w 5-7 osób na mieszkaniu nie jest czymś dziwnym. Tak samo miejsce zamieszkania oddalone od pracy o 50-80km też się zdarzają (ja miałem 50 w jedną stronę), no ale w Belgii się jeździ i to nikogo nie dziwi. Stawki jak na polską agencję są ok. Jak ktoś zna język i nie boi się to może samemu znaleźć pracę bezpośrednio u Belga za 10 euro więcej na godzinę. Belgia jest dosyć problematyczna jeżeli chodzi o urzędy dlatego ciężko jest wynająć mieszkanie samemu ale jak się uda to nie są to duże koszta.
    bambosz

25.07.2017 11:06

My ze szwagrem jeździmy z ensila też do belgi jako murarze. dorabiamy do kasy na nowe m i całkiem spoko warunki. opłaca się. najbardziej mi sie widzi dobra umowa i do tego ubezpieczenie.
    Muran

13.05.2024 23:10

To kwota do ręki, czy od tego jeszcze coś odpada?

ak'maka

12.06.2024 16:25

czasem może coś od tego jeszcze odpaśc, jakieś dodatkowe opłaty, ale to trzeba wszystko ustalać z samym biurem
    Nocleg

21.05.2024 11:39

wiem już że gwarantujecie zakwaterowanie, a ile osób średnio jest w takim "hotelu"?
    misia

03.06.2024 14:07

"Panowie" a z paniami jest jakoś inaczej? Czy zdarza się mieszanie pracowników? Ile kosztuje taki nocleg? I już ostatnie pytanie :) Czy jeżeli uda sie zorganizowac mieszkanie samemu, to nie ma z tym problemów? ;)
    misia

10.06.2024 09:12

Czy ktoś może odpowiedzieć jak wygląda to w wypadku kobiet?
    Ewa

25.05.2024 15:37

Czy to normalne że za nocleg pobierają 350? Próbował ktoś szukać na własna reke?
    ooo

05.05.2024 22:34

Siemka. Moja uwagę zwrócił tamten wątek w którym ktoś zasugerował zmianę miejsca roboty. czy to się jakoś często zdarza, że ludzi tak przenoszą? Teraz to sam bym się bal brać kwaterę na własna rękę. Ile średnio miesięcy udaje się być na tej samej lokalizacji? chce na murarza iść

06.05.2024 08:01

Dzień dobry, zakwaterowanie organizujemy do 40km od miejsca pracy
    Zofia

03.06.2023 06:36

jakie warunki na wyjeździe w tym roku? ludzie rozbieżnie pisali i ciekawa jestem czy do dziś zdania są podobnie podzielone. chłopak wypatrzył ofertę dla dekarza i jak na razie się zastanawia. czy ktoś niedawno był aby móc polecić? jest szansa na przytoczenie tegorocznych warunków?

08.04.2024 10:02

Czy prowadzicie nadal aktywne rekrutacje? Znajdę gdzieś wasze ogłoszenia o pracę?

06.05.2024 07:58

• Bezpłatne mieszkanie dla pracowników na polskiej umowie o pracę • Zakwaterowanie dla podwykonawcy płatne 350€ / miesiąc • Bezpłatne mieszkanie dla pracowników na polskiej umowie o pracę • Zakwaterowanie dla podwykonawcy płatne 350€ / miesiąc • Możliwość dostosowania umowy do rodzaju współpracy (Polska umowa o pracę / Działalność gospodarcza-A1) • Atrakcyjne wynagrodzenie w Euro (w zależności od posiadanych kwalifikacji) • Możliwość dostosowania umowy do rodzaju współpracy (Polska umowa o pracę / Działalność gospodarcza-A1) • Atrakcyjne wynagrodzenie w Euro (w zależności od posiadanych kwalifikacji)
    Człowiek

08.04.2024 17:13

Cześć. Wstępnie chce aplikować na dekarza. W ofercie piszą, że kwatera ma mnie kosztować 350 euro. W jakim jest stanie? I czy nie wiecie czy gdzieś na rejonie nie można ogarnąć sobie czegoś nieco taniej?
    Gość

05.05.2024 16:24

bracie uwierz 350 to mało są agencje co biorą 500-600 a samemu ogarnąć słabo trzeba dać kaucję, rachunki za media... A co jak ci zmienią miejsce roboty ? a mieszkanie opłacone

13.02.2024 11:47

Na jakie benefity można liczyć w Ready Construct NV sp zoo sp k?

08.04.2024 10:02

Czy ktoś może podpowiedzieć? Interesuje mnie praca, ale ciekawi mnie czy są jakieś benefity w postaci multisport, albo lekcji angielskiego...

24.10.2022 16:34

Pracowałem , polecam i Pozdrawiam

16.07.2020 10:43

Jak długo czekaliście na odzew z Ready Construct by Ensila Group? Oddzwaniają zawsze?

12.08.2020 08:21

Witam, kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. W dokumentach należy dopisać następującą klauzulę: „Wyrażam zgodę na przechowywanie i przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb obecnej rekrutacji".

18.08.2021 12:26

Witam Pani Aleksandro, jak się domyślamy aplikowała Pani na stanowisko pracownika biurowego? Jeśli tak to rekrutacja została zakończona.
    Bogdan

03.06.2021 14:18

Witam czy ktoś pracował w Niemczech jako podwykonawca ?

Oferty pracy - Ready Construct NV sp zoo sp k

PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY – Wznoszenie budynków

OPERATOR KOPARKI Z J. ANGIELSKIM

MONTER KANALIZACJI ZEWNĘTRZNEJ, PRACOWNIK ZIEMNY

CIEŚLA KONSTRUKCYJNY, STOLARZ BUDOWLANY

Gandawa

HYDRAULIK, MONTER INSTALACJI SANITARNYCH

Bruksela

MURARZ (porotherm i klinkier)

Waregem

09.10.2020 13:04

News image

09.10.2020 11:47

Odradzam prace przez nich ,biorąc pod uwagę iż to nie firma lecz pośredniak, idziesz w lessing jak samochód, atmosfera do bani !!! (usunięte przez administratora) Nie polecam. Ekwipunek własny i auto również! Taka to firma budowlana.

27.12.2019 09:35

Jaka jest stawka początkowa w Ensila Group Sp. z o.o. Sp. k.? 19 grudnia na GoWork.pl dodali ogłoszenie na stanowisko Pracownik Budowlany i zastanawiam się czy aplikować.

08.07.2020 12:43

Hej, oferujemy wynagrodzenie od 11.000 zł do 15.000 zł brutto (w zależności od posiadanych kwalifikacji)

01.07.2020 09:09

News image
    Hydraulik

17.10.2019 04:19

Mam jechać do Belgii .jaka tam panuje atmosfera na projektach i na mieszkaniach . ludzie spoko czy ....
    M

23.10.2019 16:08

Jak sie znasz na robocie to spoko, ogarniasz plany, znasz język. Jlsa jeszcze przepisy belgijskie , ale do ogarnięcia . 15 euro to tyle możesz dostać najwięcej jak ogarniasz wszystko. Urlopów, L4 nie płacą.
    GLAZURNIK

08.03.2019 10:07

Pracowałem dwa lata w Belgii i dwa lata w Polsce dla ensila firma godna polecenia
    Byly pracownik

17.03.2019 15:55

To współczuje Ci ze 2 lata,przez pośredniaka!?14e,chyba na działalności,w takiej Belgi gdzie multum konkurencji i brudasów co tez robia,kijowo ale robia. Skandynawia to tak,uwieze i zgodze sie,Szwecja,Finlandia może Dania tam można zarobić pieniądz,ale w firmie budowlanej,normalnej firmie budowlanej gdzie B.H.Pjest na pierwszym miejscu itp.a nie siedzieć jak Ci...a w jednej (usunięte przez administratora) agencji,co z Cb za fachura.Ludzie z minimum ambicji tak maja. Później jeździ taki fiatem ducato po podhalu i miske cieszy bo on ma 13,14ojro,ale nie powie juz tego ze zapier....jak murzyn albinos od switu do wieczora ,a Twoimi kosxtami i tak wytrą sobie gębe bo Ci nie zwroca. Za badania,za ubrania,paliwo ,ewe.naprawe auta ,exploatacje,jakas amortyzacje itd.a Ty albinosku badz Polakiem z klasa,a nie śmieciem z kasą!
    Gufi

20.07.2018 12:22

Czy wybiera się ktoś z tej firmy jako monter na silosy w sierpniu proszę coś powiedzieć o tej pracy
    Pablo123

26.07.2018 11:34

My ze znajomym się wybieramy w połowie sierpnia. Ponoć mamy zająć się składaniem konstrukcji stalowych wraz z silosem. Oferują 11euro źle to nie brzmi.
    Tomek

26.02.2019 13:15

Ludzie!!! Dla kogo wy pracujecie?! 14€ netto to minimum!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ready Construct NV sp zoo sp k?

zainteresowany

27.01.2019 11:31

mam pytania czy ktoś może mi na nie odpowiedzieć ? 1- jaki rodzaj umowy jest podpisywany ( praca tymczasowa, umowa zlecenie itd... ) i czy na polskich czy zagranicznych warunkach? (usunięte przez administratora) 3- zakwaterowanie , darmowe czy trzeba opłacać?, pokój jednoosobowy czy grupowe, czy gwarantowany jest dostęp do internetu ? (usunięte przez administratora) 5- jak wygląda wyjazd własnym autem i korzystanie tam na dojazdy do pracy czy firma akceptuje placi kilometrówkę i amortyzacje 6- jakie dodatki oprócz stawki godzinowej sa płacone? np dieta, nadgodziny+%, premie, urlopy, swieta panstwowe, itd... 7- koszty podroży PL-zagranica-PL kto pokrywa? 8 - czy na rozmowę i podpisanie umowy trzeba sie udać z drugiego końca Polski do siedziby biura , czy można to np: załatwić przez pocztę- elektroniczna 9 . pierwsza umowa na jaki okres jest zawarta 10 . gdzie odprowadzany jest podatek Polska czy zagranica ? 11. Czy trzeba wpłacać przed wyjazdem jakies zaliczki , opaty , np: za tłumaczenie dok. , czy manipulacyjne, inne ukryte? z góry dziękuje za odpowiedzi !
    Edik

07.12.2018 11:36

Ciekawe, czy te bardzo pozytywne wpisy są naprawdę dokonywane przez pracowników. Oni zasadniczo nie mają czasu aby siedzieć w internecie, bo ciężko zap....ją. Podejrzewam, że to działalność marketingowa samej firmy/agencji.
    kowal

20.07.2018 16:03

Pracował ktoś jako monter konstrukcji drewnianych jakie zarobki?
    zakopiańczyk

03.09.2018 11:14

I co, kontaktowałeś się? Akurat potrzebujemy jednego
    Kowal

04.09.2018 19:07

Jeszce nie bo miałem dobrą fuche ale dzięki że piszesz,dużo robicie konstrukcji dachów? bo ja najwięcej robiłem w tym wycinanie,składanie,obsługa wszystkich pił,hebli,frezarek i ogólnie elektronarzędzi bez problemu mam 35 lat jeszcze nie dzwoniłem bo miałem dobrą fuche jak możesz to odpisz
    Ader

13.07.2018 16:54

Czy ktos wyjezdza w sierpniu do belgi
    Bolo

08.05.2018 16:21

Podpowiedzcie mi czy firma potrzebuje jedynie pracowników budowlanych?
    Ensila Group Sp. z o.o. Sp. k.

25.05.2018 10:02

Witam, poszukujemy jedynie pracowników budowlanych. Zachęcam do kontaktu od pon-pt. 8:00-16:00 tel, 730 699 100
    Iza

19.05.2018 21:47

@Bambosz, czyli jesteś zadowolony z warunków, jakie zapewnia firma Ensila Group? Ale dlaczego uważasz, że posiadanie własnego auta jest minusem, jeśli firma wypłaca kilometrówki? Ostatnio pojawiło się wiele ogłoszeń rekrutacyjnych tej firmy. Pewnie niejedna z osób zainteresowanych, na tym forum będzie szukać opinii, czy warto? Co byś im doradził?
    Bambosz

25.05.2018 10:00

jestem zadowolony wyplaty na czas, mozna robic dużo godzin co dla mnie jest najwzniejsze. Bo chyba po to tam jeżdzimy by Euro zgarniać. Zawsze lepiej jeździć firmówką, niż eksploatować swoje

Kontakt - Ready Construct NV sp zoo sp k

Ogrodowa 6 lok. 206 59-700 Bolesławiec

Branża główna: Deweloperzy
    Iza

31.03.2018 18:17

@Wiki, na jakim stanowisku pracujesz w Ensila Group? Rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy - mogłabyś doprecyzować, dlaczego? Czy firma oferuje fajne warunki swoim pracownikom? @bambosz, nadal pracujesz z Ensila Group? Czy firma zapewnia zakwaterowanie i dojazd do każdego miejsca pracy czy nie? Jak to wygląda? Zainteresowanym pracą z Ensila Group podsyłam aktualne ofert z naszej strony - https://www.gowork.pl/praca/ensila-group-sp.-z-o.o.-sp.-k.;pr Co sądzicie o tcyh stanowiskach i warunkach?
    bambosz

10.05.2018 11:38

Nadal pracuje. Firma gwarantuje darmowe zakwaterowane. Jedyny minus do posiadanie własnego auta. Ale chociaż płaca kilometrówkę wysokości 10e za 100Km
    Poszukiwacz

08.05.2018 16:19

Witam. jaka stawke firma proponuje doswiadczonym monterow?.
    Jurek

09.01.2018 13:33

Nie mam tej firmie nic do zarzucenia. Może i praca ciężka, ale wypłata również wysoka i zawsze na czas. Warunki mieszkalne, super!
    Sebastian K.

11.12.2017 20:28

Firma godna polecenia, dbają o pracownika. Wyjeżdżałem z nimi do Belgii, pracowałem jako hydraulik. Zarobki zadowalające, firma opłaca mieszkanie, także można sporo zaoszczędzić. Praca jak praca, nic nadzwyczajnego, trzeba zrobić swoje, ale wynagrodzenie motywuje.
    Kamil

15.11.2017 13:01

Solidny pracodawca, praca ciężka, ale dobrze płatna, warunki mieszkaniowe bardzo dobre spodziewałem się dużo gorszych warunków. Wypłaty zawsze na czas, pracy jest dużo, także jestem zadowolony.
    michał fawor

12.10.2017 13:10

Firma rzetelna, zapewniają mieszkanie, ubezpieczenie, wszystko co jest niezbędnego do tego, żeby podjąć legalne zatrudnienie za granicą. Można dobrze zarobić, także ja jestem bardzo zadowolony.
    Nataniel

09.10.2017 22:00

Nie mam żadnych zastrzeżeń, pracodawca godny polecenia. Praca ciężka, ale dobrze płatna, oferują dobre warunki.
    Damian Schodziński

24.09.2017 14:20

Firma godna polecenia, umożliwili mi wyjazd za granicę, praca w zawodzie, także jestem bardzo zadowolony. Wynagrodzenie wysokie, warunki mieszkalne dobre, nie ma się do czego przyczepić, jedyny minus to rozłąka z rodziną.
    Nocolas

27.07.2017 13:22

Nie mogę narzekać. Dzięki Ensili mam pracę, żeby utrzymać rodzinę i zarabiać na własne potrzeby, a nie być utrzymankiem żony.
    Nikodem

03.03.2017 15:40

Wraz z bratem wybraliśmy się do Belgii z Ensila Group. Obaj stwierdzilismty ze zarobimy na wesela i sie jakos nie przeliczylismy. Fajna umowa, warunki swietne i pracy duzo wiec i zarobek duzy ;)

22.02.2017 11:44

Ja też pracowałem z Ensila Group i nie mogę powiedzieć nic złego na ich temat. Pieniądze zawsze na czas, wszystko profesjonalnie zorganizowane. Był to mój pierwszy taki wyjazd ale na pewno nie ostatni.
    Paweł

16.02.2017 14:41

Ja osobiście mam miłe doświadczenie z firmą Enisla. Pracowałem dla nich jako murarz i tak jak obiecano kwaterę opłacili oni, wypłaty na czas, warunki pracy super i w ogóle chętnie wybiorę się z nimi za granice znowu:)
    Przemek

02.02.2017 14:31

sama praca dla mnie była w porządku, wynagrodzenie na czas, jedyne zastrzeżenie, a zarazem ważne - nie poinformowano mnie, że jadę tam tylko po to, aby pomóc w dokończeniu zlecenia na dwa tygodnie... i do domu. Gdyby była możliwość jechania na dłuższy okres czasu, pojechałbym chętnie.
    jasiek

27.10.2015 14:01

ich aktualne oferty pracy są na stronie i wydaje mi się, że kazdy ma do tego dostep, wiele osób już z tego korzytało i wydaje mi sie, ze to całkiem dobry pomysł, żeby dawać szanse ludziom z konkretnym fachem w ręku jak np. zbrojarz czy murarz, tynkarz, gdzie w "normalnych" warunkch nie są w stanie dużo zarobić.

Zostaw merytoryczną opinię o Ready Construct NV sp zoo sp k