3.1/5

• POZNAJ NAS
  • DLACZEGO WARTO DO NAS DOŁĄCZYĆ?
  • REKRUTACJA
  • OFERTY PRACY
  • TAK SIĘ U NAS PRACUJE

POZNAJ NAS

DLACZEGO WARTO DO NAS DOŁĄCZYĆ?

REKRUTACJA

• Palędzie

3. Opinie o pracodawcach Wysogotowo
  5. Opinie o Timac Agro Polska

Opinie o Timac Agro Polska Wysogotowo

Nie przegap nowości o Timac Agro Polska!

Iwona

17.03.2022 19:39

Ile wynosi podstawa doradcy?
    Maniek

10.04.2022 15:00

Podstawa doradcy wygląda stabilnie na przestrzeni zmieniającej się inflacji i wyrażona jest w kwocie brutto.
    Dawis

15.02.2022 13:47

Witam jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie jak się odbywa pytania itd
    GRU

05.01.2022 17:01

2 sezony współpracy i jestem bardzo rozczarowany że doradca nie wywiązuje się ze swoich obowiązków w ciągu roku był 2 razy opiera się ze mam za małe gospodarstwo a cały sezon stosowałem produkty zaczynając od nawozów kończąc na odżywkach nawet próbki ziemi do analizy na mój koszt

14.01.2022 15:45

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu telefonicznego w celu przekazania konkretnych informacji. Niestety na podstawie Pana opinii nie jesteśmy w stanie podjąć odpowiednich działań. Pozdrawiamy
    @GRU

08.02.2022 14:54

proszę podać nr telefonu
    Ciekawy

06.02.2022 20:45

Ile można zarobić na początku zatrudnienia. Jaka jest podstawa na stanowisku przedstawiciel handlowy.

15.12.2021 10:45

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Timac Agro Polska?

14.01.2022 15:39

Zgadzamy się, że atmosfera w miejscu pracy jest bardzo ważna, dlatego staramy się aby sprzyjała komfortowi pracy. Mamy kilkanaście zespołów sprzedażowych oraz zespół pracowników biurowych i w każdym z zespołów o dobrą atmosferę dba przełożony wraz ze współpracownikami. Pozdrawiamy
    parylkamaryla

12.10.2021 10:11

Hej Pisze z takim pytankiem chcę złożyć aplikacje na stanowisko Doradca Techniczno-Handlowy. Jak wygląda proces szkoleń, oraz czy płacona jest podstawa czy tylko wypłacana jest prowizja od sprzedaży. Dziękuje

12.10.2021 10:31

Dzień dobry, po zatrudnieniu każdy Doradca Techniczno-Handlowy przechodzi 6-tygodniowy okres wdrożeniowy (w siedzibie firmy, częściowo online oraz w terenie). Oferujemy wynagrodzenie podstawowe oraz co miesiąc prowizję od zrealizowanej sprzedaży, bez górnych limitów. Zapraszamy do złożenia aplikacji. Pozdrawiamy

09.10.2021 21:57

Czy wiecie jak firma traktuje pracowników z tatuażami?
    Doradca

11.10.2021 11:37

Ja mam na ręce i nie ma problemu.

09.10.2021 21:52

Czy wiecie jaki w timac agro maja stosunek do tatuaży u swoich pracowników?

05.09.2021 10:12

Czy rozmowa rekrutacyjna w Timac Agro Polska odbywa się również w języku angielskim?

09.09.2021 16:13

Dzień dobry, wszystkie rekrutacje prowadzimy w języku polskim :) w zależności od stanowiska, możemy zadać kilka pytań w języku angielskim. Pozdrawiamy!

05.08.2021 21:35

Pytanie : Jak wygląda praca na stanowisku przedstawiciela handlowego ? Ph ma całe województwo czy ustalone jest to powiatami ? Czym obecnie jeżdżą ph? Jakie są średnie zarobki na tym stanowisku ?
    Damian

25.07.2021 19:42

Polecam firmę. Były pracownik

16.06.2020 15:54

Rekrutacja dziwna. Odwadnianie kandydatom że ich wykształcenie i doświadczenie na nic się w firmie przyda... Przecież profesjonalna firma już na etapie pierwszej selekcji powinna odrzucać takie kandydatury a nie zawracać ludziom głowy. Do tego informacja na koniec że bez względu na rezultat będzie feetback (" Do końca tygodnia poinformujemy jaki jest rezultat"). I co??? Cisza....a mija kolejny tydzień... Mało profesjonalne i widac jak firma traktuje ludzi i składane im obietnice. Do przemyślenia

09.07.2021 11:21

Państwo sprawdzacie wiedzę z zakresu agronomii? Znam osobiście osobę, która u Was pracuje jako doradca klienta/przedstawiciel. Ta osoba (Pani) nie ma i nigdy nie miała zielonego pojęcia o czymkolwiek z zakresu rolnictwa, bo skończyła kierunek studiów typowo "umysłowy". Do dziś zachodzę w głowę na jakiej zasadzie ona u was pracuje, bo wcześniej to nawet na pole , by nie weszła, bo by się jej buciki upaćkały. Było, nie było, żeby pracować jako doradca klienta w takiej firmie jak Wasza, realizować wizyty serwisowe w gospodatsrwach to trzeba mieć co najmniej wykształcenie rolnicze, a jak nie to chociaż mieć własne gospodarstwo i jakieś pojęcie w praktyce o nawozach, klasach gleb, wydajności ŚOR na hektar itd.

12.07.2021 12:47

Odnosząc się do Pana wypowiedzi - W naszych szeregach pracują osoby posiadające wiedzę agronomiczną ale i takie, które tę wiedzę rozpoczynają zgłębiać wraz z zatrudnieniem. Dajemy szansę zaangażowanym kandydatom, u których zauważamy gotowość i potencjał do rozwoju. Stanowisko Doradcy Techniczno-Handlowego to oprócz wiedzy merytorycznej także umiejętności handlowe i te kompetencje kandydatów są dla nas równie istotne. Pozdrawiamy
    Dth

06.07.2021 12:48

Witam co sądzicie o tym pracodawcy mam zamiar aplikować na rejon wlkp. Co możecie mi powiedzieć o tej firmie interesują mnie konkrety. Ciężko się utrzymać w firmie dużą rotacja? Będę wdzięczny za każdą informacje

16.05.2021 21:30

Pracowałem w dziale AN za czasów Maji Do firmy nie mam zastrzeżeń, dobry socjal, firma w porządku natomiast drogie produkty i problemy z RDS spowodowały że zrezygnowałem. Ale a tle innych firm uważam że jest to dobra firma.
    też były pracownik

18.05.2021 18:04

od czasów Mai zmieniło się wiele...
    Ciekawy

30.05.2021 22:43

Na lepiej się zmieniło czy przyszły gorsze czasy?

06.04.2021 10:27

Wiecie może czy w Timac Agro Polska szukają chętnych na staż?

19.05.2021 12:27

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu --> [email protected]
    Szukam pracy

06.03.2021 20:08

Po tym wszystkim co tu czytam to jestem gotowy zrezygnować z zaplanowanego spotkania rekrutacyjnego. Jak piszecie, że usuwają wpisy, to jak czytam 20% wpisów - aż boje się jak jest wewnątrz tej organizacji
    Jest ok ;)

06.03.2021 12:11

„ zapewniamy, że jesteśmy stabilni i mamy się dobrze :) zapraszamy do przesłania swojej aplikacji” - to chyba tyczy się innej firmy... sprzedaże za rok 2020 jakie są ? Każdy na rynku chyba widzi. Jest dramatycznie! A nie stabilnie. Statek tonie, a Kapitan teraz zarządza 2 działami ( w marketingu odejścia, w sprzedaży wszystko przed nami)... a my co robimy żeby to zmienić? Planujemy, planujemy i planujemy i patrzymy jak koledzy z zespołu odchodzą. Aż z tego wszystkiego zagram w quiz ;)
    Zainteresowany pracą

03.03.2021 08:30

Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć od osób pracujących w TAP i/lub byłych pracowników o warunkach pracy na stanowisku DTH. Chodzi mi o warunki pracy i płacy / zasadnicza, premie, dodatki/ systemy raportowania, planowania, szkolenia, kontrole. Warunki korzystania z samochodu służbowego / prywatna jazda, GPS itp / Ilości wizyt handlowych. Wyposażenie doradcy / oprócz telefonu i laptopa / np. w sprzęt do serwisowania klienta.
    DTH

05.03.2021 12:51

samochód bez gps (jeszcze), laptopa brak, tylko telefona w nim system raportowania, planowania, i cała reszta. limit paliwowy chyba 200l/mc.,auto można używać prywatnie. podstawa niska teraz trudno mi powiedziec ile może 3500brutto? a żeby starsi pracownicy nie burzyli się że młodzi zarabiają więcej to obiecają Ci premie niezależnie czy sprzedasz czy nie. przełożeni bardzo różni, zależy jaki teren ale wszyscy tak samo coraz mocniej ciśnięci z góry. do podstawy można dodać opiekę w medicover i multisport za który zapłacisz ok60zł/mc, dodatek do wczasów pod gruszą, bony świąteczne. sprzet do serwisowania tak,: gumowce. reszte pewnie kupisz na FV o ile budżet dyrektora pozwoli. raczej nastaw się na pełne planowanie, raportowanie i raportowanie raportowania do tego jeszcze zdjęcia i filmiki.
    DTH

05.03.2021 12:43

Timacowi nie można odmówić jakości produktów, są bardzo dobre jednak cenowo oderwane od realiów rynku. Sądzę, że w tym wypadku jakość nie idzie jednak w korelacji za tak wysoką ceną. W przypadku wysokich sprzedaży można zarobić naprawdę duże pieniądze, jednak duże spadki sprzedaży widoczne są nawet u najlepszych handlowców. Rotacja w firmie jest olbrzymia, co widać po ciągłych ogłoszeniach. Firma swego czasu zapomniała chyba że jej misją jest sprzedaż a nie doradztwo, doświadczenia i serwisowanie pól. Oderwanie kierownictwa najwyższego szczebla od realiów widoczne w systemach planowania, raportowania, serwisach i wizji doradztwa. Zapominają także, że nie można nazywać się Ekspertami gdy większość nowo zatrudnionych osób nie miała wcześniej styczności z rolnictwem a w innych firmach z branży pracują osoby któ®e mogą pochwalić się naprawdę olbrzymią wiedzą. Komfort codzienniej pracy w największych stopniu zależy od Dyrektora Regionu i Biznes Unit Managera. Jeśli trafi się dobrze, atmosfera jest super. No chyba, że trafimy pod skrzydła pamiętliwych i małostkowych osób które wręcz potrafią chełpić się wśród klientów i dystrybucji że nie dało pozytywnej rekomendacji byłemu pracownikowi gdy nowy, potencjalny pracodawca pyta o daną osobę. Bardzo przykre, że produkty i Ludzie z olbrzymim potencjałem zostali zaprzepaszczeni przez nieudolny i megalomański sposób zarządzania na najwyższym szczeblu. Obecnie firma przypomina sektę w której absolutnie nie ma miejsca na głos „z dołu”, krytykę, trudne pytania, wątpliwości czy dyskusję. Te są ucinane szybko i bez ogródek. Najbardziej obrazowe jest to, że firmę będącą „premium” omijają z daleka pracownicy innych firm z branży Agro.
    Jacek

23.02.2021 18:10

@Arktyk to chyba skoro tak niestabilnie obecnie to lepiej nie aplikować tu?

26.02.2021 15:50

Panie Jacku, zapewniamy, że jesteśmy stabilni i mamy się dobrze :) zapraszamy do przesłania swojej aplikacji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Timac Agro Polska?

Kontakt - Timac Agro Polska

Batorowska 15 62-081 Wysogotowo

Branże: Przemysł chemiczny i surowce
    Arktyk

11.04.2020 23:57

Co powiedziec o Timac.. Firma ktora byla jednym z pionierów branży. Firma ktora dala poczatek nawozom dolistnym i biostymulacji. Byly lepsze dni, byly gorsze dni. Obecnie jest bardzo slabo, a korona to tylko poteguje. Generalnie co najbardziej męczy, to brak jakiejkolwiek nowości w portfolio. Nie ma niczego nowego czym mozna by odświeżyć relacje z klientami u ktorych sprzedaz zgasla, bo obecnym portfolio się zmeczyli. Trudno bedzie Timac odbudować, bo przetoczyl sie praktycznie przez wszystkie gospodarstwa w PL i w wielu miejscach jest spalona ziemia. A propo wnetrza firmy, to padlo tutaj wiele rzeczy i informacji ktore maja pokrycie w prawdzie. (usunięte przez administratora)Timac nie ma przyszlosci w tej formie, z tym zarządem, bez fluktuacji portfolio.
    :-)

03.01.2021 12:30

Korzystając z okazji, że jesteście Państwo administratorem/moderatorem tego niezależnego forum :-):-) mam pytanie czysto organizacyjne..... jak to jest, że zamieszczacie Państwo regularnie, od ponad 2 lat, na różnych platformach związanych z pracą (Pracuj pl, Linkedin itp.itd.) anons na Dyrektora Regionalnego? Uprzedzając odp. - na te same regiony/lokalizacje. Z autopsji wiem, że nie jesteście Państwo zainteresowani nawet otwarciem aplikacji :-) Może to rodzaj narzędzia motywacyjnego dla obecnie zatrudnionych by nie czuli się zbyt stabilnie i karniej wykonywali polecenia? :-) A może nikt nie chce u Państwa pracować i pogodziliście się już Państwo z tym faktem ?:-) Może inna możliwość......?

05.01.2021 13:47

Publikacja naszych ogłoszeń ma na celu wyłonienie najlepszych kandydatów, a często jest to proces, który może trwać i to całkiem długo. Bardzo ważnym warunkiem rozpoczęcia współpracy jest spełnienie oczekiwań zarówno jednej jak i drugiej strony. Obecnie w naszych szeregach mamy przyjemność współpracy z wieloma świetnymi specjalistami i mamy nadzieję, że ich grono będzie się powiększać. Ponawianie ogłoszeń nie jest czynnikiem zastraszającym, czego świadomi są nasi pracownicy. Pozdrawiamy
    Kołdra

28.08.2020 23:43

W tej firmie zdecydowanie przyjemniej by się pracowało gdyby nie było takiej ilości plotkowania, oceniania i gadania na około firmy co wychodzi później do kontrahentów i klientów. (usunięte przez administratora) w ostatnim czasie się rozlewa powoduje, że nawet największą sympatią może się przelać. Kolejna rzecz która się tutaj przewija,to autentyczny problem z tym, że firma przestała być jakimkolwiek magnesem na rynku pracy, a obecnie jest to jedynie pastisz Timaca z 2005 roku. Czy warto w tej firmie być? (usunięte przez administratora)

23.08.2020 11:23

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Timac Agro Polska?

27.08.2020 10:27

Dzień dobry, Zatrudnienie w Timac Agro odbywa się na podstawie umowy o pracę. Pierwsza umowa podpisywana jest na 6 miesięcy i zależy nam na tym, aby kolejna była już na czas nieokreślony. Pozdrawiamy
    Pokemon

26.05.2020 07:57

Firma ogólnie jest fajna, jej największym problemem jest kadra zarządzająca a w szczególności kierownik działu marketingu, który myśli, że wszystko wie najlepiej a rzeczywistość jest zupełnie inna.

21.05.2020 00:13

Powtórze, firma dla pasjonatów rolnictwa, nie dla farmaceutów, chemików, sprzedawców szamponów itp...moze dział rekrutacji pomysli o tym, wtedy firma uniknie negatywnych wpisów. pozdrawiam:)

14.05.2020 10:45

Czy możesz opisać cały proces rekrutacyjny i ocenić poziom rozmowy kwalifikacyjnej w Timac Agro Polska? Dodali nowe ogłoszenia 12 maja na GoWork.pl.

14.05.2020 20:13

Dzień dobry, informacje na temat procesu rekrutacji w Timac Agro Polska, znajdują się w zakładce "Poznaj pracodawcę - Rekrutacja". Dokładamy wszelkich starań, aby jak najlepiej dobrać kandydatów do profilu kompetencyjnego, jednak jak wiadomo każda rekrutacja obciążona jest pewnym ryzykiem. Dbamy o profesjonalny przebieg każdej rozmowy kwalifikacyjnej. Zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na naszej stronie internetowej. Pozdrawiamy
    YYY

14.05.2020 17:56

Nie przejmuj się rekrutacją do Timaca biorą każdego kto tylko przypomina człowieka. Przez częste odchodzenie ludzi nie mają już wyjścia. Te śliczne zwroty o tym jak szanują pracownika i się nim przejmują to tylko mżonka.

03.02.2020 09:17

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Timac Agro Polska? Są one dodatkowo płatne czy jest możliwość odbioru godzin?
    pracownik Timac

11.05.2020 13:01

Jako pracownik wiem, że coś takiego jak nadgodziny nie istnieje w myśl zasady: jeśli nie wyrabiasz się w 8h widocznie źle zarządzasz swoim czasem. Jeśli oficjalnie pracujesz w weekend (np targi) otrzymujesz dzień wolny.

11.05.2020 13:18

Odnosząc się do powyższego wątku, jeśli pracownik pracuje w zadaniowym czasie pracy (a dotyczy to całego działu handlowego) i któregoś dnia pracował ponad dzienną normę czasu pracy, to ma możliwość odebrania nadgodzin innego dnia, planując dzień pracy odpowiednio krótszy.

11.04.2020 23:29

Jestem zatrudniony od 1,5 miesiąca jako dth i już wiem że pracodawca jest super , jest to firma dla pasjonatów rolnictwa, dla ludzi którzy wiążą chęć zarabiania z chęcią profesjonalnego doradztwa i sprzedaży naprawde dobrych produktów. Warunki i narzędzia pracy super.

11.04.2020 23:05

Firma ,pracodawca , najlepszy jaki moze się trafić ale nie dla każdego. Kazdy dla którego rolnictwo jest pasją i ma pojęcie w temacie to jest super oferta. Jestem zatrudniony od 1,5 miesiąca i widzę perspektywy, kadra super, pomagają we wszystkim, produkty drogie, ale warte swojej ceny przedkładające się na porfel rolnika, ważne, poza tym warunki pracy super, pozdrawiam .
    Ola

01.04.2020 15:49

O jakich perspektywach można mówić jak w zeszłym roku odeszło koło 60-ciu ludzi. Taka rotacja ? Gdyby były perspektywy nie odchodziliby dobrzy ludzie .

07.04.2020 10:47

Powinniście zmienić profil z firmy handlowej na rekrutującą. Wystarczy spojrzeć w historię na portalach pracy z jaką częstotliwością zamieszczaliście ogłoszenia o rekrutacjach i jeszcze chcecie jako firma być wiarygodni. Opinia ludzi wystarczy , aby muc wyrobić sobie opinię o Państwa firmie. (usunięte przez administratora)

08.04.2020 11:03

dziękujemy za rekomendację zmiany profilu działalności, jednak czujemy się zbyt mocno związani z naszą branżą i naszym modelem biznesowym. Jeśli chodzi o prowadzone rekrutacje to wynikają one z zapotrzebowania firmy. Przede wszystkim nieustannie się rozwijamy, oferujemy również wakaty na specyficznych stanowiskach, które wiążą się z rotacją. Niemniej jednak posiadamy również grono pracowników z wieloletnim stażem. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości zapraszamy do kontaktu bezpośredniego. Pozdrawiamy
    Ola

25.02.2020 21:17

Firma nie warta polecenia ! O wszystkim co złe już pisali inni ale zostało wygumkowane. Zła atmosfera, źli ludzie, brak perspektyw!
    Ula

03.02.2020 11:32

(usunięte przez administratora)W zeszłym roku odeszło ok. 40 pracowników , w tym trzech dobrych menadżerów. Dlaczego? (usunięte przez administratora)brak słuchania i możliwość realizacji własnych pomysłów to standard.Chociaż hr pisze ,że można je w tej firmie realizować. (usunięte przez administratora)
    wolf

02.02.2020 14:01

Firma prowadzi regularnie rekrutację na pracuj.pl. Status oferty nadal "dostarczona" bez otwarcia, a Firma wrzuca następne ogłoszenia i tak w kółko. Jaja sobie robią z ludzi. Przygotowanie oferty kosztuję trochę czasu, to może warto ją przeczytać. Nie polecam aplikacji. Widać że HR tam nie ma pojęcia o komunikacji i szacunku do ludzi/

03.02.2020 09:14

Dzień dobry, status taki widnieje na pracuj.pl, ponieważ korzystamy z zewnętrznego systemu rekrutacyjnego. Status "dostarczony" stanowi o tym, że została ona dostarczona do naszego, niezależnego od pracuj.pl, systemu. Otwarcie przez nas aplikacji nie powoduje zmiany statusu na pracuj.pl. Rekrutacja przez naszą firmę prowadzona jest regularnie, ponieważ mamy ambitne plany zwiększenia zatrudnienia związane ze zwiększeniem skali działalności w Polsce. Po weryfikacji CV kontaktujemy się z wybranymi przez nas osobami, których profil wpisuje się w nasze oczekiwania. Osoby zapraszane przez nas na dwuetapową rekrutację po każdym spotkaniu otrzymują informację zwrotną. W razie pytań odnośnie kandydatury zachęcamy do kontaktu za pośrednictwem email: [email protected].
    Doradca TAP

01.07.2019 22:45

Pracuję w Timac Agro wiele lat - były chwile gorsze i lepsze. Dołożyłem do budowy tej 60 letniej firmy swoją cegiełkę. Nadal będę w niej pracował głównie z jednego z prostego powodu - posiadamy dobre produkty, których działanie mam udowodnione setkami doświadczeń na plantacjach swoich klientów. Można się spierać - czy cena jest adekwatna do jakości. Uważam, ze tanie mięso psy jedzą. Tyle w temacie. A pokrzywdzonym nieudacznikom życzę dobrego stanowiska w dobrej firmie...za dobre pieniądze. :-)))
    Aga

19.10.2019 10:02

Bzdura, kłamstwo! Jak jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle. Myślicie , że jak pouprawiacie propagandę to coś się zmieni. Nie szanujecie ludzi , jak się zużyją to się ich pozbywacie , ludzi traktujecie jak mięso armatnie i wszystko w tym temacie.
    Aga

05.11.2019 13:46

Poczekam jak za jakąś chwilę sam zostaniesz nieudacznikiem. Tak wasza firma łącznie z zarządem oblewa pomyjamy wszystkich tych , którzy już mają dość żenienia kitu i odchodzą. Strasznie słabe , ale dość dobitnie pokazuje ile dla was znaczą ludzie- nic, zero. Ktoś powinien pójść po rozum do głowy, problem w tym , że dawno go brak!
    ToNIC.aWIELE

19.07.2019 13:19

Długo myślałem co by wpisać... zróbcie polskie nawozy bez sztucznych związków poprawcie relacje z ludźmi... mam na myśli pracowników a nie klientów - klienci wtedy sami się zgłoszą. Nie rzucajcie stanowiskami - jam jest doradca, ja dyrektor, ja koordynator czy menadżer... nie po stanowisku oceniajcie ludzie a po pracy i owocach (trochę jak w biblii ale tak jest). Dużo dobrych pracowników odeszło nie ukrywając, że przez pracodawce... przez atmosferę obgadywania najczęściej dla odwrócenia swoich problemów jak w marketingu (były menadżer (wcześniejszy był do rany przyłóż i mówię o tym z Sierosławia jeszcze) - aktualnie cholera wie co się tam porobiło, księgowość jak zgrane małżeństwo i to dosłownie fikała z magazynem. Fakt różne pogłosy chodziło ale czy ktoś usiadł na kawie i szczerze pogadał i nie mam na myśli chłopaczka z logistyki co swoim menadżerowaniem ją wykończył odeszły naprawdę ludzkie osoby z człowieczym podejściem do problemy było chyba rodzeństwo czy kuzynostwo - fakt rodzina ale żaden problem nie został sam sobie dziewczyna co rodziła ciągle hehe też symapatyczna i pracowita i Pani menadżer ta pierwsza empatyczna osoba na odpowiednim stanowisku. I to że firma się rozrasta nie znaczy że te osoby nie dawały rady tylko że były zabijane przez innych mam nawet teorię, że ich zmuszono do tego a że się szanowali to poodchodzili. Szkoda, że Pani prezes nie spytała nawet tych najniżej pracowników co myślą tylko jak (chyba) próbowała rozmawiać zaraz chmara lizityłków była koło niej a to niestety odstrasza. Życzę szczęścia jako klient i jako były pracownik sprzedaży ale ocknijcie się tam! Zawalczcie o osoby które "miały swój wkład w rozwój firmy" ;-)

15.07.2019 17:05

Koordynatorowi logistyki dałem czas. Na początku byłem do niej źle nastawiony, minęło ponad pół roku od kiedy piastuje to stanowisko i zdania nie zmieniłem. Według mnie na tak odpowiedzialnym stanowisku powinna znaleźć się osoba z większymi umiejętnościami. Pokazała jak nie powinno się zarządzać zespołem i że błędy nie są jej obce. Widać, że brakuje świeżego spojrzenia na niektóre sprawy.
    kandydat

28.06.2019 23:01

Firma na dzisiaj proponuje nowym pracownikom (starzy w sensie stażu pracownicy zresztą na dzisiaj też zarabiają w podstawie drobne na obecne czasy w sensie relnego życia do cen jakie musimy płacić w sklepach na życie itd. do normalnego życia) tak niską podstawe, że wstyd mi za nich aby ją tu napisać :-) !!!
    art19

03.06.2019 09:51

Patrzę na te komentarze i fakt. Praca w Timacu nie jest łatwa, produkt dobry ale drogi i dość trudny do sprzedania. Ale firma daje dobry sprzęt i jak się potrafi sprzedawać to można dobrze zarobić bo prowizje nie są ograniczone. Więcej sprzedasz to więcej zarobisz.
    art19

04.06.2019 11:59

z tego co kojarze tylko umowa o pracę
    SmartEco

17.05.2019 09:05

Niestety firma pada na łeb na szyję chyba przez złe zarządzanie. Logistyka to dno totalne menager zdecydowani nie ogarnia chłopak chyba sam sobie winny, dziewczyny starają się ale bezskutecznie. Doradcy obiecują przysłowiowe gruszki na wierzbie i polecają spotkania z swoimi dyrektorami?! Po co mi to co mi ich dyrektorzy strata czasu na bezpłciowe spotkania i kim jest dla mnie jakiś tak dyrektor... co to sekta? to z dwojga złego wolę chyba ojca dyrektora niż z Timaca wciskającego sprawnie kity. Pani Prezes ech... te stanowiska co robią ludźmi wydaje mi się że chodzi po zupełnie innym świecie niż przeciętny kowalski i tak też się zachowuje brak ogłady i odrobiny kultury syna mi potraktowała jak jakiegoś robala chłopaszka, no fakt nie miał marynarki ale pracuje na polu, hallo tu ziemia jest tam kto?! Szkoda duże zamówienie przepadło i te gratissy tropiki i inne to też o czymś świadczy jak dostaje pakiet do nawozów niezwiązanych rzeczy. Rozwijacie działalność o mobilne biuro podróży... już nie wspominając o ustawionych nagrodach głównych uzależnionych od umów handlowych, aż prosi się o porządną kontrolę!

Zostaw merytoryczną opinię o Timac Agro Polska